تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

پیرامون «برجام» در مناظرات (8)

آنـچـه در مجـمـوع سـه منـاظره و گفتـگـو‌های نامزدهای ایـن دوره مشاهده شد، فراموشی عزمِ
«تغییـر جهانی» و محدود شـدن همه‌ی مناقشات به مسائل داخلی، بویژه مسائل معیشتی بود.
تقریبـاً هیچ صحبتی از آمریکا، جبهه جهانی مسـتضعفین، وحدت جهان اسلام، مبارزه با استـکبار،
نابودی اسرائیل و حتی گفتمان کم‌مایه‌ای همچون محـور مقاومت، «بحث جدی» نشد.

[تصویر: kazem_alireza_022.jpg]

حتی جناح به شدت غرب‌شـیفته و واداده هم تنها در چند جمله‌ی کوچک دم از تعامل با جهـان و
شکل دادن برجام‌های بعدی زد و نیازی به مانور دادن جدی روی آن ندید.

به عـکـس آنچـه در منـاظـرات ریاسـت‌جمهوری آمریکا مشاهده می‌شد، پررنگ بودن نـگاه جهانی
به ‌ویژه پرداختن به مسـأله‌ی ایـران بـود. این موضـوع نشـان می‌دهـد که آمریکا نه تنها به خوبی
تـوانـسـتـه اسـت ایـران را از امـر سیـاسـت جهانی «حذف» کند بلکه از آن بدتر، توانسـته است
«امـر سیـاسی جـهـانی» را از ایران بزداید. البته طبیعتا مقدمه این اتفاق زدودن امر سیاست در
داخل ایران بوده است.

[تصویر: Zbigniw_Brzezinski.jpg]

انقلاب اسلامی که زمانی داعیه‌دار تغییرات جهانی و معرفی دنیایی جدید به بشـر بود، امـروز به
چنـان پـوچـی‌ای دچـار شده است که در جدی‌ترین مناقشات مسئولین رده اول خود، اثـری از امر
جهانی دیده نمی‌شود.

این بدین معناست که نه تنها اثری از آرمان امام خمینـی (رحمة الله علیه) در تشکـیـل جـبـهـه‌ی
جهانی مستضعفین نمانده است بلکه در یک لایـه‌ سطحی‌تـر، توجهی هم به آرمان مقـام معظمِ
رهبری در شکل‌دهی تمدن نوین اسلامی نمی‌شود. یعنی جمهوری اسلامی ایـران کاملا به یک
«دولت-ملتِ محلـی» تبـدیـل شده است و پـای خـود را از هرگونه نقش‌آفرینی کلان جهـانی پس
می‌کشد.

زمیـنـه‌های این اتفاق در سالیان دراز توسط سرداران بصیرت و تئوری‌پردازان نظام اسلامی فراهم
شده است. آن زمانـی کـه حضـورهای جهانی ایران اسلامی به پای تأمین امنیت داخلی نوشته
می‌شد... باید انتظار چنین روزی را می‌کشیدیم✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

تلخیص از متن آقای "حیدر عباسی" (طـلبـه‌ی حـوزه علـمیـه‌ی مشکات)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: «گفتمانِ» امروز کاندیداهای «ما» همان چیزی‌ است که یک کمونیست حدود 70 سال قبل
متوجه «پوچی» آن گردیده است:

[تصویر: Che_01.jpg]
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
(۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۵۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بله ...
سخته بخواهی یک تنه آدم خوبی باشی و خلاف ، رفتار نکنی . حالا شما هم میگید اشتباه هست به خوب بودن رای داد .
و خوبی هم دلیل کافی نیست ! نه فقط آدم خوب بودن کافی نیست ! اما باید دقت کرد که آقای رییسی فقط آدم خوبی بودند !؟ سوابق ایشون روهم مطالعه کنیم ! ایشون کجا بودند تا حالا !
اما از نظر من اینکه آقای رییسی مثل آقای روحانی رفتار نکردند برای ایشون امتیاز مثبت هست .
ولی از بس آقای روحانی پای ایشون رو کشیدند آوردند و تهمت زدند این بی اخلاقی ها رو باید از سیاست بدونیم ! و اشکال نداره . تازه اگه آقای رییسی هم دفاع نکردند اشتباه کردند ! این منطق های عجیب غریب رو من نمی تونم پشتیبانی کنم !
.
جناب zero شما ندیدی جریان منافقین رو ؟ می تونید راحت بگردید و فجایع این گروه جنایتکار و دار و دسته اش رو ببینید ! بزرگترین گروه ترور داخلی ! ندیدی یا نمی خواهید ببینید ! دوست پدر من یک بقال ساده بود ! در مغازه ش در ماه رمضون با زبان روزه ترور شد ! و هفده هزار پدر و عمو و برادر یک خانواده !
فردا هم شاید فرزند شما بگه سردار سلیمانی هم در حق داعش نمی دونم چطور رفتار کرد یا من نبودم ببینم !!
دوم اینکه
ببینید این سیاه و سفید دیدن آدمها حتی در سیاست در کل کار خوبی نیست .
به قول آقای روحانی یعنی این دولت یک کار خوب نکرده ! حالا باید بسنجیم آیا یک کار خوب برای یک دولت کافی هست ؟! واقعا دستاورد دولت چی هست؟!
به قول آقای جهانگیری به سوابق توجه کنیم !
و آیا آقای رییسی معصوم است ؟
و یا آقای قالیباف بی اشتباه ؟!

سخت نیست، غیرممکنه!
اینکه آدم خوب سیاستمدار خوبی هم بشه تو این دوران...
شما کتاب The Dictator's Handbook رو مطالعه کنید تا متوجه بشید چرا اینو میگم.

چرا عصبانی میشید من کجا به اتفاقات سال 67 انتقاد کردم که شما اینجوری میگید؟!
گفتم خوب یا بد هرچی بوده ندید میگیرم و بنا رو بر این میگیرم که رئیسی آدم خوبی بوده.
بعدشم مثال شما چه ربطی داشت؟

به گذشته آدمها توجه کنیم، خب آقای رئیسی چیکاره بوده؟ تو قوه قضاییه
پرونده میدادن دستش قضاوت میکرده بعد حکم میداده. این چه ربطی به سیاست داره؟
تو سیاست خارجی مثلا ایشون میخواد بره نماینده های 1+5 رو قضاوت کنه و حکم بده که شما اینجوری مثال میزنید؟
میخواد اعدامشون کنه مثل منافقین؟ یا مملکت رو با پول به قول خودشون نذورات و وقف بگردونه؟
به حرفهای ایشون توجه کنید متوجه میشید اطلاعاتشون در مورد سیاست خیلی پایینه، این حرف منم نیست فقط
مملکت 4 سال باید دست کارآموز باشه یعنی؟
من نمیخوام جناحی حرف بزنم ولی جناح شما آدم مناسب برای این قوه رو جلو نفرستاده، قبول کنید اینو.

اگه اینجوریه پس ما چرا تفکیک قوا داریم؟!
اونی که تو قوه قضاییه هست قوه مجرییه هم باشه دیگه! فرق داره حوزه کاری اینها با هم نگید این حرف رو شما.
اگه طرف قاضی خوبیه تو همون قوه قضاییه کارش رو ادامه بده. علی دائی هم تو فوتبال این مملکت کلی گل زده اونجا کارش خیلی درست بوده پس بیایم رئیس جمهورش بکنیم چون حتما موفق میشه تو سیاست هم. مثل رضازاده و دبیر و جدیدی که مدال المپیک آوردن بعد رفتن رو شورای شهر، خیلی هم موفق بودن دوستان!!!

قاسم سلیمانی رو چرا مثال میزنید دیگه؟ اون که نظامیه اصلا چه ربطی به حرف من داشت؟
تاریخ پر از سربازان و نظامی های خوبیه که پادشاه افتضاحی شدن، هرکسی را بهر کاری ساختن...

........

پ.ن: اونایی که بازی تاج و تخت رو دیدن میدونن عاقبت ند استارک و رابرت براتیون چی شد Big Grin
ند آدم خوبی بود رابرت سرباز خوبی...
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

یــک دردِ مـشـتــرک

آقای "نادر فتوره‌چی" (پرچـمـدار یک جریان جدی "پرسش‌گری" از میان نیروهای جناح مخالف) در
انـتقاد به «جو استادیومیِ» باندِ اعتدال و سبز و بنفش، متـنـی را نـگارش کرده‌اند که‌چرا آنها که
نـمی خواهند رأی بدهنـد باید به شـما "لشگر رأی دهنــدگان هیـستـریـک" جواب پـس بـدهـنـد؟

فارغ از میـزان همراهی بنــده با تمامِ یادداشت ایشان و یا نـقد اعتبار و مداقـه‌هایی که می‌شود
روی آن داشت، نـشان از یک «دردِ مشترک» است؛ مـشابـه «جـو اسـتادیومیِ» بانـدِ راستی‌ها
و «حزب‌الله فعلی» [بـردگان فرمان‌بردارِ راست‌گرایـان] در مواجهه با «حزب‌الله اهل تفکر و تعـقـل»
و هدف از این ارسال ابداً ارتباطی با «رأی ندادن» ندارد بلکه طرح مسئله‌های جناح مخالف است (شرح در تصویر زیر):

[تصویر: Nfatourehchi_01.jpg]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: می‌گوینـد «مـا» نیــز روزی اینـگـونـه بـوده‌ایـم، و بـه نظر می‌رسد امروز کمی تا قسمتی «پیـشــرفـت» کرده‌ایم:

[تصویر: Abrar_01.jpg]
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
(۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۴۰)#1Zero نوشته است: [ -> ]سخت نیست، غیرممکنه!
اینکه آدم خوب سیاستمدار خوبی هم بشه تو این دوران...
شما کتاب The Dictator's Handbook رو مطالعه کنید تا متوجه بشید چرا اینو میگم.

چرا عصبانی میشید من کجا به اتفاقات سال 67 انتقاد کردم که شما اینجوری میگید؟!
گفتم خوب یا بد هرچی بوده ندید میگیرم و بنا رو بر این میگیرم که رئیسی آدم خوبی بوده.
بعدشم مثال شما چه ربطی داشت؟

به گذشته آدمها توجه کنیم، خب آقای رئیسی چیکاره بوده؟ تو قوه قضاییه
پرونده میدادن دستش قضاوت میکرده بعد حکم میداده. این چه ربطی به سیاست داره؟
تو سیاست خارجی مثلا ایشون میخواد بره نماینده های 1+5 رو قضاوت کنه و حکم بده که شما اینجوری مثال میزنید؟
میخواد اعدامشون کنه مثل منافقین؟ یا مملکت رو با پول به قول خودشون نذورات و وقف بگردونه؟
به حرفهای ایشون توجه کنید متوجه میشید اطلاعاتشون در مورد سیاست خیلی پایینه، این حرف منم نیست فقط
مملکت 4 سال باید دست کارآموز باشه یعنی؟
من نمیخوام جناحی حرف بزنم ولی جناح شما آدم مناسب برای این قوه رو جلو نفرستاده، قبول کنید اینو.

اگه اینجوریه پس ما چرا تفکیک قوا داریم؟!
اونی که تو قوه قضاییه هست قوه مجرییه هم باشه دیگه! فرق داره حوزه کاری اینها با هم نگید این حرف رو شما.
اگه طرف قاضی خوبیه تو همون قوه قضاییه کارش رو ادامه بده. علی دائی هم تو فوتبال این مملکت کلی گل زده اونجا کارش خیلی درست بوده پس بیایم رئیس جمهورش بکنیم چون حتما موفق میشه تو سیاست هم. مثل رضازاده و دبیر و جدیدی که مدال المپیک آوردن بعد رفتن رو شورای شهر، خیلی هم موفق بودن دوستان!!!

قاسم سلیمانی رو چرا مثال میزنید دیگه؟ اون که نظامیه اصلا چه ربطی به حرف من داشت؟
تاریخ پر از سربازان و نظامی های خوبیه که پادشاه افتضاحی شدن، هرکسی را بهر کاری ساختن...

........

پ.ن: اونایی که بازی تاج و تخت رو دیدن میدونن عاقبت ند استارک و رابرت براتیون چی شد Big Grin
ند آدم خوبی بود رابرت سرباز خوبی...
آقای zero من همیشه نظرات شما رو می‌خونم و در حالی که نظراتتون مخالف نظرات بنده هم ممکنه باشه یا هست اما برای بنده جالب هست که شما پشت حرفی که می‌زنید دلایل خوبی هم میارید ... حالا بگذریم .
اگر چه من عصبانی نشدم و با کمال آرامش پست قبل رو نگاشتم اما شما دقت بفرمایید در پست قبل که در مورد سال ۶۷ فرمودید ،لازمه بیشتر دقت کنید ،این که شما نبودید ، دلیل نمیشه ندونید در موردش . سابقه بزرگترین گروه ترور . حتما در باره ش مطالعه کنید که سرتون کلاه نره .
دوم اینکه نگذارید کسی به شما خط بده که چطور در مورد وقایع آینده یا گذشته طوری که اونها میخوان ،بیاندیشید . اون هم با یک سریال .فقط شما این سریال رو نمی‌بینید Smile . نگذارید فی*ل*تر ذهنی شما رو خط دهی کنند .
ممکنه یک آدم خوب عاقبت به شر بشه یا آدم بد عاقبت به خیر . ملاک ما کدوم زمان هست ؟!
سوم اینکه آقای رییسی اصلا قاضی نبودند تا حکمی بدهند .Smile
چهارم اینکه ایشون فوق لیسانسش حقوق بین الملل هست . پس فقط آدم خوبی نیست !
پنجم اینکه سردار سلیمانی کاری رو داره الان انجام می‌دهد که اگر سال ۶۷ جای آقای رییسی بود انجام می‌داد . مقابله با داعش وطنی ...

ششم اینکه گرایش فکری بنده و نماینده من رو چطوری شناختید ؟!Smile من خودم هنوز دقیقا تصمیم نگرفتم به چه کسی رای بدم .
اصلا عادل باشیم لازم نیست کسی رو تخریب کنیم تا نماینده ما سربلند باشه . کاندید خوب ، خودش مشخصه . سلیقه هر کس هم محفوظ و می‌تونه طبقش عمل کنه .
من اینجا سرخط میدم برای هر کسی که واقعا میخواد برای مردمش به اندازه خودش کاری کنه و انتخاب درستی داشته باشه.

اول اینکه ایشون پاکدست هستن و حتی گفتن رییس جمهور شدم هیچ فک و فامیل و خان داداش و ... رو در دولت راه نمیدم تا هم خودشون راحت باشن هم من. این سیاست امام و رهبر هم بود. تهمت دزدی به هر کی بچسبه به ایشون نمی چسبه. وضعیت زندگی فعلی ایشون بعد از ۶۰ سال مشخصه... رییس دولت به عنوان مهمترین بخش فساد انگیز مملکت باید پاکدست باشه که ایشون هست.

معاونت قوه قضاییه وظایف بزرگتری داره تا بررسی پرونده دزدی های بچگانه. از جمله کارهای مهم معاونت قوه قضاییه مثلا هماهنگی و ارتباط و بررسی اختلافات بین سه قوه مملکته. ایشون از الان تجربه هماهنگی بین قوای سه گانه مملکت رو دارا هستن. راه و چاه و ادبیات و .... تجربه ای که روحانی و دیگران اصلا نداشتن. ضمنا روحیه حفظ وحدت ایشون و همکاری قوی با قوه قضاییه خیلی سریع می تونه مشکلات فساد دولتی رو حل کنه.

بعد مهمترین تجربیات ایشون در زمان خدمت ایشون در بازرسی کشور هست که بسیار مهم و حیاتی بود. نظارت و بازرسی تخلفات در سطوح تمامی وزارتخانه ها و بررسی فعالیتهای دولت در جهت اهداف و برنامه های کلان مملکتی از جمله امور مهم هست که ایشون ۱۰ سال باهاش سر و کار داشته. اصلا ایشون فعالیت وزارتخونه ها در جهت پوشش اسناد بالادستی دنبال می کردن و با مسایل کلان کشوری و نظام اشنایی دارن....

در زمان دولت اصلاحات سه بار نمایشگاه با عنوان آسیب راه اندازی میکنن که با بررسی تمامی مشکلات وزارتخانه ها حتی طرح اصلاحی هم داده بودن و چند صد مدیر دولتی رو دعوت کرده بودن که حتی اقای عارف و ناطق نوری بسیار تحسین کرده بودن و اذعان کردن ایشون وزارتخانه ها رو بهتر از وزرا می شناسه. مقایسه کنین با رییس جمهوری که اصلا ساختار وزارتخونه ها رو نمی شناسه و فقط می تونه به گزارش های دفاتر وزارتخونه اکتفا کنه.

خودشون افسوس می خوردن که من نقاط کور و مشکل افرین وزارتخانه ها رو به مدیران گوشزد می کردم و تاسف می خوردم که چرا با وجودیکه میشه با فلان اقدام اصلاحی بخشی از مشکلات رو حل کرد اما متاسفانه مدیران تبعیت نمی کردن چون الزام قانونی نداشته. ایشون گفتن یکی از دلایل ورودشون به صحنه داشتن چنین سابقه ای هست که بلکه بتونن بخشی از ایرادات سازمانهای دولتی رو مرتفع کنن.

در تصمیم گیری راسخ هستن. تمامی دوستان مشهدی بدون استثنا از محبوبیت ایشون و اقدامات سازنده و محسوس ایشون در یکسال اخیر گفته و میگن. سرچ کنین ببینین چه کارهای زیادی در عرض همین یکسال.... پی دی افش هست بگردین.... البته اگه احیانا گذرتون به سایتهای حامی ایشون باز بشه.

تقوی دارن. روی بیت المال حساسیت دارن. خوش اخلاق هستن چیزی در دو کاندید دیگه شاهدش نبودیم. خود همین اخلاق گرایی خیلی کمک میکنه به حفظ ارامش در کشور برعکس دو کاندید دیگه که...

هی میگن برنامه نداره. برنامه مشخصه. سند چشم انداز هست طرح های بالادستی هست. ابلاغات سیاست اقتصاد مقاومتی هست. رهبری هم گفتن هر سال ریز می پردازن به حوزه های مختلف.... ما بیشتر از اینکه نیاز به برنامه داشته باشیم نیاز به مجری دلسوز و کارا و پر تلاش و نیروهای جوان انقلابی داریم. قرار نیست رییس جمهور درگیر ساخت پالایشگاه بشه.

فکر باید سالم باشه. ارمانگرا باید باشه. امید به تغییر باید داشته باشه نه مثل این دولت که خسته و بی رمق میگه کل درامد من نفته و مالیات که بیشتر از اینم نمیشه. روسیه ۳ برابر فروش نفت ما بازی و نرم افزار تولید میکنه. فقط فروش نفت و در قبالش واردات هر کالایی که اونها برامون تصمیم بگیرن باعث میشه اقتصاد و تولید و صنعت نابود بشه. فروش نداشته باشیم شاید بهتر باشه. کشورهای دیگه که نفت ندارن چطوری امورات رو سر می کنن. بابا فکر جدیدی طرح جدیدی فرصت بدن به جوانهای خوش فکر نه ژنرال ژنرال بکنن.

در زمینه سیاست خارجی زوم کردن روی صادرات به همسایه ها چیزی که متاسفانه اقایون دولت غفلت کردن ازش. رفتن سراغ کشورهایی که سابقه ای جز مکیدن زالو وار مردم کشورهای مختلف نداشتن. میرن سراغ کشورهای اروپایی و امریکایی و با وارد کردن کالای لوکس یا کالایی که تولید داخل حتی با کیفیت داره به اسم تجارت ازاد و پیوستن به تجارت جهانی و ... داغون می کنن. بیخود نیست نصف صنعت تعطیل و نیمه تعطیل شده. قبول هم نمی کنن متاسفانه. ۴ سال پیش با تمسخر می گفت دولت احمدی نژاد برای کارگران چینی اشتغال ایجاد میکنه خودشون واردات از چینشون دو برابر شده هیچ برای کارگران اروپایی و امریکایی و عربی تولید شغل می کنن. ۱۱ میلیون دلار مربای وارداتی و اب معدنی وارداتی و میلیاردها دلار بنزین وارداتی و واردات تراکتور سنگین از مجارستان با وجود راه اندازی خط تولید تبریز و واردات ریل از چین با وجود خط تولید و توربین با وجود شاهکارهای شرکت مپنا و سفارش ساخت ۱۲ کشتی تجاری به کره جنوبی با وجود اشکهای مدیر عامل موفق شرکت صدرای ۵۰۰۰ پرسنلی از بیکاری و تعدیل نیروهاش. خیلی درد داره. بعد هم هی میگن این سیاستهای اقتصادی روحانی نبود می شدیم ونزوئلا. برعکسه. واقعا اگر کسی منصفانه میخواد بدونه کدوم سیاست ایران رو ونزوئلا میکنه مطلب علمی و دقیق زیر رو بخونه

لینک

اما اقای رییسی نگاهش عکس این نگاهه. اشتغال رو سرمایه گذار خارجی نمی تونه حل کنه. فقط اقایون همین تک راه رو بلدن اونم چه سرمایه دارانی.... بماند که لابلای همین مراودات جاسوس هم می فرستن که اخبارش رو شنیدین. با این وضع برجام باید دیپلماسی کشوری دنبال مبادلات مالی غیر از دلار باشه. تا ابد که نمیشه زانوی گدایی زد و ایمیل طوفانی نوشت برجام قانونیه و توش مبادلات دلاری رفع نشده. زاییدن متاسفانه. به خودشون ۲۰ هم میدن مدال هم اویزون می کنن. تغییر لازمه. فکر جدید طرح جدید....

نکته مهم دیگه خودش رو خدمتگذار مردم می دونه نه طلبکار. واقعا اینها باید خدمتگزار باشن. ۲۰ میلیون حقوق و اون خونه و ماشین خوشکلشون رو از صدقه سر مردم دارن بعد اینقدر بی شرم و حیا که بیان بگن همه وعده هامون رو عملی کردیم و شرمنده مردم نیستیم؟ خراب کرده اما میگه صد البته که در زمینه اقتصاد موفق بوده ایم. وزراش هم که طلبکار مردم هستن جواب سربالا میدن. با ماشین بنزش میاد جلو کارگر کارخونه.... این رفتار خادمه؟ البته که نه. ۴ سال پیش که اومدن رو کار به تمسخر دولت احمدی نژاد گفتن مملکت خادم نمی خواد مدیر میخواد. به همین بهانه مشتی پیرمرد پولدار خسته بی انگیزه اومدن میخوان کار جهادی کنن....
مقایسه کنین با اقای رییسی که یکی از افراد اشنای موثق که تو استان قدس سمت داره می گفت در جلسه ای خصوصی بدون دوربین گزارشی عالی از فعالیتهای مختلف استان قدس و خدمت به فقرا و ازدواج و زائرا و .... دادیم. منتظر بودیم از ما تشکر کنن و خوشحال بشن و .... در کمال تعجب گفتن هر کاری کرده باشیم چون اسم امام رضا علیه السلام روی ما هست کمه. ما باز شرمنده ایم و .... این رفتار خادم هست که مدیر هم هست.....

در زمینه فرهنگی کم صحبت شد. بنده هم کمتر رصد کردم. اما برای شناخت طرز تفکر یه کلیپ ازشون دیدم. مثلا در مورد مقوله بد حجابی ایشون معتقد بودن این دولت بیست و خورده ای برنامه شورای انقلاب فرهنگی رو کامل سپردن به وزارت کشور در حالیکه اینکار غلطه. این وظیفه وزارت ارشاده تا فرهنگ سازی کنه وگرنه وزارت کشور جز کار پلیسی و برخورد سخت کاری بلد نیست بکنه. البته بالاخره با هنجارشکنی باید برخورد بشه اما متاسفانه همه برخوردها از یک جنس نیست و بد رفتاری ها و کج سلیقگی ها دین زگی رو افزایش داده. شاید با تغییر نگرش و تغییر وظایف اتفاق مبارکی در این زمینه بیافته شاید. لااقل ارزش ریسک کردن رو داره حتی برای نگاه های غیر دینی. این ۴ سال که دولت هیچ کمکی نتونست بهشون بکنه... البته این یک مثال بود از نوع نگاه... لااقل نگران نیستیم تو سنین خردسالی سند ۲۰۳۰ رو اجرایی کنن . به بچه های معصوم و بی گناهمون بحث های خودارضایی و همجنس بازی و چند پدری و چند مادری اموزش بدن....Confused

در مورد یارانه هم دوستان اولا به قول خود اقای رییسی قراره یارانه سه دهک پایین که خدا میدونه بخش زیادی شون درامد بسیار ناچیز در حد ۱۰۰ هزار و حتی صفر دارن افزایش پیدا کنه. مستندهای چند ساعتی برنامه ثریا در استانهای خوزستان و کرمان و سیستان رو ببینین. زاغه نشینان چندمیلیونی اطراف کلان شهرها. اینها مهاجر خارجی نیستن. روستاییان بیکار هستن. روستاهای سیستان بعضی ها شناسنامه ندارن چه برسه به یارانه. تا میخوان پیگیری کنن انگ افغانی بودن و رد کردن به افغانستان بهشون می زنن و این بیچاره ها فرار می کنن. دلمون که از سنگ نیست. این دولت خداوکیلی یه بار برای حفظ ظاهر و پوپولیستی هم که شده رفت تو روستاهای محروم؟ یه بارم رفت معدن بهش توپیدن. اخیرا نامه عذرخواهی ازشون گرفتن. روحیه اشرافی گری رو نمیشه دید؟ استان قدس ۳۰۰۰ نیروی جهادی توی یکسال اخیر به روستاها فرستاده. درد فقر محرومین رو از نزدیک می فهمه. دولتی ها به رییسی میگن از کجا میخواد یارانه بیاره بده به مردم. اولا دروغ میگن به مردم نیست به سه دهک پایینه و اینم وظیفه است بی منت. هدف یارانه همین بوده. حالا اقایون با اس ام اس دم انتخابات یارانه ۳۰۰ هزار خانوار انصرافی رو که انصراف داده بودن برگردوندن. رییسی میگه یارانه پولدارها مالیات فراری ها و تجارت خونخوارها رو جلوشو بگیری پول برای سه دهک پایین جور میشه. کجاش این حرف ناحقه. باید اینکار بشه. به قول جناب محمدصدرا دولت در این روزهای پایانی اینهمه یارانه اقشار ضعیف رو سه برابر کرد هیچ یارانه انصرافی رو برمی گردونه تورم نمیشه و قابل تامینه اما رییسی که می گفت می گفتن از کجا تامین بشه؟ گفتن ۱ میلیون شغل شعاره خودشون گفتن اگر ال و بل کنیم ۹۵۰ هزار شغل در سال میشه. سایت کارانه رو فی*ل*تر کردن سایت کارورزی راه انداختن. سه برابر کردن یارانه اقشار ضعیف که ایده رییسی بود. کلا کپی پیست اقایون خیلی خوبه. به زودی قصه کپی پیست رساله دکتری ایشون هم عمومی میشه. ...

در بحث اشتغال در استان قدس کارهای زیادی شده و میشه... بحث فروش محصولات روستاها نزدیک حرم و .... ولی این مقوله بود که پای ایشون رو به انتخابات باز کرد چون بیشترین مطالبات مردم از استان قدس مسئله اشتغال بود که خیلی نمیشد در اون جایگاه کارهای بزرگی کرد...

با همه اینها حاضر نشدن از اسم امام رضا علیه السلام برای تبلیغ بهره ببرن برعکی داداش بعضی ها که فسادش رو شد رفت لباس خادمی حرم رو پوشید. از روزی که تصمیم گرفتن کاندید بشن دیگه حرم امام نرفتن تا به قول خودشون اون بارگاه پاک الوده به این حرفها نشه بعد اون نامرد تو مناظره....

از بین این کاندیداها بهتر از ایشون نیست. البته من در مورد اینده ایشون نمی دونم. ما متاسفانه یه احمدی نژاد داشتیم که بعد از ۴ سال هم اخلاقش بدتر شد هم کارهاش هم ... ولی بی انصافی و بی عقلی و غیر منطقیه هر کس مومن مذهبی بود و هر کس از فقرا حمایت کرد و شعار عدالت داد انگ احمدی نژادی بهش بچسبونیم و از رده خارجش کنیم. امیدواریم ایشون رأی بیاره و اگر اورد عوض نشه. ولی رجوع میدم دوستان رو به قاعده کاملا عقلی آزموده را آزمودن خطاست...

یه نکته هم بنده چون تا اندازه ای در پروژه های فنی اجرایی فعالیت دارم می دونم که کار اجرایی خیلی سخته. کلی برنامه ریزی و زمانبندی و تخمین هزینه و نیرو و .... می کنیم درست از اب در نمیاد. انصاف اینه که به همه کارهای دولت ایراد نگیریم هر چند این حرف رو باید در مورد دولتهای قبل و بعد هم زد. اما عرض بنده اینه یه وقت طرز تفکر درسته. برنامه ریزی هم تا حد ممکن عاقلانه و درست. خب مشکلات اجرایی پیش میاد و ... اما یه وقت طرز تفکر کلا غلطه. این سیاستهای صندوق بین المللی پول زمان هاشمی پدر ملت رو در اورد. نیازی نبود دوباره امتحان بشه اما کج فکری هست و کاریش نمیشه کرد. این طرز تفکر چون از پایه غلطه هیچ امیدی که بهش نیست فقط فقر و بیکاری و ورشکستگی و واردات و فاصله طبقاتی و ... ایجاد میکنه. اینم مشکل دیگه دولته که صدای ملت بیچاره رو زودهنگام تر از زمان ۸ ساله هاشمی در اورده....
جناب آقای بیداری اندیشه. باید می گفتید در مورد یارانه دولت صورتی الان اقدام کرد. یارانه دهک های پایین رو سه برابر کرد و یارانه ما رو که حذف کرده بود ظرف دیشب تا حالا برگردونده.

چناب رییسی از همون منابعی استفاده می کنه که الان دولت با اون منابع این کارها رو می کنه. اقل دلیل بر چیزی وقوع اونه.
(۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۱۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]آقای zero من همیشه نظرات شما رو می‌خونم و در حالی که نظراتتون مخالف نظرات بنده هم ممکنه باشه یا هست اما برای بنده جالب هست که شما پشت حرفی که می‌زنید دلایل خوبی هم میارید ... حالا بگذریم .

لطف می کنید.

نقل قول:اگر چه من عصبانی نشدم و با کمال آرامش پست قبل رو نگاشتم اما شما دقت بفرمایید در پست قبل که در مورد سال ۶۷ فرمودید ،لازمه بیشتر دقت کنید ،این که شما نبودید ، دلیل نمیشه ندونید در موردش . سابقه بزرگترین گروه ترور . حتما در باره ش مطالعه کنید که سرتون کلاه نره .

ببینید من هی خواستم این قضیه رو باز نکنم شما همچنان دارید کشش میدید.
شما میای میگی بزرگترین گروه ترور کشور و اینکه بقال محل رو کشتن و اینا ولی نمیاید بگید که تمام قضیه سال 67 این نبوده. نمیگید قاطی اون اعدامی ها جوونی بوده که به خاطر یه مجله اعدام شده! به خاطر یه کتاب اعدام شده! به خاطر اینکه میخواسته در مورد یه جریانی اطلاعت کسب کنه اعدام شده! یه جوون! بدون محاکمه و وکیل!
حتی اگر یک نفر اینجوری اعدام شده باشه، این با توجه به آیه همون قرآنی که بهش اعتقاد دارید جنایت هست...
شما فکرش رو بکن طرز تفکر خود شمای نوعی الان با اون موقعی که جوانتر بودید چه قدر فرق کرده، بعد فکر کنید یه گروهی شما رو به خاطر اون تفکرات اعدام میکردن. اعدام های دسته جمعی مشکل سال 67 بوده از نظر من. همه رو با هم سوزاندن مشکل بوده از نظر من. اینکه بیاید عکس ترور شده ها رو زیرش بنویسید منافقا اینکار رو کردن و برای همین اعدام های 67 صورت گرفته خود رو گول زدنه. اگر هم اعتقاد دارید با توجه به شرایط اونموقع کشور اینکار درست بوده پس فکر نکنم بشه به بقیه هم خرده گرفت. صدام، هیتلر، استالین اینها هم حتما دلایل خودشونو برای جنایت داشتن.

نقل قول:دوم اینکه نگذارید کسی به شما خط بده که چطور در مورد وقایع آینده یا گذشته طوری که اونها میخوان ،بیاندیشید . اون هم با یک سریال .فقط شما این سریال رو نمی‌بینید Smile . نگذارید فی*ل*تر ذهنی شما رو خط دهی کنند .

باشه به شرط اینکه شما هم به نصیحت خودتون عمل کنید Blush
من که دارم عمل میکنم درحد توانم وگرنه اینجا چیکار میکردم الان؟ شما گفتید ارسال های من رو میخونید پس حتما میدونید طرز تفکر من چیه کم و بیش. کشته مرده ی جناح خاصی نیستم قبلا هم گفتم فلان جناح مثل پروکسیه اما از یسری ها ضربه بیشتر خوردم تا یسری دیگه. ولی اینی که شما میگی همیشه هدف من بوده، هدف شما هم باشه.

درضمن فکر میکردم اون اسمایلی با اون دندون های گنده نشون بده قصد اون مثال بار کمدی نوشته هست.
از اینکه یه جوک رو توضیح بدم متنفرم ولی شما این رو هم بدون حتی تو پیش پا افتاده ترین داستان ها هم ردپایی از حقیقت هست! با این که اعتقاد دارم اون داستانی که مثال زدم (اول کتاب بوده) خیلی پربارتر از یه داستان پیش پا افتاده هست.

نقل قول:ممکنه یک آدم خوب عاقبت به شر بشه یا آدم بد عاقبت به خیر . ملاک ما کدوم زمان هست ؟!

گفتم که تو این زمان، آدم خوب تو سیاست یا آدم خوب نمیمونه یا کلا نمیمونه!
باز هم میگم شما کتاب The Dictator's Handbook رو مطالعه کنید خیلی چیزها رو در مورد سیاست بهتر از الان متوجه میشید. به زبان ساده توضیح داده واقعا کتاب عالی هست برای مردم.

نقل قول:سوم اینکه آقای رییسی اصلا قاضی نبودند تا حکمی بدهند .Smile

figurative speech

نقل قول:چهارم اینکه ایشون فوق لیسانسش حقوق بین الملل هست . پس فقط آدم خوبی نیست !

آدم خوب + مدرک تحصیلی = ؟!

نقل قول:پنجم اینکه سردار سلیمانی کاری رو داره الان انجام می‌دهد که اگر سال ۶۷ جای آقای رییسی بود انجام می‌داد . مقابله با داعش وطنی

باز هم متوجه نمیشم، یه نظامی یا یه قاضی تو مسئولیت یه کاری رو انجام میده به نظر شما کار درستیه.
این تو زمینه کاری خودش میشه یه آدم کار درست. حالا با چه فرمولی شما سعی دارید این کار درستی رو تو یه زمینه کاری متفاوت دیگه توجیه کنید؟ البته من مخالفم با شما قاسم سلیمانی جای آقای رئیسی بود قضیه فرق میکرد و کلا موفق تر بود اون جریان چون نظامی ها چیزی به اسم محاکمه صحرایی دارن. این روش موثرتره!

نقل قول:ششم اینکه گرایش فکری بنده و نماینده من رو چطوری شناختید ؟!Smile من خودم هنوز دقیقا تصمیم نگرفتم به چه کسی رای بدم .

حدس زدم چون مسلما به کاندیدا با تفکر اصلاحات رای نمیدید، درست میگم؟!
دوتا طرز تفکر کلی هم بیشتر تو این انتخابات نیست...

نقل قول:اصلا عادل باشیم لازم نیست کسی رو تخریب کنیم تا نماینده ما سربلند باشه . کاندید خوب ، خودش مشخصه . سلیقه هر کس هم محفوظ و می‌تونه طبقش عمل کنه .

موافقم این قسمت رو.
فقط کاشکی اون جمله ی آخر، اون حق رو اون جوون سی سال پیش هم داشت.
بسم تعالی

عجب قیامی کرده اصفهان....Surprise
روحانی خیلی می نازید به دیدارش تو اصفهان! حداقل 1.5 یا 2 برابر ایشان ، از اقای رئیسی استقبال شده.
اصفهان مومن مچکریمHeart
(۲۵/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۵۱)Islam نوشته است: [ -> ]بسم تعالی

عجب قیامی کرده اصفهان....Surprise
روحانی خیلی می نازید به دیدارش تو اصفهان! حداقل 1.5 یا 2 برابر ایشان ، از اقای رئیسی استقبال شده.
اصفهان مومن مچکریمHeart
سلام

تازه منم نرفتم وگرنه خیلی شلوغ میشد Big Grin

احمدی نژاد بیشترین آرا رو در اصفهان داشت بایدم اینطور باشه
دوستان دلم خیلی روشنه ... انشالله پیروزی نزدیکه WinkSmile
به 5 دلیل فکر میکنم پیروزیم :

1. رئیسی پس از مدتها موفق شد تمام حزب الله و عمده قشر مذهبی رو جمع کند . کاری که جلیلی 92 نتونست انجام بده

2. صحنه رقابت ، دوگانه اشرافیت و مستضعفین شده ... همون صحنه سال 84 که هاشمی رو زمین زد .

3. به عینه دارم میبینم که از قشر خاکستری جذب روحانی شدند و افرادی که مذهبی نیستند با جون و دل پوستر رئیسی دست میگیرند که من جلوشون کم میارم .

4. از عملکرد افتضاح روحانی نگم که مشخصه و خدا رو شکر مردم هم فهمیدند

5. استراتژِی و تاکتیک های دقیق انتخاباتی اصولگرا ها و فداکاری قالیباف که بلافاصله پس از پیام حمایت خاتمی تونست موج خاتمی رو بخوابونه و موج رای دم انتخابات رو به سمت رئیسی بکشونه

دوستان آماده بعد انتخابات و کار جهادی برای اقتصاد مقاومتی باشید ...
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
آدرس های مرجع