تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در سایه سار وحی(اثربخش ترین آیات قرآن در زندگی من)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
اگه یه وقت تو جامعه مسخرت کردن، دلخور نشو. این آیات رو بخون و به خودت امیدوار باش.
إِنَّ الَّذِينَ أَجْرَمُوا كَانُواْ مِنَ الَّذِينَ آمَنُوا يَضْحَكُونَ. وَإِذَا مَرُّواْ بِهِمْ يَتَغَامَزُونَ. وَإِذَا انقَلَبُواْ إِلَى أَهْلِهِمُ انقَلَبُواْ فَكِهِين. وَإِذَا رَأَوْهُمْ قَالُوا إِنَّ هَؤُلَاء لَضَالُّونَ. وَمَا أُرْسِلُوا عَلَيْهِمْ حَافِظِينَ. فَالْيَوْمَ الَّذِينَ آمَنُواْ مِنَ الْكُفَّارِ يَضْحَكُونَ. عَلَى الْأَرَائِكِ يَنظُرُونَ. هَلْ ثُوِّبَ الْكُفَّارُ مَا كَانُوا يَفْعَلُونَ.
مطففین / 29 تا 36

[b]ترجمه: بدكاران (در دنيا) پيوسته به مؤمنان مي‏خنديدند. و هنگامي كه از كنار آنها (جمع مؤ منان) مي‏گذشتند آنها را با اشارات مورد سخريه قرار مي‏دادند. و هنگامي كه به سوي خانواده خود باز مي‏گشتند مسرور و خندان بودند. و هنگامي كه آنها (مؤ منان) را مي‏ديدند مي‏گفتند: اينها گمراهانند.( همون اُمُّل خودمون). در حالي كه آنها هرگز مأمور مراقبت و متكفل آنان (مؤ منان) نبودند. ولي امروز مؤ منان به كفار مي‏خندند. در حالي كه بر تختهاي مزين بهشتي نشسته ‏اند و نگاه مي‏كنند. آيا كفار پاداش اعمال خود را گرفتند؟[/u]
سوره مبارکه نساء آیات 142 و 143:

إِنَّ الْمُنَافِقِينَ يخَُادِعُونَ اللَّهَ وَ هُوَ خَادِعُهُمْ وَ إِذَا قَامُواْ إِلىَ الصَّلَوةِ قَامُواْ كُسَالىَ‏ يُرَاءُونَ النَّاسَ وَ لَا يَذْكُرُونَ اللَّهَ إِلَّا قَلِيلًا
مُّذَبْذَبِينَ بَينْ‏َ ذَالِكَ لَا إِلىَ‏ هَؤُلَاءِ وَ لَا إِلىَ‏ هَؤُلَاءِ وَ مَن يُضْلِلِ اللَّهُ فَلَن تجَِدَ لَهُ سَبِيلًا

همانا منافقان با خدا مكر و حيله می كنند و خدا نيز با آنان مكر می ‏كند، و چون به نماز آيند با حال بی ‏ميلى و كسالت نماز كنند و براى رياكارى آيند و ذكر خدا را جز اندك نكنند.
دو دل و مردّد باشند، نه به سوى مؤمنان يك‏دل می ‏روند و نه به جانب كافران. و هر كه را خدا گمراه كند پس هرگز براى او راه هدايتى نخواهى يافت.

خدا یا رحم کن که ما از این گروه نباشیم.
از خانه که بیرون زدم مرتب این آیه جلوی چشمانم بود:

[b]وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

و او را از راهى كه گمان نمی‏برد روزى میدهد و كسى كه بر خدا توكل نمايد او برايش كافى است مسلّما خداوند رساننده فرمان و تحقق بخشنده اراده خويش است همانا خداوند براى هر چيزى (از اجزاء عالم هستى از نظر ماهيت و كمّ و كيف و آثار وجودى و مدت بقا) اندازه‏اى قرار داده است
سوره الطلاق آیه3

جمعه بود و بازار تعطیل، از کنار پیرزنی رد میشدم. ایستادم. بارها از کنار او عبور کرده بودم ولی اینبار ایستادم نان محلی که خودش درست کرده بود خریدم.و راهی خانه شدم.
وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ...
هذا من فضل ربّي...؟؟؟

اين آيه از قرآن رو زياد شنيديم و خونديم. ولي تابحال فكر كرديد كه اين فقط بخشي از يك آيه هست و ادامه همين آيه چي ميگه؟؟؟

... هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي لِيَبْلُوَنِي أَأَشْكُرُ أَمْ أَكْفُرُ وَمَن شَكَرَ فَإِنَّمَا يَشْكُرُ لِنَفْسِهِ وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ رَبِّي غَنِيٌّ كَرِيمٌ

ترجمه:
ا
ین از فضل پروردگار من است، تا مرا آزمایش کند که آیا شکر او را بجا می‌آورم یا کفران می‌کنم؟! و هر کس شکر کند، به نفع خود شکر می‌کند؛ و هر کس کفران نماید (بزیان خویش نموده است، که) پروردگار من، غنیّ و کریم است.
در تفسیر فرات از بشربن شریح نقل شده که می گوید:روزی از امام باقر (علیه السلام) پرسیدم:"امید بخش ترین آیه قرآن کدام آیه است؟"

حضرت فرمود:"اطرافیان شما در این باره چه نظری دارند؟"گفتم:"آنها معتقدند آیه «قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمت الله» (ای بندگان من که بر نفس خویش اسراف کرده اید از رحمت خدا نا امید نباشید) امیدوار کننده ترین آیه قرآن است."

حضرت فرمود :"اما ما اهل بیت چنین نظری نداریم."
پرسیدم:"پس نظر شما در این مورد چیست؟"
فرمودند:"آیه «ولسوف یعطیک ربک فترضی» (و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی) امید بخش ترین آیه قرآن است و منظور از آن شفاعت است."
یَاحَسرَتاًعَلَی العِبَاد فقط همیییییییییییییییییییییییییییییییییین وبس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
أ لیس الله ... ؟؟؟

وَمَن يَهْدِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِن مُّضِلٍّ أَلَيْسَ اللَّهُ بِعَزِيزٍ ذِي انتِقَامٍ ؟
كَذَلِكَ فَتَنَّا بَعْضَهُم بِبَعْضٍ لِّيَقُولواْ أَهَؤُلاء مَنَّ اللّهُ عَلَيْهِم مِّن بَيْنِنَا أَلَيْسَ اللّهُ بِأَعْلَمَ بِالشَّاكِرِينَ ؟
أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ ؟
أَلَيْسَ ذَلِكَ بِقَادِرٍ عَلَى أَن يُحْيِيَ الْمَوْتَى ؟
أَلَيْسَ اللَّهُ بِأَحْكَمِ الْحَاكِمِينَ ؟

و هر كه را خدا هدايت كند گمراه ‏كننده ‏اى ندارد مگر خدا نيست كه نيرومند كيفرخواه است ؟
و بدين گونه ما برخى از آنان را به برخى ديگر آزموديم تا بگويند آيا اينانند كه از ميان ما خدا بر ايشان منت نهاده است آيا خدا به [حال] سپاسگزاران داناتر نيست ؟
آيا خدا كفايت ‏كننده بنده ‏اش نيست ؟
آيا چنين كسى قادر نيست كه مردگان را زنده كند ؟
آيا خدا نيكوترين داوران نيست ؟

زمر / 37
انعام / 53
زمر / 36
قیامه / 40
تین / 8
به نام الله...

با سلام خدمت همه دوستان....

از بین ایات کلام الله مجید ایه ی مورد علاقه من این ایه هست:

ایٌاک نَعبدُ وَ ایٌاکَ نَستَعِین...
« خدا بد نده » یعنی چی ؟؟؟

مَّا أَصَابَكَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللّهِ وَمَا أَصَابَكَ مِن سَيِّئَةٍ فَمِن نَّفْسِكَ...

آنچه از نيكيها به تو مي‏رسد از ناحيه خدا است و آنچه از بدي به تو ميرسد از ناحيه خود تو است...

نساء / 79

پس خدا هیچ وقت بد نمیده!
بیایم و این حرف غلط رو که بین مردم جا افتاده، اصلاح کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
زمستان 86 محرم
برف سنگین باعث قعطی گاز شاهرود شد امتحانات دانشگاه آزاد عقب اوفتاد منم ماشین بابام رو بر داشتم برم ساوه محرم اونجا باشم کمک پسر خالم اینا تو هیتشون
وسط راه یک تصادف عجیب کردم یک لحظه با تمام وجود گفتم یا خدا
انگار یک چیزی کنارم نشسته بود با دست بهم میگوفت آروم باش (شاید زایده تخیلم بوده باشه) من ایمان اوبردم که هیچیم نمیشه
ماشین داغون شد و من هیچیم نشد
امسال پائیز قرآن رو باز کردم دیدم خداوند فرموده اند که
سوار بر کشتی ها زمانی که طوفان میشه خالصانه خدارو میخونید قولهایی میدهید ولی وقتی به ساحل میرسید همه چی از یادتون میره انگار که نه انگار خدا قدرت اینو داره که زمین رو زیر پایتون باز کنه
یاد قولهای خودم اوفتادم خیلی روم تاثیر گزاشت
همیشه یادتون باشه خدا اگه بخواد زمین زیر پاهاتون دهن باز میکنه پس گناه نکنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع