تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۶)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]حکومت ایران جمهوری خالی نیست.
جمهوری اسلامی است. جمهوری اسلامی هم شما تعریف نمی کنید. بلکه قانون اساسی تعریف می کند.
شما اصلا خوندید من چی گفتم؟
من می گم جمهوریت یک معنا بیشتر نداره اما قانون اساسی هر کشوری یک تفسیر غلط ازش می کنه. خیلی از دیکتاتوری های منطقه هم خودشون رو جمهوری می دنستند! در هر حال چه خوب چه بد اینجا جمهوری نیست! والسلام

(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۸)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]در تظاهرات 22 بهمن می توان تعداد جمعیت را تخمین زد و از روی آن درصد مشارکت هر شهر را حساب کرد. که جمع آن می شود درصد مشارکت کشور.
به شما هم کتاب ریاضی پنجم ابتدایی رو پیشنهاد می کنم! شما هم هنوز نمی دونید خیلی چیز ها رو !
راستی جواب سوال من رو ندادید. چیه چرا می ترسید جواب بدید! جوابی ندارید بدید واقعا؟

در ضمن می دونستم به شریعتی هم می پرید! واقعا که شریعتی متر شناخت ارتجاع است!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۰۸)110 نوشته است: [ -> ]به به جناب "غربت تشیع " هم وارد شدند! نگرانتون بودم که چرا وارد بحث نمی شید! [تصویر: wink.png]
تازه از وجود داشتن همچین موضوعی مطلع شدم.

نقل قول: ولی تو ایران غیر مسلمونها و کسانی که به حجاب اعتقادی ندارند مجبور هستند که قوانین و رعایت کنند!
این قانون است!
قانون با دین فرق دارد.

نقل قول:ببینید مساله سر قانونگرایی نیست! مساله سر قانون بده! قانونی که مطهری و طالقانی و خیلی از علما هم این قانون رو به صلاح مملکت ندونستند!
قانون چه بد و چه خوب باید رعایت شود و رعایت قانون در هر کشوری اجباری است و نه اختیاری. و فرایند تغییر قانون هم روال مشخصی دارد. شما می توانید به مجلس برای تغییر قانون پیشنهاد بدهید و در آنجا بررسی می شود و ممکن است پیشنهاد شما به یک قانون تیدیل شود. اصلا فرایند قانون گذاری مجلس بر اساس پیشنهاد است.

نقل قول:یک قانون بدی نوشته شده!
بد بودن آن نظر شماست و ممکن است این نظر شما درست نباشد.

نقل قول:حالا شما هی می گید همه مکلفند رعایت کنند!
در تمام کشورها تبعیت از قانون اجباری است و با کسانی که به هر دلیلی مثلا بد دانستن قانون قانون را تبعیت نکنند برخوردهایی مانند زندان می شود. این مختص ایران نیست. در برخی کشورها آدامس ممنوع است. خیلی از کشورها قوانین عجیبی دارند ولی چاره ای نیست هر کس دلش می خواهد در آن کشور زندگی کند مجبور به رعایت قانون است.

نقل قول:اگر طرف به حجاب اعتقادی نداره اون دنیا اون می مونه و خدای خودش قرار نیست مجبور بشه!
مجازات دینی و مجازات قانونی هر دو هست و به صرف مجازات دینی نمی شود مجازات قانونی را تعطیل کرد. اگر قرار باشد طبق این منطق عمل شود پس دزد هم می گوید من هستم و اون دنیا و خدای خودم و شما نباید من را مجازات کنید. رانت خوارها هم همین را میگن. متجاوزها هم همین را میگن. قاچاقچی ها هم همین را میگن. نمیشه برای یکی در برابر قانون استثتا قائل شد. بی حجابی و دزدی هر دو غیرقانونی هستند. برای دیندار حرام هم هست. یعنی دیندار ممنوعیت دوبله دارد. برای بی دین فقط ممنوعیت قانونی است.

نقل قول:در ضمن بحث سر واجب بودن حجاب نیست بحث سر تصمیم گیری بجای دیگرانه!
اوکی.

(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۳)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]لا اکراه فی الدین در مورد حجاب هم هست اگر حجاب جزو دین باشه
لطفا در مورد این ادعا دلیل بیاورید.
نقل قول:در مورد کاندا و قوانین کشور های دیگر حتی در آن کشور ها که شما اهل آنجا نیستی پس از مدتی که تابعیت آنجا را پیدا کردی می توانی به قوانین اعتراض کنی >(اما باز این ماجرا نمی تواند مثال خوبی برای دین باشد .)
در ایران هم شما می توانی به قانون اعتراض کنی. شما حتی به دین هم می توانی اعتراض کنی. حتی می توانی اعتراض کنی چرا یک خدا باید باشد؟ امام صادق علیه السلام گفتند در بحث حتی اگر تا مرز شرک هم بروید اشکالی ندارد.

نقل قول:ببخشید آقای مفسر قرآن،
بنده مفسر قرآن نیستم. فقط از مفسران نقل قول می کنم.

نقل قول:داخل دین اکراه وجود دارد ، اما از طرف خدا وخود شخص ، نه از طرف بنده ی خدا و بندگان دیگر ،
ببخشید امام علی علیه السلام که قصاص می کرد و شلاق می زد خدا بود یا بنده خدا؟
نقل قول:در مورد قصاص خودتان هم می دانید مثالتان کاملا غلط هست ، وقتی هر انسانی خطایی کند که به شخصی ضرر برساند ، آن وقت جامعه هم موافق تنبیه است ،
این در مورد حکومتهای غیر اسلامی مثلا دموکراسی شاید درست باشد ولی در مورد حکومت اسلامی درست نیست. در حکومت اسلامی به دلیل موافقت جامعه مجازات صورت نمی گیرد. بلکه به دلیل موافقت خدا و دین صورت میگیرد. فرق حکومت اسلامی و غیراسلامی از همینجا ناشی می شود. مشروعیت از ناحیه مردم باشد یا خدا؟

نقل قول:اما در مورد حجاب ، موضوع ضرر به دیگران موضوعی حتمی نیست
مسئله ضرر به دیگران نیست. دلیل این است که خدا دستور داده است.

نقل قول: ، و راه حل زور ندارد
در حکومت اسلامی این را اسلام تعیین می کند.
نقل قول:در مورد قصاص هم خداوند گفته ، بهتر است ببخشید
بخشیدن اختیاری است و در صورت نبخشیدن باید قصاص شود. فقط هم این نیست حدود و شلاق هم هست. در ضمن قصاص حق الناس است ولی حجاب حق الله است و در مورد مجازات در حق الله بخششی در کار نیست.

نقل قول:،پس شما بهتر می دانید یا خداوند .
خداوند از من و شما بهتر می داند.

(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۴۱)110 نوشته است: [ -> ]یک سوال دارم: لطفا کسی جواب من رو بده

فرض کنیم روزی برسه که "50 درصد بعلاوه ی یک نفر" مردم خواهان قوانین اسلامی نباشند و "50 درصد منهای یک" خواهان قوانین اسلامی! در اون صورت آیا نباید طبق مفهوم جمهوریت به خواستار مردم تن بدیم؟

پ ن : گفتم فرض کنیم پس این جواب رو ندید که الان در چه وضعیتی هستیم و چقدر مردم خواهان قوانین اسلامی هستند. فقط به این سوال پاسخ بدید!
در نوشته های قبلی پاسخ داده شد.
تشکیل و حفظ حکومت با حداقل ممکن افراد از اوجب واجبات است و اصلا درصد مهم نیست.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]قانون چه بد و چه خوب باید رعایت شود و رعایت قانون در هر کشوری اجباری است و نه اختیاری. و فرایند تغییر قانون هم روال مشخصی دارد. شما می توانید به مجلس برای تغییر قانون پیشنهاد بدهید و در آنجا بررسی می شود و ممکن است پیشنهاد شما به یک قانون تیدیل شود. اصلا فرایند قانون گذاری مجلس بر اساس پیشنهاد است.

خخخخخخخخخخخخخ خیلی خوب بود خیلی خندیدم! Big Grin ! چشم می دیم با چماق لری پیشنهادمون رو بررسی کنند!

(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]بد بودن آن نظر شماست و ممکن است این نظر شما درست نباشد.
من به حجاب اعتقاد دارم . چند بار هم جاهای مختلف موضعم رو گفتم . ولی من به عنوان مسلمان برای غیر مسلمان ارزش قائلم برای بی حجاب ارزش قائلم نمی گم اونها کافرند نجسند برن از کشور بیرون (به خودتون نگیرید)
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]در تمام کشورها تبعیت از قانون اجباری است و با کسانی که به هر دلیلی مثلا بد دانستن قانون قانون را تبعیت نکنند برخوردهایی مانند زندان می شود. این مختص ایران نیست.
هر وقت دوست دارید به کل دنیا متوسل می شید که همه ی دنیا اینجوریه! هر موقع هم کم میارید می گید همه ی دنیا اشتباه می کنن اکثرهم لایعقلون! شما اول تکلبفتون رو با خودتون روشن کنید که کل دنیا درست می گن با غلط
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]در برخی کشورها آدامس ممنوع است. خیلی از کشورها قوانین عجیبی دارند ولی چاره ای نیست هر کس دلش می خواهد در آن کشور زندگی کند مجبور به رعایت قانون است.
ببینید ! برخی اوقات قوانین کاری رو منع می کنند برخی اوقات کاری رو اجبار می کنند!این دو فرق داره! وقتی می گن آدامس ممنوع یعنی منع ادامس جویدن ولی اینجا اجبار می کنن به کاری یعنی داشتن حجاب!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]مجازات دینی و مجازات قانونی هر دو هست و به صرف مجازات دینی نمی شود مجازات قانونی را تعطیل کرد. اگر قرار باشد طبق این منطق عمل شود پس دزد هم می گوید من هستم و اون دنیا و خدای خودم و شما نباید من را مجازات کنید. رانت خوارها هم همین را میگن. متجاوزها هم همین را میگن. قاچاقچی ها هم همین را میگن.
دزدی شاکی خصوصی یا عمومی داره با اجبار حجاب فرق داره! ای کاش اینقدر با فکر کردن بیگانه نبودید!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۴۷)JohnShepard نوشته است: [ -> ]پس چرا 58 رفراندوم برگذار شد؟

برای بستن دهن شاه و نه برای مشروعیت نظام.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۵۶)JohnShepard نوشته است: [ -> ]آیا اسلام خودکامه است و گفته قوانین زوری باید اجرا شوند یا گفته انسان ها باید با قوانین اسلام آشنا شوند و با کمک عقل و اختیار راه خود رو انتخاب کنند؟
اسلام گفته انسانها می توانند حکومت اسلامی تشکیل دهند و اگر حکومت اسلامی تشکیل دادند اجرای قوانین اسلام در داخل آن حکومت اجباری است. انسانها هم آزادند که اسلام را بپذیرند یا نپذیرند. هر انسانی هم که در داخل حکومت اسلامی زندگی می کند موظف است قوانین حکومت را رعایت کند حتی اگر خودش مسلمان نباشد یا اعتقادی به قوانین اسلام نداشته باشد. حداقل در ملا عام موظف است قوانین را رعایت کند. این مسئله طبیعی است و در هر کشور دنیا دارد اعمال می شود.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۱۰)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]برای بستن دهن شاه و نه برای مشروعیت نظام.
ههههههههههههه خیلی خوبه دارید به ما کمک می کنید!
پس رفراندوم فریب افکار عمومی بوده!
[تصویر: ((asal-0003)).gif] [تصویر: ((asal-0002)).gif] [تصویر: ((asal-0004)).gif]
راستی نسبت به شکلک ها نظری ندارید می خوای جداشون کنم دختر و پسر قاطی نباشند. اینجوری:

........./////
[تصویر: [Avin]%20(077).gif]....///// Basiji
............/////
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۴۵)meshkat نوشته است: [ -> ]2-دوستان چرا جدل میکنید چرا با طعنه و کنایه حرف میزنید چرا اصرار دارید حتما طرف مقابلتون رو قانع کنید.شما دلایلتون رو بیارید به صورت منطقی طرف مقابل یا میپذیرد یا خیر.همین.اجباری در پذیرفتن وجود نداره.فقط دلایل رو بیارید.اگر روال تاپیک به جدل کشیده بشه یعنی حرف جدیدی برای گفتن وجود نداره و بنده مجبور میشم یه جمع بندی از صحبت های طرفین انجام بدم و تاپیک رو ببندم.لطفا موضوع تاپیک را هم منحرف نفرمایید.

اجرتون با حضرت حق.التماس دعا.
علیکم السلام
اگر کسی از قوانین سایت تخلف کرده باید آن نوشته مشکل دار حذف شود یا با آن فرد برخورد شود و نه اینکه کل موضوع بسته شود. مگر اینکه اصلا موضوع برا خلاف قوانین سایت باشد که از اول اصلا نباید آن موضوع تایید و باز شود.
در ضمن جدل را درست تعریف کنید که یعنی چی و بفرمائید کی جدل کرده است؟
اگر منظورتان بنده است فکر نمی کنم جدل کرده باشم. و اصلا هم دنبال اجبار دیگران به پذیرش نظرات خودم نیستم. فقط به نظرات پاسخ می دهم که روال تالار گفتگوها است.
تشخیص جدل بودن یا نبودن نباید مبهم و بر مبنای تشخیص فردی باشد. باید جدل بودن یا نبودن قانون مشخصی داشته باشد.

(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۳)110 نوشته است: [ -> ]خوشم میاد هی خود زنی می کنید! پس جمهوریت کشک بود امام خمینی فقط می خواست قدرتشو به شاه نشون بده که رفراندوم کرد و جمهوریت فریبی بیش نبود! [تصویر: ((asal-0021))%20(7).gif]
بنده یکوقت در مورد رفراندوم 58 حرف می زنم. یکوقت در مورد کل جمهوری اسلامی. قاطی نکنید.
الان جمهوریت در انتخابات رعایت می شود. در مجلس هم دارد انجام می شود. ولی تمام گزینه های انتخاب باید اول از نظر اسلامی بودن تایید شده باشد. یعنی چهار تا گزینه برای انتخاب داری به شرطی که قبلا اسلامی بودن آنها تایید شده باشد. به این میگن جمهوری اسلامی. یعنی مردم حق انتخاب و جمهوریت دارن ولی در محدوده اسلام.

نقل قول: جمهوریت یعنی همونطور که زمان انقلاب مردم به یک تفکر رای دادند الان هم آراء خودشون رو بر حکومت تحمیل کنند!
بله جمهوریت یعنی این. ولی حکومت جمهوریت نیست. بلکه جمهوری اسلامی است. یعنی جمهوریت در چارچوب و محدوده اسلام. یعنی یک جمهوریت محدود شده.

سلام سلام سلام

جواب سوال شما داده شد. حفظ نظام از اوجب واجبات است.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۱۶)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]سلام سلام سلام

جواب سوال شما داده شد. حفظ نظام از اوجب واجبات است.
جواب اون سوالم رو که 2 بار مطرح کردم ندادید چرا در میرید جواب بدید(همون 50% +1 ) اشکال نداره فرار کنید هیچ اشکالی نداره!

جمهوریت محدود شده [تصویر: ((asal-0003)).gif]
[تصویر: ((asal-0002)).gif]
[تصویر: ((asal-0004)).gif]
Big Grin

معنای جمهوریت انقدر ها هم سخت نیستا!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۰۹)110 نوشته است: [ -> ]خخخخخخخخخخخخخ خیلی خوب بود خیلی خندیدم! [تصویر: biggrin.png] ! چشم می دیم با چماق لری پیشنهادمون رو بررسی کنند!

اینطوری هم که میگید نیست. اینهمه قانون داره پیشنهاد میشه و تصویب میشه ولی خوب از اسلام نباید تجاوز کنند.
نقل قول:من به حجاب اعتقاد دارم . چند بار هم جاهای مختلف موضعم رو گفتم . ولی من به عنوان مسلمان برای غیر مسلمان ارزش قائلم برای بی حجاب ارزش قائلم نمی گم اونها کافرند نجسند برن از کشور بیرون (به خودتون نگیرید)
حالا کی گفته نجسن برن بیرون؟ طبق فتوای آقای خامنه ای کفار نجس نیستن و اینهمه همه دارن توی کشور زندگی می کنن و کسی نگفته برن بیرون. فقط باید به قانون احترام بزارن.

نقل قول:هر وقت دوست دارید به کل دنیا متوسل می شید که همه ی دنیا اینجوریه!
کل دنیا اینجوریه را برای کسانی میگیم ه عاشق غربند و نه برای ملاک اسلام. به مخاطب دقت کنید.

نقل قول:هر موقع هم کم میارید می گید همه ی دنیا اشتباه می کنن اکثرهم لایعقلون!
این را برای اسلام میگیم.

نقل قول: شما اول تکلبفتون رو با خودتون روشن کنید که کل دنیا درست می گن با غلط
از نظر مسلمانها اسلام درست می گوید و دنیا هم تا جایی درست می گوید که مخالف اسلام نباشد. ولی وقتی شما دارید با کسی بحث می کنید که اسلام را قبول ندارد چه اشکالی دارید که برای او استدلال کنید که غرب این را قبول دارد؟
نقل قول:ببینید ! برخی اوقات قوانین کاری رو منع می کنند برخی اوقات کاری رو اجبار می کنند!این دو فرق داره! وقتی می گن آدامس ممنوع یعنی منع ادامس جویدن ولی اینجا اجبار می کنن به کاری یعنی داشتن حجاب!
آدامس مثال بود. در مورد اجبار هم حداقل پوشش در کشورها اجبارهایی دارد. بله قوانین جمهوری اسلامی ایران اجبار می کند به داشتن حجاب. قوانین کشورهای دیگر هم اجبار به حجاب دارد ولی حد و حدود حجاب از نظر قوانین کشورهای مختلف ممکن است متفاوت باشد. حتی آمریکا هم قوانین اجبار حدقل پوشش دارد که در عمل می توان اسم آن را حجاب گذاشت. حجاب یعنی پوشش. حجاب اسلامی و حجاب آمریکایی.

نقل قول:دزدی شاکی خصوصی یا عمومی داره با اجبار حجاب فرق داره! ای کاش اینقدر با فکر کردن بیگانه نبودید!
به هر حال هر نوع قانون باید اجرا شود و عدم اجرای آن مجازات دارد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع