تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حریم روابط در خارج از منزل
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
به نام خدا

نقل قول:مصباح خانووم عزیز،
خواهشا سوال رو با سوال جواب ندین!

ببینید خانوم السا :
اون سوالا رو برای این آوردم که بگم اون دلایل کاربردشون محدوده و نمی شه به همه ی موارد تعمیمش داد
اون دلایل یه سری دلایل و فلسفه های مادی و اجتماعی هستن که با بررسی موضوع مربوط به خودش بهش رسیدن. یعنی با بررسی شرایط عادی خانوما (اینکه کنیز نباشن- اینکه ربطی به حجاب موقع نماز نداره، اینکه چرا توی بهشت حجاب هستش).
اون دلایل یه سری دلایل ملموس هستن که غالب اجتماع بتونن بفهمنش و در نتیجه به کار بگیرنش.

از اونجا که جامعه ی مورد مطالعه برای رسیدن به اون فلسفه و دلایل محدود و خاص بوده، پس فقط برای همون مجموعه ی آماری جواب می ده نه اینکه بخوایم به کل موارد مربوط به حجاب بسطش بدیم

من الان دقیقا نمی دونم که آیا جوابی برای عدم پوشش کنیزا داده شده یا نه. کاریم ندارم بهش
حرف من اینه که اگه دلایلتون به مابقی احکام نخورد، به خاطر اینه که اون دلایل یه سری دلایل محدود و مادی هستن که ورای قضیه ی حجاب و جنبه ی معنوی اون رو در نظر نگرفته و فقط برای محدوده ی خودش کاربرد داره

با این دلایل مادی که صرفا به دید مسائل اجتماعی و خانوادگی بهش رسیدن، نمی شه به فلسفه ی اصلی پی برد.
در واقع به اینا فلسفه نمی گن. اینا چرایی لزوم پوشش در جامعه هستن
دیگه مثل لوس بازی عکس تاپیک هم نه . منتها لب ساحل کسی نباشه ، هم آیا مشکل داره ؟؟؟

من یکی نمیتونم دستم از دست آقامون فاصله داشته باشه .Smile

دیگه دست گرفتن که میشه ، نمیشه ؟؟؟Wink
نقل قول:
کسی جوابشو بلد نیست

عافرین ... عافرین ...

این شد ی جواب درست و حسابی ....

سوء برداشت نشه! قصدم از ادامه دادن ب این سوال، این بود ک واقعا دنبال جوابش بودم، اما توی این همه پستی ک زده شد، واقعا جوابش رو پیدا نکردم! و فکر می کردم ک جوابش رو می دونن، من نمی تونم دلیلش رو متوجه بشم!

این جواب شما، واقعا بهترین جواب بود، یعنی تنها جواب قانع کننده ای ک تا اینجا شنیدم، حالا دیگه ایشالا خودم میرم دنبالش ببینم چی بوده قضیه ش

ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظرم اومد منظورمو اشتباه رسوندم .
اگر از دیدگاه دینی ،عقلی ،عرفی و ... بخوایم راجع به این لاو ترکوندن بحث کنیم
شدیدا با نظر اساتیدی که میگن کار اشتباهیه موافقم . و قطعا خودم چنین کاری رو انجام نمیدم (البته در آینده که سروسامون گرفتمWink)
اما اگه یکم چاشنی جامعه شناسی بهش بدی به نظر میاد الان جامعه آمادگی پذیرش قبح این عمل( که الان کارهای بسیار
قبیح تر از این عادیه) رو نداره .
من مطمئنم خیلیا (البته به جز اعضای تالار) با خوندن این تاپیک شدیدا موضع میگیرن و چه بسا این تاپیک نتیجه عکس بده .
همونطور که دشمن این پدیده بی بند و باری رو پله پله با یه برنامه منسجم (اول چادرو برداشت بعد مانتورو تنگ کرد بعد شلوارو تنگ و...) جا انداخت ما هم باید پله پله مشکلو حل کنیم .
مثلا چند وقت پیش اعلام شد بین همه ی دستگاه هایی که باید با بی حجابی مقابله میکردن فقط نیروی انتظامی به وظیفش عمل کرده ( که اونم دیگه دارن بر میدارن ) .
در صورتی که اگر دستگاه های دیگه مثل صدا وسیما و ... به وظیفشون عمل میکردن الان دیگه نیازی به نیروی انتظامی نبودو نهی کننده هر کس اعتقادات خودش میشد .
الان وضع مارو ببین : صدا سیما با اون همه فیلمو برنامه و .... داره با ملت چیکار میکنه . بعد انتظار داریم مردم مثل بازیگران مثلا الگو نیان تو خیابون .
در واقع باید بگم خانه از پای بست ویران است Sad
(۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۷)SkyGirl نوشته است: [ -> ]دیگه مثل لوس بازی عکس تاپیک هم نه . منتها لب ساحل کسی نباشه ، هم آیا مشکل داره ؟؟؟

من یکی نمیتونم دستم از دست آقامون فاصله داشته باشه .Smile

دیگه دست گرفتن که میشه ، نمیشه ؟؟؟Wink
Blush بستگی به قیافه تون داره
شما میتونی بگیریWink
(۸/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۶)یاســین نوشته است: [ -> ]Blush بستگی به قیافه تون داره
شما میتونی بگیریWink
به قولی آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند! همه مشکلات حل میشه! Big Grin
از یه طرفم اونقدر قبیح ندونید اینو....نشه مثال اقایی که تو جمع بی تفاوتی کامل رو به خانومش داره به اسم غیرت!نه افراط،نه تفریط :-)
نقل قول: ای بابا خوبه اینا به هم محرمن شما اینقدر گیر میدین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه نامحرم بودن چی کار می کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوونن , بزارین جوونی کنن .
وگرنه عقده ای میشن .
اصلن ادم اینا رو میبینه تشویق میشه بره ازدواج کنه

من اگه جای خدا بودم این آدمها رو با اره برقی توی همین دنیا تیکه تیکه میکردم ...در فعل حرام شِفا نیست, شما اینجوری ترغیب به ازدواج نمیشی یه چیزهای دیگه توی ذهنتون میاد که من بهش اشاره نمیکنم . Wink

----------------------------------------------------------------------------------------------------

اما خود تاپیک و سوالات دوستان.
ببینید انچه که در مورد حجاب وبحث شده و خیلی از احکام دیگه بیشتر در حوزه ی علم بوده نه عقل !
علم همین دو دو تا چهارتای دنیاییه ولی عقل علم تاویل حقائق تنزیل یافته است .
علم هیچوقت نمیتونه فراتر از ماده پیش بره ولی عقل کارش اینه که به فراتر از ماده پیش بره ... این احکام که از سمت خدا اومدن در عالم غیب از یک حقیقت نشات گرفتن و به این حالت قابل درک در دنیای ماده در اومدن و به وسیله ی علم تاویل میشه دوباره اونها رو به حقائق اصلی شون برگردوند مثله نمونه هایی که دوست گرامی مصباح فرمودن : اینکه حجاب مختص شهوت بدانیم صرفا جهت مادیه ولی در عالم معنا حجاب تاثیرات دیگه ای داره ...خیلی از احکام به این شکل هستن و علمش هم نزد معصوم هست , البته مجتهدین ما هم به اندازه ای که تلاش کردن به این علم دست پیدا کردن که ما بهش میگیم علم فقه !

مطمئن باشین این علم رو هم پیش هر کسی نمیگن , مثلا هر وقت سلمان شدین به این چیزها فکر کنید , یا مثلا آیت الله بحجت شدین و یا حسن زاده ی آملی و جوادی آملی Big Grin .
در همین مورد عقل و حقائق از زبان استاد میرباقری حدیثی رو شنیدم که میگفت : معصوم میفرماید = مردم بندگان آتش هستند .
اصحاب گفتند : یعنی چی ؟
گفت : این گناهان ساقه های درختی هستند که در جهنمه , پس وقتی کسی به گناهی تمایل داره در واقع داره بنده ی آتش جهنم میشه .( حدیث نقل به مضمونه )
خلاصه زیاد وارد اینکه احکام رو با علم بخواین توجیه اش کنید نرید که عین فیلسوف های غربی یهو میگین : خدا مرد , ما او را کُشتیم .
خوب!
من همین الآن یه چیزی به ذهنم رسید که شاید بتونه به واضح شدن ذهنتون در مورد مساله کنیز کمک بکنه...
قبلش هم بگم دارم مثال میزنم و قصد توهین ندارم...
به قول معروف در مثل مناقشه نیست...
تا حالا زنان عشایر کشور خودمون رو دیدین؟
از جلو که موهاشون بیرونه و از پشت هم میبافن موهاشونو....
روسریهاشون هم اگه توی فصل سرما نباشن، زیاد کلفت نیست و گاهی در واقع توریه...
حالا شما بفرمایید تا حالا کسی شده با دیدن یک زن عشایر دامنش از دست بره؟
ببینید...
منظورم این نیست که این زنان ایرادی دارن...
این زنان هم همسر دارن و بچه دارند...
اما خبری از فساد در عشایر هیچ وقت به گوش هیشکی نمیرسه...
چون این زنان دارای همسر و در واقع صاحب هستند و چون بسیار زحمتکش هستن و در گرما و سرما پا به پای شوهرانشون کار میکنن، چیزی به عنوان زیبایی های زنانه که باهاش دلبری کنن ندارن...
دستاشون رو دیدین؟
صورت های آفتاب سوخته...
دستان پینه بسته...
از صبح خروس خون تا شغال خون هم مشغول کارن...
یا دارن گوسفند میچرونن، یا دارن شیر و پشم میگیرن ازشون...
یا دارن این شیر و پشم تبدیل به چیزای دیگه میکنن...
یا دارن بچه هاشون رو میخوابونن...

در مورد کنیز هم همین قاعده برقرار بوده...
کنیزی نمیشده که زیبا رو باشه که محرک باشه در حدی که اساس یه خانواده رو سست کنه...
اما این دلیل نمیشده که اون کنیز توانایی تولید مثل و ارضای هیچ مردی رو هم نداشته باشه...
شاید به این دلیل بوده که حجاب برای اونا واجب نبوده...

من به شخصه از زنان غیور و مااااااه عشایر خوشم میاد و خیلی هم دوستشون دارم...
یکی از اقوام پدری ما جزو همین عشایره و هر از چند گاهی که به تهران میاد، خونه مامانم اینا هم میاد...
یعنی از تمیزی و خوش خلقی این آدم هرچی بگم کم گفتم...
90% حرفاش هم برای ما قابل فهم نیستا...
اما آدم کیف میکنه وقتی دستاشو میذاره رو سر و صورت آدم و میخواد نوازش کنه...
دستاش زبره، اما واقعاً بوسیدنیه...
خدا حفظت کنه ننه عزیزه...Heart
(۱۷/خرداد/۹۳ ۱۲:۵۶)moze84 نوشته است: [ -> ]خوب!
من همین الآن یه چیزی به ذهنم رسید که شاید بتونه به واضح شدن ذهنتون در مورد مساله کنیز کمک بکنه...
قبلش هم بگم دارم مثال میزنم و قصد توهین ندارم...
به قول معروف در مثل مناقشه نیست...
تا حالا زنان عشایر کشور خودمون رو دیدین؟
از جلو که موهاشون بیرونه و از پشت هم میبافن موهاشونو....
روسریهاشون هم اگه توی فصل سرما نباشن، زیاد کلفت نیست و گاهی در واقع توریه...
حالا شما بفرمایید تا حالا کسی شده با دیدن یک زن عشایر دامنش از دست بره؟
ببینید...
منظورم این نیست که این زنان ایرادی دارن...
این زنان هم همسر دارن و بچه دارند...
اما خبری از فساد در عشایر هیچ وقت به گوش هیشکی نمیرسه...
چون این زنان دارای همسر و در واقع صاحب هستند و چون بسیار زحمتکش هستن و در گرما و سرما پا به پای شوهرانشون کار میکنن، چیزی به عنوان زیبایی های زنانه که باهاش دلبری کنن ندارن...
دستاشون رو دیدین؟
صورت های آفتاب سوخته...
دستان پینه بسته...
از صبح خروس خون تا شغال خون هم مشغول کارن...
یا دارن گوسفند میچرونن، یا دارن شیر و پشم میگیرن ازشون...
یا دارن این شیر و پشم تبدیل به چیزای دیگه میکنن...
یا دارن بچه هاشون رو میخوابونن...

در مورد کنیز هم همین قاعده برقرار بوده...
کنیزی نمیشده که زیبا رو باشه که محرک باشه در حدی که اساس یه خانواده رو سست کنه...
اما این دلیل نمیشده که اون کنیز توانایی تولید مثل و ارضای هیچ مردی رو هم نداشته باشه...
شاید به این دلیل بوده که حجاب برای اونا واجب نبوده...

من به شخصه از زنان غیور و مااااااه عشایر خوشم میاد و خیلی هم دوستشون دارم...
یکی از اقوام پدری ما جزو همین عشایره و هر از چند گاهی که به تهران میاد، خونه مامانم اینا هم میاد...
یعنی از تمیزی و خوش خلقی این آدم هرچی بگم کم گفتم...
90% حرفاش هم برای ما قابل فهم نیستا...
اما آدم کیف میکنه وقتی دستاشو میذاره رو سر و صورت آدم و میخواد نوازش کنه...
دستاش زبره، اما واقعاً بوسیدنیه...
خدا حفظت کنه ننه عزیزه...Heart
اولین مسئله ای که دربارش صحبت کردم همین بود،اگه مطالعه میفرمودید...
یک سری از کنیزها صرفا به عنوان ابزار جنسی،فروخته میشدند.
میدونید یعنی چی؟
«« یعنی فاجعه »»
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع