نقل قول:اگه یه غیر مسلمون ازمون بپرسه :
شما مسلمونا چرا اینطوری هستین نماز صبح رو دو رکعت می خونید نماز ظهر رو 4 رکعت، چی باید بهش بگیم؟
اگه ازمون بپرسه خب نماز که نمازه، چرا برای نماز میتتون وضو نمی گیرید ولی برای مابقی نمازاتون وضو می گیرید، چی باید بگیم؟؟!!
پس با این حساب، ب هیچ عنوان نمیشه جواب قانع کننده ای پیدا کرد دیگه ... پس با این حساب، حجاب اجباره، کسی هم حق نداره اعتراض کنه و بپرسه : چرا!
پ.ن : از این سوالا مطرح کنین، منم بیشتر سوال دارم هاااا! من رفتم دینم رو عوض کردم، شما پاسخگویین ؟ :دی
نقل قول:می دونید با چه تفکری سقیفه بر پا شد؟ با این تفکر که من غیر معصوم خودم می تونم به فلسفه ی احکام برسم و راهمو تعیین کنم
چیزی که همون اول حضرت زهرا (سلام الله علیها) در مقابلش ایستاد و فرمودند که علم به فلسفه ی احکام نزد اهل بیت (علیهم السلام) هستش.
قبول دارم این حرفتون رو، اما میگم پس جایگاه فکر و اندیشه و عقل و منطق کجاست ؟؟
یعنی پس با این منطق ک ما نمی تونیم خودمون ب هیچ حواب فانع کننده ای برسیم، کلا مبحث رو ببیندیم بذاریم کنار ؟
در ضمن، من الان نمی گم ک بیاید با عقل و منطق خودمون بسنجیم، میگم این چند تااحکام الهی رو با هم توجیه کنید!
توی آیین مسیحیت، وقتی کسی می خواد مسیحی بشه و شروع می کنه ب سوال پرسیدن، در جوابش میگن، باید اول ایمان بیاری، بعد ک ایمان آوردی این سوال هابراتون بی معنا میشه !!!!!
مسلمه که حجاب واجبه
دین هم راه تفکر و تعقل روی ما رو نبسته
من نگفتم نریم فک کنیم و تحقیق و ...
اتفاقا آیه ی صریح قرآنه که : چرا توی این آیات و نشانه ها فکر نمی کنید؟ چرا تعقل نمی کنید که چرا این این و اون اونه
چرا در زنبور تعقل نمی کنید که چه منظم معماری انجام می ده!
توی نهج البلاغه داریم که حضرت می گه : چرا به در این خفاش و شگفتی هاش تعقل نمی کنید؟؟!!
خیلی جاها قرآن گفته که من به این دلیل نازل شدم که اهل فکر و تحقیق بیان توی کدایی که بهشون دادم برن تحقیق کنن
و ...
کل حرف من اینه که فلسفه ی حقیقی
احکام نزد معصوم هستش
ولی ماها که می ریم تحقیق، تو تحقیقاتمون امکان خطا و اشتباه هستش. این مثال رو اینجا میارم :
یه مثال از ناقص بودن علم غیر معصوم :
علامه حسن زاده چند وقت پیش یه مقاله می نویسن فک کنم تو علم ریاضیات. مقاله ی توپ! طوری که همه ی دانشمندای جهان رو به خودش مشغول کرد که آقا این چی به چیه. هنوز این آقایون دانشمندا تو کشف و فهمیدن اون مقاله بودن که علامه حسن زاده اومدن یه مقاله دیگه در رد مقاله ی قبلی خودشون نوشتن
این یعنی چی؟؟!! یعنی حتی شخصی با این مقام و علم علامه حسن زاده، باز هم علمش ناقصه
این معصومین هستن که منبع علم الهی وصل هستن
توصیه می کنم حتما این تاپیک رو بخونید. در مورد ناقص بودن علم بشریه :
[b]دعوت همگانی برای شرکت در یک بحث بسیار بنیادی (گفتگو محور!)
نقل قول:مسلمه که حجاب واجبه
دین هم راه تفکر و تعقل روی ما رو نبسته
من نگفتم نریم فک کنیم و تحقیق و ...
اتفاقا آیه ی صریح قرآنه که : چرا توی این آیات و نشانه ها فکر نمی کنید؟ چرا تعقل نمی کنید که چرا این این و اون اونه
چرا در زنبور تعقل نمی کنید که چه منظم معماری انجام می ده!
توی نهج البلاغه داریم که حضرت می گه : چرا به در این خفاش و شگفتی هاش تعقل نمی کنید؟؟!!
و ...
کل حرف من اینه که فلسفه ی حقیقی
احکام
نزد معصوم هستش
خب اینو بدونین ک اگه دینی داشتم ک حجاب توش نبود، من اون رو برای خودم اجبار می کردم، چون ی چیز عقلی و منطقیه ...
حداقلش اینه ک بنده کاملا توجیهم درباره اینکه باید حجاب داشت،
ن فقط ب خاطر حرف دین، بخاطر اینکه راجع بهش توجیهم!
اما این مثل هایی ک زدید، منظورتون چی بود ؟ خفاش و زنبور و .... ! یعنی احکام رو بپذیریم و توش حرفی نزنیم، فقط بگیم چشم، بعد فقط راجع ب علوم غیر دینی بریم تحقیق کنیم و عقل و منطق رو توش استفاده کنیم ؟؟
دوستانی ک میرن حوزه علیمه، اونجا دقیقا چیکار می کنن ؟
فقط احکام رو از توی احادیث در میارن ؟؟ <-- با لحن سوالی بخونیدش لدفا

من از اون مثالا استفاده کردم که بگم راه تفکر بسته نیستش
خب شما اصلا به اون مثالا کاری نداشته باش.
اینکه قرآن می گه در آیات قرآن چرا تفکر نمی کنید، این آیات احکام نداره و فقط علوم غیر دینیه؟؟!!
اینکه بر می گرده می گه عده ای برن علوم دینی یاد بگیرن تا مردم بهشون مراجعه کنن این علوم غیر دینیه؟؟!!(فک کنم توی سوره ی آل عمرانه)
اون مثالا رو چون دم دست بود گفتم
پس می بینیم که دین ما رو توی طبیعت و علوم غیر دینی محصور نکرده
نقل قول:فقط احکام رو از توی احادیث در میارن ؟؟
برای استنباط احکام 4 راه وجود داره که عقل نمی دونم سومیشه یا آخریش
اولویت با قرآنه، بعد سنت، بعدشم عقل و اجماع
اون عقل و اجماع هم عقل من و امثال من نیست. عقل اونیه که کلی توی فهم دین و احکام دود چراغ خورده تا به درجه ی اجتهاد رسیده
نقل قول:خب اینو بدونین ک اگه دینی داشتم ک حجاب توش نبود، من اون رو برای خودم اجبار می کردم، چون ی چیز عقلی و منطقیه ...
حداقلش اینه ک بنده کاملا توجیهم درباره اینکه باید حجاب داشت، ن فقط ب خاطر حرف دین، بخاطر اینکه راجع بهش توجیهم!
خب مگه من چی گفتم؟؟!! من اون واجب بودن حجاب رو در جواب اینکه گفتید :
نقل قول:با این حساب، حجاب اجباره
گفتم
خانم مصباح،حرف شما اینه که به غیر از معصوم هیچ کس نمیتونه دلیل احکام رو کشف کنه؟
پس علم کلام چیه؟!
در ضمن،این تفکر شما دقیقا مصداق بارز سقیفه س که به روز شده!!
پیامبر نیست = کسی دلیل احکام رو نمیدونه.
امام زمان غایبه = کسی دلیل احکام رو نمیدونه.
پیامبر گفت = برید دنبال علی.
امام زمان گفت = برید دنبال علما.
علما میگن فلسفه ی حجاب جلوگیری از شهوترانیه،
من سوالم اینه که این وسط این حکم حجاب کنیز آیا تضاد نداره با این فلسفه؟!
فکر مکینم ساده ست.... .
آقای تیشتر شما اصلا پست قبل منو خوندید؟؟؟!!!
خوبه خودم گفتم که توی قرآن آمده که یه عدتون بره احکام رو یاد بگیره تا مردم بهشون مراجعه کنن (همون فقیه) که گفتم آیشم فک کنم توی سوره ی آل عمران باشه
خوبه این همه گفتم برید توی دین و قرآن فک کنید
شما فقط یه تیکه از حرف منو گرفتید و دارید فقط اونو جواب می دید :
(۶/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۶)مصباح نوشته است: [ -> ]اینکه قرآن می گه در آیات قرآن چرا تفکر نمی کنید، این آیات احکام نداره و فقط علوم غیر دینیه؟؟!!
