(۴/مهر/۹۳ ۱۹:۳۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
این همه جوجه فکلی اومدند کسی چیزی نگفت ، دو تا خانم همسر روحانی اومدند با حجاب کامل تر ، این همه مخالفت داره؟طرف دوست داره مستحبات رو رعایت کنه ، چرا مسخره اش می کنید؟
نباید ابوموسی اشعری وار مسلمون باشیم ، مستحبی که دست مایه سو استفاده قرار گرفته.
(۴/مهر/۹۳ ۱۹:۲۸)boghz نوشته است: [ -> ]بیشتر شبیه تبلیغاته معکوسه ! 
احسنت!!
داره می گه اسلام اینه ها سمتش نیاید یه وقت..
یه وقتی هست این مهمان ها به عنوان یک مهمان عادی مثل بقیه مهمان ها به برنامه دعوت می شن حرفی نیست! اما دقت کنید نوشته " ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی" !
به نظر من در جایگاهی نیستند که سبک زندگی ایرانی اسلامی رو با این ظاهر ترویج کنند و نماینده اسلام هم نیستند!

ولی من هنوز با توضیحات آقایون برام روشن نشد الان این به کجای جامعه ما وصل می شه؟!اصن کدوم قشر از جامعه. این موضوع رو می پذیرن و براشون قابل هضماه!!!ما کاری به درستی وغلطی نداریم اصن کارشون فوق العاده عالی و وبالاتر از کل مستحبات ....بار تبلیغاتی این برنامه مثبت بود یا متفی ؟!خواهشا با اعتقادات خودتون وعلایق قلبی تون جواب ندید براساس واقعیت جامعه نظر بدین...اینجا کسی مخالف حجاب که نیست همه موافقت ولی اختلاف تو ایته که حجاب اینحوری نشانه اسلام واقعیه و اگه اینطور نبودی مسلمان بودنت کمه؟!!ببخشید ها جواب اونایی که می گن طالبان هم معتقده حجاب اول و آخرش اینه رو جی می دین. احتمالا از بخش هایی هست که با هاشون تفاهم داریم
(۴/مهر/۹۳ ۲۱:۱۸)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]نباید ابوموسی اشعری وار مسلمون باشیم ، مستحبی که دست مایه سو استفاده قرار گرفته.
این حجاب فاطمه واره ، نه ابو موسی وار
چرا وقتی خودمون نمی تونیم یک مستحبی رو انجام بدیم میگیم انجام دادنش حرامه؟
خواهشا همچین عکسی رو ب خانوم فاطمه نسبت ندید
![[تصویر: 388266_176.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388266_176.jpg)
![[تصویر: www.asriran.com]](http://www.asriran.com/)
ببینید قدرت رسانه همینه دیگه
برنامه رو میدادن دست یه آدم متعهد تا پوشیه رو با وجه مثبت نشون میداد
همین سیاه سفید نشون دادنش خیلی مخرب بوده
تو رسانه غربی عکس فوق به زنان داعشی نسبت داده شده در حالی که میتونست وجه مثبت هم داشته باشه
همچنین این حجاب میتونه اصلاح هم بشه
ولی در مجموع بابت بعضی چیزا خیلی خوشحالم که نمیتونم بگم
میدونین بچه ها؟
من فکر میکنم باید به اون بلوغ فکری برسیم که تو جامعه هر جور حجاب کاملی رو بپذیریم.
چه چادر ساتن و روسری ساتن و یا رنگی (نه جیغ) ولی با پوشش کامل، و چه چنین حجاب هایی.
به نظر من حجاب در اسلام یعنی این که قوانین خدا رو به هر شکلی که دوست داشتی و خدا بهت اجازه داده بود، انجام بدی.
مرجع تقلید من گفته حجاب یعنی فلان چیز.
من میتونم فلان چیز رو به انتخاب خودم بپوشم.
بپذیرین که اینم انتخاب این خانم بوده و یاد بگیریم که به انتخاب خوب مردم احترام بذاریم.
(۴/مهر/۹۳ ۲۱:۵۴)پرنیان نوشته است: [ -> ]خواهشا همچین عکسی رو ب خانوم فاطمه نسبت ندید
شما سندی ارائه بدید که کسی صورت صدیقه کبری سلام الله علیها رو دیده باشه
ادعای بدون مدرک که نمی شه کرد.
من مدرک دارم، همون طور که آقای عبدالرحمن هم گفت کسی صورت حضرت زینب سلام الله علیها رو تا پیش از واقعه عاشورا ندیده بود.
سول الله صلی الله علیه و آله وسلم را می بیینیم که از اصحاب چنین سوال می کنند: برای زنان چه چیزی نیکوتر است؟ هر یک از اصحاب درخور فهم و دانش خود جوابی می دهند. در این میان امیرالمومنین علیه السلام بهتر آن می بینند که پاسخ را از بانوی بانوان جهان بشنوند، تا این بهانه ای باشد برای انتقال معارف از برترین زن و همه با نگرش ایشان بهتر آشنا شوند. پاسخ ایشان چنین است:
خیر للنساءأن لا یرین الرجال و لا یراهنّ الرجال. (۲)
برای زنان بهتر آن است که نه مردی را ببینند و نه مردی آنان را بنگرد
۲. مجمع الزواید هیثمی 4 : 468 و وسایل الشیعة، جلد20، صفحه67
أدنی ما تکون من ربّها أن تلزم قعر بیتها. (۴)
زن از تمام لحظات، زمانی به خداوند نزدیک تر است که در کنج خانه خویش باشد.
۴.مستدرک الوسايل 14 : 182 و جامع احادیت الشیعة 20: 384
بعد از آنکه پیامبرخدا صلی الله علیه و آله وسلم کارهای منزل را تقسیم فرمودند و امور داخل خانه را به حضرت زهرا سلام الله علیها و کارهای خارج منزل را به امیرالمومنین علیه السلام محوّل کردند، حضرت زهرا سلام الله علیها فرمایشی شنیدنی دارند:
فلا یعلم ما داخلنی من السرور إلا الله بإکفایی رسول الله تحمّل رقاب الرجال. (۵)
اندازه سرور مرا جز خداوند کسی نمی داند چون رسول خدا مرا از انجام کارهایی که مربوط به مردان است بی نیاز کردند.
۵. بحارالانوار43 : 83 و وسایل الشیعة 14 : 123
اینقدر ندیدیم زنان محجبه رو که واقعا برامون عجیبه این تیپ حجاب, توی خیابون هم این خانم ها خیلی به چشم میان !
ولی مانتو جلوباز و ساپورت گورخری و لباس های یقه باز و اخرین مدل لوازم آرایشی واسمون عادیه !
نماز شب و ندیدن صورتش توسط نامحرم , مبلغ دین و ...
خداوکیلی آدم میمونه , هنوز همچین آدم هایی زندگی میکنن؟ پس کجا هستن ؟ هیچ اشکالی به این آدم ها وارد نیست اشکال در جامعه و رسانه ماست که دیدن این آدم ها واسشون تعجب آوره ولی دیدن خانم ها با لباس های انچنانی رو چون باعث پیشرفت و آزادی و حقوق زنان میشه رو تعجب آور نمیدونه ... ولی به طور کلی رسانه با تم سیاه و سفید و گفت و گو محور بودنش به بدترین شکل ممکن یکی از خنجر های خودش رو حیا و عفاف زد , یه جوری معرفی کرده که دوستان میگن اینا از داعش اومدن
خدا خیر بده این خانواده رو ولی حیف رسانه به اسم حیا و عفاف به کام قشر تازه به دوران رسیده برنامه رو اجرا کرد .
البته خانم رکن الهدی نمایش قطعا مخاطبان خود را دارد شما نمی توانید 0 مطلق را برای آن متصور بشوید شاید همه مخاطب آن نباشند اما بسیار هستند کسانی که اینگونه هستند و پذیرای آن هستند .و اما دید شما به گونه ای باشد این هم یک ورودی جدید است یه نگاه نو یه آگاهی به طور کلی
و کسی نگفته اگر اینطوری نباشی اسلامت کمه مگر اسلامی کمی که قابل شمارش باشد مثلا من ریش بگذارم 20تا مسلمونم و اگر ریش نداشته باشم 10 تا مسلمونم ؟؟؟ نه انطور نیست اسلام کیفی است بر هرکس واجب است آنچه چیز که شرع و حکم اسلام به عنوان حداقل ها مطرح کرده رعایت کند این حکم و شرع از دستور مستقیم خداوند متعال و سیره انبیا و تذکرات اولیا الهی استخراج می شود در مورد حجاب زنان بر آنان واجب است برجستگی های بدن را بپوشانند موی سر و اعضا کامل پوشیده باشند مگر گردی صورت و کف دستان که مانعی ندارد و همچنین خود را طوری زینت نکنند باعث جلب نظر و تحریک نا محرمان شود حال اینکه تمام اینها به معنی بد پوشیدن و یا اصطلاح عامینه درب و داغون چرخیدن نیست بلکه شما می توانید با رعایت همه اینا و حفظ اسلامتان خیلی هم خوش پوش و موجه باشید در مورد این خانواده بیشتر از اینها رعایت شده کسی نگفته حتما اینطوری باشید حتما باید آن ویژگی هایی که خدا تعیین کرده است را داشته باشید حال بیشتر از آن بسته به شخصیت و دیدگاه شخص دارد
در مورد گروه های منحرف که گفته اید متذکر شوم ما این اصول را رعایت می کنم با هدف تقرب الهی یعنی هم زمان با رعایت این اصول باید معرفت و عشق الهی را داشته باشیم که اگر نداشته باشیم می شویم مثل همان طالبانی ها و یا منحرفان که برای سر پوش گذاشتن به اعمال خطای خود و فریب توده مردم خرقه اسلامی به تن می کنند بارزترین شخصیت این چنینی شمر ملعون بود که حافظ قرآن بود و از طرفی هم خویشاوندی نسبتا نزدیکی با حضرت عشق ابولفضل العباس (علیه السلام) داشت اما چه کرد ؟ برای منفعت و قدرت طلبی خود سر مبارک اباعبدالله حسین (علیه السلام) از بدنشان جدا کرد پس به صرف چادر و ریش نمی شود گفت که آیا فرد حقیقتا ملسمان است مسائل بسیار دیگری هم است و در راس آنها در نظر قرار دادن خداوند متعال در همه حالات و تفکرات شخص است