(۱۵/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۸)zahra11 نوشته است: [ -> ]منم یه جمله کوتاه بگم که قوانین الهی جنبه تعبدی داره یعنی وقتی به مرحله ی ایمان رسیدی دیگه به هیچ حکمی نباید گیر بدی حتی اگه منطقشو درک نکنی !
برای مثال شما وقتی بیمار میشی میری پیش پزشک متخصص و دارو می گیری آیا لازمه حتما بدونی چه دارویی چه تاثیری روی ارگانیزمها داره تا اونها رو استفاده کنی یا براساس دانش پزشک عمل میکنی !!! قوانین الهی هم همینطوره لازم نیست بدونیم چرا نماز صبح دو رکعته تا به این صورت عمل کنیم ! هر چند که در باره حریم روابط منطق وجود داره!!!!
خدا اموات شما رو بیامرزه،مادربزرگ من هیچ وقت به این سادگی ها دارو نمیخورد،ینی باید التماسش رو میکردی تا یه قاشق دارو بخوره یا یه قرص بخوره مثلا!!

یه تیکه کلامی هم داشت همیشه میگفت اینا اثر نمیکنه!
حالا منظور این که شما فرض کنید بنده هم مث مادربزرگم باشم!نکته ی مهمش اینه که دکتر هیچ چیزی رو ، رو هوا نمیگه...حتما یه دلیلی داره و بر اساس علمش این رو تجویز میکنه.حالا گاهی اوقات رسیدن به این هدف سخته یه زمانی آسونه...من هم اگه حکمت چیزی رو نفهمم به اجراش بسنده میکنم(چون فهمیدن همه ی حکمت ها به این آسونی ها نیست)اما همیشه دوست دارم تا جایی که میشه حکمت احکام رو بفهمم.
(شاید بعدها یه تایپیکی تحت همین عنوان «حکمت احکام» زدم

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظرمن این رفتارهاجزء روابط زناشویی محسوب میشه ونباید علنی باشه...
یاعلی.
همینجا اعلام میکنم واقعا فکرشو نمیکردم اینطور برخورد بشه با تاپیک!!
گفتم اقلا چندتا دعوای حسابی علم میشه
خیلی خوبه این برخوردای منطقی
اون عکس هم یه مثال بود چون عکس دیگه دم دست نبود و صورتشون هم معلوم نبود
سلام .
مباحث جالبی بود ،
یه بحثی هست که بهش میگن قدرت هوش اجتماعی ، مربوط به رفتارهای ما بین عوام میشه که باید حریم و خط قرمز داشته باشه و کم و زیاد بودنش هم با نظر اکثریت سنجیده میشه .
در واقع قدرت هوش اجتماعی این رو تایید میکنه که:
خیلی بهتره ابراز علاقه به صورت لمسی تا جای ممکن خارج حریم منزل انجام نگیره ،
فراموش نکنیم آقایون دیداری هستن ، این صحنه ها شاید برای خانمها و آقایان متاهل عادی باشه اما برای پسرهای مجرد میتونه تاثیر گذار باشه ( حالا یا منفی یا مثبت )
حتی دین مبین اسلام هم تو روابطمون در اجتماع و در بین مردم محدودیت قائل شده .
مورد دیگه اینکه چون این حرکات عرف نیست تو جامعه تو ذهن بیننده ماندگار میشه و این همون جاست که قبح مسئله میشکنه !!
الان من اینارو میگم، دوستان میگن این خُل ـه :دی
همین که دوستمون گفت خب بابا یه جوری با هم دست تو دست راه میرن ادم حالش میگیره

=))
نکن این کارو برادر من، دل مارو میسوزونی
من ادم چندان مذهبی ای نیستم ولی کلا فکر کنم این مدل حرکت ها مخصوص خونه یا یه پارکی یا باغ خلوت باشه که کسی نباشه
یادمه آقای قرائتی یه صحبتی داشتن
میگفتن که آقای عزیز زنتو تو مهمونی یطور نیار مردهای دیگه به زنشون خرده بگیرن که ....
ولی من با خودم گفتم اون مرده خیلی غلط میکنه خرده بگیره ، زن داره دیگه

(مجردا اولویت دارن)
اما این دل سوزوندن که میگید یه قسمتشه
من بیشتر رو بحث غیرت و عفت عمومی تمرکز دارم تو تاپیک
البته آقایون و خانمایی که درست زندگی کردن اونی که محمد و رضا گفتن رو احساس میکنن
حالا پارک و کوه و ... به کنار
مورد داشتیم طرف تو حرم امام رضا سرشو گذاشته روی پای شوهرش دراز کشیده!!
تا این حد که خادم اومد تذکر داد که حداقل برید ی جای خلوت!!!
بنظر من بیحجابی یه خانم به تنهایی از برخی اعمال دونفره!! اثر تخریبی و منفیش کمتره
من خودم این اثرات منفی رو روی چندین نفر دیدم! جدای از منطق و دین!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خوب اقای
Tishtar بریم سر ادامه بحثمون
تا الان به این نتیجه رسیدیم
1- حتی اگه حجاب نباشه تا یه حدی عادی میشه و بعضی چیزا تا قیامت هم عادی نمیشه
2-سلامت جامعه(امه واحده)،خانواده(بیت) و فرد در جامعه برای خدا به ترتیب خیلی مهمه.
...................
خوب الان به اهمیت خانواده پی بردیم
البته از اینی که ما میگیم پیچیده تره و الزاما رابطه خطی نیست،اما سلامت خانواده مهمتره چون خانواده سالم،جامعه سالم و فرد هم در خانواده سالم میتونه پرورش پیدا کنه،فعلا با استثنائات کاری نداریم (مثلا پسر یزید)
اینجا باید دو موضوع بررسی شه،تعریف خانواده در قران(که در قران از بیت نا مبرده) و مواردی که باعث تزلزل خانواده میشه
در سوره نور به این مسئله پرداخته : پوشش،محارم و نامحرم ها،اذن،بیت درست و نادرست،از هر کدوم از این بیت ها چه بچه ای در میاد،هر کدوم از این بچه ها بعدا در برابر ولی خدا(پیامبر) چه رفتاری از خودشون نشون میدن
که بعدا سر فرصت جزئیاتش رو مینویسم که بد نیست شما هم یه مروری روی این سوره داشته باشید.(فقط در حد معنی یبار نگاه کنید حتی بی دقت)
اگه باز هم وقت نکردید خلاصه ای از سوره اینجا هست
سوره نور
حالا:
به نظر شما چرا در قران و احدایث به فرزند دار شدن اشاره شده؟ و به تربیت صحیح؟
خانواده سالم از نظر خودتون رو تعریف کنید(چند مورد از وظایف زن و مرد در قبال هم و فرزند)
خانواده نا سالم چه ویژگی هایی دارن؟
رابطه عاطفی زن و مرد در خانوده در چه حد باشه و چه تاثیری در استحکام خانواده داره؟
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۵)nina نوشته است: [ -> ]به نظر شما چرا در قران و احدایث به فرزند دار شدن اشاره شده؟ و به تربیت صحیح؟
خب از نظر عقلی(و اگه کاری به ماورا نداشته باشیم) هر دینی خواهان رشد و نمو توی جامعه ایه که اون دین در بر گرفته و از عوامل قدرت هر دینی جمعیت پیروان اون دین هستند،اسلام هم از این قائده مستثنی نیست!
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۵)nina نوشته است: [ -> ]خانواده سالم از نظر خودتون رو تعریف کنید(چند مورد از وظایف زن و مرد در قبال هم و فرزند)
اتفاقا توی یه تایپیک دیگه ای هم روی همین موضوع بحث بود.
قبلش یه نکته ای رو بگم:بنیان خانواده(ضرورتا) با حجاب،استوار نمیشه.مثلا:توی دوره ی پهلوی انواع فیلمهای آنچنانی روی پرده های سینما بود،مراکز فحشا به سرعت داشتند افزایش پیدا میکردند،زنهایی که حجاب نداشتند هم در جامعه بودند...اما آمار طلاق اون روزها نشون میده که آسیب چندانی به خانواده وارد نشده بود.مثال دیگرش هم کشورهای دیگه میتونند باشند.
اما خانواده سالم از دید من خانواده ایه که بتونه فرزند سالمی رو تربیت کنه!چگونگی این تربیت به همین وظایف زن و مرد و فرزند برمیگرده.
(به طور کلی)مرد وظایف اقتصادی و رفاهی خانواده رو بر عهده میگیره.
زن وظایف عاطفی و خانه داری و تربیت اخلاقی فرزندان رو(بیشتر) به عهده میگیره
فرزندان هم که هیچی دیگه

معمولا وظیفه شون گوش کردن به حرف پدر،مادراشونه!
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۵)nina نوشته است: [ -> ]خانواده نا سالم چه ویژگی هایی دارن؟
خانواده نا سالم این ویژگی هایی که گفتم رو «ندارن»!!

یعنی مهم ترین ویژگشون همینه که اعضای خانواده وظایفشون رو به درستی انجام نمیدن.
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۵)nina نوشته است: [ -> ]رابطه عاطفی زن و مرد در خانوده در چه حد باشه و چه تاثیری در استحکام خانواده داره؟
تا جایی که من میدونم،هر چه بیشتر باشه خانواده مستحکم تره.البته یه گریزی هم به موضوع همین تایپیک بزنم که (از دید من)کشوندن این جور عواطف ظاهری به جامعه، خودش میتونه باعث کم شدن عاطفه بین زن و شوهر بشه.
اما باز من یک نکته ی دیگه ای رو اشاره کنم

:و اون هم این که حجاب روی رابطه عاطفی زن و مرد تاثیر چندانی نداره(این یکی دیگه انصافا نداره

)مثلا همین آمار طلاق،در کشورهایی که حجاب داشتن،ممنوعه رو با کشور خودمون که حجاب نداشتن ممنوعه مقایسه کنید!
با تشکر از شما بابت وقت گذاشتنتون
(در ضمن اگه بقیه دوستان پاسخی داشتند بدن...من به دنبال پاسخ پرسشهام،توی کتاب های بسیاری گشتم اما پاسخ درخوری پیدا نکردم،حتی توی کتاب های بزرگانی مث شهید مطهری)