من حرفامو پس میگیرم
چون هنوز خودم برنامه رو ندیده بودم !
ممنون از آقای
بابت لینک
(۴/مهر/۹۳ ۲۱:۱۸)Ali#59 نوشته است: [ -> ]اولا باید بگم که بعضی از قسمت های دیگه زنده باد زندگی هم به صورت سیاه و سفید روی آنتن رفته و خصوصیتی در مورد این مهمانها نداشته... .
دوما برای دیدن برنامه به این سایت برید :
http://www.telewebion.com
توی آرشیو ساعتی،سه مهر،شبکه ی دو رو ببینید.
سوما رو نمیگم...
فقط یه چیز میگم (: مگه برای زن چیزی بهتر از این که نامحرم نبیندش وجود داشت؟!
این بود آرمان های ما؟!!
گمونم قضاوت اشتباهی کردم اینو به عنوان نماد اسلام نیاو.ردن ..
فقط یک جور سبک زندگی اسلامیه...
مهمانهای دیگه ی اسلامی هم داشتن دیگه ..
خدا به خانم ها گفته شما واجبات رو انجام بدید و توی خونه ارامش برقرار کنید. نیازی به مستحبات ندارید. پوشیه و دستکش و این جور چیزا جز مستحباته ، و با این اوضاع و تصویر و این مدل حرف زدن فقط و فقط تبلیغات معکوسه.
اون دوستانی که میگن تبلیغ مثبتی بوده ، لطفا بگن دقیقا کجاش مثبته ؟
بگم که من مخالف این نیستم که چرا این خونواده رو اواردن ، فقط وقتی گفتن حاج اقا ها اینقدر ترسناکن ، مثلا فلانی که نشون داد ، یه حرفی داشته باشیم که بزنیم.
مسلمون باید ارامش بخش باشه ، والا من هیچ ارامشی بهم دست نداد با دیدن این چهره.
اخوند باید جوون پسند باشه ، با جوونا رفیق بشه ، نه فقط با بچه مذهبی یا به قول خودمون کسایی که ریش و ته ریش دارن !
یه جوون رو اینطوری میخوای جذب دین کنی ؟ میخوای بش بگی قشنگه ؟
دین زیباست ، بیاید خرابش نکنیم...
تبلیغات معکوس.
تا جایی که من اطلاع دارم تو روایات آمده است حضرت فاطمه سلام الله علیها
از پوشیه استفاده می کردند...(اگر غیر از اینه دوستان روایاتش رو بیارند)
سیاه سفید هم اصلا ربطی به اون عزیزان ندارد، این برنامه در روز قبل شهادت
(شب شهادت)پخش شده و سیاه و سفید کردنش هم به این خاطر بوده است.
" زنده باد زندگی: ویژه برنامه امام محمد تقی (علیه السلام) "
فکر کنم سوء تفاهم شده
قبلا هم گفتم اکثر دوستان با اینکه این زندگی رو به عنوان سبک زندگی اسلامی معرفی کرده بودن مشکل داشتن
وگرنه هر انتخابی اگه از شرع خارج نشه مشکلی نداره
همین عکسی که شما گذاشتین هم اتفاقا در جامعه بازخورد خوبی نداشت
(۵/مهر/۹۳ ۱۳:۱۶)یاســین نوشته است: [ -> ]فکر کنم سوء تفاهم شده
قبلا هم گفتم اکثر دوستان با اینکه این زندگی رو به عنوان سبک زندگی اسلامی معرفی کرده بودن مشکل داشتن
وگرنه هر انتخابی اگه از شرع خارج نشه مشکلی نداره
همین عکسی که شما گذاشتین هم اتفاقا در جامعه بازخورد خوبی نداشت
متوجه نشدم خواهر گرامی!
مگه سیره و روش زندگی حضرت زهرا سلام الله علیه کاملترین سبک زندگی اسلامی نیست؟
خب مگه همونطور که تو نقل های تاریخی اومده ایشان از برقع استفاده نمی کردند؟
نقل قول:شاید نظر بنده کمی با دوستان متفاوت باشه ؛ به نظر من بهتره به سلایق و باورهای مردم احترام بذاریم و در مورشون قضاوت نکنیم ! بیایید یکم بازتر به موضوع نگاه کنیم ؛ چه طور یه مجری با تیپ اسپورت و موهای فشن می تونه اجرا داشته باشه یا مثلا فلان خواننده بیاد توی شبکه ملی و فلان آهنگ رو با کلی ادا و اصول بخون ؛ اما این افراد حق نداشته باشند از رسانه ملی دیده بشن ؟! رسانه ملی !
خوب اگه این فکلی ها هم حق دیده شدن دارن پس دیگه درد ما از صدا و سیما چیه؟
11 ماه سال دعوا هست که چرا صدا سیما اینا رو راه می ده به تلوزیون(همین جوجو فکلی ها)
پس به نظرشون احترام گذاشته نشده
حالا هم صدای اونطرفی ها در اومده که چرا این یکی ها رو راه دادین به تلوزیون
چیزی بود که پیش بینی می شد. به نظر هیچ کدوم هم احترام گذاشته نشده
چه مذهبی افراطی و تفریطی و معتدل، و چه ضد مذهبی های افراطی و تفریطی معتدل
نقل قول:متوجه نشدم خواهر گرامی!
مگه سیره و روش زندگی حضرت زهرا سلام الله علیه کاملترین سبک زندگی اسلامی نیست؟
خب مگه همونطور که تو نقل های تاریخی اومده ایشان از برقع استفاده نمی کردند؟
درسته. کاملترین هست
پس من اگه طبق سیره حرف بزنم قبول می کنید؟
نبی هنگام دعوت به زندگی اسلامی گفت: نمار بگذارید، خدا را یا کنید، دختران را زنده به گور نکنید، اموال یکدیگر را غارت نکنید و ...
اینا چی بودن؟ همه واجبات بودن
پوشیه زدن مستحبه. نبی هیچ وقت مستحبات رو تحمیل نکرد.
من دارم می گم ماهیت صدا و سیما تحمیل کردن هست. تحمیل می کنه. چه مستحب و چه مکروه. تحمیل میکنه
شما هر کاری که دخت نبی انجام بده رو جزو واجبات می دونید؟
خوب با استدلال شما نماز شب هم سیره پیامبر بوده اما بر عوام واجب نیست
حضرت فاطمه سلام الله علیها مسلما خیلی کارهای مستحبی که البته به تشخیص خودشون برای ایشون واجب بوده انجام میدادن ،بهترین الگو هم هستن برای ما،اما با حفظ مراتب،مثلا برای فرد ایکس که نماز یومیه اش رو سروقت نمیخونه،حالا بیاد نماز شب بخونه،عمل واجبتر از نماز شب داشته،ایشون اول باید سر نماز اول وقت یومیه همت کنه بعد که کارش جلو رفت این ظرفیت رو هم پیدا میکنه که به مراحل دیگه عبودیت نزدیک شه
بهتره یکم واقع گرا باشیم
الان توی تهران ،چیزی که من در سطح جامعه میبینم 30 درصد مردم چادری اند(کاملا حسی گفتم ممکنه کتر یا بیشترم باشه)اما ده سال پیش ورودی( رشته من) دانشگاه ما از نصف چادری بیشتر داشت،در حالیکه الان انگشت شمار شده
کسی نمتونه انکار کنه که اکثر جامعه ما دارن به سمت بد حجابی پیش میرن خوب در این شرایط اگه من باشم یه الگوی نزدیک به مردم موفق ارائه میدم(مثل همون وحید شمسایی) که مردم فکر نکنن قشر چادری فقط مختص جامعه حوزوی هاست.بعد این افراد رو زمانی نشون میدم که 60-70 درصد جامعه چادری اند و حالا میخوام الگویی بزارم که به حجاب کامل نزدیک شن.
حتی اگه این برنامه از شبکه قران پخش میشد اشکالی نداشت چون قشر مخاطب این شبکه متفاوته،اما خوب از شبکه دو،اون هم با تصویر سیاه و سفید (حالا به هر دلیلی،مردم که علم لدنی ندارن از اسرار دل تهیه کننده با خبر بشن) ،جالب نبود.
این تصاویر فقط فشار رو روی ما خانومای چادری بیشتر میکنه.
حالا چه کارایی میشد انجام داد که این فرهنگ اینقدرها هم عجیب نیاد.
مثل پهلوانان نمیمیرن،شب دهم.... فیلم های زنان قجری بسازن(نه مثل کلاه پهلوی) ،اونجا ما شاهد پوشیه هستیم که میبینن بالاخره زمانی در ایران رواج داشته.
اونم فیلمای قشنگ که نمونه هاشو داشتیم،یه مدت از اینا زیاد نشون بدن.
کم کم بیارن معاصر،در فیلم های معاصر مثلا خانومه میخواد بره عروسی ارایش داره،نشون بده که میشه از پوشیه استفاده کرد،یا خیلی چیزای دیگه.
حالا بماند حرف های حاشیه ای هم کم نداشت.
مثلا نظر خانوم در مورد ازدواج مجدد شوهرش.
یا مثلا وقتی اسلام این حق رو داده که مرد ،زن رو ببینه،چرا ندیده باید ازدواج کرد،ایمان اکثر مردم واقعا در این سطحه؟
یبار اقای فکر کنم رفیعی بودن(یادم نیست دقیق اما روحانی معروفی بود) داشت در مورد این حرف میزد که یه اقایی بگه من گمان میبرم که اگه همسرم مطابق سلیقه ام نباشه(حتما زیبایی مطرح نیستا،دلنشین طرف باشه) ،اگه با همچین فردی ازدواج کنم بعدا چشمم رو دیگران بمونه.
خوب وقتی طرف این گمان رو به خودش میبره(که اتفاقا زن و مرد هم نداره) خوب نباید خودش رو تو مفسده بندازه.
طرف اعتراف کرده من اینقدر ایمانم قوی نیست،اگه خانوم مومنی باشه اما قیافه اش برام دلنشین نباشه نمیتونم ازدواج کنم.
این مسائل موضوعیت داره.مهمه،هر فسادی در جامعه به همه اسیب میزنه.
همه اینا باید گفته شه،مطرح شه.
منتها ما ادما رو هم مثل همون برنامه سیاه و سفید میبینیم.
با واجبات هم میشه رشد کرد
............................................................................................................
اقای طالب زاده میگفتن در بی بی سی،رشته وجود داره به عنوان مهندسی رسانه.
مثلا وقتی میخوان حکومت ایران رو دیکتاتوری نشون بدن ،نمیان عکس های خندان رهبر رو بزارن،مثلا یه عکس نشون میده رو دیوار شهر،اونم از پایین فیلم یا عکس گرفته که حس این معماری دوره باروک به ادم دست بده ،که ما طبقه مفلوک جامعه زیر چرخ های حکومتیم.
در حالیکه معمولا تو شبکه های خودمون به اینا دقت نمیشه،من اگه یه شبکه داشتم میخواستم اینا رو نشون بدم،حتی با این چادر.
یه استادیو در فضای باز میزاشتم پر دار و درخت و گل،صورت حاج اقا رو نورانی میکردم حس خوب به مخاطب تلقین شه،ترجیحا خط اخم نداشته باشه.(مثلا همین اقای شهاب مرادی در برنامه سبک زندگی خیلی عالیه،خوش اخلاق،صورت خوب،صدای خوب...)
بعد بچه شون بازی کنه،هرزگاهی بیاد دراغوش مادر،زن و شوهر ها نزدیک هم بشینن و خیلی مهربون با هم رفتار کنن....
صدای اب و گنجشک پس زمینه کار باشه که حس و خاطره خوب به مخاطب القا کنه
به هر حال مثلا داریم کار تبلیغاتی میکنیم دیگه...
حرف های بچه ها کامل بود مخصوصا خانوم یاسین
ولی یه چند تا نکنه اس الان به ددهنم اومد این برنامه نشون داد خانواده مددهبی همین قشر روحانیون هستن دوم اینکه چادری که ما سرمون می کنیم کامل نیست اونی درسته که توی تلوزیون نشون داد...من کاری به افراط و تفریط صده سیما ندارم که یابازیگر وخواننده های اانجنانی دعوت می کنن که طرز لباس پوشیدنشون فاجعه اس یا خانواده مددهبی دعوت می کنه اینجوری ...یه جا دیگه هم حصرت فاطمه رو با ما مقایسه کردین ومن دوباره می گم ایشون درانتهای عصمت قراردارن آیا منم با پوشیه زدن کارم راه می افته...چرا تا هر چیزی می شه سریع می رین تو مقایسه پیامبر و امیرالمومنین موهاشون بلند بوده الان عرف ا اقایون مذهبی هست موها رو بلند کنند...الانم عرف نیست اینطور پوشش برای خانوما چند وقت پیش یکی از دوستام تعریف می کرد توی مترو قسمت بانوان یه دختری سوار شد که پوشیه داشت همه با تعجب بهش نگاه کردن و شروع کردن حرف زدن بهش پریدن مسخره کردن به بقیه چادری های اونجا متلک انداختن بعدم لوازم ارایششون رو در اوردن از لجشون شروع کردن به ارایش...
من خودم بسیار ناراحت شدم واسه اون دختر و واسه جهل اون مردم...اما راهش این نیست که ما هم مثه اونا لج کنیم!!!1
یه چیز دیگه که به نظرم اومد همین سن ازدواج دختر12ساله بود...خدا وکیلی تو اطرافتون نگاه کنید یه دختر تو این سن و سال تو جامعه الان امادگی ازدواج داره بعد درسته توی16سالگی زایمان داشته باشه سنی که بسیار پرخطره !؟پس درس و مدرسه چی می شه واقعا انصاف نیست اون ااقا توی22سالگی ازدواج کنه ویه دختر توی12سالگی ...سنی که هنوز زندگی براش تعریف نشده اگه اون اقا واقعا براش مهم بود میرفتن یه داماد16ساله پیدا می کردن.....یعنی بدترین ضد تبلیغ همین قضیه ازدواج بود
رکن الهدی جان!
معمولاً خانواده های آخوندهای واعظ، بچه هاشون هم دروس حوزوی میخونن.
حوزه هم مثل آموزش و پرورش شرط عدم ازدواج نذاشته...
اونجا آزادیه...

والا