تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پوشش متفاوت دو خانوم در برنامه ی زنده ی تلویزیون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(۸/مهر/۹۳ ۱۳:۴۳)ISOD نوشته است: [ -> ]به نظرم به جای پیش داوری در مورد کردار مردم به مراجع تقلید رجوع کنیم بهتر باشه
چون مرجع تقلید بنده آیت الله سیستانی هستند حکم استفاده از پوشیه از منظر ایشون رو خدمتتون تقدیم می کنم

پرسش: اگر پوشیه و نقاب زدن بر چهره در یک شهری مایه شگفتی و پرس و جو شود و لباس شهرت تلقی گردد واجب است آن را کنار گذاشت؟
پاسخ: واجب نمی شود مگر زمانی که پوشیه زدن بر صورت توجّه بیشتری را جلب کند و یا مردم شهر آن را زشت و غیر عادی بشمارند و لباس شهرت به حساب آید که کنار گذاشتن آن واجب است.

لینک مستقیم این پرسش در سایت رسمی آیت الله سیستانی

با تشکر

البته نفرمودند حجابت رو کنار بگذار

فقط عنوان پوشیه به اون دلیل که اومده

همه مراجع میگن اگر صورت زن زیبا بود یا آرایش داشت باید رو بگیره و بدیهی هم هست

همینطوری جلو بریم برای دونه دونه احکام باید اثبات ریاضی بیاریم وگرنه قبول نمیکنن و وابسته میشن به حرف عوام الناس
(۸/مهر/۹۳ ۲۳:۵۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]البته نفرمودند حجابت رو کنار بگذار
فقط عنوان پوشیه به اون دلیل که اومده
شما کجای حرف بنده این برداشت رو داشتید که گفتم حجابت رو بزار کنار ؟!!!!!!!!!!!!!!
یا کجای این استفتاء شما همچین چیزی دیدی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۸/مهر/۹۳ ۲۳:۵۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]همه مراجع میگن اگر صورت زن زیبا بود یا آرایش داشت باید رو بگیره و بدیهی هم هست
لطفاً مستند صحبت کنید
در ضمن در بیرون از خانه اجباری برای آرایش کردن یه خانم وجود داره که بخواد به خاطرش پوشیه بزنه ؟
اون هم توی یه برنامه زنده تلویزیونی!!!!!!!!!!!!!!!!
(۸/مهر/۹۳ ۲۳:۵۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]همینطوری جلو بریم برای دونه دونه احکام باید اثبات ریاضی بیاریم وگرنه قبول نمیکنن و وابسته میشن به حرف عوام الناس
البته نظر شما محترم
اما بنده شخصاً وقتی بخواهم تصمیمی بگیرم به متخصص در هر زمینه ای رجوع می کنم و به اثبات ریاضی کاری ندارم
فرض رو بر این بگیریم که بنده عوام الناس هستم. (واقعاً جای تاسف داره که راحت در مورد مردم قضاوت می کنیم و خودمون رو از اونها جدا می کنیم)
اما من حرف یه آدم معتبر رو خدمتتون عرض کردم
به نظر شما آیت الله سیستانی جزو عوام هستند ؟!!!
نقل قول:به نظر شما آیت الله سیستانی جزو عوام هستند ؟!!!
به نظر بنده در حال حاضر آیت الله سیستانی نسبت به تمامی مراجع شیعه اعلم هستند
نظر شماست .... نظر شخصی شماست ...
برای هر کسی نظر مرجع خودش محترم است و باید هر کس از نظر مرجعی پیروی کند که براش اثبات شده نسبت به تمامی مراجع دیگر اعلم است
برای شما آیت الله سیستانی است ... برای من و خیلی های دیگر ممکن است ایشون نباشد ... حرفشون هم مطمئنا محترم است ولی فصل الخطاب نیست
برای هر کسی نظر مرجع خودش سندیت دارد و به زور که نمیشود نظر مرجع خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم
یه پیشنهاد...

در اینگونه مسائل و حوزه ها خواهشا وقتی مرجع تقلید سخنی میگوید، ان قلتی نیاوریم. اگر حقیقتا تا آن حد متخصص امر دینی شده ایم که فبهالمراد، ولی اگر نیستیم که نیستیم، پس اطاعت امر کرده و..

به قول علی عزیز هم حرف هر مرجع تنها برای مقلدین آن مرجع باید فصل الخطاب باشد، در ضمن اینجا که بحث سر اعلمیت مراجع نیست.

