۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۱۰
۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۱۲
دوست عزيز اين كه نشد جواب.
فرضا من يه كاربري باشم كه مفهوم اين تاپيكو متوجه نشده باشم.به نظرتون اين جواب شما برام كافي بود؟

فرضا من يه كاربري باشم كه مفهوم اين تاپيكو متوجه نشده باشم.به نظرتون اين جواب شما برام كافي بود؟

۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۲۱
نقل قول:یه وقت شما میگی خدای خودت و من و اطرافیان رو قبولش نداری و خدا از دید عوام خلاصه شده در رفع حاجات. خوب این یه بحثی هست اما یه وقتی میگی کلا خدایی نیست به طور واقعی و همه اینها در طول تاریخ و از جمله در تاریخ زندگی معصومین فقط تفکرات و توهمات ذهنی بوده. این بحث دیگری است...بحث اول دید مردمه و بحث دوم دیدی هست که باید باشه. دیدی که معصومین به خدا داشتن.
باز هم میگم که پاسخ این سوال به دو صفحه بند نیس. به صد صفحه با منطق بی منطق بنده
۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۲۹
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]چقدر ذهنت بسته است که فکر میکنی من به مستند راز باور دارم! کل کتاب راز و مستندش به یه جمله ی امام حسین توی دعای عرفه رد میشه : والهمتنی معرفتک !
اره خدایی که شما قبولش داری خیلی بزرگه , منتهی خیلی یخه ! هیچ تصوری جز غول چراغ جادو هم نمیشه ازش داشت , هر وقت میری جلو در خونه اش گریه میکنی بهت جایزه میده خوشحال میشی برمیگردی , خوبه دیگه
بازم میگم هنوز نفهمیدین راجع به چی صحبت میشه , لازم نیست حضرت محمد خداشو به من نشون بده , ولی میدونم این خدایی که من میپرستم اصلا اون خدا نیست ...شرک محضه این نمازی که من میخونم ! ( منتهی نمیدونم توجه حرفهام میشین یا نه )
شما که ذهنت بسته تره بنده خدا. اتفاقا نیازه که حضرت محمد بیاد و قادر یکتا رو به مردم یاد اوری کنه. چون خیلی ها فراموشش کردن. و به دنیا دل بسته ان. خدایی که حضرت محمد معرفی کرد یخی نبود ولی مثل اینکه خدای شما همون غول چراغ جادو هست.
جدیدا باب شده تا دو تا کلمه درست و حسابی زده میشه سریع میگن نفهمیدین راجع به چی داره صحبت میشه!
۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۳۲
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۸)مرهـم نوشته است: [ -> ]این جور بحث کردن ها یعنی بازی کردن با واژه ها .. اصلا خوشم نمیاد ..
شما میدونید که من نمیتونم همه ادمای جهان رو یه جا جمع کنم . لابد الان میگید با قانون راز جمع کن ..
![]()
ببینید برادر خدای شما به درد من نمیخوره . خدایی که با پول تستش کردید..
من خدا رو با عشق تست کردم .. اشتباهی بود...
ممنون
البته من که نگفتم با پول تست کنید خودتون روش تست رو بگید.
با عشق چطور تست کردید؟ بالاخره یه گزاره منطقی باید باشه تا راستی یا نادرستی اون رو تست کنید دیگه. اون با عشق چی بوده.
مرگ مسئله مهمیه. با مسئله رازی که فرمودید نمیشه ازش در رفت. من تضمین می کنم اگر شما بگید میشه ازش در رفت به شرطی که همه موجودات به جز خدا بیان، همگی میان. میدونید که چرا چون کافیه یکی بتونه، باقی هم به دنبالش خواهند تونست.
مهم نیست، ولش کنید.