اینکه بر می گرده می گه عده ای برن علوم دینی یاد بگیرن تا مردم بهشون مراجعه کنن این علوم غیر دینیه؟؟!!(فک کنم توی سوره ی آل عمرانه)
پس می بینیم که دین ما رو توی طبیعت و علوم غیر دینی محصور نکرده
برای استنباط احکام 4 راه وجود داره که عقل نمی دونم سومیشه یا آخریش
اولویت با قرآنه، بعد سنت، بعدشم عقل و اجماع
اون عقل و اجماع هم عقل من و امثال من نیست. عقل اونیه که کلی توی فهم دین و احکام دود چراغ خورده تا به درجه ی اجتهاد رسیده
خلاصه ی حرفام :
1- طبق دستور دین و قرآن باید فکر و عقلمون رو به کار بگیریم. تازه واجب کفایی هستش(فک کنم) که یک عده برن توی مسائل و احکام دین جست و جو و تحقیق کنن
2- فقط معصومین به علم الهی وصل هستن
تازه اگرم من غیر معصوم اومدم با کلی تحقیق و تفحص به یه نتیجه رسیدم که اون نتیجه اشتباه بود، این وظیفه ازم ساقط نمی شه که دیگه تو اون زمینه ها پا نذارم (البته این در مورد مجتهدا هستش اونم واقعا اشتباه باشه نه غرض شخصی)
یه خاطره از شیخ مفید :
ایشون یه بار تو یه مسئله و حکمی اشتباه کردن. یعنی با فکر و تحقیق به اون دلیل و حکمشون رسیدن ولی غلط بود
خیلی ناراحت شدن و گفتن من دیگه نظر نمی دم
تا اینکه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بهشون گفت که امکان این خطا هستش و با این اشتباه مسئولیت از شماها ساقط نمی شه
یعنی چی ؟؟!! یعنی با اینکه علم ماها ناقصه و امکان اشتباه هستش، نمی تونیم دیگه بگیم پس بی خیال
می گم اگه دیدید جایی استدلالاتون نمی خونه، بخاطر اینه که استدلالا یه جاهایی غلط توشه و یا کامل نیست
دیگه حرفی ندارم ( یعنی واضح تر از این نمی تونم حرفامو بزنم)
پس لطفا دیگه نیاید بگید چرا می گی توی احکام فک نکنید(که من اینو نگفتم و نمی دونم از کجای حرفم استنباط شده)
یا علی
.
.
.
خود همین روابط باعث فساد تو جامعه می شه واقعا پسری که ازدواج نکرده این صحنه رو ببینه اگر نتونه ازدواج کنه نتیجه اش میشه روابط خارج از دین و عرف ، دختر هم همینطور
آقا و خانم محترم لاو ترکوندناتو بذار تو خونت، بیرون از منزل فقط که جسمت نباید ئوشیده باشه باید اخلاق و رفتار جنسیت که مخصوص همسر هم پوشیده باشه
در مورد کلمات عشقولانه هم به همین منوال
بعضیها فقط جلو دیگران میان از کلمات عاشقانه استفاده می کنن اونم جا و مکانش تو خونه ست
با رفتار و کلمات عاشقانه دل مردم رو می سوزونن و تو خونه همو می کشن به قول یک استاد گرانقدری که گفتن هر کسی رو دیدی که در حضورتون با همسرش از لحاظ جسمی و اخلاقی و کلمات عاشقانه زیاد استفاده می کنه بدونید در نبود شما نمی تونن حتی همو ببینن
(۶/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۸)مصباح نوشته است: [ -> ]خلاصه ی حرفام :
1- طبق دستور دین و قرآن باید فکر و عقلمون رو به کار بگیریم. تازه واجب کفایی هستش(فک کنم) که یک عده برن توی مسائل و احکام دین جست و جو و تحقیق کنن
2- فقط معصومین به علم الهی وصل هستن
تازه اگرم من غیر معصوم اومدم با کلی تحقیق و تفحص به یه نتیجه رسیدم که اون نتیجه اشتباه بود، این وظیفه ازم ساقط نمی شه که دیگه تو اون زمینه ها پا نذارم (البته این در مورد مجتهدا هستش اونم واقعا اشتباه باشه نه غرض شخصی)
خدا امواتتون رو بیامرزه!
شما میگید به فقیه و عالم مراجعه کنید،
از عالمانی که به فلسفه ی حجاب پرداختند،آیت الله مطهری بودند که بنده کتاب ایشون رو مطالعه کردم.
اتفاقا خود ایشون بحث حجاب کنیز رو پیش میکشن و بعدش هم در این مورد گفتن که چون کنیز معمولا در بیرون کار میکرده و داشتن حجاب براش مشکل بوده،این حکم از اون برداشته شده.
در حالی که خودشون در جاهای دیگه فلسفه ی حجاب رو جلوگیری از بروز شهوت میدونند،
حالا این سوال برای من پیش اومده که آیا این دو مسئله با هم تضاد ندارند؟
آقا...
این همه که شما دارید راجع به این مسئله بحث میکنید...
شاید این خانومه داره با اشاره یه چیزی به شوهرش

نشون میده...
بعد یه لحظه که نزدیک هم شدن، یکی عکس گرفته!!!
نه؟
یه بار دیگه به عکس نگاه کنید!!