[quote='MEEAAD' pid='379187' dateline='1493558814']
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
دستدوستی حزبالله، نواصولگرا و اصلاحطلب در سهراهی تکنوکراسی
منـاظـرهی انتـخـابـات ریـاسـت جمـهـوری را بـایـد به مثـابـهی اجمـاع جریـان های سیاسی بر سر
«تکنوکـراسی» (Technocracy) دانـست. ایـن گفـت و گـوها به خـوبی نشـان داد که رقابت های
"6" نامزد ریاست جمهوری تنها رقابت میان سلیقهها و قرائتهای مختلف «تکنـوکراسی» در ایران
است. کاندیداها در شرایطی برنامه های خود را توضیح می دادند که گویی هیچ تفـاوتی نمیکرد
که نامزد ریاست جمهوری کشورهایی مثل مالزی، ترکیه، هنـد، سوئـد یا هرکشـور دیگـری باشند.
![[تصویر: Ali_Alef_01.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293575600/Ali_Alef_01.jpg)
اصلا گویی هویت ایرانی و آرمان های بلندِ جهانی و بشری انقلاب اسلامی تنها عاملی است که
هیچ تأثیری در مأموریتهای کلان جریان های سیاسی کشور ندارد. این امر که نتیـجه آرمانزدایی
از گفتار سیاسی در یک دههی اخیر کشور میباشد، وضع جدیدی را در صحنه سیـاسی کشور و
تربیت نسل جوان آن پدیـد آورده است. گفتمان «امنیت» و «معیشت» در جریـانِ "نواصولگرایی"،
قرایت خاصی از اخلاق گـرایی و عدالتخواهیِتخصصی و ولایـت مداری در جریـان حـزباللـهـی و
گفتار تقدم توسعه بر دموکراسی در جریـان اصلاحـات، موجب آن شدهاست تا همگی در سـه راه
«تکنوکراسی» به یکدیگر دست دوستی دهند.
![[تصویر: Nfatourehchi_035.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8293575950/Nfatourehchi_035.jpg)
لذا بی علـت نیـست که اکنــون اصلاح طلبـان باید با نماد کارگزاران سازندگی به صحنهی انتخابات
آمده و آقای «جهانـگیـری» به عنـوان سخنـگوی ایـن جریـان حاضر شود تا نشان دهد اکنون آرمانِ
اصلاحات در «توسعـه سرمایـه داری» و تـرویـج «نئـولیبـرالیسم اقتـصـادی» خـلاصه شـده اسـت✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
شما کاری عیر از کپی پیس کردن نداری ؟؟؟؟
دقیقا مثل افرادیکه ازش حمایت میکنید , خوب بلدین جنگ روانی راه بندازین..
نه برادر من !! این حرفها یه مشت حرف مفتِ.. البته خیلی عذر میخوام. شما هم خودتو اذیت نکن اون دوستمونم امار الکی تو تلگرام نده , چون شهری من توش زندگی میکنم جهانگیری و روحانی جایگاهی ندارن . خیلی معذرت میخوام اینقدر واضح صحبت میکنم, مردم از اسم سران اصلاح طلب ( ....و ..... ) هم حالشون بهم میخوره, چه برسه به اینکه یه اهرمی بشه که مردم رای بدن به اون جریان ..... میدونید چرا چون مردم سر سفره شون نون ندارن بخورن .....
این کلمات دفاع بی لکنت !! مال شکم سیراست وگرنه مردم عادی اصلا فکر هم نکردن به حرفهای جهانگیری .... چون سه داستانُ فقط بولد کرد ....