تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۷)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]بله همیشه خیلی مخالف در تاریخ جمهوری اسلامی بوده و هستند و در زمان پیامبر صلی الله علیه و آله هم مخالف زیاد بود.
باز قایم شدید پشت مثال اوردن و مغالطه کردن از زمان پیامبر!

نیچه راست می گفت دین افیون توده هاست (البته این خود دین رو زیر سوال نمی بره) ولی همیشه دین شده بازیچه ی افرادی مثل شما برای به کرسی نشوندن حرفهاتون!

مثل سلفی ها مقل سعودی ها مثل کشیش های قرون وسطا! وای به حال ایران اگه کسی مثل آقای خامنه ای شخص اول حکومت نبود!
و وای به حال ما بعد از ایشون!
ایشالا که بعد از ایشون حکومت برسه بدست صاحبش وگرنه شما مغالطه گر ها مملکت رو می بلعید
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۷)110 نوشته است: [ -> ]بعضيا انگار نخوندن دوباره مي گذارم که بخونن انقدر ما رو مخالف اسلام جلوه ندن!:

واقعا برات متاسفم
آیت الله طالقانی و مطهری و شریعتی و منتظری و .......... همه مخالف اسلام بودند؟
واقعا که شما فقط دوست دارید حرافی کنید!

بنده گفتم این حرفها ادعا است و اصلا معلوم نیست که واقعا وجود داشته باشند.
اگر ما واقعا نظر اسلام را می خواهیم بای آن از متخصص هایش بپرسیم.
این یک نقل قول و خاطره است که انواع خطاها ممکن است در آن صورت گرفته باشد و برای تشخیص اینکه از نظر اسلام آیا حجاب در جامعه اجباری است یا خیر اصلا سندیت ندارد.
بنده نگفتم این آقایان مخالف اسلام بوده اند. ولی معلوم نیست این نقل قولها را آنها واقعا گفته باشند.
در ضمن اقای شریعتی و منتظری نظر خلاف اسلام هم داشته اند. آقای شریعتی که اصلا متخصص اسلام نبوده اند و هر نظری که ایشان در مورد اسلام داشته باشند اصلا دارای ارزش کارشناسی نیست. آقای منتظری هم که حرفهای امام خمینی در مورد ایشان و سوابق امنیتی ایشان بر ضد نظام را کافی است بخوانید. البته گفتم مخالفت ممکن است ناشی از نادانی و ساده لوحی یا حب دنیا باشد و همیشه به معنای نفاق نیست.
در ضمن یک نفر که در یک حکم خاص نظر مخالف دارد لزوما با کل اسلام مخالف نیست.
من کی گفتم اینها با اسلام مخالفند؟
در مورد آقای طالقانی و مطهری خیلی بعید است که با اجبار حجاب در جامعه مخالف بوده باشند ولی مطمون نیستم. به هر حال این قانون از طریق مراحل قانونی آن تصویب شده و همه باید به آن احترام بگذارند مگر اینکه از طریق قانونی خودش لغو شود که مستلزم این است که شورای نگهبان تشخیص دهد اجباری نبودن حجاب در جامعه با اسلام تناقضی ندارد. به هر حال اول و آخر نظر اسلام ملاک است و نظر اسلام هم از یک نقل قول خاطره از آقای حکیمی گرفته نمی شود.
خوب اگه قراره کتمان کنید پس همون اول اینو بگید تا باهاتون بحث نکنیم:

هـــــــمــــــه دروغ می گن من راست میگم اینها هم همش دروغه
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۲)110 نوشته است: [ -> ]باز قایم شدید پشت مثال اوردن و مغالطه کردن از زمان پیامبر!
اصلا این حرف یعنی چی؟ مگر نه این است که ملاک اسلام و حکومت اسلامی پیامبر صلی الله علیه و آله و و امام علی علیه السلام است؟

نقل قول:نیچه راست می گفت دین افیون توده هاست (البته این خود دین رو زیر سوال نمی بره) ولی همیشه دین شده بازیچه ی افرادی مثل شما برای به کرسی نشوندن حرفهاتون!
نیچه اصلا نمی دانست دین یعنی چی و اون دینی که نیچه گفت اصلا منظورش اسلام نبوده. منظورش آن چیزی است که کلیسا با آن دیکتاتوری می کرد. بنده هم با نیجه موافقم.

نقل قول:مثل سلفی ها مقل سعودی ها مثل کشیش های قرون وسطا! وای به حال ایران اگه کسی مثل آقای خامنه ای شخص اول حکومت نبود!
و وای به حال ما بعد از ایشون!
ایشالا که بعد از ایشون حکومت برسه بدست صاحبش وگرنه شما مغالطه گر ها مملکت رو می بلعید
موافقم. ایشالا. الهی آمین. بنده خودم از همه بدترم.

(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۲:۲۱)JohnShepard نوشته است: [ -> ]من بحث ها رو خوندم دیدم اشخاص دیگری منطق نداشتند و دلقک بازی در می اوردن!
یه سری هم اصلا موضوع رو نمی دونستن.... از پست ها کاملا مشخص بود....
بحث با افراطی فایده نداره. مخصوصا افراطی دینی!

بعضی وقتها گفتن افراطی به بعضی دیندارها تهمت است. البته نه همیشه.
بستگی دارد افراط را نسبت به چه ملاکی حساب کنیم.
افراطی نسبت به اسلام آمریکایی و ماهواره ای یا نسبت به اسلام ناب محمدی

(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۹)110 نوشته است: [ -> ]خوب اگه قراره کتمان کنید پس همون اول اینو بگید تا باهاتون بحث نکنیم:

هـــــــمــــــه دروغ می گن من راست میگم اینها هم همش دروغه

من که متوجه منظورتان نشدم. چی را کتمان کنیم؟ اصل مخاطب این جمله کیست؟
لطفا شفاف صحبت کنید.
سلام
مطالبو که خوندم به این جمله رسیدم : هر کسی یک تکه از اسلام را برداشته و بقیه را ، کنار گذاشته
این جمله هم کسایی گفتن که خودشون تو بحثاشون دقیقا همین طور رفتار کردن ولی اصرار داشتن که به دیگران نسبت بدهند
هرجور که خواسته شد به تفسیر آیات طبق میل و خواسته خودشون پرداختن در واقع تفسیر که چه عرض کنم فقط ترجمه تحت اللفظی چراکه لازمه تفسیر یک آیه توجه به آیات قرینه و دیگر آیات نیز می باشد (محکمات و متشابهات)
می گید دین اجباری نیست والسلام ! با این حرف و برداشتتون در مرتبه اول یک خط بطلان قرمز کشیده می شود بر تمامی آیات جهاد (حالا من نگفتم که پاشید الان مبارزه و جهاد کنید) چه جهاد با کفار چه با منافقین و خوارج . خوب حالا که دین اجباری نیست پس آیات جهاد هم (نعوذبالله) عبث و بیهوده است و خداوند به یک امر بیهوده امر نموده است!!!!
دلیل فوق ساده ترین دلیل بر رد تاکید شما بر این ترجمه تحت اللفظی می باشد.
وقتی می گوید دین اجباری نیست، یعنی اینکه نمی توان تا دل و قلب طرف رسوخ کرد و دین را در آن جای داد به عبارتی نمی توان با زور و اجبار ، ایمان را به مردم داد ولی :
اسلام و اجرای قوانین اسلامی اجباری است
و این یعنی اینکه ایمان با اسلام متفاوت است.
وقتی مردم خواهان تشکیل حکومت و نظام اسلامی باشند، بر معصوم یا اولوالامر واجب است که به تشکیل نظام اسلامی بپردازند به منظور اجرای قوانین اسلامی.
اینکه گفته می شود اگر مردم خواهان تشکیل حکومت اسلامی باشند، به هیچ وجه به این معنا نیست که اکثریت مردم خواهان آن باشند حتی اگر از لحاظ تعداد جزو اکثریت نباشند، با شرط نداشتن مخالف جدی باز هم برقراری نظام اسلامی واجب میباشد چراکه ممکن است در این حالت مابقی افراد جزو افراد خنثی باشند. پس :
برقراری نظام اسلامی حتی با وجود حداقل مردم خواهان آن، با شرط گفته شده، کاملا ضروری و واجب می باشد.
با این توضیحاتی که پیرامون تشکیل حکومت اسلامی داده شد، کاملا واضح و مبرهن است که تشکیل نظام اسلامی و شرایط آن منحصر به الان ایران اسلامی نمی باشد به گونه ای که وقتی پیامبر وارد مدینه شد چون مردم خواستار اسلام و حکومت اسلامی بودن ، اولین کاری که انجام دادن تشکیل حکومت اسلامی بود
و حضرت علی (علیه السلام) هم همانگونه که خودتان گفتید، چون در برهه ای از تاریخ ایشان را نخواستند نتوانستند، زمامداری را بر عهده بگیرند حتی با این وجود که حکومت حاکم یعنی خلفا، همچنان اسلامی بودند.
حال آن چیزی که در ایران به رفراندوم گذاشته شد نه تنها حداقل شرط فوق، بلکه با اکثریت آرای ممکنه رای آورد. پس نظام و حکومت اسلامی شکل گرفت.
حال من دلیل این همه مغالطه و بازی با کلمات را نمی فهمم که می گید :
حکومت اسلامی با جمهوری اسلامی فرق داره و شما بیسوادید و نمی فهمید!!! مگر در هرصورت این مردم نیستند که نظام اسلامی را تشکیل می دهند؟! به عبارت دقیق تر مردم آن را تشکیل نمی دهند بلکه به آن مقبولیت می دهند نه مشروعیت پس وقتی مقبول شد: پس حال نوبت مشروعیت آن و اجرای احکام اسلامی است؟!!
باز هم مغلطه : حجاب واجب است ولی نباید اجبار باشد!!!
پس این آیه قرآن که به پیامبر میگه به زن هایت بگو حجابشان را رعایت کنند و زینت هایشان را بپوشانند، لابد دوره تجویزش سر آمده و یا اینکه مانند عبادات فردی به خود شخص بستگی داره که انجامش بده یا نه!!!!
مثلا بره تو پستو حجاب کنه!
نه عزیز من حجاب یکی از مسائلی است که تاثیر آن بر تمامی افراد و طبقات جامعه است.
دین اسلام یک دین فردی برای تو مساجد و خانقاه ها نیستش که مثل مسیحیت تحریف شده بلکه جنبه اجتماعی آن به مراتب بیشتر از جنبه فردیشه واضح ترین مثالش هم قیام آقا امام حسین (علیه السلام) هست که یک قیام کاملا اجتماعیه.
پس هی نگید هرکی خواست، هرکی نخواست!
لطفا در تاپیک ها هم به یکدیگر توهین نکنید و آیات قرآن هم در شان یکدیگر به کار نبرید زیرا ما هنوز در جایگاهی نیستیم که بخواهیم در مورد اشخاص قضاوت کنیم
هرکس دلیل خود را می آورد، با فرض منطقی بودن سخنانتان، طرف می پذیرد اگر هم نپذیرفت یا درست مطلب را جا نینداخته اید یا هر دلیل دیگری ، شما کار خود را انجام داده اید و جایی برای توهین و یافتن مصداق آیات روی آنها باقی نمی ماند.
در پناه حق
پست هایی که صرفا توهین و جواب به توهین بود حذف شد.
به نام خدا
سلام علیکم

دوستان الآن نماز هم یکی واجبات اسلام است،بیاییم نماز را هم اجباری کنیم.

مثل عربستان هنگام اذان چندتا ماشین پلیس راه بیفتند در بازار ها و مغازه های باز را جریمه کنند.

چطور است؟؟؟

بعضی ها در اینجا فکر می کنند از مسیح(علیه السلام) مقدس ترند.

اگر حجاب اجباری نباشد،وضع حجاب بهتر می شود.

این گفته ی امام جمعه ی شهرما(آیت الله علم الهدی) بود که این بدحجابی ها به خاطر توهین به نظام است.

خوب اگر نظام حساسیت نشان ندهد،یقینا وضع حجاب بهتر می شود.

اما خوب اینجا مجلس شورای اسلامی نیست.

اگر کاربران آزادی حجاب را تصویب هم بکنند، برای اجرا به دولت نمی رود.

از آن گذشته در ایران قانون ازادی حجاب نیازی نیست.

همین الآن هم آزاد است.

فی امان الله
بسم هو
دوستان من نمی فهمم؟ آیا همه در این کشور مسلمان اند؟ همه مومن هستند؟
شما دوستانی که می گویید الان هم همه آمده اند و به پشتبان نظام هستند. رفراندوم یک درصد بیشتر رای خواهد آورد؟!؟!!؟
در صورت رفراندوم من احتمال می دم که 50 درصد مردم نظام فعلی کشور رو قبول کنند.
ما که هر جا می ریم این جمله رو می شنویم: خیلی مملکت بدی شده!!!
موفق باشید
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۸)سجاد313 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام علیکم

دوستان الآن نماز هم یکی واجبات اسلام است،بیاییم نماز را هم اجباری کنیم.

مثل عربستان هنگام اذان چندتا ماشین پلیس راه بیفتند در بازار ها و مغازه های باز را جریمه کنند.

چطور است؟؟؟

بعضی ها در اینجا فکر می کنند از مسیح(علیه السلام) مقدس ترند.

اگر حجاب اجباری نباشد،وضع حجاب بهتر می شود.

این گفته ی امام جمعه ی شهرما(آیت الله علم الهدی) بود که این بدحجابی ها به خاطر توهین به نظام است.

خوب اگر نظام حساسیت نشان ندهد،یقینا وضع حجاب بهتر می شود.

اما خوب اینجا مجلس شورای اسلامی نیست.

اگر کاربران آزادی حجاب را تصویب هم بکنند، برای اجرا به دولت نمی رود.

از آن گذشته در ایران قانون ازادی حجاب نیازی نیست.

همین الآن هم آزاد است.

فی امان الله

نماز واجب فردیست

حجاب واجب اجتماعیست

(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۰)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]بسم هو
دوستان من نمی فهمم؟ آیا همه در این کشور مسلمان اند؟ همه مومن هستند؟
شما دوستانی که می گویید الان هم همه آمده اند و به پشتبان نظام هستند. رفراندوم یک درصد بیشتر رای خواهد آورد؟!؟!!؟
در صورت رفراندوم من احتمال می دم که 50 درصد مردم نظام فعلی کشور رو قبول کنند.
ما که هر جا می ریم این جمله رو می شنویم: خیلی مملکت بدی شده!!!
موفق باشید

روش آمارگیریتون خیلی مبتدیانست

در ضمن یکسری از اون افراد که اینا رو میگن ....(مواظب باشید سوتی جلوشون ندید)

اگر به این باشه که باید هر سال رفراندوم برگذار بشه

الان من این سوال رو دارم

چند تا حکومت روش حکومت داری خودشو به رفراندوم گذاشته؟

کمونیزم؟
لیبرال دموکراسی؟
عرب های همسایه؟

همان یکبار رو واقعا انجام دادند؟
نقل قول:نیچه راست می گفت دین افیون توده هاست

همین جوری راجع به اسلام هم جمله بیارید , بنده به منطق شما ایمان خواهم اورد ! این جمله مارکسه که در آسیب شناسی مسیحیت گفته بود ... حالا ارتباطش با اسلام و نیچه چی بوده خدا میداند ؟؟؟

مارکس این جمله رو گفت چون معتقد بود دین مسیحیت توانایی شتاب در جامعه رو نداره و پیروانش مانند یک معتاد از دین استفاده میکنند و هیچوقت نمیشه به وسیله ی دین حکومت ساخت که این خزعبلات مارکس با انقلاب اسلامی ایران و تشکیل جمهوری اسلامی فقط تبدیل به مهملی شده که فقط عده ای منورالفکر ازش استفاده میکنند . به نظر من از جملات شوپنهاور استفاده کنید که میگفت : مذهب فلسفه ی عوام است ! هم تکراری نیست و میشه ازش به عنوان توهین به شخص مقابل استفاده کرد که جز عوامه و خواص نیست که به فلسفه ی ناب غربی رو بیاره Smile
البته من نیت شما رو خیر میدونم ولی روشی که باهاش دارین اقدام میکنید رو ناصحیح میدونم , به جای اینکه حجاب رو از جامعه حذف کنید , سعی کنید طوری آسیب شناسی کنید که همه به سمت حجاب برن ! در فروع دین اسلام داریم که :

1.تولی : هر عمل و شخصی که ما رو به خدا نزدیک میکنه ازش پیروی کنیم
2.تبری : هر عمل و شخصی که ما رو از خدا دور میکنه ازش برائت بجوئیم

علاوه بر این امر به معروف و نهی از منکر هم جزئی از فروع دینه , پس امر به منکر و نهی از معروف نکنید جامعه رو , اینها رو عرض کردم که چون میگید با اسلام مشکلی ندارم و مسلمان هستم .

در پناه حق
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع