۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۷:۳۶
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۷:۴۶
فارس خبر زده که تا ساعت 17 حدود 20 میلیون نفر رای دادن!!! (ساعت 18 پایان رسمی رای گیری)
یا اینا محاسباتشون اشتباهه یا اینکه تا الان یک سوم مردم رای دادن (20 میلیون از 57 میلیون واجد شرایط) دقیقا 35%
البته پیش بینی درصد مشارکت تا نزدیک 60% بود http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid379725
هر چقدر هم که ساعت تمدید بشه، آرا چقدر مگه می خواد افزایش پیدا کنه؟
یا اینا محاسباتشون اشتباهه یا اینکه تا الان یک سوم مردم رای دادن (20 میلیون از 57 میلیون واجد شرایط) دقیقا 35%
البته پیش بینی درصد مشارکت تا نزدیک 60% بود http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid379725
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۸:۳۶
(۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۴۶)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]فارس خبر زده که تا ساعت 17 حدود 20 میلیون نفر رای دادن!!! (ساعت 18 پایان رسمی رای گیری)
اوج شلوغی انتخابات شب و ساعات پایانی است . ظهر که هوا گرمه خلوت است همیشه .
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۸:۵۱
نقل قول:چند نفر جلوی ما چون کد روحانی رو تو مسجد نزده بودن رفتن تو مدارس رای بدن.کد بقیه کاندیداها رو زده بودن؟ با اینکه همه رو نزده بودن؟
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۹:۱۶
بسم تعالی
به نظر من این اتفاقاتی که میافتد مثل کمبود تعرفه و مشکل ممهور بودن و... بیشتر ریشه در ضعف اجرایی دولت روحانی دارد نه اقدام برای تقلب.
رقابت شانه به شانه است و شاید تخلفات کوچکی هم رخ بده اما فکر نمی کنم تاثیری در نتیجه داشته باشد.
الان طرفدارهای هر دو نامزد هم از این پست ها می فرستند که طرف مقابل دارد توطئه می کند! به جای وقت تلف کردن روی این مسائل به دعا مشغول بشیم خیلی بهتر است.
پ.ن : مشارکت تا الان حدود 25 میلیون بوده است. بنده حدس میزنم با مشارکت بالای 35 میلیونی انتخابات تمام شود ان شاء الله.
ویرایش مهم : متاسفانه تخلفات اشکاری در حال انجام است. ستاد های اقای روحانی در برخی شهرها همچنان در حال تبلیغ هستند . یکی از روستاییان به یکی از اشنایان بنده پیام داده اند که ما چه کنیم؟ 80 خانوار هستیم و اکثرا هم رای ما اقای رئیسی است اما صندوق برای ما نیامده است! بسیاری از روستاهای کشور همین وضع است... دولت اقای روحانی دارد جرزنی می کند! حتی عرضه ی برگزاری بی حرف و حدیث یک انتخابات رو هم ندارند!
به نظر من این اتفاقاتی که میافتد مثل کمبود تعرفه و مشکل ممهور بودن و... بیشتر ریشه در ضعف اجرایی دولت روحانی دارد نه اقدام برای تقلب.
رقابت شانه به شانه است و شاید تخلفات کوچکی هم رخ بده اما فکر نمی کنم تاثیری در نتیجه داشته باشد.
الان طرفدارهای هر دو نامزد هم از این پست ها می فرستند که طرف مقابل دارد توطئه می کند! به جای وقت تلف کردن روی این مسائل به دعا مشغول بشیم خیلی بهتر است.
پ.ن : مشارکت تا الان حدود 25 میلیون بوده است. بنده حدس میزنم با مشارکت بالای 35 میلیونی انتخابات تمام شود ان شاء الله.
ویرایش مهم : متاسفانه تخلفات اشکاری در حال انجام است. ستاد های اقای روحانی در برخی شهرها همچنان در حال تبلیغ هستند . یکی از روستاییان به یکی از اشنایان بنده پیام داده اند که ما چه کنیم؟ 80 خانوار هستیم و اکثرا هم رای ما اقای رئیسی است اما صندوق برای ما نیامده است! بسیاری از روستاهای کشور همین وضع است... دولت اقای روحانی دارد جرزنی می کند! حتی عرضه ی برگزاری بی حرف و حدیث یک انتخابات رو هم ندارند!
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۹:۲۳
روحانی رای میاره...هرچند فضای روستا (حداقل تو شمال)کاملا ضد روحانی هستند و سمت رئیسی گرایش دارند ولی بازم رای شهریش زیاده...طرفداراش تا همین الان درحال تبلیغ هستند و واقعا دارن از جون مایه میزان...
بنده خدا از ترس اینکه پیاده روهارو تفکیک نکنن دارن خودشون منفجر می کنن!
خدا رو شاهد می گیرم دختری رو دیدم که می گفت اگه رئیسی رای بیاره دانشگاها رو تفکیک می کنه ما شوهر گیرمون نمیاد!!!
یعنی در این حد خفن!
ولی مهم نیست بقول میعاد با این سیستم قراضه هرکی دیگه هم رئیس جمهور می شد فرق چندانی نمی کرد....
اعصاب خودتون خورد نکنین و به قواعد بازی احترام بزارید...برد باخت داره دیگه...
خلاصه اینکه چهار سال به فنا رفتیم!
یکم توییت بخونید شاد شید:
ستاد انتخابات اعلام كرده اونايى كه مىخوان به ميرسليم يا هاشمىطبا راى بدن يهدونهاى حساب ميشن و مىتونن برن جلوى صف
))
قشنگی این انتخابات اینه که هرکی برنده بشه بازم تتلو مجوز نمیگیره.
تا شناسنامه ت بازه بی زحمت این اسم منم توش وارد کن.
(عاشقانه های داخل صفی)
خوبی آرای میرسلیم و هاشمی طبا اینه که میتونن برن دونه دونه شونو پیدا کنن و ازشون تشکر کنن.
خدا هیچ جوونی رو موقع رأی گیری بخاطر عکس شناسنامش شرمنده نکنه
آرایشگر:عروس خانم چه مدلی آرایشتون کنم
عروس خانم : بی زحمت مدل شورای شهری
تو حوزه رای من تا الان 3 تا زن و شوهر رو با لباس عروس با تیر زدم خیالتون راحت از اینجا کسی در نمیره
موارد مورد نیاز برای رفتن پای صندوق رای:
-شناسنامه
-خودکار
-بنزین
-فندک (صرفا جهت آتش زدن عروس دوماد حاضر در محل)
-بخاطر سپردن شماره 125
كاش سیستمی تعبیه بشه كه وقتی چیزی غیر از نام كاندیداها در برگه رأی نوشته میشه خودكار توی دست اون شخص منفجر بشه و انگشتاش رو از دست بده
بنده خدا از ترس اینکه پیاده روهارو تفکیک نکنن دارن خودشون منفجر می کنن!
خدا رو شاهد می گیرم دختری رو دیدم که می گفت اگه رئیسی رای بیاره دانشگاها رو تفکیک می کنه ما شوهر گیرمون نمیاد!!!
یعنی در این حد خفن!
ولی مهم نیست بقول میعاد با این سیستم قراضه هرکی دیگه هم رئیس جمهور می شد فرق چندانی نمی کرد....
اعصاب خودتون خورد نکنین و به قواعد بازی احترام بزارید...برد باخت داره دیگه...
خلاصه اینکه چهار سال به فنا رفتیم!
یکم توییت بخونید شاد شید:
ستاد انتخابات اعلام كرده اونايى كه مىخوان به ميرسليم يا هاشمىطبا راى بدن يهدونهاى حساب ميشن و مىتونن برن جلوى صف
))قشنگی این انتخابات اینه که هرکی برنده بشه بازم تتلو مجوز نمیگیره.
تا شناسنامه ت بازه بی زحمت این اسم منم توش وارد کن.
(عاشقانه های داخل صفی)
خوبی آرای میرسلیم و هاشمی طبا اینه که میتونن برن دونه دونه شونو پیدا کنن و ازشون تشکر کنن.
خدا هیچ جوونی رو موقع رأی گیری بخاطر عکس شناسنامش شرمنده نکنه
آرایشگر:عروس خانم چه مدلی آرایشتون کنم
عروس خانم : بی زحمت مدل شورای شهری
تو حوزه رای من تا الان 3 تا زن و شوهر رو با لباس عروس با تیر زدم خیالتون راحت از اینجا کسی در نمیره
موارد مورد نیاز برای رفتن پای صندوق رای:
-شناسنامه
-خودکار
-بنزین
-فندک (صرفا جهت آتش زدن عروس دوماد حاضر در محل)
-بخاطر سپردن شماره 125
كاش سیستمی تعبیه بشه كه وقتی چیزی غیر از نام كاندیداها در برگه رأی نوشته میشه خودكار توی دست اون شخص منفجر بشه و انگشتاش رو از دست بده
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۹:۳۵
(۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۵۱)سعدی نوشته است: [ -> ]کد بقیه کاندیداها رو زده بودن؟ با اینکه همه رو نزده بودن؟
مال هیشکیو نزده بودن.
اصلا مسئولش میگفت کد لازم نیست.
برای شورای شهر کد لازمه.
نقل قول:خوبی آرای میرسلیم و هاشمی طبا اینه که میتونن برن دونه دونه شونو پیدا کنن و ازشون تشکر کنن.
من فکر میکنم هر کی به این دو تا رای داده خواسته بگه نه این خوبه نه ایشون .... لعنت به هر دوتاشون.
یعنی اونایی که نمیخواستن رای بدن و معتقد بودن کلا اینا همه دزدن بهتر بود به اینا رای بدن.
رای به ایشون یعنی با نظام موافقیم، اما حالمون از هر چی فساده به هم میخوره.
حضرت عباسی اولین باره من به خاطر مصلحت به کسی رای میدم.
وگرنه جدا به نظر من حرفای آقای میرسلیم خیلی خوب بود.
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۹:۴۳
(۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۳۵)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]من فکر میکنم هر کی به این دو تا رای داده خواسته بگه نه این خوبه نه ایشون .... لعنت به هر دوتاشون.
یعنی اونایی که نمیخواستن رای بدن و معتقد بودن کلا اینا همه دزدن بهتر بود به اینا رای بدن.
رای به ایشون یعنی با نظام موافقیم، اما حالمون از هر چی فساده به هم میخوره.
حضرت عباسی اولین باره من به خاطر مصلحت به کسی رای میدم.
وگرنه جدا به نظر من حرفای آقای میرسلیم خیلی خوب بود.
آقای میرسلیم به هیچ عنوان کاریزمای یک رئیس جمهور نداره و من هنوز نمی دونم چرا انصراف نداد...
درسته حرفای خوبی می زد ولی واقعا برنامه ای جدی برای حضور نداشت یعنی درواقع حزب موتلفه نداشت وگرنه فرد دیگه ای رو معرفی می کرد که حداقل کمی برد داشته باشه.
اگه داشت منم حاضر بودم رای بدم تا شاید از این دیکتاتوری چپ و راست خلاص شیم!
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۹:۵۱
من بعید می دونم بتونن تقلب گسترده ای انجام بدن. مکانیزم انتخابات جوریه که نمیشه از این کارها کرد. به در و دیوار زدن ابوموسی اشعری هم به خاطر همین بود. اگر از تقلب یا رای آوردنش مطمئن بود اینطوری بی مهابا به در و دیوار نمیزد. منافق نباید اون روی درونیش رو، رو کنه مگر در زمان تنگنای شدید.
۲۹/اردیبهشت/۹۶, ۲۰:۵۳
(۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۶)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]اوج شلوغی انتخابات شب و ساعات پایانی است . ظهر که هوا گرمه خلوت است همیشه .
از صبح گفتن ساعتی 2 میلیون نفر رای دادن. تا الان رقمش دقیقا همین بوده که می بینید دوستمون گفته
(۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۱۶)Islam نوشته است: [ -> ]پ.ن : مشارکت تا الان حدود 25 میلیون بوده است. بنده حدس میزنم با مشارکت بالای 35 میلیونی انتخابات تمام شود ان شاء الله.
اصلا بگید تا 12 شب هم تمدید کنن. میشه 32 میلیون رای ....
وقتی انقدر میگن زودتر بیاین رای بدین، ملت خواب بودن؟؟؟
کسی از روستاها و شهرهای دور افتاده خبر داره؟ میزان رای چقدر بوده؟
البته من از برخی نقاط تهران خبر دارم که به نسبت 92 رای دهی کمتر بوده ولی عددش اینهمه تفاوت نداشته. طبیعی بود که آمار نسبت به 92 حداقل 2-3 میلیون بیشتر بشه ولی چرا نشد؟