من نمی دونم کجای حرفم پیچیده اس ....اینکه می گم پلکانی پیشرفتن خیلی بهتر از جهشی بودنه سخته واقعا!!!اینکه الان دشمن زنانی که اینگونه حجاب دارن رو از گروه های افراطی معرفی می کنه باور کردنی نیست این که نشون دادن این خانومها کمکی به من که می خوام مروج حجاب در جامعه باشم نمی کنه بلکه جبهه معاندین رو کامل می کنه قابل پذیرش نیست....بعله من خودم این سبک زندگی رو به عنوان یه دختر مذهبی می پذیرم ول ما داریم بین مردم زندگی می کنیم مردمی که95%تو خونه چیزی به اسم ماهواره دارن...قرار نیست آرمانی زندگی کنیم...توی همین تالار بچه ها آمار دادن از روابط نامشروع قبل از ازدواج در ایران ...که باور کنید از سر همین سبک زندگیه فعلی هست که 30سال طول کشید تا جا بیفته حالا یه شبه می شه درستش کرد!!!نمی گم بشینیم نگاه کنیم می گم درست و اصولی پیش بریم ...وقتی آموزش و پرورش ما هماهنگ نیست صداو سیما فاجعه اس ...من برای یه دختر15ساله چی دارم که عرضه کنم که بپذیره ازدواج خیلی بهتر از رابطعگه نامشروعه ...حجاب و پوشش خیلی بهتر ازبی حجابی وعریانی؟!دستم خالیه ..نمی تونم بهش حکم بدم ازدواج کن خودت رو بپوشوتگن می شه اجبار می شه اکراه زور..همین امروز دوستم تعریف می کرد خانومی توی مترو صندلی به پا کرده بود که بسیار جلب توجه می کرد وبدون جوراب بود دوستم بهشون خیلی ملایم گفت حجاب فقط به پوشاندن مو نیست همین صندل شما الان حس منی که یه دختر هستم رو برانگیخته و حواسم رو به خودش جلب کرده جه برسه به یه آقا ..اون خانوم هم خیلی راحت گفته خدا زیبایی رو دوست داره و زن مظهر زیبایی چی کارکنم شلا ببین زن جامعه ما الان فکرش اینه من بیام یهو بهش بگم ببین تو دین نداریا چون حجاب برتر پوشیه اس برو که ته جهنمی ..این می شه فرهنگ سازی وافعا...
الان ما خومون یسری آدم مذهبی هستیم توی این تالار فعالیت داریم اما چند درصد جامعه هستیم اصلا چند درصد از قشر متفاوت با افکار ما توی این تالاره...تایید کردن و به به چه چه کردن که کاری نداره ...انتقاد درست وسازنده مهمه
به به چه چه کسی سرنداد . بله انتقاد فرهنگی وارده انتقاده اقتصادی و و و
خب شما اگر راجب یک برنامه می گویید اشتباه میکنید اما اگر دارید همه را با هم میارید (صدا سیما و آموزش پرورش تسلط رسانه غربی و ...) کاملا حق با شماست
به نظر بنده بهتره تایپک جدیدی ایجاد شود تا این مسائل صرفا راجب یک برنامه نباشد و ازطرف دیگر یک رشته این ماجرا وصل شده به این خانواده مذهبی
در رابطه با انتقاد هم فقط دل خوش به انتقاد نباشیم ارائه راهکار که که بتوان به آن عمل کرد و به قول شما همین تعداد قلیل بپذیرند و به آن عمل کنند
اتفاقا منم دنبال این بودم که راهکار بدیم حرف بزنیم نظر بدیم ببینیم چطور سبک زندگی غیر اسلامی امروز تبدیل به سبک اسلامی بشه تا وقتی یه همچین خانواده ای رو توی تلوزیون نشون دادن دست ودلمون ما بچه مذهبی ها نلرزه ...وفرداش تو جامعه به رگبار انتقاد و متلک بسته نشیم...من می گم چیزی که برا مردم هنوز قابل هضم نیست هیچ لزومی نداره پخش بشه فایده واسه کی داره واسه من مذهبی یا کسی که احکام روزمره زندگیش هم به زور می پذیره...
یه مطلب دیگه عرض کنم
آقا محمد کم لطفی کرد و عکس های فولاد زره های داعشی رو قرار داد در تاپیک
چون شما ظاهر قضیه رو میبینید فکر میکنید این افراد واقعا محجبه هستند
خدمتتون عرض کنم
بالای 95 درصد زنانی که در سوریه وارد جنگ شدند برای خدمات مختلف! بدون هیچ استثنا دارای مشکل اخلاقی بودند در محل زندگی خودشون
اکثرشون فاحشه هستند
یک مثالی بزنم
سال 88 وقتی اون افراد بی دین الله اکبر میگفتن کمتر کسی میگفت اینا مذهبین
این برای گول زدن طرف مقابل بود
الان هم داعش با همین حربه برای تخریب تمام مقدسات اومده جلو
چرا از کاراشون فیلم میگیرن؟
برای تخریب اسلامه
این هم برای تخریب پوشیه و حجابه وگرنه بهتون بگم با اطلاعات کامل که این زنانی که رفتند بدون استثنا فاحشه بودند در مقیاس های مختلف و حجاب و این مسائل براشون تعریف نشده بود
چی بهتر از این که یهود بوسیله داعش همه چیز رو بد جلوه داد؟
حجاب
نکاح
جهاد
اجرای احکام
حکومت اسلامی
و ...
من این برنامه رو ندیدم
اما یکی از کاربرا گفتند که علت سیاه سفید بدن مشخص نشدن رنگ پوستشون است
راستش واسم خنده دار اومد نه اینکه بخام چیزی رو مسخره کنما نه میخام با ازادی حرفمو بگم
ببینید اولا پوستش معلوم نیست که بخاد رنگش معلوم باشه دوما رنگ پوست صورت چه اشکالی داره ؟
که به خاطرش رنگ برنامه خاکستری باشه یه فضای غم زده ی افسرده رو برای ادم به تصویر بکشه !
بعد به برنامه ی اونوری نگاه می کنی اوه اوه چه اب و رنگیییییی
فانوس جان اول باید ثابت کرد سیاه و سفید بودن برنامه بخاطر رنگ پوسته ،بعد قضاوت کرد.
همه دوستان مخالف سیاه و سفید بودنش بودن حرفی نیست
اما یکی از بچه ها گفت بخاطر ایام شهادت مثلا خواستن خلاقیت نشون بدن
به هر حال این خیلی معقولتره تا رنگ پوستی که اصلا مال اینا پوستی معلوم نبود.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
حالا دیگه خودمونم داریم خیلی بزرگش میکنیم
اینم کار جالبی نیست
حالا تو یه برنامه ای چه عمد،چه سهو یه عده یه کج سلیقه ایی انجام دادن.دیگه اب گل الود نکنیم یه عده از خدا خواسته بیان ماهی بگیرن.
به قول یکی از دوستان،طرف از اون ور بیفته کک کسی نمیگزه،اسمشم ازادیه
حالا از این طرف یه نفر بخواد اون طور که دوست داره(تازه خلاف شرع هم نکرده و مستحبات رو رعایت کرده) رفتار کنه،بدونه اینکه بدونیم ته دلشون چیه زود قضاوت میکنیم.
خودمم همینطور........
از یه سری از حرفای خودمم پشیمون شدم بعد از اینکه دیدم یه عده جنبه نداشتن،انصاف نداشتن.....
چقدر سیاه نمایی مد شده،انگار رنگ سیاه نمیخواد از مد بیفته
بچه ها!
اون پسره محمد حسین طباطبایی رو یادتونه؟
همون که بهش علم الهدی میگفتن؟
ای بابا!
همونی که تو 2 سالگی که حرف زده بود، آیات قرآن رو میخوند و 3-4 ساله که بود حافظ قرآن شد.
همون که هر سوالی ازش میپرسیدن، با آیات قرآن جواب میداد.
این پسر فرزند یه خانواده مذهبی و مادری بود که کلاس قرآن میرفت.
اتفاقاً ایشون هم زود ازدواج کردن.
بچه هایی که توی اون فضاها بزرگ میشن، خودشون هم توی ذهنشون عااالیه که زود ازدواج کنن.
مثل من و شما نیستن که زندگی های مدرن امروزی رو تجربه کرده باشن یا حتی علاقه ای به این تجربه داشته باشن.
این ازدواج برای ایشون دپرشن نمیاره.
چون معتقده داره کاری رو انجام میده که خدا دوست داره.
اکثر ساکنین مذهبی قم و مشهد چنین عقایدی دارن و لزومی نداره با بچه های هامبورگ و دوسلدورف و نیویورک و تهران هم عقیده باشن.
یعنی کی گفته که شیوه زندگی من درسته که واسه این خانواده هم تجویز میکنیم که شما هم باید مثل ما که عرف هستیم زندگی کنین؟
بعدشم!
هی موضوع 12 سالگی رو بولد نکنین.
ایشون 12 سالگی عقد کرده و 14 سالگی عروسی کرده و 16 سالگی بچه دار شده.
دهع!!!

ای وای نشستم و وقت گرانبها رو گذاشتم و این فیلمو دیدم .
از لحاظ علمی ثابت شده چشمان مرد اشعه دارد و به زن بخورد نمیدونم پیری زود رس میاره !!!!!!!!!!!
دیدم حرف اشعه میزنن باورم نشد.
نمیدونم چرا افراطیون مذهبی برای اثبات کاراشون متوسل به علم میشن .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علمی که در ذاتش ثبات نداره چون اعتقاد به ابطال پذیری داره .
(۷/مهر/۹۳ ۹:۲۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]یعنی کی گفته که شیوه زندگی من درسته که واسه این خانواده هم تجویز میکنیم که شما هم باید مثل ما که عرف هستیم زندگی کنین؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
زینب خانوم
این تیکه ازحرفتون روبایدتواین تالارجاانداخت که اصولا همه چیزروتجویزمیکنن برای افراد!
نمونه ی بارزاین حرفتون،همین تالاروعقایدیکه خصوصادرموردخانومادراون مطرح میشه هست...درموردهرچیزی
ازسرکاررفتن یه خانوم تاسایرمسائل وغیره!
یاعلی...
اگه این ****** (فی*ل*تر دستی!!) توی ایران به قدرت نمیرسید...به نظرتون الان برای چنین برنامه ای یازده صفحه بحث میشد؟؟!

انصافا یه کم هم در این مورد فکر کنید.