"يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ بِطَانَةً مِّن دُونِكُمْ لاَ يَأْلُونَكُمْ خَبَالاً وَدُّواْ مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاء مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِن كُنتُمْ تَعْقِلُونَ"
"ای اهل ایمان، از غیر همدینان خود دوست صمیمی همراز نگیرید، چه آنکه آنها از خلل و فساد در کار شما ذرّهای کوتاهی نکنند، آنها مایلند شما همیشه در رنج باشید، دشمنی شما را بر زبان هم آشکار سازند و محققا آنچه در دل دارند بیش از آن است. ما به خوبی برای شما بیان آیات کردیم اگر عقل را به کار بندید."
آیه 118 سوره آل عمران
لَوْ أَنزَلْنَا هَذَا الْقُرْآنَ عَلَى جَبَلٍ لَّرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُّتَصَدِّعًا مِّنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ
اگر اين قرآن را بر كوهى نازل مى كرديم مى ديدى كه در برابر آن خشوع مى كند و از خوف خدا مى شكافد!
و اينها مثالهائى است كه براى مردم مى زنيم تا در آن بينديشند.
(حشر 21)
آداب میهمانی
یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَدْخُلُوا بُیوتَ النَّبِی إِلا أَنْ یؤْذَنَ لَكُمْ إِلَى طَعَامٍ غَیرَ نَاظِرِینَ إِنَاهُ وَلَكِنْ إِذَا دُعِیتُمْ فَادْخُلُوا فَإِذَا طَعِمْتُمْ فَانْتَشِرُوا وَلا مُسْتَأْنِسِینَ لِحَدِیثٍ إِنَّ ذَلِكُمْ كَانَ یؤْذِی النَّبِی فَیسْتَحْیی مِنْكُمْ وَاللَّهُ لا یسْتَحْیی مِنَ الْحَقِّ... احزاب/ 53
ترجمه: اى كسانى كه ايمان آورده ايد! در خانه هاى پيامبر داخل نشويد مگر به شما براى صرف غذا اجازه داده شود، در حالى كه (قبل از موعد نياييد و) در انتظار وقت غذا ننشينيد; اما هنگامى كه دعوت شديد داخل شويد; و وقتى غذا خورديد پراكنده شويد، و (بعد از صرف غذا) به بحث و صحبت ننشينيد; اين عمل، پيامبر را ناراحت مىنمايد، ولى از شما شرم مىكند (و چيزى نمىگويد); اما خداوند از (بيان) حق شرم ندارد...
آداب راه رفتن
وَلا تَمْشِ فِی الأرْضِ مَرَحًا إِنَّكَ لَنْ تَخْرِقَ الأرْضَ وَلَنْ تَبْلُغَ الْجِبَالَ طُولا (٣٧)كُلُّ ذَلِكَ كَانَ سَیئُهُ عِنْدَ رَبِّكَ مَكْرُوهًا اسراء/ 37
ترجمه: و بر زمین با تکبّر راه مرو. تو هرگز نمیتوانی زمین را بشکافی و طول قامتت هرگز به کوه ها نمیرسد.
وَعِبَادُ الرَّحْمَنِ الَّذِینَ یمْشُونَ عَلَى الأرْضِ هَوْنًا... فرقان/ 63
ترجمه: و بندگان (خاص) خداوند رحمان کسانی هستند که آرام و بی تکبّر بر زمین راه میروند...
وَوُضِعَ الْكِتَابُ فَتَرَى الْمُجْرِمِينَ مُشْفِقِينَ مِمَّا فِيهِ وَيَقُولُونَ يَا وَيْلَتَنَا مَالِ هَذَا الْكِتَابِ لَا يُغَادِرُ صَغِيرَةً وَلَا كَبِيرَةً إِلَّا أَحْصَاهَا وَوَجَدُوا مَا عَمِلُوا حَاضِرًا وَلَا يَظْلِمُ رَبُّكَ أَحَدًا
و كارنامه [عمل شما در ميان] نهاده مى شود آنگاه بزهكاران را از آنچه در آن است بيمناك مى بينى و مى گويند:
اى واى بر ما اين چه نامه اى است كه هيچ [كار] كوچك و بزرگى را فرو نگذاشته جز اينكه همه را به حساب آورده است!
و آنچه را انجام داده اند حاضر يابند و پروردگار تو به هيچ كس ستم روا نمى دارد.
(کهف49)
أَلَستُ بِرَبُّّکُم
قالوا بَلی
آیا من پروردگار شما نیست؟
گفتند بله
اما آیا اینجا هم طبق اقراری که کردم عمل میکنم؟
آیا من خدا را در عمل به ربوبیت و سرپرستی گرفته ام؟؟؟؟؟
آیا فقط طبق نسخه های خدا در زندگی عمل میکنم؟
در تمام موارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا کمکم کن که اینجا در عمل قالوا لا نباشم!
بسم الله الرحمن الرحیم
...لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
هر وقت به اشتباهاتم اعتراف کردم و با تمام وجود خدا رو منزه و خودم رو مقصر دونستم از وضعیتی که توش بودم نجات پیدا کردم و لبخند و رضایت خدا رو احساس کردم...انگار خدا فقط می خواد ما بفهمیم
ایراد از خودمونه تا دوزاریم می افته و با حضور قلب این ذکر رو میگم اوضاع رو به راه میشه...
يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ
اى انسان چه چيز تو را در باره پروردگار بزرگوارت مغرور ساخته !
(انفطار6)
بسم الله الرحمن الرحیم
...وزین لهم الشیطان اعمالهم...
...وشیطان اعمال زشت انها را در نظرشان زیبا جلوه داد...
یکی از راه های حمله شیطون که خیلی هامون گرفتار میشیم و فکر میکنیم درست عمل کردیم
همین امروز یه نمونه برام پیش اومد که سریع یادم افتاد و استغفار کردم ولی هنوز ناراحتم