با عرض سلام خدمت تیشتر خان
بالاخره من وقت کردم بیام اینجا و بقیه بحثمون رو ادامه بدیم
من از اختیارات نظارتم استفاده کردم

و بخاطر اینکه دوباره نقل قول نشه و قره قاطی،نظرم رو در ارسال خود شما با رنگ صورتی نوشتم.لذا آن را بخوانید
به هر حال تو این مورد توافق داریم که حجاب(حالا میشه در مورد حدودش بحث کرد) در جامعه ی توحیدی که هدفی بغیر از خوش گذرونی تو دنیا داره مهمه،مهترین موردشم حفظ کیان خانواده و به تبع اون تربیت درست کودک هست و خودتونم موافق بودید که زن باید تعادل بین رسیدن به جسم و روحش (معنویات) رو حفظ کنه تا بتونه همسر داری کنه یا طفلی رو تربیت کنه.
حالا میریم سراغ سوال شما که اگه مردها به بی حجابی عادت کنن مگه چی میشه؟
بدیهی ترین جواب اینه که بعدا اگه لازم بود بیشتر توضیح میدم
یه مرد در حالت طبیعی از صدای همسرش میتونه تحریک شه،از نگاه کردن به همسرش حتی اگه بدون ارایش و .... باشه هم همینطور
در حالیکه وقتی مرد با دیدن تنوع،استانه تحریکش تغییر کنه،همسرش باید کلی ارایش کنه،کلی ادا اطوار دربیاره،هر ماه مو هاشو و قیافه اشو تغییر بده که حالا شوهره یه نگاهی بهش بندازه،موردشو دیدم که میگما!
هم اون مرد از زندگی لذت نمیبره،هم زن کل زندگیش اسیر این ارایشگاه و اون ارایشگاه میشه و کودکان بیچاره هم عین کمبزه خودشون بزرگ میشن.
یعنی دوستی دارم با همین شرایط،واقعا خوشگله،تو خونه همیشه کفش پاشنه 15 سانتی پاشه و ....
خودش میگه خسته شدم!!
یکی از توصیه هایی که به اقایون دارم اینکه که هیچ وقت دوست دختر نداشته باشن،اولا هر گلی یه بویی داره(البته در مورد خانوما صدق میکنه وگرنه همه مردا یه بو میدن

....... شوخی کردم) بعد این ادم بعد از تعویض چندتا دوست دختر از نفر بعدی،یا همسر اینده اش تمام حسن های اینا رو یکجا میخواد (در مورد برعکسشم صدق میکنه،دوست خودم میگه یه مردی میخوام قدش اندازه فلانی باشه،اخلاق فلانی رو داشته باشه،صدای بهمانی .... 29 ساله اشه هنوزم ازدواج نکرده)
خلاصه اینکه اولین تجربه هر چیز رو با همسرتون داشته باشین یه چیز دیگه است،
کسی که دست هزار نفرو گرفته به قول شما استانه اش تغییر کرده و با دست دادن به نامحرم شاید تحریک نشه اما کسی که با دختری نبوده و اولین بار دست همسرش رو میگیره اون لحظه در بهشت برین هست،یعنی این پوشش و محرم نامحرمی ها،باعث میشه اون لذتی باید تو خونه بچشی تو خیابون نچشی و دوز لذت هم بیشتر خواهد بود.
حالا همون لذت چیه؟
سوخت ماشین زندگی شماست
هر چقدر روابط بین زوجین پر احساس تر و قدرتمند تر و خصوصی تر باشه طول عمر زندگیشون بیشتر میشه
مثل سوخت ماشین.
البته ان قلت های هم هست که اگه لازم شد در بحث های بعدی میارم.