یعنی دختر 12ساله امروزی هم می تونه درس حوزه بخونه هم شوهرداری کنه هم خونه داری هم بچه داری....فک کنم دخترشون متعلق به دو یا سه نسل قبل از سن ما هستن....این اصلا جای تبلیغ نداره ...گفتن سن ازدواج بیارید پایین ام نه اینکه انقدر شورش کنید بازم می گم اگه همسرش مثلا16ساله بود باز جای افراق داشت ولی نه اینکه آقا22ساله یه سن مناسب بره یه دختر بچه رو بگیره اگرم الان می گین پسر 16ساله چیزی از زندگی نمی دونه پس احتمالا دختر12ساله می دونه

همه دوستان با هم نظر هستید . این خانواده ضد ارزشی و ضد دینی نداشته بلکه نوع نمایش آنها باعث ایجاد این حس در مخاطب می شود . دکتر شریعتی سخن جالبی دارد : برای کوبیدن یک حقیت به آن خوب حمله کن و از آن بد دفاع کن
حالا حمله خوب را تنگ نظران و دشمنان می کنند دفاع بد را خودی ها می کنند وای به حال و روز ما
من نه این برنامه را دیدم و نه قسمت های قبل آن را دیده ام نمی دادم تصویر سیاه و سفید تم این برنا مه است یا نه نمی دانم هدف چه بوده اما اگر بحث برنامه راجب به حجاب بود بهتر بود از چند قسمت قبل روحانیون و اشخاص و معتبر و محبوب جامعه در این ارتباط سخن رانی و نقل احادیث می کردند حجاب عرف و معمول را نشان میدادند و حس تشویق و ترغیب را در مخاطب ایجاد می کردند بعد از خانواده هایی مثل همین آقای شمسایی که مثالش را دوستان آورده اند دعوت می شد در برنامه های قبلی بعد از این خانواده دعوت می شد به عنوان اینکه ما حجاب را گفتیم بررسی کردیم شما را به آن دعوت کردیم و حالا این بالا ترین حد آن است اگر اینگونه نباشی کافر نیستی و لی این خوبتر است
پس یعنی زمینه سازی می شد تا نه ایرادی به خود برنامه و نه ایرادی به این بندگان خدا می گرفتند به اعتقاد بنده اینها حرکات شتاب زده و بی اندیشه است نیت خوب است اما روش غلط است
به طور مثال در ارتباط با اینکه مقام معظم رهبری را معصوم خوانند خب عوام الله مگر مثل شما دانش حوزی دارند چقدر در ارتباط با معصومیت می داند جز اینکه می دانند 12 امام شیعیان و رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و دخت نبی حضرت فاطمه (سلام الله علیها) معصوم اند ؟ مگر می دانند معصومیت بر دو نوع است ؟ چرا یکباره و شتاب زده بدون اینکه اذهان را آماده کنید می گویید رهبری معظم معصوم است واضح است باز خورد منفی دارد و مردم به خصوص جوانان دچار وازدگی می شوند
در دوران ابتدایی انقلاب اسلامی همین آقای رییس جمهور جناب روحانی به روح الله خمینی (رحمة الله علیه) رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایران لقب "امام" داد و ایشان را با نام امام خمینی خطاب کردند . جامعه آن روز توان درک و فهم واژه امام را داشت و می توانست آنرا تمییز دهد اما در گذر رمان این واژه زندگی نکرد و فقط زنده ماند برای همین است جوان امروزی تمسخر می کند و می گوید:" مگر امام سیزدهم هم داریم فرق شما با شیعیان 7 امام چیست که امام قدیم و جدید دارند فرق شما با بهاییان در چیست که امام دارید ؟"
خب من که نمی توانم گردن بزنم این آدم را مفاهیم برایش تعریف نشده کم کاری از ماست اگر کسی اشتباه کرده نه آقای روحانی بوده نه حضرت امام(رحمة الله علیه) و نه جامعه آنروز بلکه ما امروزی ها هستیم که اسلام خود را غبار روبی نمی کنیم و به نوعی پس رفت کرده ایم 30سال پیش درک مردم بیشتر بود نمی گوییم این القاب حذف شوند می گوییم تفهیم شوند تا برداشت اشتباه نشود
پس ما شاهد هستیم که در طول زمان هرجا زمینه ها محو شوند و یا زمینه سازی نشود حکایت همین است و تنها اشکال کم کاری و سستی سازندگان برنامه بوده برای عدم فراهم کردن بستر مناسب
خواهشا انقدر به چند و چوند و کردار این خانواده خرده نگیرید . ما از باطنشان خبر نداریم ولی در ظاهرشان منافاتی با اسلام وجود ندارد نه ازدواج دخترشان نه نگاه نکردن تلویزیونشان نه بیرون نرفتنشان و نه حجباشان ایراد ندارد از لحاظ اسلامی . شاید از نظر سلیقه شخصی هرکس ایراد بگیرد اما نه ضد اسلام اند نه ضد ارزش . همه اینها بر میگردد به دفاع بد برنامه از اینان
ازماست که بر ماست
بحث را از سمت این خانواده معطوف کنید به سمت نحو نمایش و رفتار نادرست در نشان دادن آنها طوری بحث نکیند ذهن خواننده به سمت این برود که این خانوده از اساس ویران است .
(۵/مهر/۹۳ ۱۳:۵۰)یاســین نوشته است: [ -> ]خوب با استدلال شما نماز شب هم سیره پیامبر بوده اما بر عوام واجب نیست
حضرت فاطمه سلام الله علیها مسلما خیلی کارهای مستحبی که البته به تشخیص خودشون برای ایشون واجب بوده انجام میدادن ،بهترین الگو هم هستن برای ما،اما با حفظ مراتب،مثلا برای فرد ایکس که نماز یومیه اش رو سروقت نمیخونه،حالا بیاد نماز شب بخونه،عمل واجبتر از نماز شب داشته،ایشون اول باید سر نماز اول وقت یومیه همت کنه بعد که کارش جلو رفت این ظرفیت رو هم پیدا میکنه که به مراحل دیگه عبودیت نزدیک شه
بهتره یکم واقع گرا باشیم
تو اون برنامه هم کسی همچین حرفی نزد...نگفت همتون بیان از فردا پوشیه بزنید...هرکی
هم پوشیه نزنه ال و بل...
این حرف شما درد داشت که گفتید
این سبک زندگی اسلامی نیست!!!!!!
از این حرفتون برداشت میشه که:
نعوذبالله پس حضرت فاطمه سلام الله علیها هم متحجر بودن!!!!! سبک زندگیشون هم اسلامی نیست...
در صورتی که خیلی بهتر میتونیستید بیاید و توضیح بدید و مسئله رو شفاف کنید
(۵/مهر/۹۳ ۱۳:۴۴)Bidel.s نوشته است: [ -> ]پس من اگه طبق سیره حرف بزنم قبول می کنید؟
نبی هنگام دعوت به زندگی اسلامی گفت: نمار بگذارید، خدا را یا کنید، دختران را زنده به گور نکنید، اموال یکدیگر را غارت نکنید و ...
اینا چی بودن؟ همه واجبات بودن
پوشیه زدن مستحبه. نبی هیچ وقت مستحبات رو تحمیل نکرد.
من دارم می گم ماهیت صدا و سیما تحمیل کردن هست. تحمیل می کنه. چه مستحب و چه مکروه. تحمیل میکنه
شما هر کاری که دخت نبی انجام بده رو جزو واجبات می دونید؟
داداش ما خیلی مخلصیم...شما هر چی بگی من می پذیرم
تحمیل خوب نیست! اصلا کلا من با متحملون! مشکل دارم
اما فکر نکنم اون برنامه و عواملش همچین قصدی داشتن!
