تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پوشش متفاوت دو خانوم در برنامه ی زنده ی تلویزیون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
نقل قول:
ایشون 12 سالگی عقد کرده و 14 سالگی عروسی کرده و 16 سالگی بچه دار شده.
بچه 16 ساله چی میدونه بچه چیه؟ بچه 16 ساله میشینه خاله بازیشو میکنه. "بيشترين آمار طلاق در بين زنان 20 تا 24 ساله بوده است."
بلوغ عقلی هم خوب چیزیه.
بچه ها اینقدر کلی حرف نزنید
ادمای مختلف با هم فرق دارن
اخه ما از کجا میدونیم شرایط این دخترخانم چی بوده
کلا ادم داریم تا 50 سالگی به بلوغ عقلی نمیرسه
یکی رو هم داریم مثل شیخ الرئیس که در 16 سالگی ب اجتهاد میرسه
اگه والدین خوب بچه تربیت کنن واقعا تو 14-15 سالگی میتونه تشکیل زندگی بده
ادمای اطرافمون که حجت نیستن حکم صادر کنیم
تا وقتی پا تو کفش دیگران نکردیم اجازه نداریم در موردشون قضاوت کنیم
اینکه راجع ب دست اندر کاران برنامه و خود برنامه حرف بزنیم یه طرف
اینکه اینقدر راجع جزئیات زندگی این بنده خداها حرف بزنیم یه طرف(حالا چه کار درستی انجام دادن چه غلط،حساب کتابش با خداس)
نقل قول:
اگه این ****** (فی*ل*تر دستی!!) توی ایران به قدرت نمیرسید...به نظرتون الان برای چنین برنامه ای یازده صفحه بحث میشد؟؟!
[تصویر: happy.png]
انصافا یه کم هم در این مورد فکر کنید.

احسنت , احسنت !!!
بنده ارضی دارم شاید طولانی باشد و شاید مثل اوایل ایجاد تایپک تب داغی وجود نداشته باشد اما خواهشا حضار و کاربران گرامی حوصله به خرج دهد و پر حرفی بنده را تحمل بفرمایند و بخوانند
دوستان من الان اصلا راجب برنامه و این خانواده و حجاب و ازدواج زودهنگام و... حرف نمی زنم راجب خودمان می گوییم ابتدا خاطر نشان شوم بنده همه شما عزیزان را با هر نگاه و نظری صمیمانه دوست دارم و برایتان احترا قائل هستم نه به مخالفان نگاه مغرضانه و خصمانه دارم نه جایگاه خاصی برای موافقان قابل هستم همه را با یک چشم می بینم . و باعث افتخار من هست در نظرات با شما شریک می شویم .
نحو بحث ما بی ثمر است من هدف دارم از اینکه نظر می دهم ،
اول اینکه از شما بزرگوارن نظر می گیرم و کسب آگاهی می کنم
دوم اینکه بنده هم اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهم نه اینکه هرچه می گوییم حق است و گردن مخالفان زده شود ، نه ممکن است اطلاعاتم درست باشد و شما استفاده کند و یا ممکن است اشتباه باشد و شما باعث شوید من به اشتباهم پی ببرم به شدت انتقاد پذیر هستم و روی دانسته هام تعصب ندارم .
خوب است هر تایپکی که باز می شود هدفی را مشخص کند و پیگیر هدف مشخص باشد .خواهشا اگر پیگیر بحث هستید تمام ارسال های کاربران را با دقت بخوانید و اگر چیزی راجب نظر کاربر (نه اعتقادش) مفهوم نبود ابتدا سوال بفرماید (بدون کنایه و درشت گویی و حواشی طنز) اطمینان که حصول کردید بعد به نقد و با تایید آن نظر بپردازید .
من جایی ارض کردم متوجه حرف من نمی شوند برخی اینگونه استباط کردند که من دارم عقیده ام را تحمیل می کنم حال آنکه منظورم چیز دیگری بوده مثالی می زنم و با اجازه دوست عزیزمان جناب kol از ایشان نقل قولی می کنم
نقل قول:
بچه 16 ساله چی میدونه بچه چیه؟ بچه 16 ساله میشینه خاله بازیشو میکنه. "بيشترين آمار طلاق در بين زنان 20 تا 24 ساله بوده است."

بلوغ عقلی هم خوب چیزیه.
خب دوست عزیز چنین نظری را( که البته محترم هست برای من) برخی دیگر از دوستان هم اذعان داشته اند و بنده جوابی دادم نه اینکه حرف من حجت است و باید بپذیرد . اتفاقا می گویم تا شما نقد کنید و نتیجه ای از بحث حاصل شود و چی بهتر از آن برای من که دانشم فزونی یابد مطمنم هر عقل سلیمی این را دوست دارد که دانشش افزون شود (حمل بر خود ستایی نباشه Big Grin)اما گویا شما ارسال بنده را مطالعه نفرمودید و دوباره برگشتیم سر خانه اول حالا من اگر دوباره بگویم هم وجه خودم را خراب کرده ام و انواع اتهامات به وارد است که کل شقم و افراطی هستم و... در صورتی که اصلا چنین چیزی نیست دنبال اینم که یک نفر بحث کند ببینم حرف من درست است یا نه و من از جانب گروهی حرف نمیزنم که بگویم این حرف همه این گروه است فقط از جانب خودم می گویم . حال که این اتفاقات می افتد من عصبی می شوم و میگویم حرف من را نمی فهمید همان که در بالا اشاره کردم در صورتی که مقصودم این است نظر حقیر را مطالعه نکرده اید و دوباره به خانه اول برگشتیم ( کلید اسرار تعریف میکنما Smile)
ای کاش وبلاگ این گزینه" تشکر" وسوسه انگیز را بر میداشت و بجای آن گزینه "خوانده شد" را قرار می داد تا هر کس بداند شخصی که با او مبحث می کند مطالب پیشین اورا خوانده یا خیر . حالا ما بین خود قراردادی می گذاریم بر این مبنا که تشکر یعنی خواندم مطلبت را نه به معنی تصدیق و تایید
من جوابم را برای شما می آورم و شما جواب بنده را نقد کنید تا هم من استفاده ببرم و هم خود شما بار اطلاعاتی ات بالا رود . هرچند معتقدم پیرامون این بحث باید تایپکی مجزا ایجاد شود اگر مدیران محترم صلاح دیداند اقدامات لازم را مبذول بفرمایند و بپردازیم به جواب این حقیر :
نقل قول: نمی گویم همه دختران خود را 9سالگی شوهر دهند و نمی گویم تنها لازمه حفط و حراست از گناه برای دختران ازدواج زود است . هر کس با اتکا به قوه درک و عقل سنجیده می شود آیا فرصت هست یا نه . لازمه ازدواج بلوغ فکری هست بلوغ جنسی هست بلوغ عاطفی هست بلوغ اقتصادی هست بلوغ اجتماعی هست . حال شاید دختری در 9 سالگی به اینهمه بلوغ برسد یکی در 30 سالگی . کسی حسودی می کند چرا این دختر در 12 سالگی به این بلوغ ها رسیده ؟ مسئله عجیب غریب بودن این چنین ازدواج هایی که به اشاره می کنم
ای کاش این نوع فرهنگ بحث را درسراسر تالار رواج دهیم که هدفمان یادگیری و آموختن باشد نه کل کل و جدل .بازهم معذرت می خوام که حرافی کردم و وقت شما عزیران را گرفتم
اصلا مهم نیست که این خانواده دوست دارند مستحاب رو به قول دوستان رعایت کنن یا به قول سایر دوستان افراطی باشند
مهم اینه که صدا و سینمای ما در چنین فضایی از جامعه هم چین خانواده ای رو علم کرده و شاید با هدف الگو سازی
اما نتیجه ای که در پیش هست
هدف و نیت این کار نیست
بلکه نتیجه اون احساسی هس که در مردم بعد از دیدن این برنامه درمورد اسلام به وجود میاد
یه چیز درست با تبلیغ ذرست حتی مخالفت مخالفان هم تحت تاثیر قرار میده و اونا مدل دیگه ای مخالفت می کنن
الان یه سوال فقط همین :
با در نظر گرفتن همه چیز جلوه و محتوا ایا بعد از دیدن برنامه یا شنیدن خبر پخشش احساس مثبتی بعتون دست داد ؟
بدون هیچ استدلالی میخام صرفا احساستون رو بدونم
و قبل شمشیر بستناتون بهتون بگم امروز او باید قلب رپ در دست بگیری مردم حوصله ی فکر کردن ندارن
فانوس جان بچه ها دقیقا 11 صفحه فقط در مورد سوالات شما صحبت کردنSmile
معلومه که وقت نداشتین صفحات قبل رو بخونینAngel
عزیزان چرا به این خانواده اینقدر ایراد می گیرید
چرا جای خدا نشستید
ای کاش من هم مثل این خانواده پوششم ؛نماز شبم و در کل دینم برام مهم بود
این چه وضعیه
چرا تالار اینجوری شدهAngry
پیغمبر اکرم در حجة الوداع یا در یک حج عمره، آنگاه که وارد خانه ی کعبه شدند آمدند کنار در، دست به چارچوب در گذاشتند، یک دست به یک طرف در و یک دست به طرف دیگر و شروع کردند برای مردم صحبت کردن. صحبت هم راجع به آینده بود که چنین می شود، چنان می شود.

از آن جمله فرمودند:
زمانی خواهد آمد که مردم امر به معروف و نهی از منکر نمی کنند.
سلمان حاضر بود، فرمود: یا رسولَ اللّه! آیا چنین چیزی خواهد شد که مردم ترک امر به معروف و نهی از منکر بکنند؟
فرمود: بله، بالاتر هم می شود. زمانی خواهد شد که مردم امر به منکر کنند و نهی از معروف.

باز بیشتر تعجب کرد. گفت: یا رسولَ اللّه! چنین زمانی خواهد آمد که مردم چنین کاری بکنند؟
فرمود: از این بالاتر هم خواهد شد.

گفت: دیگر از این بالاتر چیست؟
فرمود: زمانی می آید که مردم منکر را معروف ببینند و معروف را منکر؛ یعنی وجدانشان این طور فاسد و خراب می شود، خوب را بد می بینند و بد را خوب.
به نظرم به جای پیش داوری در مورد کردار مردم به مراجع تقلید رجوع کنیم بهتر باشه
چون مرجع تقلید بنده آیت الله سیستانی هستند حکم استفاده از پوشیه از منظر ایشون رو خدمتتون تقدیم می کنم

پرسش: اگر پوشیه و نقاب زدن بر چهره در یک شهری مایه شگفتی و پرس و جو شود و لباس شهرت تلقی گردد واجب است آن را کنار گذاشت؟
پاسخ: واجب نمی شود مگر زمانی که پوشیه زدن بر صورت توجّه بیشتری را جلب کند و یا مردم شهر آن را زشت و غیر عادی بشمارند و لباس شهرت به حساب آید که کنار گذاشتن آن واجب است. [/size]

لینک مستقیم این پرسش در سایت رسمی آیت الله سیستانی

با تشکر
(۸/مهر/۹۳ ۱۳:۴۳)ISOD نوشته است: [ -> ]به نظرم به جای پیش داوری در مورد کردار مردم به مراجع تقلید رجوع کنیم بهتر باشه
چون مرجع تقلید بنده آیت الله سیستانی هستند حکم استفاده از پوشیه از منظر ایشون رو خدمتتون تقدیم می کنم

پرسش: اگر پوشیه و نقاب زدن بر چهره در یک شهری مایه شگفتی و پرس و جو شود و لباس شهرت تلقی گردد واجب است آن را کنار گذاشت؟
پاسخ: واجب نمی شود مگر زمانی که پوشیه زدن بر صورت توجّه بیشتری را جلب کند و یا مردم شهر آن را زشت و غیر عادی بشمارند و لباس شهرت به حساب آید که کنار گذاشتن آن واجب است.

لینک مستقیم این پرسش در سایت رسمی آیت الله سیستانی

با تشکر

بسم الله

دوستان یکی زحمتش رو بکشه و از دفتر اقا یه استفتاء خوب بکنه راجع به پوشیه و کلا برترین نوع حجاب.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

حکم اقا ظاهرا اینه:

طبق نظر آیت الله خامنه ای اگر پوشیه در جایی استفاده شود که معمول نیست ، لباس شهرت محسوب نمی شود و استفاده از آن جایز است . (1)

پی نوشت:
1. استفتاء مکتوب از دفتر آیت الله خامنه ای در قم

http://www.askdin.com/thread1408-8.html

پس در اینصورت نظر خیلی از دوستان رد میشه Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع