جناب 110 اینطوری نمیشود !
شما باید بفرمایید
با اسلام مشکل داری ؟ با اجبارش ؟
قوانین اجباری ؟!
با حکومت اسلامی ؟
با جمهوریت ؟!
قانون اساسی؟!
رفراندوم؟!
حقوق شهروندی؟
جامعه اسلامی؟!
نمی خواهی قوانین رو رعایت کنید ؟!
به آزادی مطلق معتقدید؟! کدامش؟!!
ضرورت دین و اجبار و انکار و لااکراه رو که در اینجا توضیح دادیم خدمتتون :
:
RE: حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟
منتهی شما حاشیه رفتید !
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۱۵)110 نوشته است: [ -> ]پس رفراندوم فریب افکار عمومی بوده!
می توانید توضیح دهید چه ربطی به فریب عمومی داره؟
شاه یک ادعایی کرد و امام با رفراندوم جوابش را داد. این کجاش فریب عمومی بوده؟
مگر امام آمده گفته مردم من نوع حکومت را می خواهم از شما بپرسم که مردم را فریب داده باشه. امام در مورد نوع حکومت اصلا از مردم نظری نخواست که فریبی داده باشد. دقت کنید در رفراندوم سوال از نوع حکومت نبود. بلکه فقط بله خیر به جمهوری اسلامی بود. این دو خیلی فرق دارند.
کجاش فریب بوده.
در ضمن جمهوریت در حکومت الان جریان ندارد؟
مگر آقای روحانی با جمهوریت توسط مردم انتخاب نشد؟
دقت نکنید من نگفتم جمهوریت منحصر در رفرندوم 58 بود. رفراندوم 58 را به کل جمهوریت تسری ندید. بحثت رفراندوم 58 یک مورد بود که برای جواب دادن به شاه بود. ولی نمونه های زیادی از جمهوریت در جومت اتفاق افتاده است. ولی همه در محدوده اسلام است.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]در نوشته های قبلی پاسخ داده شد.
تشکیل و حفظ حکومت با حداقل ممکن افراد از اوجب واجبات است و اصلا درصد مهم نیست.
خواهشا اگه سواد ندارید بحث نکنید!
یعنی اگه 10 درصد مردم هم حجاب بخوان باید کل مملکت با حجاب شن! این کجای قانون اساسی ما نوشته شده!
کجای دین ما نوشته شده!
خدایـــــــــــا اینا دیگه کین!
![[تصویر: ((asal-0066))%20(4).gif]](http://www.asalchat.com/smilies/((asal-0066))%20(4).gif)
دوستان دقت بفرمائید که از نظر اسلام تفتیش عقاید دیگران ممنوع است. پیامبر اسلام علیه السلام فرمودند لا تسال عن الدین. یعنی دین کسی را پرس و جو نکن.
هر انسانی آزاد است و حق دارد که هر عقایدی داشته باشد.
البته این را کلی می گویم و منظورم به شخص خاصی نیست.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۶)110 نوشته است: [ -> ]خواهشا اگه سواد ندارید بحث نکنید!
یعنی اگه 10 درصد مردم هم حجاب بخوان باید کل مملکت با حجاب شن! این کجای قانون اساسی ما نوشته شده!
کجای دین ما نوشته شده!
خدایـــــــــــا اینا دیگه کین!![[تصویر: ((asal-0066))%20(4).gif]](http://www.asalchat.com/smilies/((asal-0066))%20(4).gif)
ببینید قانون اساسی می گوید تمام قوانین باید بر اساس احکام اسلام باشد.
درصد مردم نمی تواند چیزی بر خلاف اسلام بگوید.
درصد مردم فقط وقتی قابل اجرا است که در محدوده اسلام باشد.
جمهوری اسلامی یعنی این.
یعنی مردم حق انتخاب دارند ولی در محدوده دین. هر چیز خارج از اسلام اصلا وارد پروسه جمهوریت نمیشه.
در انتخابات ریاست جمهوری چرا باید اول شورای نگهبان کاندیداها را تایید کنه؟ برای اینکه اول پروسه اسلامی بوده انجام میشه بعد که وارد محدوده اسلام شد بعدش پروسه جمهوریت اعمال میشه.
یعنی اول اسلام بعد انتخاب مردم.
نه یعنی اول انتخاب مردم بعد اسلام.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۷)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]دوستان دقت بفرمائید که از نظر اسلام تفتیش عقاید دیگران ممنوع است. پیامبر اسلام علیه السلام فرمودند لا تسال عن الدین. یعنی دین کسی را پرس و جو نکن.
هر انسانی آزاد است و حق دارد که هر عقایدی داشته باشد.
البته این را کلی می گویم و منظورم به شخص خاصی نیست.
وقتی می گم متوهمید می گید نه! کسی که پای سخنرانی را.... می شینه بیشتر از این نمی شه ازش انتظار داشت.
توهم توهم توهم!
جناب غربت تشیع خداوکیلی اون پست اول رو خوندی اومدی نظر می دی؟
.
شما ها دوست دارید طرف مقابلتون یک آدم بی دین باشه تا پیش خودتون حق رو به خودتون بدید! این یک واکنش روانی در شماست برای اینکه حرف طرف مقابلتون رو قبول نکنید!
.
من می گم اجبار حجاب به مصلحت نبود و کار رو خراب کرد نتیجش رو هم می بینیم! دلیل هم از بزرگان اوردم اما شما شروع کردید به ...ت ...ت گفتن! منو بگو دارم با کی بحث می کنم. یک ادم متوهم و متحجر!
.
راستی هیولای ارتجاعی که شریعتی گفت شما رو هم بلعیده خودت خبر نداری!
نقل قول:ببینید قانون اساسی می گوید تمام قوانین باید بر اساس احکام اسلام باشد.
درصد مردم نمی تواند چیزی بر خلاف اسلام بگوید.
درصد مردم فقط وقتی قابل اجرا است که در محدوده اسلام باشد.
جمهوری اسلامی یعنی این.
این دیگه جمهوری نیست. دیکتاتوریه. وقتی چیزی رو اکثریت نخواد ولی اجرا شد، حالا بر مبنای هر چی می خواد باشه، دیکتاتوری می شه.
پس جمهوری رو از اسم کشور بردارن تا همه بفهمن اینجا حرف حرف مردم نیست.
نقل قول:یعنی مردم حق انتخاب دارند ولی در محدوده دین. هر چیز خارج از اسلام اصلا وارد پروسه جمهوریت نمیشه.
اون دیگه جمهوری نیست. نمی شه که تعریف یه چیزی رو کلا عوض کرد و بعد گفت این یه جور دیگشه که. یه جا یا جمهوریه یا نیست. اگه هست، پس رای، رایه مردمه و هر چی مردم بگن انجام می شه، اگه هم نیست که خب یه اقلیت تو اونجا دارن چیزی که می خوان رو پیاده می کنن.
نقل قول:وقتی می گم متوهمید می گید نه! کسی که پای سخنرای را.... می شینه بیشتر از این نمی شه ازش انتظار داشت.
توهم توهم توهم!
والا...
دارن همه رو به بیراهه می کشن، به نام دین....
سو استفاده از نام دین می کنن....
اگه قراره زور و گشت ارشادی باشه، اول باید اون آدما رو با چماق ارشاد کنه که اینقدر همه رو دارن گمراه می کنن و ابزار تفکر رو دارن می گیرن، بعد بره سراغ بقیه!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۴)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]می توانید توضیح دهید چه ربطی به فریب عمومی داره؟
شاه یک ادعایی کرد و امام با رفراندوم جوابش را داد. این کجاش فریب عمومی بوده؟
مگر امام آمده گفته مردم من نوع حکومت را می خواهم از شما بپرسم که مردم را فریب داده باشه. امام در مورد نوع حکومت اصلا از مردم نظری نخواست که فریبی داده باشد. دقت کنید در رفراندوم سوال از نوع حکومت نبود. بلکه فقط بله خیر به جمهوری اسلامی بود. این دو خیلی فرق دارند.
کجاش فریب بوده.
در ضمن جمهوریت در حکومت الان جریان ندارد؟
مگر آقای روحانی با جمهوریت توسط مردم انتخاب نشد؟
دقت نکنید من نگفتم جمهوریت منحصر در رفرندوم 58 بود. رفراندوم 58 را به کل جمهوریت تسری ندید. بحثت رفراندوم 58 یک مورد بود که برای جواب دادن به شاه بود. ولی نمونه های زیادی از جمهوریت در جومت اتفاق افتاده است. ولی همه در محدوده اسلام است.
خیلی بعیده خودتون نفهمیده باشید به احتمال زیاد خودت رو زدی به خواب و قطعا بیدار نمی شی.
اینکه می گم جمهوریت فریب افکار عمومی بود نظر شخصیم نیست و خودم اعتقاد دارم که فریب افکار عمومی نبود!
اما اگر حرف شما مبنی بر کری خونی امام و شاه رو قبول کنیم (که من قبول ندارم) اون موقع یعنی جمهوریت همش کشک!
در هر حال من می گم اون موقع چون 98 درصد مردم رای دادند جمهوریت اسلامی مشروعیت پیدا کرد اما قانون حجاب سال 58 تصویب نشد!
در سال 62 با کش و قوس های فراوون قانون حجاب تصویب شد که خیلی ها هم از جمله مواردی که در پست اول آوردم اون رو به صلاح ندونستند!
منابعی اسلامی در مورد نظر اسلام در اجباری بودن حجاب در جامعه:
چرا حجاب بايد درايران اجباري باشد؟ حال آنكه در دين اجباري نيست؟گزیده:
نقل قول: اما اگر منظور از اجبار در رعايت «حجاب» در حوزه قوانين اجتماعي باشد، دو پرسش اساسي پيش ميآيد. پرسش نخست، آن است كه آيا «حجاب» مسئله اي در حوزه حريم خصوصي است يا در حوزه حريم عمومي؟ دوم آنكه آيا در جامعه اسلامي الزام به رعايت «حجاب» بايد به صورت «قانون» وضع گردد يا خير؟
برخي بر اين باورند كه «حجاب» و چگونگي رعايت آن در محدودهي حريم خصوصي است و مي تواند آزادانه نوع پوشش خود را انتخاب كند؛ بنابراين، اين مسئله يك تكليف شخصي محض است نه يك مسئله اجتماعي و قانونگذار نمي تواند براي آن قانون وضع كند.
نگرش عميق و بيغرضانه به آيه هاي حجاب و سوره هايي كه اين آيه ها در آنجا آمده است نيز، به روشني مي نماياند كه حجاب، افزون بر اينكه تكليف شخصي بانوان مسلمان است، حق جامعهي ديني نيز مي باشد. آيت الله جوادي آملي در اين خصوص مي فرمايد: «حجاب زن تنها مربوط به خود او نيست تا بگويد من از حق خودم صرف نظر كردم، مربوط به مرد هم نيست تا مرد بگويد راضيم ... حجاب زن حقي است الهي؛ حرمت و حيثيت زن به عنوان «حق الله» مطرح است...»(3)
همچنین:
با توجه به عبارت "لا اكراه في الدين" ، آيا به اجبار حجاب رو در جامعه برقرار كردن درسته؟ ما كه معتقديم در دين اجبار نيست، چرا بايد در حجاب اجبار كنيم؟
لازم به ذکر است سایت پاسخگو
pasokhgoo.ir زیر نظر حوزه علمیه قم سوالات دینی را پاسخ می دهد.
بهتر است به جای استفاده از نظرات افراد غیر متخصص اسلام همیشه نظر اسلام را از متخصص اسلام بپرسیم. آقای شریعتی یا پسر آقای مطهری یا ... متخصص اسلام نیستند.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۴)110 نوشته است: [ -> ]اما اگر حرف شما مبنی بر کری خونی امام و شاه رو قبول کنیم (که من قبول ندارم) اون موقع یعنی جمهوریت همش کشک!
اولا این حرف منبع و مدرک دارد.
دوما بنده چندین بار گفتم و تکرار کردم جمهوری منحصر به قضیه 58 نیست و اینهمه نمونه جمهوریت بوده و هست. قضیه 58 یک مورد خاص بود و اصلا نباید آن را ملاک جمهوریت در نظر گرفت. آن اصلا قضیه اش با بحث جمهوریت فرق دارد. جمهوریت را باید در همین پروسه های انتخابات مختلفی که دارد صورت میگیرد بررسی کنید. نه در آن مورد خاص 58
نقل قول:در هر حال من می گم اون موقع چون 98 درصد مردم رای دادند جمهوریت اسلامی مشروعیت پیدا کرد اما قانون حجاب سال 58 تصویب نشد!
درست نیست. یک نظام اسلامی هیچوقت از مردم مشروعیت نمیگیره. مشروعیت فقط از خداست. حکم یعنی حکومت. قرآن کریم می فرماید:
ان الحکم الا لله
یعنی حکومت نیست مگر از برای خدا
هیچ کجای قرآن و روایات کوچکرین مشروعیتی برای حکومت از جانب خود مردم ذکر نشده است. یعنی مردم حق حکم دادن ندارند. حکومت یعنی حکم دادن.
نقل قول:در سال 62 با کش و قوس های فراوون قانون حجاب تصویب شد که خیلی ها هم از جمله مواردی که در پست اول آوردم اون رو به صلاح ندونستند!
بله همیشه خیلی مخالف در تاریخ جمهوری اسلامی بوده و هستند و در زمان پیامبر صلی الله علیه و آله هم مخالف زیاد بود. قرآن آنها را به عنوان منافق یاد می کند که در اطراف پیامبر بوده اند ولی از نظر اسلام پیامبر و همچنین رهبر و حکومت وظیفه دارد که منافق ها را رسوا نکند (حتی اگر آنها را بشناسد) و مانند بقیه مردم و با حقوق مشابه دیگران با آنها رفتار کند و حتی حق کوچکترین بی احترامی به این منافق ها هم نیست. البته همه مخالف ها منافق نیستند. بعضی در اثر نادانی یا ساده لوحی یا حب مقام و دنیا مخالفت می کنند.
صرف اینکه یکسری مخالف همیشه بوده و هستند ثابت نمی کند که ادعاها و خواسته های آنها اسلامی است.
![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
اگر لحن بنده تند و رک و آزار دهنده است از همه عذر می خواهم.
![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
بعضيا انگار نخوندن دوباره مي گذارم که بخونن انقدر ما رو مخالف اسلام جلوه ندن!:
نقل قول: اين اقدام در اين زمان و قبل از اينکه شعارهاي اصلي انقلاب محقق شود، صلاح نيست و نکند حجاب اجباري نسبت به عدالت و مسائل اصلي انقلاب پيشي بگيرد و...
شهيد مطهري با تعجب گفتند: حکيمي تو هم مخالفي؟ اتفاقاً من هم نسبت به اين دستورالعمل در اين موقعيت زماني انتقاداتي دارم
نقل قول:به هر حال شب را در منزل ايشان (منتظري) مهمان بوديم ....... و ايشان هم گفتند، من هم موافق اجباري شدن حجاب در اين زمان نبودم و ممکن است باعث سوء برداشت شود و...
نقل قول: وقتي موضوع را خدمت ايشان شرح دادم و استدلال کردم (شهيد مطهري) امام فرمودند: اينها آمدند از من نظر اسلام را پرسيدند و من هم نظر اسلام را گفتم که حجاب در اسلام واجب است. حالا مي خواهند اجرا کنند، نمي خواهند اجرا نکنند. (همچنين ارجاع مي دم که به سخنان نعيمه اشراقي که گفته بود امام هميشه در مورد حجاب نظر فقهي مي دادند نه حکم حکومتي)
نقل قول:وقتي ايشان شهيد شدند (شهيد مطهري) ، کاغذي از جيبشان بيرون آوردند که در آن، کارهايي را که با امام داشتند نوشته بودند از جمله اينکه نوشته بودند: «موقوف شدن مساله حجاب به استقرار نظامات اسلامي». که اين جمله که ايشان بر روي کاغذي نوشته و قصد مطرح کردن آن را نزد امام داشت،
نقل قول:[align=-WEBKIT-RIGHT]آيت الله طالقاني:«حتي براي زنهاي مسلمان هم در حجاب اجباري نيست، چه برسد به اقليتهاي مذهبي...ما نميگوييم زن ها به ادارات نروند و هيچ کس هم نمي گويد...زنان عضو فعال اجتماع ما هستند...اسلام و قرآن و مراجع دين مي خواهند شخصيت زن حفظ شود. هيچ اجباري هم در کار نيست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگي ميکردند؟ مگر چادر ميپوشيدند؟...کي در اين راهپيماييها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب يا بي حجاب بيايند؟ اينها خودشان احساس مسئوليت کردند. اما حالا اين که روسري سر کنند، يا نکنند ،باز هم هيچ کس در آن اجباري نکرده است.
واقعا برات متاسفم
آیت الله طالقانی و مطهری و شریعتی و منتظری و .......... همه مخالف اسلام بودند؟
واقعا که شما فقط دوست دارید حرافی کنید!