الله اعلم
نقل قول:داداش ما خیلی مخلصیم...شما هر چی بگی من می پذیرم![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
تحمیل خوب نیست! اصلا کلا من با متحملون! مشکل دارم![[تصویر: bidandoon.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/bidandoon.png)
اما فکر نکنم اون برنامه و عواملش همچین قصدی داشتن!
الله اعلم
بحث برنامه و دست اندر کاران و اون خانواده ی بیچاره نیست
بحث ماهیت صدا و سیما هست.
معلم ادبیات ما می خواست درباره کنکور حرف بزنه می گفت کنکور رو خراب می کنید! پدرتون می یاد دلداری بده. میگه:
- اصلا اشکال نداره کنکور رو خراب کردی! اصلا اشکال نداره 6 میلیون خرج کردم واست!
این از صد تا فحش هم بدتره.
ماهیت صدا و سیما و رسانه هم همینه.
وقتی تو یه فیلمی تعداد زن ها کم باشه یه چیزی تحمیل می شه. وقتی هم تعداد مرد ها کم باشه یه چی دیگه تحمیل می شه
شاید این طرز دید من غلط باشه
اصراری رو صحیح بودن حرفم ندارم(ممکنه یه سال دیگه بیام بگم اشتباه می کردم)
ولی من وقتی تلوزیون می بینم. احساس می کنم یه فرهنگ داره به من تحمیل می شه.
حالا این فرهنگ هرچی دورتر از من باشه و ذهنیت من ازش خرابتر باشه، اینجا و در این لحظه خیلی خرابتر هم می شه.
وقتی برای جوان هنوز تفهیم نشده که چادر به چه دردی می خوره. یکی می گه برای دیده نشدنه اون یکی می گه برای مصونیت از جامعه هست و هیچ کدوم درست نمی گن. بیاید چادر رو بهش بدین، وا میده
این متاسفانه نوعی افراط است..
"و شما را امتی میانه رو قرار دادیم"
(۵/مهر/۹۳ ۱۸:۵۲)سرباز17 نوشته است: [ -> ]تو اون برنامه هم کسی همچین حرفی نزد...نگفت همتون بیان از فردا پوشیه بزنید...هرکی
هم پوشیه نزنه ال و بل...
این حرف شما درد داشت که گفتید این سبک زندگی اسلامی نیست!!!!!!
از این حرفتون برداشت میشه که:
نعوذبالله پس حضرت فاطمه سلام الله علیها هم متحجر بودن!!!!! سبک زندگیشون هم اسلامی نیست...
در صورتی که خیلی بهتر میتونیستید بیاید و توضیح بدید و مسئله رو شفاف کنید
الله اعلم
من دیگه نمیدونم چه جوری توضیح بدم
من گفتم با مستحبات واسه مردم نسخه نمیشه پیچید،مردم ما تو واجبات موندن.
اگه به قول دوستان همینطوری دعوت میکردن عیبی نداشت خوب این هم یه مدل از سبک زندگیه و به هیچکسم مربوط نیست.اما وقتی اسمش رو میزارن سبک زندگیه اسلامی یعنی غیر از این غیر اسلامیه دیگه،نه؟
یعنی من که پوشیه نمیزنم و 12 سالگی شوهر نکردم پس زندگی اسلامی نبوده
حداقل باید یه خانواده دیگه رو هم دعوت میکردن که حالا مثلا مثل وحید شمسایی بودن
تو دهن بنده حرف نزارید،من گفتم متحجر؟
عبودیت ادما بسته به ظرفیت وجودی شون متفاوته.
این خانواده خیلی از متوسط بالاتر بود.حتی ماها که خانواده مذهبی هستیم از اینا دوریم دیگه چه برسه به کف و اکثریت جامعه.
(۵/مهر/۹۳ ۲۰:۳۹)یاســین نوشته است: [ -> ]من دیگه نمیدونم چه جوری توضیح بدم
من گفتم با مستحبات واسه مردم نسخه نمیشه پیچید،مردم ما تو واجبات موندن.
اگه به قول دوستان همینطوری دعوت میکردن عیبی نداشت خوب این هم یه مدل از سبک زندگیه و به هیچکسم مربوط نیست.اما وقتی اسمش رو میزارن سبک زندگیه اسلامی یعنی غیر از این غیر اسلامیه دیگه،نه؟
یعنی من که پوشیه نمیزنم و 12 سالگی شوهر نکردم پس زندگی اسلامی نبوده
نه خواهر کی همچین حرفی زد... نمیدونم چطور از حرفای من به این نتیجه رسیدید؟
الان من بگم چادر حجاب هست، یعنی غیر چادر حجاب نیست؟
چادر حجابِ، مانتو و مقنعه هم حجاب هستش اما خب چادره یه درجه بالاتر... حجاب برتر است.
اینکه بگیم مردم هنوز تو واجاب موندم و سخته واسشون، جامعه کشش نداره و... بیایم از حداقل ها شروع کنیم
خیلی فرق داره با اینکه بیایم بگیم کلا اصلا این سبک، سبک زندگی اسلامی نیست...
این یعنی توهین به بزرگان دینمون به کسایی که سیره و روش زندگیشون این بوده!
نقل قول:این هم یه مدل از سبک زندگیه
اینکه میفرمایید یعنی چی؟
چه مدل سبک زندگیه؟ اسلامی نیست؟
همین رو به من کامل توضیح بدید بنده دیگه عرضی ندارم.
(۵/مهر/۹۳ ۲۱:۳۴)سرباز17 نوشته است: [ -> ]اینکه میفرمایید یعنی چی؟
چه مدل سبک زندگیه؟ اسلامی نیست؟
همین رو به من کامل توضیح بدید بنده دیگه عرضی ندارم.
چرا اسلامی هست اتفاقا دوز اسلامیش از متوسط بالاتره
چون سبک زندگی اسلامی که صفر و صدی نیست،یه طیفه ،نقطه صفرش هم اتفاقا واجباته،حالا هر کس توفیق انجام مستحبات رو داشت بالاتر میره.
ما نمیتونیم یه نقطه رو نشون بدیم و برچسب بزنیم.
اما به قول یکی از دوستان اگرم قراره اینا نشون داده بشه،با حفظ شرایطی که گفتم در مورد مهندسی رسانه(حداقل القای بد نشه،مخصوصا سیاه و سفید نشون دادنش) ،این افراد رو نشون بده که برای مردم عادی شه،که دختر هفت رنگ دیدن اینقدر تعجب نمیکنن که خانم پوشیه زن ببینن.اینو قبول دارم،اخر حرفای پستای قبلیم هم گفتم.
اما منظور از این حرف اینه
اگه خواستیم سبک زندگی اسلامی رو نشون بدیم باید طیف نشون بدیم چون جامعه هم طیف داره.
اما نشون دادن یه نقطه میشه قسمتی از سبک زندگی اسلامی
مطرح کردن قید قسمتی مهمه
یه پیشنهاد دارم
یه نظر سنجی اوله این تاپیک اضافه کنید :
شما چند قسمت از برنامه ی زنده باد زندگی رو تماشا کردین ؟
هیچی !!
یک قسمت
دو سه قسمت
بیش از سه قسمت
یک بار دیگه میگم که اینها تنها مهمان مذهبی و یا خانواده ی آخوند نبودن که آوردنشون...
برین به ارشیو نگاه کنید
نقل قول:یک بار دیگه میگم که اینها تنها مهمان مذهبی و یا خانواده ی آخوند نبودن که آوردنشون...
برین به ارشیو نگاه کنید
سرکار خانم منظور شما این است قبلا هم مهمانی پیرو ترویج زندگی اسلامی دعوت شده ؟ببخشد بنده فرصت تماشای آرشیو های این برنامه را ندارم اگر قبول زحمت بفرمایید و توضیحات بیشتری دهید متشکر می شوم