تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حریم روابط در خارج از منزل
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
نقل قول:مثلا همین آمار طلاق،در کشورهایی که حجاب داشتن،ممنوعه رو با کشور خودمون که حجاب نداشتن ممنوعه مقایسه کنید!

زنان بی حجاب و زنان با حجاب که جفتشون توی خونه حجاب ندارن ، حجاب مال فضای عمومی جامعه س چکار به داخل خانواده داره که بخواد روی آمار طلاق تاثیر بذاره؟
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۱:۵۳)Tishtar نوشته است: [ -> ]خب از نظر عقلی(و اگه کاری به ماورا نداشته باشیم) هر دینی خواهان رشد و نمو توی جامعه ایه که اون دین در بر گرفته و از عوامل قدرت هر دینی جمعیت پیروان اون دین هستند،اسلام هم از این قائده مستثنی نیست!

اتفاقا توی یه تایپیک دیگه ای هم روی همین موضوع بحث بود.
قبلش یه نکته ای رو بگم:بنیان خانواده(ضرورتا) با حجاب،استوار نمیشه.مثلا:توی دوره ی پهلوی انواع فیلمهای آنچنانی روی پرده های سینما بود،مراکز فحشا به سرعت داشتند افزایش پیدا میکردند،زنهایی که حجاب نداشتند هم در جامعه بودند...اما آمار طلاق اون روزها نشون میده که آسیب چندانی به خانواده وارد نشده بود.مثال دیگرش هم کشورهای دیگه میتونند باشند.
اما خانواده سالم از دید من خانواده ایه که بتونه فرزند سالمی رو تربیت کنه!چگونگی این تربیت به همین وظایف زن و مرد و فرزند برمیگرده.
(به طور کلی)مرد وظایف اقتصادی و رفاهی خانواده رو بر عهده میگیره.
زن وظایف عاطفی و خانه داری و تربیت اخلاقی فرزندان رو(بیشتر) به عهده میگیره
فرزندان هم که هیچی دیگهSmileمعمولا وظیفه شون گوش کردن به حرف پدر،مادراشونه!

خانواده نا سالم این ویژگی هایی که گفتم رو «ندارن»!!Smile
یعنی مهم ترین ویژگشون همینه که اعضای خانواده وظایفشون رو به درستی انجام نمیدن.

تا جایی که من میدونم،هر چه بیشتر باشه خانواده مستحکم تره.البته یه گریزی هم به موضوع همین تایپیک بزنم که (از دید من)کشوندن این جور عواطف ظاهری به جامعه، خودش میتونه باعث کم شدن عاطفه بین زن و شوهر بشه.
اما باز من یک نکته ی دیگه ای رو اشاره کنمBlush:و اون هم این که حجاب روی رابطه عاطفی زن و مرد تاثیر چندانی نداره(این یکی دیگه انصافا ندارهHuh)مثلا همین آمار طلاق،در کشورهایی که حجاب داشتن،ممنوعه رو با کشور خودمون که حجاب نداشتن ممنوعه مقایسه کنید!
مرسی از جوابهاتون
فقط لطفا اگه ممکنه به خود سوال جواب بدین،من الان اصلا با حجاب کاری ندارم ،فقط میخوام سر این مسئله به توافق برسیم که لازمه جامعه خوب،خانواده های سالم هستند و اگه عواطف و حس مسئولیت پذیری در خانواده پر رنگ شه فرزند خوبی تربیت میشه(زنی که عاشق شوهرشه میتونه بچه خوبی تربیت کنه یه خارجی هم میتونه در عرف خودش فرزند خوبی تربیت کنه)،فرزند و در واقع نسل بعدی هم که مورد توجه شدید خداست.
در جواب قرمز: مگه خارجیا با هم ازدواج هم میکنن که بخوان طلاق بگیرن،اصلا نمیشه کشور ها رو مقایسه کرد،در مورد عرف حجاب هم یه نکته بگم: مثلا در ایران خانومی که فلان ارایش رو داشته باشه بی حجاب محسوب میشه،مثلا تو فلان کشور اروپایی اگه موهاشو سبز کنه و به دماغش حلقه بزنه و .. بی حجاب محسوب میشه،منظورم اینه که هر جامعه یه عرف مطلوب داره.حالا بماند که همین غربیا از لوازم ارایش به مراتب خیلی کمتر استفاده میکنند.
در مورد رنگ بنفش:البته ربطی به بحث ما نداره اما دوست دارم بدونم که استدلالتون چیه و چه جوری به این نتیجه رسیدید.