شما با عشق چطور تست کردید؟
۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۳۵
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۰۳)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]اما یکی از مسائل مهم اثبات غیب و خداوند برای شخص من وجود نازنین معصومین و معجزات مختلف اونها بوده. از معجزه احکام دین گرفته تا معجزات اخلاقی تا معجزات خارق العاده تا ... و بعدش کرامات عرفا. اینها چی میشن؟ اینها و سایر انبیاء بخش مهمی از تاریخ بشریت هستن. اونها چی میشن؟ معجزاتشون؟ و بیشتر از همه قصه عجیب امام حسین علیه السلام در کربلا چی میشه؟ آیا اونها هم برای خدای انتزاعی اونطور زندگی کردن و ...؟ خدای حضرت فاطمه زهرا چطوری بوده و هست؟ غدیر و ولایت و ...
یه وقت شما میگی خدای خودت و من و اطرافیان رو قبولش نداری و خدا از دید عوام خلاصه شده در رفع حاجات. خوب این یه بحثی هست اما یه وقتی میگی کلا خدایی نیست به طور واقعی و همه اینها در طول تاریخ و از جمله در تاریخ زندگی معصومین فقط تفکرات و توهمات ذهنی بوده. این بحث دیگری است...
حرفهای قشنگی زدید .. ائمه معصومین

اتفاقا یکی از تستهای من در مورد خدایی انتزاعیم همین بود.. وقتی فاطمه زهرا رو صدا میزدم بهتر جواب میداد تا خدا رو... چون در مود دوم اصلا معلوم نبود که را صدا میزنم ..
اعجاز احکام هم که میفرمایید کاملا قبول دارم. ... اصلا چیزی که مسبب نماز خوادن امروز من بود همین اثباتهاست...
این که خدا رو متفاوت میبینیم ... چرا متفاوت میبینیم؟
مگه خدا متعدده؟ مگه حالا سطح تفکراتی ما با هم چقدر متفاوته که متفاوت میبینیم...
این خداهایی که ما میبینیم انگار خدای هوسه ...
یعنی هوس میکنیم که خدا داشته باشیم اون وقت برای خودمون خدا میسازیم...
اصلا یک چیز درگوشی باید بگم
همین که جوابی برای سوال خدا چطور بوجود اومد نداریم...
این انگار یعنی خدا من هستم .. یعنی خدای من ،من هستم ..
خدای گنجشک خودش است...
خدای تک تک مولکولهای سنگ ، خودش است ..
همه چیز برای خودشان خدایی هستند ..
فعلا دارم فقط مینویسم
اگر عمیق بخوام به این حرفام فکر کنم .. .وحشت میکنم و یخ میزنم
راستش خدا خدا نیست ..
یعنی اون خدایی که منو میبینه و من به احترامش هنگام نماز سرم رو پایین میگیرم وجود ندارد...
۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۴۱
نقل قول:شما که ذهنت بسته تره بنده خدا. اتفاقا نیازه که حضرت محمد بیاد و قادر یکتا رو به مردم یاد اوری کنه. چون خیلی ها فراموشش کردن. و به دنیا دل بسته ان. خدایی که حضرت محمد معرفی کرد یخی نبود ولی مثل اینکه خدای شما همون غول چراغ جادو هست.
جدیدا باب شده تا دو تا کلمه درست و حسابی زده میشه سریع میگن نفهمیدین راجع به چی داره صحبت میشه!
چقدر تاپیک رو فهمیدی ! احسنت ! بحث سر سوبژکتیویسم , ابژکتیویسم در تفکر مدرنه !
اصلا سر اینکه خدا اثبات بشه حرفی نیست , اینو امیدوارم فهمیده باشی
بحث سر این سبک تفکره : http://www.amazon.com/The-God-Part-Brain...1402214529
واقعا فکر میکنی خدایی که بهش باور داری , همون خدای توی قرانه ؟

بله خدا خالق است , رب است , قادر است ! ولی فکر میکنی تو به این چیزها باور داری ؟ خدا در بهترین حالت در تفکرات ماها یک ایدئولوژی که نمیشه ردش کرد , خب که چی ؟ عین این میمونه بگیم خورشید وسط آسمون نور میده ! چه فرقی هست بین این دو تا ؟ جفتش رو نمیشه رد کرد اما تو چی فهمیدی ؟
خدای ائمه رو با خدایی که توی ذهنت نقش بسته رو یکی میدونی ؟ خدای زینب رو که میگه من چیزی جز زیبایی در کربلا ندیدم رو با خدای خودت یکی میدونی ؟ پس خیلی کارت درسته ... التماس دعا
۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۴۲
راستی یه سوال فرض کنید نباشه، اون وقت چی میشه؟
شما می خواید به ما اثبات کنید که نیست یا به خودتون.
