۲۸/خرداد/۹۳, ۰:۵۲
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من فقط یه چیز بگم
دو طرف بحث تقریبا (نه دقیقا) حرفاشون درسته
اینجا اول باید مشخص شه که دارید در مورد چی بحث می کنید
یکی داره درمورد اله و الله می گه، یکی در مورد رب
و این دو تا متفاوتند از یکدیگه
=================
اله همه ی عالمیان یکیه. اله من، اله حسین (علیه السلام)، اله زینب، اله یزید و ...
و این خداییه که جناب مهرداد در موردش می گن
اما رب ها متفاوتن. همون طور که توی دعاها و احادیثم داریم
رب من با رب حسین (علیه السلام) فرق می کنه
هرکسی با توجه به نیازش، ربش متفاوته
رب حتی می تونه انسان هم باشه
مثلا : پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چون انسان کامله و تمامی جنبه ها و تجلی تمامی اسما و صفات رو می خواد، باید ربش یه رب همه چی تموم و کامل باشه. طبق حدیث معراج، اینجا حضرت امیر (علیه السلام) می شه رب پیامبر
==================================
آقا رضا اینکه رب کسی جوابشو نمی ده، ممکنه دلیلش اونایی باشه که خودتون گفتید
و یا ممکنه به این دلیل باشه که رب من با توجه به مرتبه ی کمالیم، کوچیک باشه و نتونه جوابگوم باشه. یعنی چی ؟ یعنی من رشد ندارم که مقام ربمو بالا ببرم
چرا که هرچی من بالاتر برم و به دنبال تجلی اسما الهی و یا نزدیک شدن به مقام انسان یا انسانهای کمال باشم، ربم هم رشد می کنه و بالاتر می ره و می تونه به رب انسان های کامل یعنی ائمه نزدیکتر بشه و عملکردشون مثل رب اونا بشه
حالا من هرچقدرم تلاش کنم شاید ربم خیلی بالاتر نره، پس میام تو دعاهام از رب اونا کمک می گیرم :
یا رب الحسین! اشفع صدر الحسین بظهور الحجة.
یعنی همون چیزی که جناب بیداری اندیشه تقریبا بهش اشاره کردن
=============================
و دیگه اینکه همه تو هر بازه ی زمانی یه هدایتگری دارن حتی اگه خودشون متوجه نباشن
سلام
من فقط یه چیز بگم
دو طرف بحث تقریبا (نه دقیقا) حرفاشون درسته
اینجا اول باید مشخص شه که دارید در مورد چی بحث می کنید
یکی داره درمورد اله و الله می گه، یکی در مورد رب
و این دو تا متفاوتند از یکدیگه
=================
اله همه ی عالمیان یکیه. اله من، اله حسین (علیه السلام)، اله زینب، اله یزید و ...
و این خداییه که جناب مهرداد در موردش می گن
اما رب ها متفاوتن. همون طور که توی دعاها و احادیثم داریم
رب من با رب حسین (علیه السلام) فرق می کنه
هرکسی با توجه به نیازش، ربش متفاوته
رب حتی می تونه انسان هم باشه
مثلا : پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چون انسان کامله و تمامی جنبه ها و تجلی تمامی اسما و صفات رو می خواد، باید ربش یه رب همه چی تموم و کامل باشه. طبق حدیث معراج، اینجا حضرت امیر (علیه السلام) می شه رب پیامبر
==================================
آقا رضا اینکه رب کسی جوابشو نمی ده، ممکنه دلیلش اونایی باشه که خودتون گفتید
و یا ممکنه به این دلیل باشه که رب من با توجه به مرتبه ی کمالیم، کوچیک باشه و نتونه جوابگوم باشه. یعنی چی ؟ یعنی من رشد ندارم که مقام ربمو بالا ببرم
چرا که هرچی من بالاتر برم و به دنبال تجلی اسما الهی و یا نزدیک شدن به مقام انسان یا انسانهای کمال باشم، ربم هم رشد می کنه و بالاتر می ره و می تونه به رب انسان های کامل یعنی ائمه نزدیکتر بشه و عملکردشون مثل رب اونا بشه
حالا من هرچقدرم تلاش کنم شاید ربم خیلی بالاتر نره، پس میام تو دعاهام از رب اونا کمک می گیرم :
یا رب الحسین! اشفع صدر الحسین بظهور الحجة.
یعنی همون چیزی که جناب بیداری اندیشه تقریبا بهش اشاره کردن
=============================
و دیگه اینکه همه تو هر بازه ی زمانی یه هدایتگری دارن حتی اگه خودشون متوجه نباشن

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)