مشکل حجاب فاطمه (سلام الله علیها) نیست. مشکل از ماست. من میگم جوونا با این چیزا به اصل دین نمیرسن
چرا ما میانه رو ول کردیم چسبیدیم به مستحبات !!!
میاااااانه روووووو باشید
ببینید قرااااان چی گفته، ببینید حد حجاب چیه
اینا ترسناکه! بچه پنج ساله میبینه بهش میگه لولو خورخوره! میگه سراشون گجاست پس.
از وقتی از میانه روی دور شدیم ، به این اوضاع افتادیم، قشر های مختلف جوون، فرسنگ ها از هم فاصله دارن.
من نمیگم حجابش چرا اینطوریه، میگن چیزی نیست که اتحاد رو بین بچه مسلمونای ما بیشتر کنه،
بیاید اسلام قران رو نشون بدیم نه فقط افراط و تفریط رو. خط قرمز قرانه. این حجاب و پوشیه هم مشکلی نداره فقط زیاد مناسب الان نیست به نظر من.
چقدر حرصم میدید :-(
دعوت شدن این خانواده به شبکه قرآن میتونست خیلی جالبتر باشه
(۵/مهر/۹۳ ۲۳:۰۳)hossein.afrad نوشته است: [ -> ]سرکار خانم منظور شما این است قبلا هم مهمانی پیرو ترویج زندگی اسلامی دعوت شده ؟ببخشد بنده فرصت تماشای آرشیو های این برنامه را ندارم اگر قبول زحمت بفرمایید و توضیحات بیشتری دهید متشکر می شوم
ببینید برادرم منم مثل شما فکر میکردم که فقط این یک قسمت از برنامه ی زنده باد زندگی درمورد سبک زندگی ااسلامی ایرانی بوده اما اینطور نیست
تروریج سبک زندگی اسلامی ایرانی در بنیان و بستر این برنامه هست و جزو اهدافشه
مهمانهای متنوعی دعوت شدن این خانواده هم یکی از اونها
باز هم میگم من یه متنی نوشته بودم در این مورد که تند تز از همه ...و خیلی ناراحت بودم از این اتفاق اما با دیدن این برنامه و یکم تحقیق راجبش متوجه شدم فکرم اشتباه بوده
این خانواده رو به عنوان تنها نماد زندگی اسلامی ایرانی نیاوردن
اینو بخونید تو یه محاصبه آقای خسروی مجری برنامه گفتن :
نقل قول:[align=-WEBKIT-RIGHT][align=-WEBKIT-RIGHT]چقدر سعی میکنید در برنامه سبک درست زندگی ایرانی ـ اسلامی، تکریم به افراد خانواده، دورهمنشینی و... را آموزش دهید؟[align=-WEBKIT-RIGHT]ماجرای سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی که در بیانات رهبر معظم انقلاب هم بر آن تاکید شده این است که فاصله میان مصادیق زندگی در حوزه عرفی و ارزشهای ترویجی و تبلیغی را کم کنیم. در واقع آن گونه که فکر میکنیم، زندگی کنیم؛ نه این که زندگی کنیم و بعد طور دیگری فکر کنیم.[align=-WEBKIT-RIGHT]به نظر میآید ما اگرچه میزانهای روشنی برای سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی داریم، اما باید هنوز درباره آن صحبت کنیم. هماکنون برخی معتقدند که لازم نیست سبک زندگی ما ایرانی باشد و زندگی اسلامی کفایت میکند و برعکس بعضی فکر میکنند زندگی ما باید کاملا ایرانی باشد، اما به نظر من، ما ایرانیها به سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی نیاز داریم، اما باید در این باره کنکاش شود، باید با کارشناسان صحبت کنیم تا راه درست را پیدا و به مردم ارائه کنیم. هنوز شورای عالی انقلاب اسلامی نتایج نهایی مطالعات خودش را در این باره اعلام نکرده است، اما تناسب این دو باید در زندگی رعایت شود.
با خودم فکر کردم واقعا از ما مثلا مذهبی ها بعیده !
چرا اینهمه خانواده ی غیر مذهبی و موفق و راضی از زندگیشون رو حق میدیم بهمون معرفی کنن
اما یک خانواده ای که واجباتو مستحباتشونم رعایت میکنن و خیلی هم موفقن و راضی از زندگیون رو حق نمیدیم تو تلوزیون معرفی بشه ؟؟؟
چرا واقعا ؟؟؟؟
مثلا یکی از خوبیهای این برنامه اینه منه جوونه مذهبی دوست دارم روبند استفاده کنم اما حتی فکرشم نمیکردم در این زمان خانومی باشه که تا زمانه ازدواجش نه نامحرمی صداشو شنیده و نه چهره شو دیده اما تحصیلات داره و کارم میکنه ....
و همین فکر که این کار در زمانه من امکان پذیر نیست باعث شده من برای خودم خیلی راحت تر بگیرم
حالا که ایشونو آوردنو کسی مثه من فهمید این مورد امکان پذیر بوده بد کاری کردن ؟
وقت ندارین آرشیو این برنامه رو ببینین لا اقل همین یه برنامه شو که میشه دید !
واقعا حرفاشون خیلی خوب بود ..
ولی واقعا چرا ؟ چرا اجازه نمیدیم همچین کسی دیده بشه ؟
(۶/مهر/۹۳ ۹:۰۳)59-11(یامهدی) نوشته است: [ -> ]دعوت شدن این خانواده به شبکه قرآن میتونست خیلی جالبتر باشه
این یعنی ضربه به خودی !!!!
ما مذهبیا جمع شیم تو شبکه قرآن بقیه شبکه ها بازیگرو غیرو غیره ....
این همه شهید دادیم که تلوزیون جمهوری اسلامی بشه این ؟؟؟!!!
البته من به شخصه منتقد این خانواده نبودما(فکر می کنم شما پست های بنده را مطالعه نفرمودید) ولی خب روی صحبت شما با کسانی است از بن مشکل با حجاب این خانواده و رفتار و کردار آنها داشتند
گمانه زنی که می کردم این بود که برنامه کوتاهی کرده که شما فرمودید از پایه برای راجب چنین مسلئه طراحی شده است و مهمانان دیگری هم دعوت شده اند پس بندگان خدا درست رفته اند . با تشکر از شما که با اطلاعات خوبتان بنده را به جهل خودم آگاه کردید
دوست پسر با دوست اجتماعی فرق میکنه! الان این خانوم رابطه ی احساسی همزمان دارن! از مغلطه برای افراط پوشش استفاده نکنید.ازدواج با دختر 12 ساله !!!! سکانس وحشتناکه مادران کودک!!!!!!!!
(۶/مهر/۹۳ ۱۷:۳۳)SkyGirl نوشته است: [ -> ]دوست پسر با دوست اجتماعی فرق میکنه! الان این خانوم رابطه ی احساسی همزمان دارن! از مغلطه برای افراط پوشش استفاده نکنید.ازدواج با دختر 12 ساله !!!! سکانس وحشتناکه مادران کودک!!!!!!!!
دوست اجتماعی...
من اگر باشم چنین رابطه ای رو برای همسرم نمیپسندم،برای خودم هم بیشتر نمیپسندم. قبول کنید که بالاخره یه جا مسئله ساز میشه.
چطور بعضی از آقایون و حتی خود خانمها با این موضوع مشکل ندارند؟!
البته ببخشید بحث منحرف شد.
من روی این عبارت دوست اجتماعی یا social friend که پوششی شده برای داشتن تنوع رابطه احساسی و ... ،حساس شدم،چون بیقیدی و بیچارچوب بودن رو در خیلی از روابط گسترش داده و میده..متاسفانه...
اگر در رابطه با ازدواج دختر کم سن و سال و طرح این مسائل فمنیستی " مادران کودک " سوال و شبه دارید به بخش مشخص بروید و با صاحب نظران و کسانی که آگاهی کامل دارندد مباحثه کنید
آره خب دوستان هم راست می گویند الان انواع دوستی را در جامعه شاهدیم و به صلاح دید خودشان موردی هم ندارد
دوست دختر دوست پسری ، فابریکی ، تک پر ، دوست اجتماعی ، دوست معمولی ، دوست ... ( حالا اینو نام نمی برم) ، از مدل داداشی و تریپ لاو و دیگر هیچ...
باز آنها که دوست شناس هستند اگر نوع خاصی را جا انداختم یاد آوری کنند . و اصلا هیچ ایرادی به اینها وارد نیست و خدا و رسول اش هم نمی دانسته اند که بابا این بندگان (البته اینان بنده نیستند برای خود خدایی شده اند) باید به نحوی با جنس مخالف آشنا شوند دیگر . شما می دانید آنها نمی دانند
الله اکبر . بعد میگن عین آدم بحث کن نعره نکش
آره نوجونی کنیم دختر بازی کنیم اصلا چرا با دختر بازی کنیم با همه چیز بازی کنیم
متوجه هستید چی میگید ؟ جلوشونو گرفته نذاشته نوجونی کنه ؟ شده همون قضیه خداشناسی دلی ، می بخور منبر بسوزان
آخه ینی چی ؟ دید شما از جونی کردن و نوجونی کردن چیه ؟ نه چیه بگید من اومل متحجر مثل شما متمدن و متجدد بشم
چرا دل به دل این اسلام لیبرالیسمی دادید از این اسلام ترکی آمریکایی چیزی به کسی می ماسه ؟؟؟
اگه می خواید اینطوری باشید اصلا چرا خودتونو با مسلمون بودن محدود می کنید کدوم دل سرکشی دوس داره محدود باشه
عزیز من اسلام حدود داره برات محدودت می کنه اصلا فقط دیونه هان که حد ندارن هر عقل سالمی حد داره .
واقعا با این تفکرات اعصاب مارا ناراحت می کنید . اعصاب ما هیچ این قفل و زنجیرها چیه زدین به مغز خودتون هیچ حرفی پذیرا نیستید
پس کی قرار از عقل استفاده بشه . یا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الحق که راست گفتی : اکثرهم لایعقلون