فرض کنید ما بگیم برای شما نیست حالا از فردا چی میشه؟ چی تغییر می کنه؟
واییییییییییی
من که چیزی نفهمیدم.
به زبان شیوا و شیرین فارسی بگید لطفاً.
شما می خواید به ما اثبات کنید که نیست یا به خودتون.
فرض کنید ما بگیم برای شما نیست حالا از فردا چی میشه؟ چی تغییر می کنه؟
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: [ -> ]چقدر تاپیک رو فهمیدی ! احسنت ! بحث سر سوبژکتیویسم , ابژکتیویسم در تفکر مدرنه !
اصلا سر اینکه خدا اثبات بشه حرفی نیست , اینو امیدوارم فهمیده باشیبحث سر این سبک تفکره :
http://www.amazon.com/The-God-Part-Brain...1402214529
واقعا فکر میکنی خدایی که بهش باور داری , همون خدای توی قرانه ؟![]()
بله خدا خالق است , رب است , قادر است ! ولی فکر میکنی تو به این چیزها باور داری ؟ خدا در بهترین حالت در تفکرات ماها یک ایدئولوژی که نمیشه ردش کرد , خب که چی ؟ عین این میمونه بگیم خورشید وسط آسمون نور میده ! چه فرقی هست بین این دو تا ؟ جفتش رو نمیشه رد کرد اما تو چی فهمیدی ؟
خدای ائمه رو با خدایی که توی ذهنت نقش بسته رو یکی میدونی ؟ خدای زینب رو که میگه من چیزی جز زیبایی در کربلا ندیدم رو با خدای خودت یکی میدونی ؟ پس خیلی کارت درسته ... التماس دعا
واییییییییییی
من که چیزی نفهمیدم.
به زبان شیوا و شیرین فارسی بگید لطفاً.
۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۴۶
به نام خدا
سلام
نویسنده اشتباهی که کردی اینست که فکر خودت را به همه تعمیم داده ای
خیر
خدایی که مارا آفریده ما را نیز هدایت می کند وکرده است لیکن برخورد ها متفاوت است
سلام
نویسنده اشتباهی که کردی اینست که فکر خودت را به همه تعمیم داده ای
خیر
خدایی که مارا آفریده ما را نیز هدایت می کند وکرده است لیکن برخورد ها متفاوت است
۲۷/خرداد/۹۳, ۲۳:۴۸
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۲)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]مرگ مسئله مهمیه. با مسئله رازی که فرمودید نمیشه ازش در رفت. من تضمین می کنم اگر شما بگید میشه ازش در رفت به شرطی که همه موجودات به جز خدا بیان، همگی میان. میدونید که چرا چون کافیه یکی بتونه، باقی هم به دنبالش خواهند تونست.
ببینید اون مرگی این قدر حائز اهمیته که با نیستی قرین باشه...
نیستی در کار نیست...
شما گویا هیچ وقت هیچ معجزه ای که فراتر از علم پزشکی هست رو ندیدید..
فرار از مرگ مثل همون شفا دادن ها...
حالا یکی بر حسب این شفا خوب میشوود یکی جواب نمیگیرد.. چرا؟
نگید چون یکی رو خدا خواست یکی رو نخواست .. خدایی که این چنین تبعیض قائل میشود ....بهتر است چیزی نگم...
شفا یافت چون خودش خواست .
ببینید نمیدونم اینکه میگم قانون راز چی تو ذهنتون میاد ....
من هیچ کتابی در مورد این قانون نخوندم ..
وقتی من میگم قانون راز یعنی این:
( قانون راز یعنی با نیروی درون میشه هر کاری رو کرد .. البته هر کسی نمیتونه از این نیروی درون استفاده کنه ...
این نیروی درون یعنی همان خدا... )