(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۰۸)110 نوشته است: [ -> ]به به جناب "غربت تشیع " هم وارد شدند! نگرانتون بودم که چرا وارد بحث نمی شید! ![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
تازه از وجود داشتن همچین موضوعی مطلع شدم.
نقل قول: ولی تو ایران غیر مسلمونها و کسانی که به حجاب اعتقادی ندارند مجبور هستند که قوانین و رعایت کنند!
این قانون است!
قانون با دین فرق دارد.
نقل قول:ببینید مساله سر قانونگرایی نیست! مساله سر قانون بده! قانونی که مطهری و طالقانی و خیلی از علما هم این قانون رو به صلاح مملکت ندونستند!
قانون چه بد و چه خوب باید رعایت شود و رعایت قانون در هر کشوری اجباری است و نه اختیاری. و فرایند تغییر قانون هم روال مشخصی دارد. شما می توانید به مجلس برای تغییر قانون پیشنهاد بدهید و در آنجا بررسی می شود و ممکن است پیشنهاد شما به یک قانون تیدیل شود. اصلا فرایند قانون گذاری مجلس بر اساس پیشنهاد است.
نقل قول:یک قانون بدی نوشته شده!
بد بودن آن نظر شماست و ممکن است این نظر شما درست نباشد.
نقل قول:حالا شما هی می گید همه مکلفند رعایت کنند!
در تمام کشورها تبعیت از قانون اجباری است و با کسانی که به هر دلیلی مثلا بد دانستن قانون قانون را تبعیت نکنند برخوردهایی مانند زندان می شود. این مختص ایران نیست. در برخی کشورها آدامس ممنوع است. خیلی از کشورها قوانین عجیبی دارند ولی چاره ای نیست هر کس دلش می خواهد در آن کشور زندگی کند مجبور به رعایت قانون است.
نقل قول:اگر طرف به حجاب اعتقادی نداره اون دنیا اون می مونه و خدای خودش قرار نیست مجبور بشه!
مجازات دینی و مجازات قانونی هر دو هست و به صرف مجازات دینی نمی شود مجازات قانونی را تعطیل کرد. اگر قرار باشد طبق این منطق عمل شود پس دزد هم می گوید من هستم و اون دنیا و خدای خودم و شما نباید من را مجازات کنید. رانت خوارها هم همین را میگن. متجاوزها هم همین را میگن. قاچاقچی ها هم همین را میگن. نمیشه برای یکی در برابر قانون استثتا قائل شد. بی حجابی و دزدی هر دو غیرقانونی هستند. برای دیندار حرام هم هست. یعنی دیندار ممنوعیت دوبله دارد. برای بی دین فقط ممنوعیت قانونی است.
نقل قول:در ضمن بحث سر واجب بودن حجاب نیست بحث سر تصمیم گیری بجای دیگرانه!
اوکی.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۳)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]لا اکراه فی الدین در مورد حجاب هم هست اگر حجاب جزو دین باشه
لطفا در مورد این ادعا دلیل بیاورید.
نقل قول:در مورد کاندا و قوانین کشور های دیگر حتی در آن کشور ها که شما اهل آنجا نیستی پس از مدتی که تابعیت آنجا را پیدا کردی می توانی به قوانین اعتراض کنی >(اما باز این ماجرا نمی تواند مثال خوبی برای دین باشد .)
در ایران هم شما می توانی به قانون اعتراض کنی. شما حتی به دین هم می توانی اعتراض کنی. حتی می توانی اعتراض کنی چرا یک خدا باید باشد؟ امام صادق علیه السلام گفتند در بحث حتی اگر تا مرز شرک هم بروید اشکالی ندارد.
نقل قول:ببخشید آقای مفسر قرآن،
بنده مفسر قرآن نیستم. فقط از مفسران نقل قول می کنم.
نقل قول:داخل دین اکراه وجود دارد ، اما از طرف خدا وخود شخص ، نه از طرف بنده ی خدا و بندگان دیگر ،
ببخشید امام علی علیه السلام که قصاص می کرد و شلاق می زد خدا بود یا بنده خدا؟
نقل قول:در مورد قصاص خودتان هم می دانید مثالتان کاملا غلط هست ، وقتی هر انسانی خطایی کند که به شخصی ضرر برساند ، آن وقت جامعه هم موافق تنبیه است ،
این در مورد حکومتهای غیر اسلامی مثلا دموکراسی شاید درست باشد ولی در مورد حکومت اسلامی درست نیست. در حکومت اسلامی به دلیل موافقت جامعه مجازات صورت نمی گیرد. بلکه به دلیل موافقت خدا و دین صورت میگیرد. فرق حکومت اسلامی و غیراسلامی از همینجا ناشی می شود. مشروعیت از ناحیه مردم باشد یا خدا؟
نقل قول:اما در مورد حجاب ، موضوع ضرر به دیگران موضوعی حتمی نیست
مسئله ضرر به دیگران نیست. دلیل این است که خدا دستور داده است.
نقل قول: ، و راه حل زور ندارد
در حکومت اسلامی این را اسلام تعیین می کند.
نقل قول:در مورد قصاص هم خداوند گفته ، بهتر است ببخشید
بخشیدن اختیاری است و در صورت نبخشیدن باید قصاص شود. فقط هم این نیست حدود و شلاق هم هست. در ضمن قصاص حق الناس است ولی حجاب حق الله است و در مورد مجازات در حق الله بخششی در کار نیست.
نقل قول:،پس شما بهتر می دانید یا خداوند .
خداوند از من و شما بهتر می داند.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۴۱)110 نوشته است: [ -> ]یک سوال دارم: لطفا کسی جواب من رو بده
فرض کنیم روزی برسه که "50 درصد بعلاوه ی یک نفر" مردم خواهان قوانین اسلامی نباشند و "50 درصد منهای یک" خواهان قوانین اسلامی! در اون صورت آیا نباید طبق مفهوم جمهوریت به خواستار مردم تن بدیم؟
پ ن : گفتم فرض کنیم پس این جواب رو ندید که الان در چه وضعیتی هستیم و چقدر مردم خواهان قوانین اسلامی هستند. فقط به این سوال پاسخ بدید!
در نوشته های قبلی پاسخ داده شد.
تشکیل و حفظ حکومت با حداقل ممکن افراد از اوجب واجبات است و اصلا درصد مهم نیست.