اما سوال بعدی: به نظر شما جامعه چه طوری میتونه شرایط یه خانواده رو متزلزل کنه( یعنی عاطفه مرد و زن رو کم کنه) ،یه فرد نوعی (زن یا مرد) چطور؟ (میدونم سوال سختیه،زود جواب ندین خوب فکر کنین)
انشاء الله ادامه دارد
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]زنان بی حجاب و زنان با حجاب که جفتشون توی خونه حجاب ندارن ، حجاب مال فضای عمومی جامعه س چکار به داخل خانواده داره که بخواد روی آمار طلاق تاثیر بذاره؟
از اون حرفا بودهاSmile
منظورم از حجاب،حجاب عمومیه دیگه برادر من!به حجاب داخل خونه چه ربطی داره!!!!
خیلی ها معتقدند که بی حجابی عامل طلاقه...این ینی همون حجاب عمومی!

(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۴)nina نوشته است: [ -> ]البته ربطی به بحث ما نداره اما دوست دارم بدونم که استدلالتون چیه و چه جوری به این نتیجه رسیدید.

اثبات منطقی خاصی نداره...فقط فکر میکنم عاطفه هر چقدر شخصی تر باشه قدرتمند تره و وقتی به اجتماع کشیده بشه،علاوه بر کم کردن حیا روی خود عاطفه هم تاثیر میزاره.

(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۴)nina نوشته است: [ -> ]اما سوال بعدی: به نظر شما جامعه چه طوری میتونه شرایط یه خانواده رو متزلزل کنه( یعنی عاطفه مرد و زن رو کم کنه) ،یه فرد نوعی (زن یا مرد) چطور؟ (میدونم سوال سختیه،زود جواب ندین خوب فکر کنین)
باز هم به مشاهدات وچیزهایی که اتفاق افتاده اشاره میکنم،جامعه ی آمریکا...کشوری که الان خانواده ها وضعیت خوبی ندارن و بنیان خانواده(بر اساس آمارها) به شدت سست شده.خب،حالا این کشور چه چیزهایی داره که اینطوری شده به نظر من جواب فحشاست.
یعنی جواب سوال شما میشه فحشا!جامعه ای که توش فحشا رواج داشته باشه میتونه خانواده رو متزلزل کنه.
زن یا مرد هم به همین ترتیب،یعنی زمانی که به این فحشا علاقه نشون بدن یا اینکه باعث سوء ضنّ همسرشون بشن باعث سست شدن بنیان خانواده شون شدند... .
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۷)Tishtar نوشته است: [ -> ]از اون حرفا بودهاSmile
منظورم از حجاب،حجاب عمومیه دیگه برادر من!به حجاب داخل خونه چه ربطی داره!!!!
خیلی ها معتقدند که بی حجابی عامل طلاقه...این ینی همون حجاب عمومی!

اثبات منطقی خاصی نداره...فقط فکر میکنم عاطفه هر چقدر شخصی تر باشه قدرتمند تره و وقتی به اجتماع کشیده بشه،علاوه بر کم کردن حیا روی خود عاطفه هم تاثیر میزاره.

باز هم به مشاهدات وچیزهایی که اتفاق افتاده اشاره میکنم،جامعه ی آمریکا...کشوری که الان خانواده ها وضعیت خوبی ندارن و بنیان خانواده(بر اساس آمارها) به شدت سست شده.خب،حالا این کشور چه چیزهایی داره که اینطوری شده به نظر من جواب فحشاست.
یعنی جواب سوال شما میشه فحشا!جامعه ای که توش فحشا رواج داشته باشه میتونه خانواده رو متزلزل کنه.
زن یا مرد هم به همین ترتیب،یعنی زمانی که به این فحشا علاقه نشون بدن یا اینکه باعث سوء ضنّ همسرشون بشن باعث سست شدن بنیان خانواده شون شدند... .
با عرض سلام خدمت شما
یکم راجع به فحشا توضیح میدید؟
چون فحشا تو ایران با امریکا فرق داره،اینجا ما به چیزای بیشتری میگیم فحشا
کاش یکم بیشتر توضیح میدادین
و
قسمت دوم سوالم،یعنی یه من نوعی چه زن باشم و چه مرد،چه جوری میتونم با رفتارم زندگی یه خانواده رو سست کنم؟
(۱۷/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۵)nina نوشته است: [ -> ]با عرض سلام خدمت شما
یکم راجع به فحشا توضیح میدید؟
چون فحشا تو ایران با امریکا فرق داره،اینجا ما به چیزای بیشتری میگیم فحشا
کاش یکم بیشتر توضیح میدادین
و
بله،درسته که فحشا یک مسئله ی عرفیه،اما بعضی چیزها توی تمامی عرف ها از مصادیق فحشا محسوب میشن،منظور من هم همین چیزهابودند،این ها دقیقا چیزهایی هستند که اگه یک جامعه به سمتشون بره میتونه باعث سست شدن خانواده بشه.
مثل افزایش ارتباطات نامشروع یا مثلا گسترش سریع فیلم های پورنو(که الان توی جامعه آمریکا مشاهده میشه)
(۱۷/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۵)nina نوشته است: [ -> ]قسمت دوم سوالم،یعنی یه من نوعی چه زن باشم و چه مرد،چه جوری میتونم با رفتارم زندگی یه خانواده رو سست کنم؟
اگه هر مرد و زنی به مصادیق فحشا گرایش داشته باشه باعث بدبینی همسرش میشه،این بدبینی میتونه پایه و اساس سست شدن خانواده بشه...البته از نظر من!
ضمن این که ممکنه کار از بدبینی هم فراتر بره... .
درباره دوست عزیزی که گفتند آمار طلاق در زمان قبل از انقلاب کمتر بود باید عرض کنم آمارها مربوط به برهه های زمانی هستند در سراسر جهان 40 سال پیش آمار طلاق کمتر بود ! چرا ؟به خاطر سیستمهای تربیتی اون زمان و تاثیری که خانواده بر فرزندان داشت بسیاری از حرمتها الان وجود نداره قبح شکنی صورت گرفته !! کی اون زمان اینطور بود مرد زن طلاق رو با ابن ملجم یکی میدونستن! پدر و مادر طرف طردش می کردن ناسازگاری در خانواده تابو محسوب می شد !اگر زنی صداش بلند میشد واز دیوار خونش بیرون میومد همه به تکاپو میفتادن! الان اگه طرف از پنجره خونش پرت بشه نصف همسایه ها نمیفهمن ! تازه باید عرض کنم اون زمان بی حجابی مثل الان نبود ینی باهاش اینطوری برخورد نمیشد ! الان هر کی شیکتره با کلاس تره و شرمی هم نداره دختر های دبیرستانی بی شرم و واهمه درباره دوست پسراشون حرف میزنن و اینکه چند بار تا حالا ماشین گشت دستگیرشون کرده ولی کسی که اون زمان حجاب نداشت منزوی بود! بخصوص در جاهاییکه محلگی وجود داشت و افراد محل عمدتا آشنا و فامیل بودن به شدت تحت نظارت اجتماعی جامعه کوچیکشون قرار داشتن و از بی ناموسی و بی حرمتی متنفر بودن نه اینکه اونو نوعی با کلاسی تلقی کنند!!

بله بچه جان مردم دیوانه نبودن که انقلاب کردن !! مردم گرسنه نبودن که انقلاب کردن !! مردم ناموس پرست (ناموس دوست) بودن
(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۲)zahra11 نوشته است: [ -> ]درباره دوست عزیزی که گفتند آمار طلاق در زمان قبل از انقلاب کمتر بود باید عرض کنم آمارها مربوط به برهه های زمانی هستند در سراسر جهان 40 سال پیش آمار طلاق کمتر بود ! چرا ؟به خاطر سیستمهای تربیتی اون زمان و تاثیری که خانواده بر فرزندان داشت بسیاری از حرمتها الان وجود نداره قبح شکنی صورت گرفته !! کی اون زمان اینطور بود مرد زن طلاق رو با ابن ملجم یکی میدونستن! پدر و مادر طرف طردش می کردن ناسازگاری در خانواده تابو محسوب می شد !اگر زنی صداش بلند میشد واز دیوار خونش بیرون میومد همه به تکاپو میفتادن! الان اگه طرف از پنجره خونش پرت بشه نصف همسایه ها نمیفهمن ! تازه باید عرض کنم اون زمان بی حجابی مثل الان نبود ینی باهاش اینطوری برخورد نمیشد ! الان هر کی شیکتره با کلاس تره و شرمی هم نداره دختر های دبیرستانی بی شرم و واهمه درباره دوست پسراشون حرف میزنن و اینکه چند بار تا حالا ماشین گشت دستگیرشون کرده ولی کسی که اون زمان حجاب نداشت منزوی بود! بخصوص در جاهاییکه محلگی وجود داشت و افراد محل عمدتا آشنا و فامیل بودن به شدت تحت نظارت اجتماعی جامعه کوچیکشون قرار داشتن و از بی ناموسی و بی حرمتی متنفر بودن نه اینکه اونو نوعی با کلاسی تلقی کنند!!

بله بچه جان مردم دیوانه نبودن که انقلاب کردن !! مردم گرسنه نبودن که انقلاب کردن !! مردم ناموس پرست (ناموس دوست) بودن
خب بحث من هم همینه دقیقا!!این که چیز هایی که اون زمان تابو بودند الان عادی شدند،چرا؟!Smile
و اینکه اصولا چرا چیزهای بد عادی میشن و اگه این عادی شدنها از گناه بودنشون کم میکنه پس خیلی چیزها میره سوال... .
برای اینکه اون کنترلها و نظارتهای اجتماعی از بین رفتن !! فقط همسایه فضوله که به همسایش توجه می کنه(خلاف سنت اسلام)

برای اینکه نسل بعدیها بچه هاشونو لوس بار میارن (منظورم خودم بودا)

آدمها مسئو لیت کارشونو حاظر نیستن بپذیرن!

واژه ی ناموس رنگ باخته!

بچه مذهبیا میان دخترای چادری رو مسخره میکنن به جرم اینکه فلان روز فلان سوتی رو دادن! ادم بی حجاب لائیک رو از اونا بهتر میشمرن!

پدر و مادرها دربست شدن مال بچه ها! و بچه ها مال سیستم آموزشی! (عروسکی شدن و ربات شدن بچه ها)

عوامل دیگه از قبیل تکنولوژی و جنگ نرمی که به همراش میاد!( اینستاگرام ویچت، فیس بوک، .....و همه ی این کثافاتی که احاطمون کرده! )و اگه پدر و مادری مثل ما به بچه ی دبیرستانیشون موبایل ندن مورد شماتت جامعه قرار میگیرن!
و ماهواره هم که دست اندر کاره فرهنگسازی مزمن هست !

کی گفته عادی شدن از حرمت گناه کم میکنه؟ حرام وحلال خدا رو ما تعیین نمیکنیم ! ولی عادی شدن گناه مبحث مفصلی داره که در همهی ادوار و در تمام اقوام در زمان 124 هزار پیامبر خدا بوده و کار شیطانه که فعل گناه رو برای ما زینت میده!

چی زیر سوال میره بپرس اگه بتونم جواب میدم!!!

اجازه بدید این تاپیک به نتیجه برسه!
(۱۸/بهمن/۹۲ ۰:۴۸)zahra11 نوشته است: [ -> ]برای اینکه اون کنترلها و نظارتهای اجتماعی از بین رفتن !! فقط همسایه فضوله که به همسایش توجه می کنه(خلاف سنت اسلام)

برای اینکه نسل بعدیها بچه هاشونو لوس بار میارن (منظورم خودم بودا)

آدمها مسئو لیت کارشونو حاظر نیستن بپذیرن!

واژه ی ناموس رنگ باخته!

بچه مذهبیا میان دخترای چادری رو مسخره میکنن به جرم اینکه فلان روز فلان سوتی رو دادن! ادم بی حجاب لائیک رو از اونا بهتر میشمرن!

پدر و مادرها دربست شدن مال بچه ها! و بچه ها مال سیستم آموزشی! (عروسکی شدن و ربات شدن بچه ها)

عوامل دیگه از قبیل تکنولوژی و جنگ نرمی که به همراش میاد!( اینستاگرام ویچت، فیس بوک، .....و همه ی این کثافاتی که احاطمون کرده! )و اگه پدر و مادری مثل ما به بچه ی دبیرستانیشون موبایل ندن مورد شماتت جامعه قرار میگیرن!
و ماهواره هم که دست اندر کاره فرهنگسازی مزمن هست !

کی گفته عادی شدن از حرمت گناه کم میکنه؟ حرام وحلال خدا رو ما تعیین نمیکنیم ! ولی عادی شدن گناه مبحث مفصلی داره که در همهی ادوار و در تمام اقوام در زمان 124 هزار پیامبر خدا بوده و کار شیطانه که فعل گناه رو برای ما زینت میده!

چی زیر سوال میره بپرس اگه بتونم جواب میدم!!!

اجازه بدید این تاپیک به نتیجه برسه!
بله،من حرف های شما رو قبول دارم.
اما سوال من اینه :
1: اصل و فلسفه ی حجاب جلوگیری از گناه و شهوترانیه.
2: در صورتی که برای مدتی حجاب از جامعه حذف بشه،همچنان همه چیز برای مردها عادی میشه و اینگونه شماره ی یک زیر سوال میره.

برای مورد دوم مثال زیاد زدم در صفحات گذشته...موضوع خوب یا بد بودن این عادی شدن نیست.بحث سر اصل همین عادی شدنه!اینکه این عادی شدن از شهوترانی کم میکنه و اینکه چرا این اتفاق میفته؟
نقل قول: 2: در صورتی که برای مدتی حجاب از جامعه حذف بشه،همچنان همه چیز برای مردها عادی میشه و اینگونه شماره ی یک زیر سوال میره.

کی گفته عادی میشه ؟
نیاز جنسی هم هم یه نیازیه مثه غذا خوردن ! حالا یکی زیاد غذا بخوره دیگه تا اخر عمرش غذا نمیخوره ؟
توی همین امریکا واسه عشق و حالشون ایالت زدن ...لاس وگاس ! هر جور فسق و فجوری هم توش هست ... این مسائل اونجا عادی شده پس چرا دیگه ایالت جنسی میسازن ؟ Huh
برتراند راسل میگه چرا در گذشته وقتی مردان پاشنه ی پای خانم ها رو میدیدن ( قبلا لباس هاشون پوشیده بود) تحریک میشدن ولی امروز وقتی بدن عریان اونها رو میبینن تحریک نمیشن ؟ اما امار فساد روز به روز داره بیشتر میشه ؟

پس این سوال نشون میده با برداشتن حجاب مشکلی حل نمیشه ... اخرش ما هم میریم مثه امریکا یه ایالت جنسی توی ایران میزنیم Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع