شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نقل قول:صداوسیما مناظرهای بین روحانی و احمدینژاد برگزار کند
به گزارش حوزه انتخابات برگزاری فارس، حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری پیرو شعار «نه به گذشته، نه به تحمل وضع موجود، تغییر به نفع مردم» پیشنهاد کرد که
صداوسیما مناظرهای بین روحانی و احمدینژاد برگزار کند.
وی افزود: تکلیف مردم را مشخص کنید؛ مردم را معطل نکنید! تا کی مردم باید در پاسخ به انتقادات خود از وضع کشور به عملکرد دولت قبل ارجاع داده شوند؟
به خدا خندم میگیره از این بابا!!!
اون وقتی که خودش و کاندیدای پیشنهادیش رو رد صلاحیت میکردید باید فکر این روز بودید
بله ما از اول هم می دونستیم که تو و امثال تو حریف روحانی و جهانگیری نیستن. ولی شما با این دید پا به عرصه گذاشتید که فرش قرمز براتون پهن میکنن و حاج آقا حاج آقا کنان، جلوتون خم و راست میشن
اینطور که پیش میره ایشون میره بعد از قالیباف و میرسلیم ...
روحانی بازم دستاش می لرزید بهش گفته بودن بزار رو میز تابلو نشه. هربار لرزش شروع میشد همین کارو میکرد...
خیلی جالبه که سپاه برات امنیت ایجاد کنه تا بتونی انتخابات برگزاری کنی بعد بگی سپاه مانع برجام میشه...
نفر اول: چرا فحش دادی؟
نفر دوم: شما افراط گرید
نفرسوم: خوب کرد فحش داد
روایت ساده از سخن میرسلیم و پاسخهای روحانی و هاشمی طبا
حجت الاسلام رئیسی خطاب به جهانگیری:
خوبه که شما بخاطر سیلی خوردن زن فومنی دلت سوخت ولی ایکاش برای شهادت حدود ۵۰۰ نفر از هم میهنان ما در منا هم همینطور بودید.
(۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۵۴)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]به خدا خندم میگیره از این بابا!!!
اون وقتی که خودش و کاندیدای پیشنهادیش رو رد صلاحیت میکردید باید فکر این روز بودید
بله ما از اول هم می دونستیم که تو و امثال تو حریف روحانی و جهانگیری نیستن. ولی شما با این دید پا به عرصه گذاشتید که فرش قرمز براتون پهن میکنن و حاج آقا حاج آقا کنان، جلوتون خم و راست میشن
اینطور که پیش میره ایشون میره بعد از قالیباف و میرسلیم ...
متوجه نشدم منظورتون آقای رئیسی بود؟؟
اگه منظورتون آقای رئیسی بود که خنده نداره.باید خوشحال باشین و افتخار کنین به چنین کاندیدایی
درضمن این عشق احمدی نژاد دیگه شما رو کور کرده .اینطور که شما احمدی نژادیا گازشو گرفتید دارید میرید به خاطر احمدی نژاد از مردم و رهبری و همه رد میشید
(۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۱۰)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]متوجه نشدم منظورتون آقای رئیسی بود؟؟
جدی نگیرید این ها لباس عزای رد صلاحیت حاج محمودشون رو از تن درنیاوردند همچنان دنبال سوژه علیه هووی محمود می گردند
این ادبیات از آه قلببشون بیرون میاد...عب! نداره
میرسلیم حرفایی رو زد که برای سال های سال مانع خارج شدنش از دهن خیلی از دانشجوها و سمپادی ها میشدند
دیدگاه های قالیباف هم درمورد برجام جالب بود
من یکی که فقط بخاطر نه به قالیباف و جبهه ی اصلاح طلبان هم که شده به میرسلیم رای میدم
پ.ن:فضای این تالار خیلی با واقعیت فرق داره بنظرم
اما خداییش آقای میرسلیم انسان والایی هستند و همچنین پر،
من فکر می کردم نقش نخودی رو خواهند داشت ولی نشون دادند دستشون پره و حسابی مقابل اینها می ایستند.
توجه کردید که هیچ کدوم از کاندیداها در مورد مقاومت هیچ حرفی نزدند.
ابوموسی اشعری هم که مدافعان حرم رو مستشاران نظامی خطاب کرد.
من فکر کنم امسال مینویسیم رئیسی و میخوانیم روحانی.
والا...
مرتضی حیدری مجری ضایع مناظره امشب یه شماره ای رو درآورد ولی انداخت تو تنگ.
امشب ترتیب اینجوری بود که اول قالیباف بره حرف بزنه که نتونه تا آخرش حرف بزنه.
بعد میرسلیم و رئیسی.
بعد که خیالشون راحت شد اینا دیگه وقت زیادی ندارن وقت نهایی و در واقع زمانی برای این که اصلاح طلبا بهتر و بیشتر حرف بزنن رو بهشون دادن.
در واقع کاری کردن که جمله آخر رو و آخرین ضربه رو اصلاح طلبا بزنن.
آقای حیدری تو ستاد انتخاباتی روحانی بوده.
واسه چی مجریش کردن؟؟؟؟
حتی اگه همه مملکت هم به روحانی رای ندن خاطر همه جمع که از صندوقا اسم روحانی میاد بیرون.
اولین بار هم شیخ محمد خاتمی واسه دور دومش گریه کرد.
اینا هم از همون حربه استفاده میکنن.
امروز هر جمله ای که آقای رئیسی و میرسلیم میگفتن من کیف میکردم.
هرچند قالیباف هم حرف دلمو میزد...
اما چه کنم که کارنامه اش مشکل داره.
علی ایها الحال...
به قول دوستان این تالار رپرزنت کننده کل جامعه نیست.
من فکر کنم یکمش رو که مردم رای میدن، یه بخشبشم وزیر کشور اوستا برسونی میکنه که بازم ناپلئونی رئیس جمهور شه.
این خط این نشون،
اینم کلاه درویشون....
والا.
مناظره خیلی بهتر از قبلی بود.
روحانی مثل مناظره قبل منفعل و تو لاک دفاعی بود
جهانگیری نتونست مثل قبل ازش دفاع کند و خودش هم خیلی بد عمل کرد و بیشتر رو خونی میکرد.
رئیسی - قالیباف - میر سلیم مثلث هماهنگ نه به وضع موجود بودند و واقعا میرسلیم و تا حدودی رئیسی بهتر از مناظره قبل عمل کردند .
![[تصویر: %D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%87_4.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8294091084/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%87_4.jpg)
quote53']
آقای حیدری تو ستاد انتخاباتی روحانی بوده.
واسه چی مجریش کردن؟؟؟؟
[/quote]
آقا بسه دیگه

پای یه حرکتی که هنوز شک داریم تقلب محسوب می شه یانه کم مونده بهش رنگ منافق هم بزنید
حیدری از وقتی که من یادمه و توی مناظرات انتخاباتی بوده. قبل از روحانی
یه مجری قابل برای برنامه های مهم کشوری هست