بنده خودم در این زمینه خیلی فکر کردم که مثلا این نوع پوشش چه آثار و تبعاتی میتواند داشته باشد چه از نظر مثبت و چه از نظر منفی اش. بله ما آزادیم که تفکر کنیم و نظر هم بدهیم، ولی در حوزه عمل تنها و تنها نظر مرجع تقلید.Smile
سلام

بحث جالبی هست...

ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم و مراجع تقلید گفتن استفاده از پوشیه بیشتر باعث جلب توجه میشه...و من خودم
اینو به چشم دیدم توی اشناهام که پوشیه میزنن و به شدت جلب توجه میکنه....
توی شهرهایی مثل مشهد و قم چون زیاد هستن افرادی که پوشیه میزنن ایرادی نداره ولی توی شهر های دیگه اشتباه هست تا اونجا که من میدونم...
((البته اینم خیلی رک و صریح میگم که بعضی خانما از جلب توجه بدشون نمیاد تاکید میکنم بعضیا کاری به این خانواده ندارم و این خودش یه راه جلب توجه هست))

در کل پوشیه چیز خوبیه ولی اگر برای سوء استفاده نباشه...
بسم الله الرحمن الرحیم

همین الان زنگ زدم دفتر امام خامنه ای در قم.

پرسیدم که ایا پوشیه هم میتونه حکم لباس شهرت پیدا کنه،مخصوصا تو شهرهایی مثل تهران که این امر غیر عادیه؟

پاسخ دادند که هر انگشت نما شدنی به معنای لباس شهرت نیست.

02537746666
-------------------------------------------

همونطور که چند پست بالاتر گفتم نظر رهبر بر اینه که پوشیه لباس شهرت نمیتونه تلقی بشه.

مرجع تقلید بنده ایت الله مکارم شیرازی هست..که گفتن..

آیت الله مکارم شیرازی :
منظور از لباس شهرت، آن است که، لباسی بپوشد که مشهور به زهد وقدس شود وجنبه ی ریا کاری داشته باشد(16). لباسی است که جنبه ی ریا کاری دارد و می خواهد بوسیله ی آن به زهد وترک دنیا مشهور شودخواه از جهت پارچه ورنگ آن باشد، یا دوخت آن. اما اگر واقعا مقصدش ساده پوشیدن است وجنبه ریا کاری ندارد، جائز و بلکه شایسته است .(17)
حرف کلی من این بود که پوشیه رو به نیت جلب توجه و سوء استفاده به کار نبرن مشکلی نداره....((درصورتی که من
با دو نفر از خانم هایی که پوشیه میزنن و از نزدیکانم هستن صحبت کردم بدشون نمیاد جلب توجه کنن و به نظرشون
خوبه و راضی هستن از جلب نظر دیگران به خصوص اقایون.))بستگی به نیت و قصد درونی داره...همونطور که ایشون گفتن نه به قصد ریا کاری که من به وضوح این ریاکاری رو در خانما میبینم...
بسم تعالی

دفتر ایت الله مکارم هم همین الان تماس گرفتم و پرسیدم:

پرسیدم که ایا پوشیه هم میتونه حکم لباس شهرت پیدا کنه،مخصوصا تو شهرهایی مثل تهران که این امر غیر عادیه؟

پاسخ دادند که اگر در جاهایی مثل تهران که موجب جلب توجه و انگشت نما شدن می شود ،جایز نیست.

02537473 داخلی 1
(۹/مهر/۹۳ ۱۲:۳۵)Islam نوشته است: [ -> ]
بسم تعالی

دفتر ایت الله مکارم هم همین الان تماس گرفتم و پرسیدم:

پاسخ دادند که اگر در جاهایی مثل تهران که موجب جلب توجه و انگشت نما شدن می شود ،جایز نیست.

02537473 داخلی 1

درسته..ممنون
خب اول من اون قلم عهد باستانیمو زمین میزارم که دوستانو میبرد به خاطرات کودکیشون در زمانهای کهن. عامیانه و محاوره با خودکار بیک می نویسم
دوم یه چیزی راجب خودم بگم من دچار یه نوع بیماری روانی حاد هستم که طرح سوال می کنم تا جواب بگیرم خوره دونستن و یادگرفتن و مکاشفم روانی حل معما هستم به طور افراطی( حالا اظهار فضلم راجب اعتدال و افراط و تفریط رو میزاریم برای جای مناسبتر) . برای شفا همه بیماران روحی روانی دعا بفرمایید بعد ادامه نوشته هامو بخونید
سوم ....
راجب لباس شهرت بحث کردید نظر آیت الله مکارم رو نقل کردید بسیار عالی ولی من فکر میکنم نظر ایشون رو گزینشی فقط برای پوشش اوردید و چیزهای دگه رو مصداق قرار ندادید تو این نقل قول سوالم اینه که لباس شهرت فقط مربوط به اون دسته از رفتارهایی که از اونها احتمال ریا و خودنمایی در امور دینی میشه یا که کلا هر چیزی که باعث انگشت نما شدن میشه . مثلا من خیلی مایه دارم به طور افتضاحی پولدارم میام تو همین تهران سورا بوگاتی ویرونم میشم از ایران زمین که پاتوقه تا خیبون خاکیای قرچکو زیرپا در می نوردم . اینم لباس شهرته آیا ؟ یا در جامعه ای فرضی که همه بانوان پوشیه میزنن و حجاب بسیار بالایی دارن اگه خانومی با ساپورت بچرخه لباسه شهرته ؟
لطفا پاسخ را براساس نظرات مراجع دینی بفرمایید چون به حق آنها می دانند و ما نمی دانیم
خواهشا به این سوال من پاسخ بدید تا بخش بعدی حرفم و منظورم از طرح این سوالو کامل بگم . منتظر هستم

مفهوم لباس شهرت در کلام بعضی فقهاءعصر حاضر:
•امام خمینی:
معيار لباس شهرت چيست؟ج: لباس شهرت لباسى است كه پوشيدن آن براى شخص، بخاطر رنگ يا كيفيت دوخت يا مندرس بودن آن و علل ديگر مناسب نيست، به طورى كه اگر آن را در برابر مردم بپوشد توجه آنان را به خود جلب نموده و انگشت نما مى شود(توضیح المسائل محشی،امام خمینی،ج2،ص1011،س1360)
•آیت الله اراکی:
لباس شهرت عبارت است از لباسی كه پارچه يا رنگ يا دوخت آن براى كسى كه مى خواهد آن را به پوشد، معمول نيست.(توضیح المسائل محشی،امام خمینی،ج2،ص1012،س166)
•آیت الله بهجت:
5214 - مقصود از لباس شهرت چيست و پوشيدن آن چه حكمى دارد؟ آيا چادر سفيدى كه موجب انگشت نما شدن شود از مصاديق لباس شهرت است؟
ج: لباس شهرت عبارت است از لباسى كه از جهت جنس يا رنگ يا نحوه برش و دوخت و مانند آن خلاف شأن و زىّ پوشنده لباس باشد و پوشيدن چنين لباس هايى حرام است. بنابراين پوشيدن چادر سفيد به اقتضاى محل پوشش و شخص پوشنده بايد ملاحظه شود.(استفتائات،ج4،ص177)
•آیت الله تبريزى:
مقصود از لباس شهرت را بيان فرماييد؟ آيا به چادر سفيد و يا عباى سفيد و مثل اينها لباس شهرت گفته مى شود؟
ج: باسمه تعالى؛ لباسى كه انسان مى پوشد، اگر لباسى باشد كه موجب وهن به او شود يا طورى باشد كه با پوشيدن آن بر ديگران فخر بورزد، بنابر احتياط واجب بايد ترك شود. و الله العالم(استفتائات جدید،ج1،ص361)
مبنا در لباس شهرت چيست و نظر شما نسبت به لباسهاى غربى به خصوص كراوات و امثالهم چيست؟
بسمه تعالى - لباسى كه مختصّ به طائفه اى است و انسان با پوشيدن آن بين مردم بدنام و مورد نكوهش قرار مى گيرد، چنانچه پوشيدن آن موجب اذلال نفس باشد جايز نيست. و نيز براى مؤمن سزاوار نيست لباسى بپوشد كه او را از زىّ مؤمنين خارج كند، و اللّه العالم( استفتائات جدید،ج2،ص480)
هل أنّ المراد بلباس الشهرة ما لا يتعارف لبسه للذي يريد لبسه سواء من جهة اللون أم الخياطة أم القماش؟
بسمه تعالى:: لباس الشهرة هو أن يلبس ما لا يتعارف لبسه من مثله كأن يلبس العالم لباس الجندي في بعض الموارد، و قد قيل إنّه حرام و لكنّه غير تام على الإطلاق، و اللّه العالم . (صراط النجاة،ج5،ص428،مسئله1334)
•آیت الله خامنه ای:
معيار لباس شهرت چيست؟ج: لباس شهرت لباسى است كه پوشيدن آن براى شخص، به خاطر رنگ يا كيفيت دوخت يا مندرس بودن آن و علل ديگر مناسب نيست، به طورى كه اگر آن را در برابر مردم بپوشد توجه آنان را به خود جلب نموده و انگشت نما مى شود.(اجوبة الاستفتائات،فارسی،ص 304س1360)
•آیت الله سبحانى:
702 - بنابر احتياط واجب بايد انسان از پوشيدن لباس شهرت كه پارچه يا رنگ يا دوخت آن براى كسى كه مى خواهد آن را بپوشد معمول نيست و نوعى رياكارى حساب مى شود، خوددارى كند، ولى اگر با آن لباس نماز بخواند اشكال ندارد. (توضیح المسائل،ص228)
•آیت الله صافى:
1725 - مستدعى است بيان فرمائيد چنانچه كسى لباس محلى شهر خود را در شهر ديگر بپوشد به نحوى كه جلب نظر كند چه حكمى دارد؟ در ثانى اگر از اين كار هدفى داشته باشد مثلًا لباس اهالى آن شهر را مناسب نداند و قصدش اين باشد كه مردم را به پوشيدن لباس محلى شهر خودشان تشويق كند- با اين فرض كه لباس محلى مردم شهر را اسلامى تر بداند و يا لااقل سعى كند به وسيلۀ آن لباس محلى از تهاجم فرهنگى بيگانه و و مانند آن جلوگيرى كند- اين عمل چه حكمى پيدا خواهد نمود؟
ج : پوشيدن لباس مربوط به شهر و يا قبيله خاصى از مسلمين با آنكه مردم مى دانند مربوط به آنها است اشكال ندارد و به آن صدق لباس شهرت نمى كند، بلى چنانچه به نحوى باشد كه عرفاً انگشت نما شود به عنوان لباس شهرت اشكال دارد و البته اين مسأله غير از تشبه به كفار است.(جامع الاحکام ،ج2،ص179)
س 1726 -آيا اگر يك فرد غير روحانى با عبا رفت و آمد كند اين را خلاف عرف و يا لباس شهرت مى گويند؟ يا لباس خلاف عرف به لباسى مى گويند كه در بين مردم بيگانه و عجيب باشد؟
ج : موارد خلاف عرف مختلف است و عرف آن را به خوبى تشخيص مي دهد و پوشيدن عبا و رفت و آمد با آن براى غير روحانى اشكال ندارد. .(جامع الاحکام ،ج2،ص180)
.آیت الله فاضل:
1711 - مقصود از لباس شهرت چيست؟ و آيا چادر سفيدى كه موجب انگشت نما شدن شود از مصاديق لباس شهرت است؟ج: مقصود از لباس شهرت لباسى است كه عرفا زننده باشد و از جهت زننده بودن انگشت نما باشد. يا مناسب زىّ و شأن شخص، از حيث جنس يا رنگ يا نوع دوخت و امثال آن نباشد.(جامع المسائل،فارسی ،ج1،ص425)و (توضیح المسائل،آقای فاضل، ص143،م213)
•آیت الله مکارم:
لباس شهرت چيست؟ جواب: منظور از لباس شهرت آن است كه لباسى بپوشد كه مشهور به زهد و قدس شود و جنبه رياكارى داشته باشد
منظور از لباس شهرت لباسى است كه جنبۀ رياكارى دارد و مى خواهد به وسيلۀ آن مثلًا به زهد و ترك دنيا مشهور شود، خواه از جهت پارچه يا رنگ آن باشد يا دوخت آن، امّا اگر واقعا قصدش ساده پوشيدن است و جنبۀ ريا كارى ندارد نه تنها جايز است بلكه عملى است شايسته.(استفتائات جدید،ج1،ص56س122)و(توضیح المسائل،آقای مکارم ص150س770)
•آیت الله نوری:
لباس شهرت كه پارچه يا رنگ يا دوخت آن براى كسى كه مى خواهد آن را به پوشد معمول نيست و موجب هتك و موهون بودن است(توضیح المسائل،محشی،امام خمینی،ج1،ص 467)
مرحوم صاحب عروه در تعریف لباس شهرت می فرمایند: لباسی که خلاف زی انسان باشد از حیث جنس رنگ،یا وضع آن،پوشیدنش حرام است.(عروةالوثقی،ج1،ص568،دوجلدی)
•علاوه بر کتب علماء در کتاب هایی که اخیراً به اصطلاحت فقهی پرداخته اند نیز به لباس شهرت اشاره شده به عنوان نمونه در دائرة المعارف « معارف و معاریف» آمده است:
  • مراد جامه ای است که:
1. به آن مشهور شود
2. در کمال نفاست باشد(بسیار نفیس باشد) به طوری که بگویند فلانی چنین جامه ای پوشیده
3. در کمال درشتی و زبونی باشد که از این راه شهرت پیدا کند(لباس شهرت لباسی است که موجب شهرت پوشنده آن شود و با آن انگشت نما شود)
  • بررسی بعضی از روایات:
1. رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): نهی عن شهرتین:دقة الثیاب و غلظها و لینهاو خشنتها و طولها و قصرها و لکن سداد فیما بین ذلک و اقتصاد.رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از انگشت نما شدن در هر دو سو(افراط و تفریط) نهی فرموده است: افراط در نازکی، نرمی و بلندی لباس و تفریط در ضخامت، زبری و کوتاهی آن.
2. نهی عن لبستین :المشهور فی حسنها والمشهوره فی قبحها.
3. همچنین می فرمایند: لباسی را که در زیبایی و زشتی شهرت دارد را نپوشید.
4. من لبس ثوب شهرةأعرض الله عنه حتّی یضعه متی وضعه.هر کس لباس شهرت بپوشد خدا از او روگرداند تا وقتی که آن را کنار نهد
5. مَن لَبِس ثیاب شهرة فی الدنیاألبَسهُ اللّه لباس الذُلِّ یوم القیامة: هر کس لباس شهرت بپوشد خدا روز قیامت لباس ذلت به او می پوشاند(مفاتیح الحیاة آیت الله جوادی آملی ص164)
  • غرر الحکم:
6. امیر المومنین (علیه السلام) فرموده اند: "البس ما لا تشتهر به و لا یزری بک". لباسی بپوش که نه موجب شهرت تو گردد نه تو را مایه ننگ و عار شود(شرح غررالحکم،ج2،ص185)
7. امیر المومنین (علیه السلام) فرموده اند: آن طرز لباسی بهتر است که تو را با مردم بیامیزد و در میان مردم آراسته سازد و زبان بد آنها را از تو بازدارد.
8. همچنین ایشان به کمیل فرمودند: همیشه ساده و بی الایش زندگی کن و خود را مشهور نساز و گوشه گیر باش که نامت نبرند و.....
9. از امام صادق(علیه السلام) نقل شده: شهرت طلبی و نامجویی در دل کسی که از خدا بترسد و هیبت خدا را داشته باشد نخواهد بود(معارف ومعاریف،ج3،ص937)
10. أَخْبَرَنَا الْحُسَيْنُ بْنُ عُبَيْدِ اللَّهِ، قَالَ: حَدَّثَنَا الشَّرِيفُ أَبُو الْقَاسِمِ عَلِيُّ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ الْقَاسِمِ الْعَلَوِيُّ الْعَبَّاسِيُّ فِي سَنَةِ خَمْسٍ وَ ثَلَاثِينَ وَ ثَلَاثِمِائَةٍ فِي مَنْزِلِهِ بِبَابِ الشَّعِيرِ، قَالَ: حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ الْمُكَتِّبُ، قَالَ: حَدَّثَنَا ابْنُ مُحَمَّدٍ الْكُوفِيُّ، قَالَ: حَدَّثَنَا عَلِيُّ بْنُ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ فَضَّالٍ، عَنْ أَبِيهِ، عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا (عَلَيْهِ السَّلَامُ)، قَالَ: مَنْ شَهَرَ نَفْسَهُ بِالْعِبَادَةِ فَاتَّهِمُوهُ عَلَى دِينِهِ، فَإِنَّ اللَّهَ (عَزَّ وَ جَلَّ) يَكْرَهُ شُهْرَةَ الْعِبَادَةِ وَ شُهْرَةَ النَّاسِ. (امالی شیخ طوسی،ص649)
امام رضا (علیه السلام) می فرمایند: خداوند را شهرت در عبادت و شهرت در لباس خوش نیاید.
نتیجه گیری:
ممکن است شهرت ناشی از لباس به جهات زیر حاصل شود:
1. پوشیدن لباسی که سبب خفت و خواری و ذلت شخص شده و در شان او نباشد.مثلا لباس پاره بپوشد یا لباس درشت و خشن
2. لباسی که بسیار نفیس باشد و قیمت بالایی داشته باشد که بخاطر پوشیدن آن انگشت نما شود و بگویند فلانی چنین لباسی پوشیده است!
3. از جهت خصوصیت دیگری که در لباس است مثل رنگ، دوخت ، جنس که موجب شهرت شود و او را در نزد مردم عیبناک گرداند.
نکات دیگر در این مورد عبارت است از:
1. شهرت فقط در لباس نیست بلکه در عبادت و سبک زندگی و رسم و رسومات هم ساری است. همچنین نوع مرکب (ماشین) و چیزهای دیگر را نیز شامل می شود.ولی بحث اصلی ما لباس شهرت است و به شهرت های دیگر اشاره ای شده است
2.اسلام برای آبرو و عزت مسلمانان اهمیت زیادی قائل است و هرچه که به این مسئله خدشه وارد کند و سبب هتک انسان شود در نظر او ناپسند است.
3. در روایتی نقل شده که می فرماید: «الشُّهْرَةُ خَيْرُهَا وَشَرُّهَا فِي النَّارِ»شهرت خوب وبد هردو در آتش است
(اعصابم کشش صبر ندارد خودم به طور کامل و مفید اوردم)

از مطالب بالا من میتونم آیا اینطوری در نظر بگیرم که چهار مرتبه برای لباس شهرت وجود دارد ؟(لطفا نقد کنید با توجه به مطالب بالا آیا درست میگم یا نه)
1-لباسی که نامتعارف باشه برای جامعه در صورتی که ممکن است ذات و نفس خود لباس مشکلی ندارد درک و شعور جامعه مشکل دارد
2-باعث به فساد افتادن و رمینه ساز ارتکاب گناه باشد
3-خالصانه نباشد بلکه برای ریا و تظاهر باشد
4-دیگران بعد از دیدن آن انگشت به دهان بمانند و غبطه بخورند و به نوعی باعث تفاخر شود
خب پس ما میتونیم بگیم پوشیه لباس شهرته چون نامتعارفه ساپورت لباس شهرته چون زمینه ساز ارتکاب گناهه
عده ای فاطمه(سلام الله علیها) را الگو قرار دادن و عده مخالف اینگونه توجیه بودن اما کسی نیست که مخالف شخصیت والا و برجسته حضرت فاطمه (سلام الله علیها)باشد .
حقش بود سوالی در این زمینه پرسیده می شد که نشد "شما که فاطمه (سلام الله علیها) را الگو قرار میدهی خودت هم پوشیه میزنی آیا ؟"(بنده خودم بسیار موافقم که در همه امور باید به ائمه اطهار رجوع شود و ملاک قرار گیرند)
جوابش بود خیر . چرا چون الان وقتش نیست .
مسلمانان سیره ائمه اطهار (علیه السلام) و انبیای الهی امروز شده لباس شهرت . سیره شیطان و هوا پرستی شده عرف (ساپورت و پوشیه دو مثال جزئی در این رابطه هستند نه اینکه همه چیز اینها باشد)
علل را میدونیم تورو خدا هی نگید دشمن بوده تبلیغ بوده و غیره اصلا ما گردن همه سازندگان برنامه زنده باد زندگی رو هم میزنم خیالتون راحت بشه هی بحث نکید اینا کی بودن اونا کی بودن ضد تبلیغ بود نبود . من از جامعه حرف میزنم . سنگی به چاه انداختن علما بزگان جمع شوید سنگو بیرون بیاریم
چه گلی به سرمان بگیریم که پوشش فاطمه(سلام الله علیها) شده لباس شهرت ؟
پوشیه نزنیم درست میشه ؟
برنامه بسازیم مهمون دعوت کنیم سیا سفید پخش کنیم بعد گردن همه رو بزنیم درست میشه
برنامه چطور بسازیم چطور جا بی اندازیم هی نگید بد بود بد بود بگید خوبش چیست
از من کوچکتر به شما بزرگتران ، چه کنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـم ؟؟؟؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع