(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۰)Mehrdad.IV نوشته است: [ -> ]شما اول باید بگی خدا چی هست.
شما میگی خدا تفکرته پس باید این دنیا هم تفکر خودت باشه. یعنی تمامی مردمی که میبینی مادرت پدرت کل جهانی که توش هستی حاصل فکر تو هست و اصلا وجود خارجی نداره. و تو الان داخل توهمی به نام ذات بزرگی هستی که خودت ساختیش. و یک روز که مردی و نابود شدی از این خواب بیرون میای.
خداوند کسیه که اسمان ها و زمین رو خلق کرد و ظلمات و نور رو آفرید. البته اگه از نظر شما این توهم و حاصل فکر شما نباشه.
خداوند خالقی هست که به پرندگان جیک جیک کردن رو آموزش داد. و هر چیزی که میبینی حاصلی از تجلی اراده اوست.
اگه میبینی کسایی میان اینجا و تایید میکنن دلیلش این هست که از قادر متعال ترس دارن چون از کودکی بهشون با ترس آموزش داده شده. خداوند کسی هست که گنجشک رو به این زیبایی خلق کرد و زندگی زیبایی بهش هدیه داد. خداوند کسی هست که گنجشک به اون کوچکی رو به قدری بهش ارزش و اهمیت داد که تمام عمرش آواز میخونه و زندگی میکنه و خدا رو میپرسته بدون اینکه اجاره خونه بده بدون اینکه جنگ داشته باشه بدون اینکه مریض بشه بدون اینکه فقیر باشه و نتونه خارج بچه اش رو بده. کدوم یکی از شما تا حالا دیدید که یک گنجشک از فقر نتونه به بچه اش غذا بده؟ یا نگران آینده جوجه هاش باشه که نتونه زندگیشون رو تامین کنه؟ خدای یکتا کسی هست که برای یک جوجه گنجشک چنین ارزشی قایل شده.
حلا چرا زندگی مردم زمین این قدر زشت و دردناک شده؟ دلیل اصلیش اینه که همه چیز براشون مهمه به جز خدا. خداوند رو از یاد بردن و زندگیشون جز پوچی چیزی نداره.
شما که میگی خداوند حاصل تفکر شماست پس الان هم این حرفا حاصل تفکر شماست میتونه وجود داشته باشه یا نداشته باشه. پس خودت هم حاصل تفکرت هستی شاید داری تو یه دنیای مجازی زندگی میکنی ها؟؟
قادر یکتا اگه بخواد مثل خود انسان ها با خودشون رفتار کنه جنبنده ای روی زمین باقی نخواهد ماند. اون برتر از چیزی هست که شما وصف میکنید. مستند راز هم یکی از فریب های مار بزرگ (ابلیس) هست و شکی درش نیست.
شاید بتونی با این حرفا کسایی که ایمانشون ضعیفه رو منهدم کنی اما کسایی که دو زار بارشون باشه و کمی سواد داشته باشن و دو بار واقعا با قادر یکتا ارتباط بر قرار کرده باشن واقعا به این حرفای شما خواهند خندید. من خودم در لجن زندگی میکرد تا یک شب خود قادر یکتا دستمو گرفت و بهم هدایت عطا کرد. نمیخوام بگم من چشم روشنی ام من فلانم فقط گفتم که بدونی هر چیزی بهش میرسی زوما نباید درست باشه.
من خودم ثانیه به ثانیه با قادر یکتا ارتباط معنوی داشتم. اون فوق العاده زیبا و رحمتگر و هدیتر گره. خدایی جز او نیست ولی اکثر مردم انکارش میکنن چون قلبشون پر شده از دنیا و فراموش کردن حقیقتو. همه شما فراموش کرده اید. همه شما زندگی واقعی رو از یاد برده اید. زندگی اصلی شما خونه و مال و پول و زندگی آنچنانی و سریال مد و فیلم نیست. زندگی اصلی شما یک دقیقه ارامش در کنار قادر یکتاست که نتونسته اید تجربه کنید.
چون کسانی که کنترل امور این دنیا دستشونه اونقدر همه تون رو تو دنیا و پول و شب تا صبح کار کردن و...قرق کردن که یادتون رفته چی بودین و چی هستین. در نتیجه با یه مستند دروغی سریع وا میدین.
قادر یکتا برتر از چیزی هست که مردم میپندارن. همینکه شما تونستی بیای و این حرفا رو بزنی نشان دهنده دموکراسی بالای قادر یکتاست. شما اول تکلیفت رو روشن کن. اگه دنیا رو یک توهم میدونی و خودت رو حاصل فکرت میدونی که دیگه حرف زدن فایده نداره. ولی اگه غیر از اینه که بازم هم انشالله خودت بفهمی چه اشتباهی میکردی.
خب سمت پادشاهی رو از علویون میگیرم و به شما اهدا میکنم...
این آی وی که اخر یوزر شماست من را یاد اینتر ونوس می اندازد. یعنی داخل رگی ...
همچین محتوا را میزنید داخل رگ.
اما امان از اینکه نمیدونید بیمارتون اور دوز کرده.
حرفاتون عرفانی بود ... یادش بخیر یک زمانی من نویسنده و گرد آورنده ی همین جملات زیبا بودم ...
اما وقتی به عمل و زندگی حقیقی میرسه خدای صناعی ما از هم میپاشد چون دیگر قدرتش تمام میشود..
فرمودید یک شبه متحول شدید. میگویید خدا دستتان را گرفت ... !!!!!! عه ؟ پس خدای شما دست هم داشت . چه جالب آخر خدای من دست نداشت .
لابد حالا میخواهید توجیه کنید که دست برای معبود شما بی معناست.
اینکه میفرمایید مشکل زندگی مردم این است که خدا را انکار میکنند ... هم درست است هم غلط
کاملا باهاتون هم عقیدم . مشکا ما اینه که خدای انتزاعی رو قبول کردیم . (همین که شما میفرمایید خدای خالق گنجشک - خدایی که دستتان را در یک شب گرفت )
آن وقت در دریافتن خدای حقیقی باز میمونیم و خدای حقیقی رو نمیشناسم ..
این که در مورد زندگی در توهم میفرمایید تا این ساعت که به این یک نتیجه نرسیده بودم ولی الان میگم که قابل تامله شاید کل جهان خیالی بیش نیست...
ولی یک حرفهایی بین جملاتتون بود.. میفرمایید با خدایتان ارتباط برقرار میکنید
دقیقا میشه بفرمایید با کی و چجوری ارتباط برقرار میکنید؟
لابد در تاریکی سر به سجده مینهید و خدایی که مقدس ترین وجود هست رو ستایش میکنید . اون وقت از اعماق وجودتون اشکی روانه میشه و سبکی به کل روح و روانتون سرایت میکنه.
آن قدر ارام میشوی که گویی خدا تو را در آغوش کشیده ...
ارتباط شما با خداوتون شبیه ارتباط خدا با منه؟ درست تعریف کردم؟
ستایش ذهنی یک موجود متبرک ... یقینا این همه برکت داره .. چون شما انسانی و ذهنتون خیلی قدرتمنده ...