تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در سایه سار وحی(اثربخش ترین آیات قرآن در زندگی من)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
"يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ بِطَانَةً مِّن دُونِكُمْ لاَ يَأْلُونَكُمْ خَبَالاً وَدُّواْ مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاء مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِن كُنتُمْ تَعْقِلُونَ"

"ای اهل ایمان، از غیر همدینان خود دوست صمیمی همراز نگیرید، چه آنکه آنها از خلل و فساد در کار شما ذرّه‌ای کوتاهی نکنند، آنها مایلند شما همیشه در رنج باشید، دشمنی شما را بر زبان هم آشکار سازند و محققا آنچه در دل دارند بیش از آن است. ما به خوبی برای شما بیان آیات کردیم اگر عقل را به کار بندید."
آیه 118 سوره آل عمران
نمازخوانان ریاکار و کسانی که با تنبلی نمازمیخوانند، منافق اند.

إِنَّ الْمُنَافِقِینَ یخَادِعُونَ اللَّهَ وَهُوَ خَادِعُهُمْ وَإِذَا قَامُوا إِلَى الصَّلاةِ قَامُوا كُسَالَى یرَاءُونَ النَّاسَ وَلا یذْكُرُونَ اللَّهَ إِلا قَلِیلا نساء/ 142
ترجمه: منافقان مى‏خواهند خدا را فريب دهند; در حالى كه او آنها را فريب مى‏دهد; و هنگامى كه به نماز برمى‏خيزند، با كسالت برمى‏خيزند; و در برابر مردم ريا مى‏كنند; و خدا را جز اندكى ياد نمى‏نمايند.
وَمَا مَنَعَهُمْ أَنْ تُقْبَلَ مِنْهُمْ نَفَقَاتُهُمْ إِلا أَنَّهُمْ كَفَرُوا بِاللَّهِ وَبِرَسُولِهِ وَلا یأْتُونَ الصَّلاةَ إِلا وَهُمْ كُسَالَى وَلا ینْفِقُونَ إِلا وَهُمْ كَارِهُونَ توبه/ 54
ترجمه: هيچ چيز مانع قبول انفاقهاى آنها نشد، جز اينكه آنها به خدا و پيامبرش كافر شدند، و نماز بجا نمى‏آورند جز با كسالت، و انفاق نمى‏كنند مگر با كراهت.

نماز برای خداست

قُلْ إِنَّ صَلاتِی وَنُسُكِی وَمَحْیای وَمَمَاتِی لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَانعام/ 162
ترجمه: بگو همانا نمازم و سایر عباداتم و زندگیم و مرگم برای پروردگار جهانیان است.
لَوْ أَنزَلْنَا هَذَا الْقُرْآنَ عَلَى جَبَلٍ لَّرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُّتَصَدِّعًا مِّنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ

اگر اين قرآن را بر كوهى نازل مى كرديم مى ديدى كه در برابر آن خشوع مى كند و از خوف خدا مى شكافد!
و اينها مثالهائى است كه براى مردم مى زنيم تا در آن بينديشند.

(حشر 21)
به نام خدا

وَلَقَدْ جِئْتُمُونَا فُرَادَى كَمَا خَلَقْنَاكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَتَرَكْتُم مَّا خَوَّلْنَاكُمْ وَرَاء ظُهُورِكُمْ وَمَا نَرَى مَعَكُمْ شُفَعَاءكُمُ الَّذِينَ زَعَمْتُمْ أَنَّهُمْ فِيكُمْ شُرَكَاء لَقَد تَّقَطَّعَ بَيْنَكُمْ وَضَلَّ عَنكُم مَّا كُنتُمْ تَزْعُمُونَ
هر آینه آمدید به سوی ما تنها همچنان که شما را در اول بار آفریدیم و وانهادید آنچه کسب کردید در ورای خویش و نیابیم با شما کسانتان را که می پنداشتید اینان یار و یاور شمایند. به راستی که بریده شد پیوندتان و پندارها هم رها گشتند.
سوره انعام، آیه 94

امام سجاد (علیه السلام) می فرماید:
« خدایا، مهربانی کن در آن دم که در بستر مرگ افتاده ام. قادر به حرکت نیستم و یارانم جابجا کنند. و نیز آنگاه که برای غسل دادن دست همسایگان به راست و چپم می غلطاند و آنگاه که کسان اطراف جنازه ام را برگرفته اند و آنگاه که از این جهان رخت بربسته ام و در گور بر پیشگاه حضرتت یکه و تنها وارد می شوم، در این سرای جدید بر غربتم رحم کن تا آنجا که مونس و یاری جز تو نخواهم »
آداب میهمانی
یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَدْخُلُوا بُیوتَ النَّبِی إِلا أَنْ یؤْذَنَ لَكُمْ إِلَى طَعَامٍ غَیرَ نَاظِرِینَ إِنَاهُ وَلَكِنْ إِذَا دُعِیتُمْ فَادْخُلُوا فَإِذَا طَعِمْتُمْ فَانْتَشِرُوا وَلا مُسْتَأْنِسِینَ لِحَدِیثٍ إِنَّ ذَلِكُمْ كَانَ یؤْذِی النَّبِی فَیسْتَحْیی مِنْكُمْ وَاللَّهُ لا یسْتَحْیی مِنَ الْحَقِّ... احزاب/ 53
ترجمه: اى كسانى كه ايمان آورده ‏ايد! در خانه ‏هاى پيامبر داخل نشويد مگر به شما براى صرف غذا اجازه داده شود، در حالى كه (قبل از موعد نياييد و) در انتظار وقت غذا ننشينيد; اما هنگامى كه دعوت شديد داخل شويد; و وقتى غذا خورديد پراكنده شويد، و (بعد از صرف غذا) به بحث و صحبت ننشينيد; اين عمل، پيامبر را ناراحت مى‏نمايد، ولى از شما شرم مى‏كند (و چيزى نمى‏گويد); اما خداوند از (بيان) حق شرم ندارد...

آداب راه رفتن
وَلا تَمْشِ فِی الأرْضِ مَرَحًا إِنَّكَ لَنْ تَخْرِقَ الأرْضَ وَلَنْ تَبْلُغَ الْجِبَالَ طُولا (٣٧)كُلُّ ذَلِكَ كَانَ سَیئُهُ عِنْدَ رَبِّكَ مَكْرُوهًا اسراء/ 37
ترجمه: و بر زمین با تکبّر راه مرو. تو هرگز نمیتوانی زمین را بشکافی و طول قامتت هرگز به کوه ها نمیرسد.
وَعِبَادُ الرَّحْمَنِ الَّذِینَ یمْشُونَ عَلَى الأرْضِ هَوْنًا... فرقان/ 63
ترجمه: و بندگان (خاص) خداوند رحمان کسانی هستند که آرام و بی تکبّر بر زمین راه میروند...
وَوُضِعَ الْكِتَابُ فَتَرَى الْمُجْرِمِينَ مُشْفِقِينَ مِمَّا فِيهِ وَيَقُولُونَ يَا وَيْلَتَنَا مَالِ هَذَا الْكِتَابِ لَا يُغَادِرُ صَغِيرَةً وَلَا كَبِيرَةً إِلَّا أَحْصَاهَا وَوَجَدُوا مَا عَمِلُوا حَاضِرًا وَلَا يَظْلِمُ رَبُّكَ أَحَدًا

و كارنامه [عمل شما در ميان] نهاده مى ‏شود آنگاه بزهكاران را از آنچه در آن است بيمناك مى ‏بينى و مى ‏گويند:
اى واى بر ما اين چه نامه ‏اى است كه هيچ [كار] كوچك و بزرگى را فرو نگذاشته جز اينكه همه را به حساب آورده است!
و آنچه را انجام داده ‏اند حاضر يابند و پروردگار تو به هيچ كس ستم روا نمى ‏دارد.
(کهف49)
أَلَستُ بِرَبُّّکُم
قالوا بَلی

آیا من پروردگار شما نیست؟
گفتند بله

اما آیا اینجا هم طبق اقراری که کردم عمل میکنم؟

آیا من خدا را در عمل به ربوبیت و سرپرستی گرفته ام؟؟؟؟؟

آیا فقط طبق نسخه های خدا در زندگی عمل میکنم؟

در تمام موارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا کمکم کن که اینجا در عمل قالوا لا نباشم!
بسم الله الرحمن الرحیم
...لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

هر وقت به اشتباهاتم اعتراف کردم و با تمام وجود خدا رو منزه و خودم رو مقصر دونستم از وضعیتی که توش بودم نجات پیدا کردم و لبخند و رضایت خدا رو احساس کردم...انگار خدا فقط می خواد ما بفهمیم ایراد از خودمونه تا دوزاریم می افته و با حضور قلب این ذکر رو میگم اوضاع رو به راه میشه...
يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ

اى انسان چه چيز تو را در باره پروردگار بزرگوارت مغرور ساخته !
(انفطار6)
بسم الله الرحمن الرحیم
...وزین لهم الشیطان اعمالهم...

...وشیطان اعمال زشت انها را در نظرشان زیبا جلوه داد...

یکی از راه های حمله شیطون که خیلی هامون گرفتار میشیم و فکر میکنیم درست عمل کردیمHuh

همین امروز یه نمونه برام پیش اومد که سریع یادم افتاد و استغفار کردم ولی هنوز ناراحتمHuh
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع