(۱۸/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]کی گفته عادی میشه ؟
نیاز جنسی هم هم یه نیازیه مثه غذا خوردن ! حالا یکی زیاد غذا بخوره دیگه تا اخر عمرش غذا نمیخوره ؟
توی همین امریکا واسه عشق و حالشون ایالت زدن ...لاس وگاس ! هر جور فسق و فجوری هم توش هست ... این مسائل اونجا عادی شده پس چرا دیگه ایالت جنسی میسازن ؟
برتراند راسل میگه چرا در گذشته وقتی مردان پاشنه ی پای خانم ها رو میدیدن ( قبلا لباس هاشون پوشیده بود) تحریک میشدن ولی امروز وقتی بدن عریان اونها رو میبینن تحریک نمیشن ؟ اما امار فساد روز به روز داره بیشتر میشه ؟
پس این سوال نشون میده با برداشتن حجاب مشکلی حل نمیشه ... اخرش ما هم میریم مثه امریکا یه ایالت جنسی توی ایران میزنیم 
نه!منظور من این نیست که غریزه ی جنسی از بین میره.منظور من همین حجاب اولیه ست.
مثال هم زدم در مورد فیلم های خارجی...الان دیگه کمتر کسیه که با دیدن فیلم های خارجی که از تلویزیون ایران پخش میشه تحریک بشه،در صورتی که مردم صد سال پیش با همین فیلمها تحریک میشدن.خب این عادی شده دیگه!
ماهواره هم مثال دیگشه،که این همه آدم میشینن پاش و هیچی!در حالی که از لحاظ پوشش خیلی بدتر از تلویزیون ایرانه اما اون هم کم کم داره عادی میشه... .
نقل قول:نه!منظور من این نیست که غریزه ی جنسی از بین میره.منظور من همین حجاب اولیه ست.
مثال هم زدم در مورد فیلم های خارجی...الان دیگه کمتر کسیه که با دیدن فیلم های خارجی که از تلویزیون ایران پخش میشه تحریک بشه،در صورتی که مردم صد سال پیش با همین فیلمها تحریک میشدن.خب این عادی شده دیگه!
ماهواره هم مثال دیگشه،که این همه آدم میشینن پاش و هیچی!در حالی که از لحاظ پوشش خیلی بدتر از تلویزیون ایرانه اما اون هم کم کم داره عادی میشه... .
بله از بین میره ! ولی خب گناه محسوب میشه همچنان !

از بس چشم چرونی کردیم که وقتی خانم برهنه هم ببینم هیچ تاثیری رومی ما نداره ... خب این قلب داره میمیره ! تعبیره قرانه که یه همچین ادم هایی که نسبت به گناه بی تفاوت شدن قلبشون داره میمیره .
حالا شما پسر هستین و میشه راحت تر باهاتون صحبت کرد . یه پیشنهاد بهتون میدم و خودم هم روی این قضیه خیلی پا فشاری کردم :
یه چند روزی وقتی میرین توی بازار و یا خیابون سرتون رو بندازین پائین ...ببینید چقدر موفق هستین در اینکه چشماتون رو از نامحرم بپوشونین ...اون موقع متوجه میشین که ایا واقعا این صحنه ها تحریک کننده است یا نه ؟
من خودم اوایل روی گردنم وزنه ی 200 کیلویی انداخته بودم تا سرم بالا نیاد

نقل قول:اما مگه فلسفه ی حجاب چیزی غیر از همین تحریک کننده نبودنه؟!
اگر حجاب فقط برای جلوگیری از رفع غریزه جنسی مرد بود چرا در نماز خداوند زن رو با حجاب می طلبه ؟

iهمونطور که رضا هم اشاره کرد هرگز بی حجابی در جامعه عادی نمیشه مثلا در همین کشور همسایه ترکیه !! که هر دو مدل پوشش وجودد داره هم باحجاب و هم بی حجاب اگه تو مترو و اتوبوس دقیق توجه کنید !! تمام مردها به زنهای بی حجاب نگاه میکنن اونم به صورت سیری ناپذیر !! تازه تو ترکیه که تابستونا توریست هم زیاده !! و زنهای غربی تعمدا اونجا داخل شهر برهنه یا نیمه برهنه میگردن!! برید ببینید براشون عادی شده یا نه بازم هر کی بی حجابه بهش نگاه میشه !عمدا بهش تنه زده می شه!
و خلاصه اون احترامی که یه زن باحجاب داره زن بی حجاب نداره!!!!

ببینید،غریزه ی جنسی که قطعا از بین نمیره...اگه کلا چیزی به اسم لباس و پوشش هم از زندگی بشر بره بیرون باز هم از بین نمیره.بحث من عادی شدن حجاب در سطح اولیه ست (یعنی تفاوت حجاب یک زن عادی عرب با یک زن عادی اروپایی) نه برهنگی!!
مثال هایی که زدم رو هم فکر میکنم همه قبول داشته باشید.
(۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اگر حجاب فقط برای جلوگیری از رفع غریزه جنسی مرد بود چرا در نماز خداوند زن رو با حجاب می طلبه ؟ 
تا اونجایی که میدونم هدف از این کار اینه که زن در هنگام نماز اون طوری که بهترین نوعشه باشه...به هر حال ممکنه چیزی که من فهمیدم اشتباه باشه،میشه بگید فلسفه حجاب (به غیر از بحث شهوت) چی میتونه باشه؟
با سلام
منم تا یه جایی با اقای tishtar موافقم
البته ادامه بحثمون از شنبه
ولی ی نکته بگم
یه سری موارد عادی نمیشه
اما اگه حدود حجاب از ارنج بود به جای مچ حساسیت مردان کمتر میشد و بعضا بی تفاوت
اما موضوعی ک کمتر کسی بهش پرداخته اینه ک خدا نمیخواد عادی شه
مثلا یه مرد در جاییکه همه حجاب تن و روان دارن از لبخند زنش،از صدای زنش بیشتر لذت میبره تا مردی ک هر روز با تنوع وسیعی از اینا برخورداره
اقای tishtar به اینم فکر کنید هیچکس اینو نمیبینه
ممکنه تو یه کشور ارو پایی با پوشش متداول و معمولی !(نه جلب توجه) اینطور که شما می گید باشه ،یعنی از طرف جنس مخالف توجه چندانی نشه ،ولی تو کشور ما اگه قرار باشه یه عده ای حدود حجاب رو کامل رعایت کنن و یه عده ای پوشش معمولی بقول شما غربی داشته باشن مطوئن باشید چنین اتفاقی نمیفته! همونطور که مثال ترکیه رو براتون گفتم!
اصلا شما الان راجع به خودمون (ایران) صحبت میکنید یا به طور کلی !؟
چون الگو های عمل افراد در هر جامعه ای یکجور جواب میده و عمدتا به فرهنگ هر جامعه ربط داره! مثلا یه پوشش ساده بدون روسری ممکنه در یک کشور خارجی اصلا جلب توجه نکنه! ولی تو کشور ما اصلا و ابدا اینطور نیست ! همچنانکه در بیشتر کشور های مسلمان که حجاب هم توش آزاده اینطور نیست!
ما باید وقتی مقایسه میکنیم منطقی مقایسه کنیم مثلا ایران با ترکیه نه ایران با آلمان! شباهتهای فرهنگی رو در نظر بگیر دوست عزیز!
فلسفه حجاب حضور اجتماعی زن در جامعه است و نوع و اندازه اونو شرع تعیین کرده! (بقول استاد مطهری) اینم از اون مواردی هست که مثل نماز نمیتونیم توش چون و چرا وارد کنیم!
نقل قول:بحث من عادی شدن حجاب در سطح اولیه ست (یعنی تفاوت حجاب یک زن عادی عرب با یک زن عادی اروپایی) نه برهنگی!!
این مسئله ای که شما میفرمائید ستر زینته ! حجاب خیلی مسئله ی مهمیه و مختص زن نیست .
ستر زینت میشه جلوگیری از تحریک شدن مردان !
به طور مثال اگه من بگم الان نمیتونم توی صورت یه خانم محجبه نگاه کنم چی میفرمائید ؟ توی اروپا همون خانم که خیلی عادی میاد توی جامعه ...دیسکو هم میره و توی مهمونی هم واسش مهم نیست چی بپوشه ! اینطورنیست که اون لباسی که میپوشه مختص همه ی مکان های عمومی باشه !
عادی شدن و هم من اصلا نمیتونم بپذیرم ! نمیدونم چرا همچین فکری میکنید . همین برنامه ی های تلویزیونی که میفرمائید رو بنده واقعا بعضی هاشو نمیتونم ببینم ... چطوره که واسه شما عادی شده خیلی عجیبه .
نقل قول:تا اونجایی که میدونم هدف از این کار اینه که زن در هنگام نماز اون طوری که بهترین نوعشه باشه...به هر حال ممکنه چیزی که من فهمیدم اشتباه باشه،میشه بگید فلسفه حجاب (به غیر از بحث شهوت) چی میتونه باشه؟
پس چرا مرد خیلی راحت میتونه نمازش رو بخونه ولی زن باید چادر داشته باشه ؟
اونطوری باید مرد هم سر نماز چشماشو ببنده و لباس مناسب بپوشه ولی اصلا این طور نیست .
در ابتدای همین پست هم عرض کردم حجاب با ستر زینت دو تاست ...اونی که قراره جلوی شهوت رو بگیره ستر زینته ...حجاب یک مسئله ی کاملا جدائیه .
در هر حال این حرف شما غیر منطقیه ...غرب این راه رو رفت ولی اخر و عاقبت خوشی نصیبش نشد , در کتاب روانشناسی سه جلدی کاپلان و سادوک مینویسه که : 100 در صد مردان متاهل روابط جنسی ازاد دارند و 80 درصد زنان متاهل هم همین طور ! البته اصرار شما اینه که این دو مسئله ی جنسی و ستر زینت رو از هم جدا کنیم که امکان ناپذیره !
زن هر چقدر خودش رو قابل دسترس تر کنه و قابل دید زدن و چشم چرانی کردن , فساد رو در جامعه زیاد میکنه ...همون طور که در غرب همچین اتفاقی افتاد
چون ب قول یکی از تاپیکا شاید شهوت سیر شه
اما هوس نه