تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
اگه پلورالیسم هم باشه ما راضی هستیم...
ولی این آقای جهانگیری رسما مردم ((خر)) فرض کرده که انتظار داره با بیانیه خوندن تو مناظره مردم به اصلاحات رای بدن
هرچند رای میدن!
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

پیرامون «برجام» در مناظرات (4)

حقیقتاً برخی زوایای این انتخابات «جالب»، «بانمک» و در عین حال «مهم» است. بدون ذره‌ای
تردید و با اجماع همه موافقین و منتقدین دولت، برجام ثقیل‌ترین نقطه عملکرد این دولت است،
و بنا به اذعان اکثریت نیز، آقای رئیسی مهم‌ترین قطب مقابل طیف دولت است.
حالا «مهم‌تریـن» رقیب دولت در مورد «مهم‌ترین» بخش کارنامه‌ی دولت، کل حرفی که در طولِ
تمام مناظرات اول و دوم گفت، چه بود؟
آن‌جا که با استنـاد به اعتراف وزرای دولت و رئیس بانک مرکزی، دستاورد برجـام را هیـچ قلمداد
کرده‌اند؟ خیر (!)
جمله‌ی اصلی که گفتند به نظرم این است که : (برجـام «چـک»ی است که بایـد نقـد بشود!)
به‌عبارت دیگر از اصل برجام به جد دفاع شده است و نتیجتاً یک «چک» قابـل نقد شدن بر آورد
شده است که دولت توان نقد کردنش را ندارد (تا ایـن حد غیر دقیق و خام خیالانه و نـاآگاهـانـه
که حالا مثلا دولت عرضه ندارد «چک» را پاس کند ولی اگر ما باشیم پاس می‌کنیم)

آیا از این بهتـر میـشـد از برجام «دفاع» کرد؟ حالا تازه این «تنـدتـریـن» حـمـلـه بـه بـرجـام بـود!
آقای قالیباف که پیش از تصویب برجام و نتایج جدید و مذاکرات و اصلاً قبــل از روی ‌کار آمدن این
دولت و در دوره تبلیغات انتخاباتی سال 92، به عنوان گزینه وزارت امور خارجـه، "دکتـر ظریـف" را
معرفی کرده بود و طبیعتا تکلیفش با برجام بدون هیچ توضیحی روشن است...

آقای میرسلیـم هم که فرمودند برجام از مظلومیت ما دفاع کرد و نیـت صلـح آمیز ما را به جهان
نشان داد یا مثلا در جای دیگری آقای میرسلیم چهار جمله متوسط در نقد دولـت می‌گویـد و در
کسر کوتاهی از زمان بدل به «قهرمان حزب‌الله [فعلی]» می‌شود.
حال آن که با اولین سرچ اینترنتی می‌توان مهم ترین و استراتژیـک ترین جمله ایشان را در زمان
نام نویسی پیدا کرد که فرمود: " آمده‌ام با به کارگیری راه مرحوم «هاشمی» کشور را به اعتلا
برسانـم". یک «راستـی مؤتلفـه‌ای محافظـه‌کار محض» با چهار تا جمله‌ی نیمه جان به دولت و
چند شعار در مورد فساد و یکی دو جمله قصـار در مورد رهبری ذوق و تحسین برادران/خواهران
را برمی انگیزد... به همین راحتی... (کاملا فرموله و بی دردسر و مضحک!)

[تصویر: mojnews_01.jpg]

یا در طرف مقابـل کافـی است آقایـان روحانی و جهانگیری به ناشیانه ترین شکل ممکن چهار تا
جمله ی مبتدیـانـه و کج و کولـه در مورد شجریان و اصغر فرهادی ببافند و به یزد بروند و یاد و راه
خاتمی را گرامی بدارند تا «اشک» در چشم جوان اصلاح طلب حلقه بزند...
(کاملا فرموله و بی دردسر و مضحک!) و به تقلیـل گرایـانـه‌تـریـن و بی‌هویـت‌تـریـن شکل ممکن✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

تلخیص از متن آقای "حسین شهبازی‌زاده"
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......

ســـ
ـــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۴۵)آقـــ♥ـــای غریب نوشته است: [ -> ]در حقیقت احمدی نژاد هم به نوعی روش رئیسی را انتخاب کرد برای حمله به برجام...
یعنـی الان با پدیـده‌ای روبرو هستیـم که فایـل مصاحبه را می‎بینند و علنـاً آن را تحریف می‌کنند (صرفاً جهت شوخی)[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]

ایشان در آن بریده کلیپ به «صراحت» اظهار داشتند که «برجام» ظرفیت پی‌گیری حقوق مردم
را ندارد و این کاملاً در مغـایـرت با ادعای آقای رئیسی برای تبدیـل کـردن «چـک» به پـول اسـت✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
خداشاهده قصد جدل ندارم.
اما چرا شماها که میگین کاندیداها با برجام باید انقلابی برخورد کنن جواب منو نمیدین؟
میخوام بدونم آنچه رو که نمیدونم.
روی صحبتم علی الخصوص با جناب محمدصدرا و خانم میعاده.
(۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۷:۵۹)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]خداشاهده قصد جدل ندارم.
اما چرا شماها که میگین کاندیداها با برجام باید انقلابی برخورد کنن جواب منو نمیدین؟
میخوام بدونم آنچه رو که نمیدونم.
روی صحبتم علی الخصوص با جناب محمدصدرا و خانم میعاده.
من که جواب دادم. گفتم این سند غیر قانونیه. باید گند این دولت رو جمع کنه. تنها راهش هم اینه که طرف مقابل رو به سمتی سوق بده که در کمترین زمان او فسخ کننده این سند باشه. همونطوری که اونها برجام رو اجرا نمی کنند ما هم نباید اجرا کنیم.
من عرض کردم:
محمدرضاشاه جزیره بحرینو ۹۹ ساله اجاره داده به انگلیس؟
ما باید فسخش کنیم؟
ما باید ۹۹ سال صبر کنیم؟
بعد از ۹۹ سال بحرین مال ماست یا یه کشور مجزا شده؟
من هم موافقم که باید عدم توافق اونا به برجام رو بولد کنیم و یه کاری کنیم اونا بزنن زیرش.
اما تناقضی بین حرف خودم و شما و کاندیداها نمیبینم.
آقای رئیسی میگه این چک نقد شدنی نیست.
باید برگشتش بزنیم.
نه این که بریم دعوا واسه نقد کردن چک.
منظور شما رو از حرکت انقلابی نمیفهمم.
این صداقتی که فرمودین یعنی چی؟
(۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۲۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]من عرض کردم:
محمدرضاشاه جزیره بحرینو ۹۹ ساله اجاره داده به انگلیس؟
ما باید فسخش کنیم؟
ما باید ۹۹ سال صبر کنیم؟
بعد از ۹۹ سال بحرین مال ماست یا یه کشور مجزا شده؟
من هم موافقم که باید عدم توافق اونا به برجام رو بولد کنیم و یه کاری کنیم اونا بزنن زیرش.
اما تناقضی بین حرف خودم و شما و کاندیداها نمیبینم.
آقای رئیسی میگه این چک نقد شدنی نیست.
باید برگشتش بزنیم.
نه این که بریم دعوا واسه نقد کردن چک.
منظور شما رو از حرکت انقلابی نمیفهمم.
این صداقتی که فرمودین یعنی چی؟
از حرف های کاندیداها همچین نکاتی برداشت نمیشد. شاید اشتباه از من باشه ولی من از حرف های آقای رییسی این برداشت رو نکردم. اونطور که به نظر من می رسید این بود که ایشون با اساس و ریشه این قرارداد ننگین مشکلی ندارند فقط تو مکانیزم هاش بحث داشتند.

در هر صورت امیدوارم نظر شما درست باشه.

پیرامون «برجام» در مناظرات (5)

دوسـت گـرانـقـدر، جنـاب آقای "علی اللهیاری" (از نویـسنـدگان کتـاب گزارش ناخوانده) متنی را در
خصوص اظهارات آقای رئیسی پیرامون برجام نگارش کرده‌اند که بسیـار مهم و حائـز اهمیت است:

[تصویر: Gozaresh_eNakhandeh.jpg]

بحـث این نیست که برجام اشکالاتی دارد، بلکه ماجرا این است که یک اتفاق خیلی‌خیلی مهمی
در تاریـخ انقـلابِ ایران افتـاده که احتمالاً بی‌نظیر است، و آن هم «مذاکره‌ علنی» و بعد هم توافق
با «شیـطان بزرگ» بوده است که در همه‌ی دنیا اگر نگوییم «قطعاً»، حداقل مشکوک به این بوده
که «برجـام» به معنی بازگشت جمهوری اسلامی از آرمان‌های انقلاب و «آشتی» با نظام سلطه
است و تبعات منطقـه‌ای و جهانی آن بسیار مهم‌تر از سطح داخلی بوده که فقط یک قلمش سندِ
جدید «حماس» است.

[تصویر: RoohullahRazavi_0112.jpg]

آن وقـت ایـن همه سـرمـایـه انقلاب برای چه بر باد رفته؟ آن‌طور که معروف و مشهور است بـرای
اینکه ملت «تجـربـه» کنند و از آن «عبـرت» بگیرند. خب دیگر از انتخابات ریاست جمهوری ما جایی
را مهم تر نداریم که نگاه کنیم ببینیم نتیجه این همه خرج اصل سرمایه و در واقع آن تجربه که قرار
بود حاصل شود چه شد! حالا چه اتفاقی افتاده؟ کسی که به اسم کانـدیـدا و سخنگوی جبهه‌ی
انقلاب (در نزد مردم یعنی کسانی که باید رگ‌شان بیشتـر از بقیه برای آرمان‌های انقلاب باد کند)
در صحنه انتخابات حضور دارد چه تصویری از این همه «کثافت‌کاری» ارائه می‌دهد؟ این تـصویـر را:

یک "چک"ی شده ماحصل کار که مشکل از نقد نشدن‌اش است و ما نقدش می‌کنیم. خب کاملاً
طبیعی است که مردم می‌گویند این‌ها که مدعی هستند هم امروز دارند می‌گوند یک چـک شده
ماحصل کار، خب چک هم که چیز بدی نیست (حالا اصلاً مقدارش هم مهم نیست)، بد است آدم
چکی بگیرد که می شود نقدش کرد؟!

[تصویر: Imam_Khameni_09989.jpg]

خـب پس آن تجربه تاریخی که قرار بود حاصل بشود، در نزد ملت به چه صورتی درآمد؟ اینطور شد
که می‌شـود با شیطان بزرگ مذاکره کرد، «گفت»، «خندید»، معامله کرد، زمـان جنـگ غـزه وقتی
فلسطینـی‌ها زیر بمـبـاران اسرائـیـل هستنـد، با آمریکایی‌ها عکـس یادگـاری گـرفـت و گـذاشت در
اینـستـاگرام، و حتی زمان جنگ یمن همین کار را کرد، زمان اهـانـت به پیـامبـر همینـطـور، زمـان...
می‌شـود تــوافـق کرد، حـتـی آدم‌هـای شـل‌وول (به تعبیـر همین حـزب‌اللهی‌ها) هم می توانند از
شیطان چک با قابلیت نقدشوندگی بگیرند؛ پس این مسیر را باید ادامه داد دیگر...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: فکر کنیـد چه بلایـی سر آرمـان استکبـارستیـزی انقـلاب آمد! فکر کنیـد چه بلایی سر آرمان
تشکیل جبهه جهانی مستضعفین آمد! چـه بلایی سر آن‌هایی آمد که چشـم امید بسته بودن به
این انقلاب در سرتاسر دنیا✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
بلایی بر سر آرمان های انقلاب نیامده.
فقط به مرور کسانی ادعا میکردن اهل کوفه نیستند از جمع انقلابیون جدا شدن و می شوند.
برای ظهور نیاز به همراهان واقعی است
حوادث روزگار هم فقط یک وظیفه بر دوش دارد،
اینکه مرد را از نامرد جدا کند.
نتایج نظرسنجی اول و دوم پیرامون مناظرات

[تصویر: pitc_mon1.jpg]

[تصویر: andt_mon2.jpg]
بدون شرح!!!!!!

جهانگیری:اینکه مردم بدانند خانه من 200 متر است یا 300 متر چه نتیجه ای دارد؟

به گزارش الف اسحاق جهانگیری در پاسخ به سوال خبر نگاری درباره اعلام اموال شخصی نامزدها گفت:مگر شما اموال خود را اعلام می کنید که من اعلام کنم . اینها سنتهای غلطی است که گذاشته می شود.

وی افزود: هر کس در زندگی خود یک چیزهایی دارد. اینکه مردم بدانند خانه من 200 متر است یا 300 متر چه نتیجه ای دارد؟

اسحاق جهانگیری در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که در مناظره سوم انتخاباتی چه مطالبی را مطرح خواهد کرد، گفت: اینکه ما چه مسائلی را در آن مناظره مطرح کنیم قرار نیست از الان بگوییم، بلکه در همان جلسه مطرح خواهیم کرد. سومین مناظره درباره اقتصاد است و من امیدوار هستم که هم صداوسیما سوال‌هایی مطرح کند که واقعاً سوال‌های اصلی جدی و در رابطه با توسعه کشور باشد و هم اینکه کاندیداها درباره همان سوالات صحبت کنند. به هرحال ما برای هر حالتی در مناظره آمادگی داریم.

جهانگیری ادامه داد: اگر دوستان در بحث‌های توسعه ای صحبت کنند ما هم در همان زمینه با آنها صحبت می‌کنیم و اگر به جاده خاکی زدند ما هم جلویشان می ایستیم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
آدرس های مرجع