تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پوشش متفاوت دو خانوم در برنامه ی زنده ی تلویزیون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(۱۰/مهر/۹۳ ۱۲:۴۸)Kol نوشته است: [ -> ]پوشیه زدن به نظر من خوب نیست.
چند تا مرد با این پوشیه اینا دزدی میکردن. کلا آدم های ترسناکی هستن. من که سمتشون نمیرم.
ببخشید بنده متوجه منظور شما نشدم . شما از کسانی که از این لباس سواستفاده می کنند می ترسید و طرفشان نمی روید یا به طور کلی راجب هر شخصی و همه کسانی که چنین پوششی دارند چنین نظری را دارید
بنده کمتر می توانم سر بزنم پس ممکن است دیرتر به پاسخ شما برسم و مبادا که به پاسخ شما بی اعتنایی کرده باشم پس در دو حالت مفروض پاسخ می دهم

الف) اگر منظورتان از کسانی است که از این پوشش ها سواستفاده می کنند و عوام فریبی می کنند و قرآن بر سرنیزه می زنند ، بله من هم با شما به شدت موافق هستم و واقعا ترسناک هستند

ب) اگر همه را می گویید ، حقیر توصیه ای در باب رفتار و گفتار به شما دارم بهتر است از قید های مطلق مانند "همیشه"،هیچ وقت" ، "همه" ، "هیچ کس " و امثالهم را در ادبیات و قضاوات خود بکار نبرید .
در این باره که اگر نظراتان به کل کسانی که چنین اند بد است و آنهارا هولناک میدانید بحث بسیار است و من آنرا واگذار می کنم به انصاف و وجدان خودتان و نظرات سایر بزرگواران .
جناب دل خسته
اینطوری نیست که پوشیه رو کامل منکرش بشم یا بگم درکل چیز خوبی نیست ..من تجربیاتم و چیزایی رو که دیدم رو گفتم..
اگر هدفتون نتیجه گیری هست یه سری چیزارو هم باید قبول کنید..هدف بحث کردن که نیست ...اگر دقت کرده باشین توی حرفای
بنده عرض کردم امنیت توی بعضی مواقع به خطر میفته....اشتباه برداشت نکنید لطفا مطالبو دقیق بخونید..
من هیچ مخالفتیی با پوشیه ندارم ولی به دلایلی که بیشتر مواقع توی مشکلات دوستانم که پوشیه میزنن دیدم چادر رو ترجیح میدم و فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه...حرف من اینه...نه اینکه بگم پوشیه چیز بدی هست یا بخوام به کسی توهینی بکنم..
با نظر اقای رکن المهدی هم موافق هستم..
سلام
هدف من این بود که حکم رو تکمیل کنم که پوشیه لباس شهرت نیست
تو بعضی مواقع لباس شهرت شامل پوشیه هم میشه...البته نظر مراجع متفاوت هست.
(۱۰/مهر/۹۳ ۱۸:۰۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]بعدم کی گفته همه خانومای چادری همیشه انقدر ارایش دارن که نیاز باشه پوشیه بزنن یه عروسی یا مهمونی که عموما پوشیه زده می شه در بقیه موارد اگه آرایشی وجود نداشته باشه حکم خدا گفته می شه که گردی صورت مشکلی نداره...
صرفا پوشیه وجوبش جهت آرایش نیست ، البته نه پوشیه ، پوشانیدن صورت که یک راهش پوشیه است
نمونه دیگر وجوبش زمانی هست که می دونید کسی به نیت بد داره به صورت شما نگاه می کنه ، اون موقع هم پوشوندن صورت واجب میشه
(۱۰/مهر/۹۳ ۱۸:۰۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]به هر حال باید از تو خونمون شروع کنیم دیگه ...اگه تونستی. و دووم اوردی حتما پیشنهاد می کنم تو خیابون های تهرانم بزن اصلنم مهم نیست که نگاه خیلی ها جلب می شه چه حرفایی زده می شه واسه لج کردن باشما همون یه ذره روسری رو هم می اندازه روی شونه اش....چون احتمالا اینجا قضیه لج ولجبازی ...شما با ساپورت بیا منم با پوشیه تا حالت رو بگیرم
من نگفتم اجبار باید باشه ، بلکه می گم اگر رفته رفته خانم های محجبه به سمت پوشیه زدن برن ، قبحش می ریزه و طبیعی می شه و چه بسا افرادی هم به سمتش جذب بشند ، جالب نیست مثلا یک معلم با اخلاق با پوشیه بره سر کلاس؟ تبلیغ مثبت حجاب نیست؟ اون دانش اموز پوشیه هم که نزنه ، حداقل چند سانتی متر روسریشرو جلوتر می آره.

(۱۰/مهر/۹۳ ۱۸:۰۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اولا الان اگه یه خاخام یهودی تو تهران راه بره یک لحظه حواسها رو به خودش می گیره وبعد که طرف متوجه بشه ایشون از اقلیت ها هستن دیگه توجهی نداره این خاخام یهودی قابل مقایسه با زن نیست که الان کالای اول دنیا واسه تبلیغاته حالا چه مثبت چه منفی ومهم تر از همه نمادی هست که از زن مسلمان در دنیا نشون داده می شه اونم به عنوان تروریست
دلیلش هم همین هست که خانم های محجبه پوشیه هاشون رو بر می دارند ، می مونند چند نفر اهل سوء استفاده،اما اگر جمعیت محجبه زیاد شه قبحش می ریز
مگه پوشیه واجبه دارید خودتون و می کشید؟؟
نگار جان اگر منظورت از آقای رکن امهدی منم Huhمن خانوم رکن الهدی هستمCool
بعله خیلی خوبه که آدم با حجاب کامل باشه من هروقت این فیلم های زمان قاجار رو می بینم که خانوما هنه پوشیه زن بودن انقدر دلم می خواست که ای کاش الانم اینطور بود ولی حالا که نیست به خدا می شه با چادر هم از نامحرم رو گرفت وحجاب کامل رو رعایت کرد من معلم با یه حجاب پوشیده اما قشنگ وجذاب برای دختران الان وارد کلاس می شم همین که ببینن می شه با مانتو وروسری های زیبا پوشیده بود ویک ذره جایی برای جلب توجه نباشه وبعد من رو هنگام خروج از مدرسه ببینن باچادر کامل خودم رو در آن محفوظ کردم ودیگه از اون جذابیت خبری نیست پوشیدگی ومتانت وحیاست که خودنمایی می کنه حیایی که دیگر در جامعه رنگی ندارد از من یاد می گیره برای خودش حریم قاءل باشه وبدونه خیلی این زیبایی او ارزشمند ولیاقت نگاه هر غریبه رو نداره خود من خیلی از روابط صحیح با نامحرم رو معلمین عزیزم یاد گرفتم وقتی در شرایطی قرا می گرفتن که مجبور به صحبت با نامحرم می شدن بسیار ماخوذ به حیا بودن هرگز توچهره نامحرم نگاه نمی کردن جدی وسنگین صحبت می کردن ودر عین حال موجز وکوتاه. امیدوارم روزی برسه که با افتخار پوشش کامل رو داشته باشیم...من معلم خیلی وظیفه ها دارم اما آرام آرام ان شالله تاثیر خواهم گذاشت
(۱۰/مهر/۹۳ ۲۲:۳۳)پرنیان نوشته است: [ -> ]مگه پوشیه واجبه دارید خودتون و می کشید؟؟
مگر نماز اول وقت واجبه که این همه درموردش تبلیغ می کنند؟
مگر تولید ملی واجبه که این همه روش مانور می دند؟ و ....
وجوب یک بحثه ، صلاح یک بحثه ، کسی هم نگفت واجبه ، صحبت سر این هست که بعضی ها می گن بده استفاده از پوشیه ، ما دفاع می کنیم که خوبه ، فرهنگ سازیه و ....
سلام
دوستان چه اشکالی داره ی فرد پوشیه بزنه؟ ایشون خواستن این طوری حجاب بگیرن
فکر میکنم بحث کردن و نتیجه گیری ٬سر افراد بی حجاب ٬ چه از نظر حجاب ظا هر و چه از نظر حجاب چشم معقولانه تر باشه٬ اینطور فکر نمیکنید؟
مشکل ما الان ی پوشیه نیست٬ بی حجابی و بدحجابی...
مشکل ما این است که چرا پوشیه شده لباس شهرت . چه برسر پیروان رسول الله آمده . بحث بی حجابی شاید تایپک دیگری بخواهد
چرا باز خورد منفی دارد اگر دختری پوشیه بزند ؟ و چرا ...؟
چکار کنیم حالا که اینطور شده ؟
اصلا کلا پوشیه را بایکوت کنیم ؟
تبلیغ کنیم ؟ (چگونه تبلیغ کنیم خیلی مهتر است تا صرفا بگوییم تبلیغ کنیم )
حرفی نزیم که مبادا بین نگاههای متفاوت اختلاف بیافتد ؟
اصلا کلا بی خیال فاطمه (سلام الله علیها) و رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شویم و هر کاری دوست داریم و به نظمان آمد صحیح است انجام دهیم (آدم باس دلش پاک باشه مشروبم می خوره بخوره و ... ولی دلش پاک باشه داششش)؟
ویا هرچیز دیگر ....

اول به من بگویید چه شد که اینطور شد ؟ بعد بگویید حالا که اینطور شد چکار کنیم ؟(مشروط بر آنکه منطقی و عقلانی باشد تا هر شونده با انصافی بپذیرد نه اینکه عقاید خودمان را تحمیل کنیم چونکه بر فرض من اینطوری احساس می کنم بهتر است )

و یکم احترام به نظرات دیگران گذاشته شود بد نیست بعضی لحن ها شایسته برای خود کاربر هم نیست . عدوات شخصی نداریم که اختلاف نظر داریم . هر کس به واقعیت از یک دید نگاه میکند و می گوید این حقیقت است ما دنبال حقیقت نیستیم دنبال واقعیت هستیم .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع