(۶/مهر/۹۳ ۱۸:۲۶)Islam نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
پس حضرت زهرا (سلام الله علیها)هم با این نگاه شما باید به مشکل برمیخورد دیگه.....نعوذ باالله....
فک کنم الان یه توجیه تکراری بیارید که دور و زمونه عوض شده!!
خب این من و شما هستیم که دور و زمونه رو تغییر میدیم.اما معیارهای برتر(باز هم میگم برتر) ی که توسط معصومین معرفی شده اند با دور و زمونه عوض نمیشه...پس لطفا اصل قضیه رو زیر سوال نبرید.
این خانواده هم شاید تونستن خودشون رو به این معیار برتر نزدیک نگه دارن؟! چرا خانواده ای رو که باید به خاطر این کارشون تو اخرالزمان تشویق هم بشن رو محکوم میکتید.
یک مثال دیگر هم از همین مسئله عفاف در اخرالزمان بزنم که این هم از نظر ما عجیب و غریبه اما نتیجه اش رستگاری عظیم بود!
ماجرای خانمی رو که در زمان رضا شاه به دلیل کشف حجاب تو خونه موند و چندین سال حتی یکبار هم بیرون نیومد رو فک میکنم شنیدید.این خانم احتمال میداد(یعنی حتی مطمئن هم نبود) که نکنه چادر رو از سرش بردارن. این مسئله بسیار عجیبه برای من و شمای اخرالزمانی و حتی حدود 40-50 سال پیش هم خیلی عجیب بود. اما عاقبت این خانم به جایی کشید که خود حضرت ولیعصر (عج الله تعالی فرجه)هنگام مرگشون بر بالینشون حضور پیدا کردن.
اینقدر با معیار های کوچیک و تاثیر پذیرفته از اخرالزمان خودمون به مسائل نگاه نکنیم....
راستی این نکته هم فک میکنم قابل توجهه، شاید زیاد ربطی به بحث نداره اما بهتره که مدنظر گرفته بشه.این خانواده در قم ساکن هستند. خب دوستانی که فضای قم رو تجربه کردن میدونن که این نوع حجاب تو قم زیاد هم عجیب نیست.
در پناه حق
ای بابا چرا ماهی خودمون رو با حضرت زهرا مقایسه می کنیم ایشون الگو هستن اما با توجه تحولات زمانه....شما دختران عرب توی 1400سال پیش رو باالان مقایسه می کنی!!!!!!
اون موقع یه دختر 9 ساله مثه دختر 9ساله الان بوده!!!!!!!!!!!!!
اصلا بلوغ تو هر کشور توی هر منطقه وتوی هر نسل متفاوته الان کدوم دختر 9 ساله ای می تونه تا 18 سالگی 5 بار زایمان کنه؟
چه جوری بچه ها رو به این الگو نزدیک کنیم !!!!!!!!!!!!
تروخدا افراط رو بزارید کنار ...این دختر داره درس حوزه می خونه براش درس مدرسه مهم نیست بقیه 90%دخترای مملکت که دارن درس می خونن می تونن ازدواج کنن کدوم پدرومادری الان می ذاره دختر 12-13ساله اش با دوست متاهل بگرده؟
نگین مگه زمان ما نبود....زمان ماهم استثنا بود برا بچه ها طبیعی نبود چه برسه به الان که وحشتناکه نه غیر طبیعی
یعنی چی برای اینکه دوس پسر و این حرفا رو براندازیم دختر 12 ساله رو شوور بدیم ....این حرفه یه مشکل رو با یه چیز دیگه حل می کنید مگه ما که دوس پسر نداشتیم به ازدواجم فکر نمی کردیم مشکل داشتیم عقب افتاده بودیم به موقع اش به همه چیز فکر کردیم....تروخدا راه حل الکی با اسلام واقعی و این حرفا ندین...
الان دختر20 ساله اش نمی دونه می خواد ازدواج کنه یا نه اون موقع ماتز می دیم دختر 12 ساله شوهر بدین که عروسک بازی کنه خاله بازی کنه....
یکی از دوستان من از خانواده خیلی خوب و مذهبی هم بود این خواستگار زیاد داشت ولی مادرش همه رو رد می کرد اصن یه وضع بدی بود این سنش داشت می رفت بالا بهش گفتم خب چرا مادرت این کارو می کنه گفت برا اینکه خودش توی خانواده خیلی مذهبی و اسلامی بوده تو15 سالگی شوهرش دادن 16 ساله که بوده منو داشته خلاصه همش می گه هیچی از زنگیم نفهمیدم نه می دونستم شوهر چیه نه بچه چیه نا ارتباط با همسر یعنی چی همه رو تو دوشب برام گفتن منو فرستادن خونه شوهر تمام هم سن هام درس خوندن به موقع ازدواج کردن حتی شوهرشون رو خودشون انتخاب کردن...حالا من نمی ذارم توهم زود شوهر کنی که چی بشه از زندگیت لذت ببر...ببینید اون مادر به خاطر اون عقده و کمبود زندگیش به اشتباه داشت زندگی دخترشم تباه می کرد....اینا تو جامعه خیلی زیادن تازه مذهبی هم هستن
(۶/مهر/۹۳ ۱۹:۲۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]یکی از دوستان من از خانواده خیلی خوب و مذهبی هم بود این خواستگار زیاد داشت ولی مادرش همه رو رد می کرد اصن یه وضع بدی بود این سنش داشت می رفت بالا بهش گفتم خب چرا مادرت این کارو می کنه گفت برا اینکه خودش توی خانواده خیلی مذهبی و اسلامی بوده تو15 سالگی شوهرش دادن 16 ساله که بوده منو داشته خلاصه همش می گه هیچی از زنگیم نفهمیدم نه می دونستم شوهر چیه نه بچه چیه نا ارتباط با همسر یعنی چی همه رو تو دوشب برام گفتن منو فرستادن خونه شوهر تمام هم سن هام درس خوندن به موقع ازدواج کردن حتی شوهرشون رو خودشون انتخاب کردن...حالا من نمی ذارم توهم زود شوهر کنی که چی بشه از زندگیت لذت ببر...ببینید اون مادر به خاطر اون عقده و کمبود زندگیش به اشتباه داشت زندگی دخترشم تباه می کرد....اینا تو جامعه خیلی زیادن تازه مذهبی هم هستن
شما عوض اینکه عدم آموزش بچه ها توسط والدین یا جامعه رو نقد کنین دارین میگین چرا ما حضرت زهرا _ سلام الله علیها رو الگوی خودمون قرار دادیم ؟
0.0
بعد هم اینجور توجیه میکنید که یک جوان باید اول بیست سال دوستی با جنس مخالف داشته باشه تا روحیات طرف مقابل رو بدست بیاره !
0.0
خیلی عجیبه
0.0
0.0
معلومه که هر دو مورد اشتباهه : پدر و مادر در درجه اول باید با رابطه بین خودشون برای فرزنانشون الگو باشن
در مرحله دوم باید پسر یا دختر خودشون رو با چندین کتاب در مورد روابط زناشویی تغذیه بکنن,
مسلما بعد از این مراحل و البته با توجه به سطح فرهنگ و هوش خود خانواده سنین نوجوانی بهترین وقت برای ازدواج هست
0.0
می فرمایید :
(۶/مهر/۹۳ ۱۸:۰۸)soora نوشته است: [ -> ]آفرین به این پدر که نذاشته این بچه دوران نوجوانی داشته باشه چند سال بعد این دختر هم میبینیم
ولی بنده هر چه می گردم این آسایش دوران نوجوانی را پیدا نمی کنم
(۶/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶)boghz نوشته است: [ -> ]این یعنی ضربه به خودی !!!!
ما مذهبیا جمع شیم تو شبکه قرآن بقیه شبکه ها بازیگرو غیرو غیره ....
این همه شهید دادیم که تلوزیون جمهوری اسلامی بشه این ؟؟؟!!!
درست می فرمایید
منظورم بیشتر این بود که , شبکه قرآن وظیفه داشت جلودار معرفی این خانواده ها می بود تا نباشن افرادی مثل من که تا این سن, ای نحو پوشش در ایران براشون تازگی داشته باشه
این خانواده یک نمونه برای بنده بود تا بفهمم , چقدر از نمره 20 ها فاصله دارم ,
یا یک پاسخ برای دوستانی که می فرمایند "به هیج وجه نمیشه مثل حضرت زهرا پوشیده بود و در سن پایین ازدواج کرد"
مسلما که برای همه امکان پذیر نیست , فقط برای اون هایی امکان پذیره که دوست دارند و عزم دارند به 20 برسن
من کی گفتم دوستی داشته باشن تا 20سال من دارم جنس خودم رو می گم نمی دونم شما اقایون از چه سنی مشتاق ازدواجید ول من می گم حتی دخترایی که دوس پسرم دارن فکر ازدواج ندارن دختر توسن 18به بعد که ازدواج واسش رسما می شه یه معزل پس قبلش فقط احساس و عاطفه. بی ثبات نوجونیه....درباره حضرت زهرا هم چیزی نمی گم. زیادی توضیح دادم ولی شما مثه اینکه مرغتون یه پا داره...متوجه نمی شید دختر12ساله الان با اون موقع فرق داره دوباره بیا بگو مگه الگومون نیستن!!الان سن ازدواج بشه مثه سن ازدواج حضرت زهرا حله دیگه الحمدالله. دینمون کامل می شه ...
ببنید دوستان این عادت همیشه معترض بودن را کنار بگذاریم اصلا ذات ملت شده اعتراض کاری ندارند چی هست فقط اعتراض می کنند . ما استادی داشتیم بنده خدا سن و سالی ازش گذشته بود حوصله سر وکله زدن با دانشجو نداشت میومد درس می داد می رفت ولی آخر ترم به همه نمره می داد بچه ها نامه نوشتن و اعتراض کردن این استاد به ما چیزی یاد نمی دهد به درد نمی خورد ترم بعد استادی داشتیم بسیار فرزانه و با بار علمی بالا و حسابی از همه کار می کشید و طرح بحث می کرد و اسرار داشت همه در یاد گیری سهیم شوند دوباره همون دوستان نامه پر کردن و اعتراض کردن به شیوه استاد وسط ترم استاد را عوض کردن استادی جایگزین شد نه سخت می گرفت نه بی اهمیت از کنار مسائل رد می شد باز هم بچه ها اعتراض داشتن چند دسته شده بودند یک عده می گفتند سخت گیره یک عده می گفتند سهل انگاره و یک عده ام نمی دانم چرا اما اعتراض داشتند . حالا شده حکایت ما
آخر این بندگان خدا چکار کرده اند که شما میگی از نوجونی محروم شده اند ؟ نوجون باید چیکار کند که اینان نکرده اند ؟ چون حجاب غلیظ دارند نه آرایش غلیظ ؟ چون دوست پسر و داداشی نداشته اند ؟ چون 24 ساعت پای تلوزیون نشسته اند ؟
شما اگر پست همه دوستان چه موافق چه مخالف را می خواندید و اینکه چرا عده ای گفتند ضد تبلیغ بود و چه جواب هایی به دنبال آن داد شد و میزان و انصاف را معیار قضاوت کنید و به طور عقلی ثبت نظر کنید نه دلی لازم نیست به جان هم بیوفتیم
بنده هم پست تند و پرخاشگرانه ای گذاشتم که بابت آن از همه دوستان عذر می خواهم
(۶/مهر/۹۳ ۲۰:۴۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من کی گفتم دوستی داشته باشن تا 20سال من دارم جنس خودم رو می گم نمی دونم شما اقایون از چه سنی مشتاق ازدواجید ول من می گم حتی دخترایی که دوس پسرم دارن فکر ازدواج ندارن دختر توسن 18به بعد که ازدواج واسش رسما می شه یه معزل پس قبلش فقط احساس و عاطفه. بی ثبات نوجونیه....درباره حضرت زهرا هم چیزی نمی گم. زیادی توضیح دادم ولی شما مثه اینکه مرغتون یه پا داره...متوجه نمی شید دختر12ساله الان با اون موقع فرق داره دوباره بیا بگو مگه الگومون نیستن!!الان سن ازدواج بشه مثه سن ازدواج حضرت زهرا حله دیگه الحمدالله. دینمون کامل می شه ...
قبلا هم در تاپیک های دیگه بحثش مفصل شده .
من برای شما یا نسل دختر امروز نسخه نپیچیدم .
بحث سر اینه که ما با ایده آل فاصله داریم , بعد از این که قبول بکنیم سبک زندگی ما اشتباهه به این نتیجه می رسیم
که نباید برای اسلام و سبک زندگی ائمه تفصیر قرن 21 درست کرد
اگر وضعیت دختران امروز اونطور هست که شما می فرمایید و پسران جامعه هم تا سن 30 سالگی به ازدواج فکر نمی کنن , اشکال از اسلام نیست اشکال اینه که سبک زندگی ما اسلامی نیست
یعنی در این مورد به اسلام عمل نمیکنیم
هر وقت این موضوع را قبول کردیم باید بپردازیم به اینکه آموزش پرورش ما مشکل دارد یا والدین
تاثیر تلوزیون خودمان است یا ماهواره و اینترنت
صنعت غذایی اشکال دارد یا زندگی روزمره
اگر می خواهیم اسلامی زندگی کنیم حداقل در زندگی شخصی خودمان باید تک تک این ها را اصلاح و اسلامی کنیم
نه اینکه از پیام و تفصیر واحد اسلام ایراد بگیریم و بگوییم این نسخه مال من نیست
0.0
0.0
0.0
(۶/مهر/۹۳ ۲۰:۴۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من کی گفتم دوستی داشته باشن تا 20سال من دارم جنس خودم رو می گم نمی دونم شما اقایون از چه سنی مشتاق ازدواجید ول من می گم حتی دخترایی که دوس پسرم دارن فکر ازدواج ندارن دختر توسن 18به بعد که ازدواج واسش رسما می شه یه معزل پس قبلش فقط احساس و عاطفه. بی ثبات نوجونیه...
تنها سوال من از شما اینه که آیا خداوند این احساس بی ثبات (در واقع سرکش) نوجوونی رو نعوذ بالله برای آزار ما قرار داده و اینطور در نظر گرفته که فقط جوانان گذشته که به قول شما تغذیه شان کامل بوده و خیلی خیلی زود (یعنی 9 سال زودتر به بلوغ می رسیدند ; آن هم 9 سال عصر ارتباطات و پیشرفت ) بتوانند آن را رفع کنند
0.0
0.0
(۶/مهر/۹۳ ۲۰:۴۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من کی گفتم دوستی داشته باشن...متوجه نمی شید دختر12ساله الان با اون موقع فرق داره دوباره بیا بگو مگه الگومون نیستن!!الان سن ازدواج بشه مثه سن ازدواج حضرت زهرا حله دیگه الحمدالله. دینمون کامل می شه ...
من ازواج زود هنگام برای همه جوان ها رو به عنوان راه حل معرفی نکردم
فقط اشاره کردم این هدفیه که باید در زنگی اسلامی بهش رسید ( ولی ظاهرا اصلا در حدی نیستم که بتونم این مفاهیم رو درست انتقال بدم )
بعله هدفیه که باید بهش رسید ولی نه یهویی...گفتم نمی شه از کلاس اول بری پیش دانشگاهی ..می شه؟!منطقیه...خودتون دارید می گین سبک زندگی ...مردم ما الان غرق در شبهه هایی هستن که اصلش حکم خداس...شما نمی دونید من چه جاهایی و با چه قشرهایی در ارتباطم و نظراتشون رو می دونم همین الان بحث بود که تو ایران واه خیانت ثواب گذاشتن من گفتم یعنی چی گفتن یعنی طرف بره سه تا صیغه کنه با زن و بچه به اسم دین؟!الان من تا بخوام به اینا این حکم رو توجیح کنم کلی باید فلسفه بیام ...حالا برم بگم می دونید سن ازدواج اصلش تو 12سالگیه ...هیچی دیگه دیدن داره وضع مردم
نقل قول:فقط یسری سوال پیش میاد اونم اینه که مثلا
اسم این اشعه چیست؟
این اشعه مختص صدمه زدن به زنان مسلمان است؟
آیا این زنان وقتی با مردی ازدواج می کنند با گفتن چند واژه سپر دفاعی برایشان ایجاد شده و مانع صدمه رسیدن به آنان می شود؟
آیا این اشعه از طرف پدر ، برادر و فرزند به مادر ، خواهر و دختر صدمه نمی زند؟!
من تا حالا فکر میکردم پخش برنامه های طنز تو شب های شهادت ممنوعه!
نمی دانم طنز انتقادی داشته اید یا واقعا نظرتان این است اما اگر طنز بوده خیلی جدی طنازی کرده اید من خودم اول باورم شد که اعتقادات خودتان است و کلی هم زور زدم تا شما را تفهیم کنم .
پست ویرایش شده
نقل قول:بعله هدفیه که باید بهش رسید ولی نه یهویی...گفتم نمی شه از کلاس اول بری پیش دانشگاهی ..می شه؟!منطقیه...خودتون دارید می گین سبک زندگی ...مردم ما الان غرق در شبهه هایی هستن که اصلش حکم خداس...شما نمی دونید من چه جاهایی و با چه قشرهایی در ارتباطم و نظراتشون رو می دونم همین الان بحث بود که تو ایران واه خیانت ثواب گذاشتن من گفتم یعنی چی گفتن یعنی طرف بره سه تا صیغه کنه با زن و بچه به اسم دین؟!الان من تا بخوام به اینا این حکم رو توجیح کنم کلی باید فلسفه بیام ...حالا برم بگم می دونید سن ازدواج اصلش تو 12سالگیه ...هیچی دیگه دیدن داره وضع مردم
کابر گرامی حرف شما متین است اما از کجا باید باب شود این فرهنگ در میان مردم جا باز کند ؟ خب این نمی شود که ما بنشیم و هی بگیم الان وقتش نیست . پس کی جامعه درک دارد ؟ پس کی می تواند قبول کند ؟ نمی گویم همه دختران خود را 9سالگی شوهر دهند و نمی گویم تنها لازمه حفط و حراست از گناه برای دختران ازدواج زود است . هر کس با اتکا به قوه درک و عقل سنجیده می شود آیا فرصت هست یا نه . لازمه ازدواج بلوغ فکری هست بلوغ جنسی هست بلوغ عاطفی هست بلوغ اقتصادی هست بلوغ اجتماعی هست . حال شاید دختری در 9 سالگی به اینهمه بلوغ برسد یکی در 30 سالگی . کسی حسودی می کند چرا این دختر در 12 سالگی به این بلوغ ها رسیده ؟ مسئله عجیب غریب بودن این چنین ازدواج هایی که به اشاره می کنم
من خودم انتقاد داشتم به برنامه که یکباره آمده و اینچنین درباره حجاب مسائله را مطرح میکند که خوشبختانه یکی از کاربر محترم اشاره کردند اساس برنامه برای ترویج پایه ریزی شده و میهمانان دیگری هم داشته اند و کم کم به نرمی پیش رفته اند تا رسیده اند به این خانواده . حالا اگر کسی بگویید کار برنامه غلط بوده می توان با استناد به آرشیو موجود آن به ایشان ثابت کرد که نه روند عادی را طی کرده
و این را هم در نظر داشته باشید یک روز از یک جایی باید شروع شود تا این فرهنگ و تمدن قرن بیستمی که جای همه فرهنگ ها و تمدن ها را گرفته تا نظم نوین جهانی به خورد جوامع بدهد ریشه کن شود . در رابطه با این فرهنگ قرن بیستمی مثال های فراوانی هست از جمله اینکه همه سگ باز شده اند پزشان شده یوگا و... اگر بخواهید تک تک اینها را با جزئیات و پیامد و اهدافش شرح می دهیم ولی مسئله شده اینکه کمتر به دنبال اندیشه می رویم و در نتیجه کمتر به دنبال واکاوی پیرامون و جمع آوری مطالعات هستیم هر چه سرمان می آید عدم آگاهی است . وقتی می گوییم نظم نوین جهانی کسانی که اطلاعات ندارند بر اساس جهل خود مارا متهم به پارانویا و خیال بافی قدرت دادن به دشمن می کنند برای هیمن است چنین مسائل واضحی تا به این حد کش پیدا می کند چرا که فکر نمی کنم و نمی اندیشم
سرکار خانم
ببنید شما کمی عصبی شدید بیان ما اشکال داشت اما شما با عرض پوزش بدون آگاهی مناسبی مطلبی رو بیان می کنید من شمارا به بزرگان دینی ارجاع ندادم به صاحب نظران کسانی که آگاهی کامل دارند و می توانند نقاط ابهام شما را روشن کنند ارجاع دادم اگر می خواهید بگویید من هم می دانم اینو خواندم و آنرا خواندم بحثی به نام روش تحیقیق و معیاری برای تشخیص حق از باطل وجود دارد و کسانی که آگاهی دارند یهنی اطلاعات دوطرف را خوانده اند و هم تعریفشان شندیده اند و هم تکذیبش را
و ضمنا آن مطلب اگر وارد اینجا می شد دیگر همه چیز به هم می پیچید و آخرش هیچی که به هیچی . شما حتی پیامم خصوصی خوتان را بسته اید جای گفتن این مطلب من در اینجا نیست اما ناچار شدم . چون هیچی ورودی باز نگذاشته اید شما
(۶/مهر/۹۳ ۲۱:۳۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]بعله هدفیه که باید بهش رسید ولی نه یهویی...گفتم نمی شه از کلاس اول بری پیش دانشگاهی ..می شه؟!منطقیه...خودتون دارید می گین سبک زندگی ...مردم ما الان غرق در شبهه هایی هستن که اصلش حکم خداس...شما نمی دونید من چه جاهایی و با چه قشرهایی در ارتباطم و نظراتشون رو می دونم همین الان بحث بود که تو ایران واه خیانت ثواب گذاشتن من گفتم یعنی چی گفتن یعنی طرف بره سه تا صیغه کنه با زن و بچه به اسم دین؟!الان من تا بخوام به اینا این حکم رو توجیح کنم کلی باید فلسفه بیام ...حالا برم بگم می دونید سن ازدواج اصلش تو 12سالگیه ...هیچی دیگه دیدن داره وضع مردم
ببینید شما چرا مرتبا فکر مردم و افرادی هستید که با آن ها در ارتباط هستید
حوزه نفوذ من تا کجاست , زندگی خودم و تا حدود زیادی زندگی فرزندان آینده ام
من دارم بحث می کنم که اگر قبول داریم سبک زندگی اسلامی یعنی حضرت زهرا - سلام الله علیها خوب بهتره خودم اجراش کنم
بجای اینکه مرتبا به فکر اصلاح افکار مردم جامعه باشم , سعی میکنم بجای بازگو کردن شرایط جامعه و افکار مردم همتم رو جزم کنم تا خودم به این سبک زندگی مورد تاکید رهبری نزدیک بشم
در درجه دوم اگر اقدام تبلیغی یا زیر ساختی توسط مسئولین این کار در این زمینه صورت بگیره از اون حمایت می کنم و استدلال هام رو برای تکمیل و دفاع از اون بکار میگیرم
در درجه آخر تاثیر گذاری بر روی دوستان نزدیکی است که به من اعتماد دارند , که ظاهرا حداقل در این تالار موفق نبودم به شیوه صحیح نظراتم رو با نظرات سایر دوستان به اشتراک بگذارم و بازخورد بگیرم .
ولی موارد بالا رو تنها وظایف شرعی خودم می دونم,
حالا به نظر شما ما باید به فکر چاره برای مردم باشیم یا راه خودمون رو از منابع موجود استخراج و از اون دفاع کنیم .
در تکمیل ارسال اولم در تاپیک
این آقای روحانی و اون خانما با هر نیتی نباید اونطور بازی میخوردند تو برنامه
متاسفانه ایشون الان یه خسارتی به حجاب زدند که اونطرفی ها ذوق کردند
در ارسال اولم گفتم ایشون حق داره و داشته که اونطور باشه
ولی انقدر باید درک میداشت که وقتی این تیپی هست جلوی دوربین نیاد
در شرایط فعلی جامعه این آقای روحانی خیلی کار اشتباهی کردند (مودبانه حرف زدم)
و در پایان بگم من طرفدار روبنده هستم
البته شکل حجاب میتونه اصلاح بشه ولی با فلسفش کاملا موافقم و بحثش رو کاملا جدا میدونم از این برنامه مخرب
سازنده برنامه باید بازخواست بشه
بعید نیست عمدی در کار بوده باشه
الان فیلمش رو دیدم
شک ندارم عمدی در کار بوده
این برنامه با عمد ضد حجاب درست شده
باید ببینیم حاج آقا کی بودن و از کجا پیداشون کردن
آقای مجری هم باوجودی که سابقه بدی ازش ندیده بودم واقعا مثل افراد مریض سوال میکرد
اشعه؟؟! (این زن تربیت شده یه حوزوی بوده!!؟ من شاخ در اوردم!!!)
همون تفکراتی که ابتدای فعال شدن یکی از کاربری های یکی از کاربران کپی کار تالار یادآور شدم
تفکرات فتنه گران لیبرال که اول انقلاب بودش (ملی مذهبی های بی دین)
متاسفم که خیلی راحت از کنار این مسائل رد میشن و همه چی رو تو سر پوشیه و در مرحله بعد چادر خورد میکنن
معلوم نیست اینا کیا بودن و سازندگان برنامه چه برخوردی باهاشون شد
نتیجش این شد
پوشیه=داعش