تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
روحانی فقط کم مونده بود بیاد بگه فحش میذارم هر کی به من رای نده !!! رسما داشتن التماس میکردن که بزارین بمونیم

جهانگیری یه گل به خودی بد زد سر ماجرای دختر وزیر، بنده خدا بیکار بوده فقط 200 میلیون جنس از خارج کشور اورده گذاشته خونه باباش

چیزی نیست که ملت،200 میلیون فقط Blush

به نظر من هم میرسلیم پدیده این مناظره بود،بخصوص اون بخش در مورد انتقاد دولت و بستن دهان منتقدین

جمله طلایی مناظره " دیروز تحریم بودیم و صنعت هسته ای داشتیم، امروز دوباره تحریم هستیم و صنعت هسته ای هم نداریم "
[تصویر: n00093989-b.jpg]

[تصویر: 40-_56c1a5eeac1c2.jpg]

به کوری چشم کسی که مایو شناشو بعد شنای تفریحی خودش به محافظش میده تا بچلونه Big Grin

ان شاء الله شیطانی بره به جهنم (جادو و جمبل یه روزی باطل میشه دیگه... یه روزی گندش در میاد Cool )
این منافق امروز پرده از چهره کثیفش برداشت. هی ما میگیم موشکی رو خوابونده حالا ببینید.

این با این تفکر می خواد کار ایجاد کنه؟؟؟

رسماً نشون داد تفکرش در مورد سپاه چیه.

اون یکی میگه بیچاره بیکار بوده 200 میلیون لباس بچه از ایتالیا آورده.

اگر متاهله که نفقش به عهده شوهرشه اگر نه که پدرش باید خرجش رو بده اگر این شازده بیچاره بی کاره پس باقی بی کارها چی؟

صنعت پوشاک دار حال احتضاره اینها از ایتالیا لباس وارد می کنند.
جهانگیری: آزموده را آزمودن خطاست..............Big GrinBig Grin

یعنی خوب گل بخودی میزد.Big Grin
بیشرفی یعنی اینکه امنیتت رو از سپاه داشته باشی بعد برا برجام بنجل حمله کنی به سپاه
یکی نیست به این بزدل ترسو بگه اگه الان سپاه نبود برنامه موشکی نبود جنابعالی الان داشتی چکمه های آمریکایی ها رو میبوسیدی
یعنی کل مناظره یه کنار این گاف هاشمی طبا درباره کرسنت یه کنار .. Wink
جهانگیری هم خیلی باحال گفت دختره فوق لیسانس بیکار بود رفت 200 میلیون لباس اورد. Big Grin
همچون میگه 200 میلیون , که انگار پولی نیست اصلا .. یه کارمند , چند سال باید کار کنه که بتونه چنین پولی داشته باشه..
روحانی هم خیلی ضایع کرد درباره نوشته روی موشک و اون سایت زیر زمینی...
موندم این وسط نقش شجریان چی بود دقیقا ؟؟؟!!

هر سه تاشون عالی بودند مخصوصا اقای میرسلیم
اینکه شیطانی از شجریان یا شهر زیرزمینی حرف زد علتش اینه که این طرف وامدار و مدیون جریان نفاق داخل و خارج و همچنین دشمنان صریح انقلابه

گفت آقا شماها بیایید کمک من

کم مونده بود از گ...فته فاحشه یا ش.ن. ح....اده کمک بخواد
به نوبه خودم از آقای آقامیرسلیم تشکر می‌کنم .
آبی بودند بر آتش دل ما .Smile
از آقای جهانگیری هم تشکر می‌کنم Blush
نه احمدی نژاد ایسم
نه روحانی ایسم
این مملکت یه آدم انقلابی درست حسابی میخواد

............
از صحبت های اسحاق روحانی لذت بردم نتیجه گرفتم که ترکمن چای هم قدرت فرهنگی ایران رو نشون داده !!!

ای دل غافل
یاران را چه شد؟
ناصرالدین شاه را چه شد؟
اقای روحانی و جهانگیری گفتند ملت ایران بر سر یه دوراهی قرار دارند.
صد البته بین دوراهی رکود.تبعیض.فساد.رانت.قاچاق.بیکاری.بدبختی.حقوق های نجومی.تعطیلی کارخانه ها و صنعت هسته ای
و
راه اقتصاد مقاومتی.تولید داخل.غرور و عزت ملی.شفافیت اقتصادی
که البته راه اقای روحانی و جهانگیری مشخه راه اولیه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
آدرس های مرجع