تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حریم روابط در خارج از منزل
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۱۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]چون اونا (اهل اون کشور) عقب مونده تر از ما هستن نمیشه عقب گرد کنیم

کسی که چادرش اصالت داشته باشه همه جا سرشه

ولی خب بعضیا چادرشون اصالت نداره و در بعضی موقعیت ها از سرشون میپره میره
خب پس یعنی در هر حالی باید چادر سر کرد؟؟

حجاب =! چادر .
مثلا توی جماعتی ک نسبت ب خیلی چیزها بی تفاوتن (!)، داشتن چادر یکم بی معنیه!

البته من هنوز هم می گم، چادر حجاب برتر هستش. اما جا داریم تا جا!
مثلا ی زمانی بود یکم از موهای ی دختر بیرون بود، خیلی تاثیرات سوء میذاشت، اما الان دیگه اون تاثیر قبلی رو نداره، داره؟؟

من حرفم اینه ک وقتی ی چیزی کم کم عادی میشه، دیگه لازم نیست اونقدر روش حساسیت داشته باشیم
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۳۸)Aban نوشته است: [ -> ]خب پس یعنی در هر حالی باید چادر سر کرد؟؟

حجاب =! چادر .
مثلا توی جماعتی ک نسبت ب خیلی چیزها بی تفاوتن (!)، داشتن چادر یکم بی معنیه!

البته من هنوز هم می گم، چادر حجاب برتر هستش. اما جا داریم تا جا!
مثلا ی زمانی بود یکم از موهای ی دختر بیرون بود، خیلی تاثیرات سوء میذاشت، اما الان دیگه اون تاثیر قبلی رو نداره، داره؟؟

من حرفم اینه ک وقتی ی چیزی کم کم عادی میشه، دیگه لازم نیست اونقدر روش حساسیت داشته باشیم

خودتون رو چیزی که نوشتید فکر کنید

دقیقا من همینو میگفتم
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۳۸)Aban نوشته است: [ -> ]من حرفم اینه ک وقتی ی چیزی کم کم عادی میشه، دیگه لازم نیست اونقدر روش حساسیت داشته باشیم
اما ابجی گلم کمی عمیق بخوایم نگاه کنیم بعضی چیزا عادی نمیشن
اگه بعضی مسائل عادی شدنی بود الان نسل بشر منقرض میشد....
خدا میدونست چجوری باید بیافرینه
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۴۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خودتون رو چیزی که نوشتید فکر کنید

دقیقا من همینو میگفتم

خب پس، وقتی عادی میشه، دیگه نباید اینقدر روش متمرکز شد!Smile

وقتی این صحنه ک چ عرض کنم، از این صحنه بدتر هارو جوون مردم می بینه، دیگه ب این عکس گیر دادن، میشه ایراد بنی اسرائیلی ....

ب نظر شما، فیلم کلاه پهلوی کم صحنه های ناجور داشت؟؟ کم لباس های ناجور می پوشیدن؟
الان از اون لباس بدتر هارو دارن می پوشن و کسی کار ب کارشون نداره!
تو پارک، تو بازار، تو مترو، ... !Angry

از بس از این صحنه ها بدترش دیده شده، دیگه جای گیر دادن ب این عکس رو باقی نذاشته!
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۰)Aban نوشته است: [ -> ]خب پس، وقتی عادی میشه، دیگه نباید اینقدر روش متمرکز شد!Smile

وقتی این صحنه ک چ عرض کنم، از این صحنه بدتر هارو جوون مردم می بینه، دیگه ب این عکس گیر دادن، میشه ایراد بنی اسرائیلی ....

ب نظر شما، فیلم کلاه پهلوی کم صحنه های ناجور داشت؟؟ کم لباس های ناجور می پوشیدن؟
الان از اون لباس بدتر هارو دارن می پوشن و کسی کار ب کارشون نداره!
تو پارک، تو بازار، تو مترو، ... !Angry

از بس از این صحنه ها بدترش دیده شده، دیگه جای گیر دادن ب این عکس رو باقی نذاشته!

یعنی شیطان به هدفش رسید؟

یعنی نهی از منکر کشک؟

مبنا نظر مردم نیست

مبنا خداست

عُرف و اینا هم کشکه عملا
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یعنی شیطان به هدفش رسید؟

یعنی نهی از منکر کشک؟

مبنا نظر مردم نیست

مبنا خداست

عُرف و اینا هم کشکه عملا
تاپیک همسر آسمانی تبدیل شد به تاپیک امر به معروف نظرتون چیه دیگه برا تاپیکا عنوان تعیین نکنیم اینطوری خودمونم راحتتریما!Huh
حالا که بحث به امر به معروف کشید منم یه چیزی بگم ، امر به معروف اینا واجبه درست ولی شرایطی داره دیگه خودتون بهتر بلدید اینکه علم به این داشته باشید که قصد تکرار اون کار رو داره یا لحن مناسب و خوبی داشته باشید و تاثیر گذار باشه و مهمتر از همه امنیت جانی داشته باشید وخطری شما رو تهدید نکنه ......
من خودم به دوستام و اشناها رو شوخی امر به معروف میکنم ولی در مورد جامعه و غریبه ها Blush
یبار در پی همین امر به معروف ها نزدیک بود مورد حملات جانی قرار بگیرم تازه من لحنم خیلی خوب و اروم بود
شما خانمای بد حجاب (البته بعضی هاشون) رو نمیشناسید یه زبونی دارن ، حیا هم که ماشالله ندارن یه چیزی بگید ببینید چه اتفاقایی که نمیفته آبرو برا ادم نمیذارن ......

درضمن خب متاهلام باید سعی کنن بیرون همه چی رو مراعات کنن دیگه، اینجوری دیگه جوون مردم مجبور نمیشه زمین رو گاز بگیره حیا و غیرت کجا رفته Angry
من به ناظر گفتم این ارسالا رو جدا کنه که تاپیک بهم نخوره

در مورد زبون اون افراد هم صابونشون به تن ما خورده Confused
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱:۴۲)غریب نوشته است: [ -> ]اما ابجی گلم کمی عمیق بخوایم نگاه کنیم بعضی چیزا عادی نمیشن
اگه بعضی مسائل عادی شدنی بود الان نسل بشر منقرض میشد....
خدا میدونست چجوری باید بیافرینه
اون ک بعله
اما ی سری حساسیت ها، کم میشن و این غیر قابل انکاره، دوست گلم

نقل قول:
یعنی شیطان به هدفش رسید؟

یعنی نهی از منکر کشک؟

مبنا نظر مردم نیست

مبنا خداست

عُرف و اینا هم کشکه عملا
ارزش های اسلام سرجاش ... اما اسلام اونقدرهاهم ک شما فکر می کنین سخت گیر نیست ...
اسلام ی دین پویاست ... خیلی از قواعد، بعد از ی مدت تغییر می کنن
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲:۱۶)Aban نوشته است: [ -> ]ارزش های اسلام سرجاش ... اما اسلام اونقدرهاهم ک شما فکر می کنین سخت گیر نیست ...
اسلام ی دین پویاست ... خیلی از قواعد، بعد از ی مدت تغییر می کنن

مثلا؟
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲:۲۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مثلا؟

اگه وقت داشتین این رو بخونین

این نظر من هستش، سعی ندارم چیزی مخالف این رو بگم.
فردا مسئله بیشتر می نویسم، اینو گذاشتم ک سوء تفاهم نشه

یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع