یاسین جان!
من همین جا پوزش میخوام...
از بس که این خانم خدمت حضرت زهرا رو کردن، آدم فکر میکنه کنیزشون بوده...
ایشون اول زن جعفر ابن ابی طالب بودن...
بعد زن ابوبکر میشن و مامان محمدبن ابوبکر که در دامان امام علی (علیه السلام) رشد میکنه ( که همین نشون میده ارحام مطهره چه تاثیری روی نسل داره)
بعد هم همسر امام علی (علیه السلام) میشن...
از قرار معلوم کنیز ایشون نبوده، اما اینقدر بهشون نزدیک بوده که با حضرت علی (علیه السلام) ایشون رو غسل میدادن...
صحبت برده داری نیست اصلا،
اون موضوعش جداست،من فقط میگم یک کنیز وقتی بدون حجاب بیاد بیرون اون مورد یک و دو رو نقض میکنه.
حتی اگه خودش متاهل نباشه،مردم که متاهلن!!
یعنی اصلا به تاهل خود طرف هم اگه توجه نکنیم،باز هم بی حجاب بودن کنیزها میتونست باعث تضعیف خانواده ها در جامعه بشه... ( البته طبق تعریفی که از فلسفه ی حجاب ارائه شد قبلا )
بسم الله الرحمن الرحیم
علی جان اینا رو خوندی؟
http://www.pasokhgoo.ir/node/17803
http://www.pasokhgoo.ir/node/60702
واضح گفتند دیگه.
اولا گفته نشده که حجاب سر برای کنیزان حرام است. فقط واجب نکردند ، چه اینکه برای زنانی که کهن سال هستند و جاذبه ی جنسی ندارند هم همین حکم براشون هست.
ثانیا حجاب سر رو گفتند نه حجاب بدن رو.
ثالثا در زمانی که اسلام اومد کنیزان رو اجاره میدادند برای لذت ها جنسی دیگران و در قبالش پول دریافت میکردند و این راه درآمد بود. در اون آیه حجاب که دوتا تفسیر داره تفسیر دوم که میگه حجاب برای همه هستش که هیچ ، در تفسیر اول گفته اند که خطاب به زنان آزاد و کنیزان پاکدامن هست که خودتون رو بپوشونید تا مانند کنیزانی که فاحشگی میکنند مورد اذیت قرار نگیرید در خیابانها و متمایز باشید با آنها.
خب با توجه به این توضیحات مورد سوم لطمه ای به فلسفه ی شما نمیزنه.
(۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
علی جان اینا رو خوندی؟
http://www.pasokhgoo.ir/node/17803
http://www.pasokhgoo.ir/node/60702
واضح گفتند دیگه.
اولا گفته نشده که حجاب سر برای کنیزان حرام است. فقط واجب نکردند ، چه اینکه برای زنانی که کهن سال هستند و جاذبه ی جنسی ندارند هم همین حکم براشون هست.
ثانیا حجاب سر رو گفتند نه حجاب بدن رو.
ثالثا در زمانی که اسلام اومد کنیزان رو اجاره میدادند برای لذت ها جنسی دیگران و در قبالش پول دریافت میکردند و این راه درآمد بود. در اون آیه حجاب که دوتا تفسیر داره تفسیر دوم که میگه حجاب برای همه هستش که هیچ ، در تفسیر اول گفته اند که خطاب به زنان آزاد و کنیزان پاکدامن هست که خودتون رو بپوشونید تا مانند کنیزانی که فاحشگی میکنند مورد اذیت قرار نگیرید در خیابانها و متمایز باشید با آنها.
خب با توجه به این توضیحات مورد سوم لطمه ای به فلسفه ی شما نمیزنه.
اتفاقا میزنه!

ببینید،من میپرسم چرا زن باید سرش رو بپوشونه؟
شما میگی برای حفظ خانواده و همچنین جلوگیری از شهوترانی.
بعد من میگم چرا حجاب به کنیزها واجب نیست؟
قاعدتا شما باید بگید که چون بی حجابی اون ها باعث شهوترانی نمیشه!
تنها جواب منطقی اینه،اما آیا واقعا اینطوره؟
زن های کهنسال قطعا جاذبه جنسی ندارن اما آیا کنیزها هم همینطورن؟
ضمن این که با وجود نداشتن جاذبه،باز هم زنان کهنسال باید توی اجتماع سر خودشون رو بپوشونن،اما کنیزان میتونن کاملا آزاد در جامعه رفت و آمد کنن!
کنیزی که ممکنه جوون باشه،زیبا و جذاب هم باشه...
این تناقض نیست؟

پدر آمرزیده!
مادر امام زمان هم در بازار کنیزان و برده ها خرید و فروش شدند و چون اسیر بودن در نقش کنیز بودن...
من یکی که باورم نمیشه مثلاً حجاب به مادر امام زمان و مادر امام موسی کاظم - اگه اشتباه نکنم - واجب نبوده...
من فکر میکنم این مستندات زیاد قوی نیست...
گفتم که باید ببینیم امامان به طور عملی چی کار میکردن...
(۵/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]اتفاقا میزنه! 
ببینید،من میپرسم چرا زن باید سرش رو بپوشونه؟
شما میگی برای حفظ خانواده و همچنین جلوگیری از شهوترانی.
بعد من میگم چرا حجاب به کنیزها واجب نیست؟
قاعدتا شما باید بگید که چون بی حجابی اون ها باعث شهوترانی نمیشه!
تنها جواب منطقی اینه،اما آیا واقعا اینطوره؟
زن های کهنسال قطعا جاذبه جنسی ندارن اما آیا کنیزها هم همینطورن؟
ضمن این که با وجود نداشتن جاذبه،باز هم زنان کهنسال باید توی اجتماع سر خودشون رو بپوشونن،اما کنیزان میتونن کاملا آزاد در جامعه رفت و آمد کنن!
کنیزی که ممکنه جوون باشه،زیبا و جذاب هم باشه...
این تناقض نیست؟
بله
موی یک کنیز چه جذابیتی داره؟ کنیزی که آرایش و اینا هم نمیکنه و دائم داره کار میکنه
تازه اینکه کنیزان آزادن که توی جامعه بی حجاب سر بگردن فقط یک تفسیر از اون آیه هستش ، تفاسیر دیگه هم شده
مطالبی که گفتم رو اگه خونده بودی این سوالو نمیکردی. توضیح دادن
طبق یکی از تفاسیر که همه باید حجاب داشته باشن. طبق یکی دیگه از تفاسیر گفته شده که کنیزان غیر فاحشه و زنان آزاد باید حجاب داشته باشن.
یه نکته هم بگم ، احکام اسلامی یک دلیل ندارند. حتی ممکنه احکامی دلایلی داشته باشن که هیچ وقت با علم تجربی زمینی نشه به علت و حکمتش رسید.
اینکه بگیم حجاب صرفا برای حفظ خانواده و جلوگیری از شهوترانی هست تمام قضیه نیست. بنابر این اگر چیزی بیاد این دلیل رو نقض کنه اصل تمام دلایل زیر سوال نرفته و قطعا حکمت اصلی پابرجاست.
مثالی میزنم ، الکل رو گفتند نجس هستش و خوردنش حرام. حالا اگه بگن از نظر علمی ضرر نداره چی؟ اگه بگن الکل کبد رو از بین میبره بعد سوال میشه که اگه داروی محافظت کبد همراهش بخوریم مجازیم؟ مسئله ی حجاب هم همینطوره
(۶/خرداد/۹۳ ۳:۰۲)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بله
موی یک کنیز چه جذابیتی داره؟ کنیزی که آرایش و اینا هم نمیکنه و دائم داره کار میکنه
تازه اینکه کنیزان آزادن که توی جامعه بی حجاب سر بگردن فقط یک تفسیر از اون آیه هستش ، تفاسیر دیگه هم شده
مطالبی که گفتم رو اگه خونده بودی این سوالو نمیکردی. توضیح دادن
طبق یکی از تفاسیر که همه باید حجاب داشته باشن. طبق یکی دیگه از تفاسیر گفته شده که کنیزان غیر فاحشه و زنان آزاد باید حجاب داشته باشن.
چرا اتفاقا مطالعه کردم،
اما توی حدیث و فتواها،هیچ اشاره ای به کنیز مربوطه نشده

فقط صرف گفتن کلمه ی کنیزه!
در تفاسیر هم همینطور،کنیزی که میتونه مسلمان باشه،کافر باشه،جوون باشه،پیر باشه آرایش کرده باشه،نکرده باشه!
در ضمن اگه بگیم جاذبه ی جنسی نداشتن،
اصن کلا هیچ جاذبه ای نداشتن،این رو هم اگه قبول کنیم پس باید اینطور حکم بدیم هر زنی که جاذبه ی جنسی نداشت میتونه بدون حجاب بیاد بیرون دیگه!
درسته این؟
(۶/خرداد/۹۳ ۳:۰۲)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]یه نکته هم بگم ، احکام اسلامی یک دلیل ندارند. حتی ممکنه احکامی دلایلی داشته باشن که هیچ وقت با علم تجربی زمینی نشه به علت و حکمتش رسید.
اینکه بگیم حجاب صرفا برای حفظ خانواده و جلوگیری از شهوترانی هست تمام قضیه نیست. بنابر این اگر چیزی بیاد این دلیل رو نقض کنه اصل تمام دلایل زیر سوال نرفته و قطعا حکمت اصلی پابرجاست.
مثالی میزنم ، الکل رو گفتند نجس هستش و خوردنش حرام. حالا اگه بگن از نظر علمی ضرر نداره چی؟ اگه بگن الکل کبد رو از بین میبره بعد سوال میشه که اگه داروی محافظت کبد همراهش بخوریم مجازیم؟ مسئله ی حجاب هم همینطوره
پس طبق نظر شما فلسفه ی حجاب رو نمیشه توضیح داد؟
یعنی حکمتی توش هست که هنوز کشف نشده... .
( از اول همین رو بگید خب ) 
ببخشید یک سوال
چند نفرتون تا حالا کنیز (نه خدمتکار) دیده؟
میدونید چند ساله این چیزا منسوخ شده؟
(۶/خرداد/۹۳ ۱۰:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ببخشید یک سوال
چند نفرتون تا حالا کنیز (نه خدمتکار) دیده؟
میدونید چند ساله این چیزا منسوخ شده؟
برده داری منسوخ شده احکام دین که منسوخ نشده.
حلال محمد و حرام محمده بالاخره،و قطعا دلیلی داشته...