ما انسان ها چقدر ناشکریم... ببینید خدا چطور داره ازمون شکایت میکنه
وَإِذَا مَسَّ الإِنسَانَ الضُّرُّ دَعَانَا لِجَنبِهِ أَوْ قَاعِدًا أَوْ قَآئِمًا فَلَمَّا كَشَفْنَا عَنْهُ ضُرَّهُ مَرَّ كَأَن لَّمْ يَدْعُنَا إِلَى ضُرٍّ مَّسَّهُ...
و چون انسان را آسيبى رسد ما را به پهلو خوابيده يا نشسته يا ايستاده میخواند و چون گرفتاريش را برطرف كنيم چنان میرود كه گويى ما را براى گرفتاريى كه به او رسيده نخوانده است...
یونس / 12
درس تواضع رو از حضرت یوسف (علیه السلام) بیاموزیم... و هیچوقت خودمون رو تبرئه نکنیم...
وَمَا أُبَرِّئُ نَفْسِي إِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّيَ
من هرگز نفس خويش را تبرئه نميكنم كه نفس (سركش)، بسيار به بديها امر ميكند مگر آنچه را پروردگارم رحم كند...
یوسف / 53
به نام خدا
وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى (124)
و هر كس از ياد من دل بگرداند در حقيقت زندگى تنگ [و سختى] خواهد داشت و روز رستاخيز او را نابينا محشور مىكنيم
قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَى وَقَدْ كُنتُ بَصِيرًا (125)
مىگويد پروردگارا چرا مرا نابينا محشور كردى با آنكه بينا بودم
قَالَ كَذَلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا وَكَذَلِكَ الْيَوْمَ تُنسَى (126)
مىفرمايد همان طور كه نشانههاى ما بر تو آمد و آن را به فراموشى سپردى امروز همان گونه فراموش مىشوى
سوره مبارکه طه
الهی . . . ارحم عبدک الضعیف
به نام خدا
سلام
ببخشیدا اما اینم آیه ای که در زندگی من تاثیر عجیبی داشت .
و حورالعین کامثال لولو المکنون , جزاء بما کانو یعلمون .

أَيْنَمَا تَكُونُواْ يُدْرِككُّمُ الْمَوْتُ وَلَوْ كُنتُمْ فِي بُرُوجٍ مُّشَيَّدَةٍ..
هر كجا باشيد شما را مرگ درمىيابد هر چند در برجهاى استوار باشيد..
(قسمتی از آیه 78 از سوره نساء)
بسم الرب المهدی
سلام سلام به همه ی کسانی که هنوز خدا دوستشون داره یعنی همتون
بعضی از آیات قرآن توی روح آدم نفوذ میکنه قلب رو میشکافه و آدم رو محو و مات خدای خودش میکنه
بعضی آیات انقدر آرامش میده که..........
بعضی آیات آدم رو تو تفکر میبره ..........
و بعضی میترسونه....................
خبرگزاري دانشجو- در تفسیر فرات از بشر ابن شریح نقل شده که میگوید: روزی از امام باقر (علیه السلام) پرسیدم که امید بخشترین آیه قرآن کدام آیه است؟ حضرت فرمودند: اطرافیان شما در این باره چه نظری دارند؟
گفتم: آنها معتقدند آیه «قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمت الله»؛ «ای بندگان من که بر نفس خویش اسراف کرده اید از رحمت خدا نا امید نباشید» امیدوار کننده ترین آیه قرآن است.
حضرت فرمود: اما ما اهل بیت چنین نظری نداریم. پرسیدم پس نظر شما در این مورد چیست؟ فرمودند: آیه «و لسوف یعطیک ربک فترضی»يعني «و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی» امید بخش ترین آیه قرآن است و منظور از آن شفاعت است.
سپس ادامه دادند: یکی از دلایل ترجیح این آیه این است که در آیه مورد نظر شما شرط برخورداری از آن رحمت واسعه، توبه و تسلیم و عمل نیک اعلام شده است، اما در آیه مربوط به شفاعت، هیچ قید و شرطی جز رضایت پیامبر مهربانی و رحمت وجود ندارد
آیاته تاثیر برانگیز قرآن رو تو این تایپیک بذارید هرچند که همه ی این کلام نورانی تاثیر برانگیزه ولی اون هایی که بیشتر رو شما تاثیر گذاشت و آن هم چه تاثیری!!
من کلا آیه هایی که درباره هلاکت ومرگ وجهنمه بد حالمو بد میکنه ولی هرچی خدا از بهشت میگه برام هیچ جذابیتی نداره!
(۲۴/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۱)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]من کلا آیه هایی که درباره هلاکت ومرگ وجهنمه بد حالمو بد میکنه ولی هرچی خدا از بهشت میگه برام هیچ جذابیتی نداره!
شاید در شما ترس رفتن به جهنم باشه و شوق رفتن به بهشت نباشه
و این احتمالا به خاطر عدمه شناخته خدا و بهشت باشه
البته باید به همه ی آیات دقت کرد نه آیات فقط اخروی آیاتی در باب زندگیه امروز ما
فَبِأَيِّ آلَاءِ رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ
(الا ای جنّ و انس) کدامین نعمتهای خدایتان را انکار میکنید؟
این آیه محشره !! آدمو به فکر فرو میبره به آدم نهیب میزنه و در معرضه سوال قرار میده
(۲۴/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ] (۲۴/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۱)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]من کلا آیه هایی که درباره هلاکت ومرگ وجهنمه بد حالمو بد میکنه ولی هرچی خدا از بهشت میگه برام هیچ جذابیتی نداره!
شاید در شما ترس رفتن به جهنم باشه و شوق رفتن به بهشت نباشه
و این احتمالا به خاطر عدمه شناخته خدا و بهشت باشه
البته باید به همه ی آیات دقت کرد نه آیات فقط اخروی آیاتی در باب زندگیه امروز ما
آره من کلا خیلی از جهنم میترسم!خیلی مرگ رو دوست دارم ولی نمیدونم چرا هیچوقت خودمو تو بهشت نمیتونم تصور کنم!
ناامید نیستم ولی همیشه به خودم میگم بالاخره بعضی ازی آدما باید جهنم برن دیگه وجهنم بالاخره باید یکی توش باشه!
ولی درکل بهشت بام جذابیتی نداره فقط یه قسمتش اونم همنشینی بابزرگانه که دوست دارم والا از بقیش خوشم نمیاد!