بسم تعالی
فن بیان معیار نیست رفقا. وقتی حضرت موسی (علی نبینا و اله و علیه السلام) مامور شدند که برای هدایت فرعون بروند، از خداوند خواستند که هارون که برادرش بود را با او بفرستد.چرا که هارون فن بیان قوی تری داشت.
یک مسئله ای به ذهن می رسد اینکه ما یک معیار مهم را فراموش کرده ایم. اینکه بدانیم مناظره نبرد گلادیاتورها نیست که هرکسی بیشتر تهمت زد برنده شود .بلکه محلی است برای سنجش صداقت و انسانیت و مدیریت(برنامه ها) افراد.
آقای رییسی بنده خدا میخواستن برنامه ی خودشون رو فقط برسونن اما آقای جهانگیری و آقای روحانی همش پای ایشون رو میگرفتن و میاوردن وسط ! بعدشم میرفتن سراغ آقای قالیباف ! این تاکتیک کثیفی برای مناظره بود .
اگر آقای روحانی رای بیارن اون هم در یک مرحله رای گیری ، مبارک مردم باشه ،اما این یعنی ملت ما به هیچ سابقه و دستاورد ،راضی هستن .
من فقط رای خودم رو میدم و مردم هر انتخابی داشته باشند ،همون فرد رییس جمهور خواهد شد .
ولی بازم میگم این تاکتیک کثیف بود .
(۲۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۳۱)Islam نوشته است: [ -> ]بسم تعالی
فن بیان معیار نیست رفقا. وقتی حضرت موسی (علی نبینا و اله و علیه السلام) مامور شدند که برای هدایت فرعون بروند، از خداوند خواستند که هارون که برادرش بود را با او بفرستد.چرا که هارون فن بیان قوی تری داشت.
اتفاقا فن بیان ملاکه بنابر مثالی که خودتون زدید

اما فن بیان و تخریب باهم فرق میکنند این رو درست فرمودید .
دوستان مطلبو نگرفتین...
این عکسو ببینین
من متاسفم که حتی توی این تالار هم کسی در این مورد حرف نمیزنه.
در صورت ریاست جمهوری روحانی در واقع رفیق جینگ ابلیس رییس جمهورمون شده.
این آقا آقای جعفری تباره که آقای روحانی به بیت ایشون بسیار رفت و آمد داشته.
گناهی نبوده که این آقا نکرده باشه.
جنگیری و لواط و زنای محصنه و ...
اون وقت آقای روحانی به جای برائت از ایشون دیشب تو مناظره به رئیسی توپید که چرا ایشونو بازداشت کردین.
با توجه به فرمایش اخیر رهبری که فرمودن ما برای مقابله فتنه آماده هستیم، من مطمئنم که روحانی رای میاره و قراره کشور رو بهم بریزه.
تو رو خدا حواسا جمع باشه.
ما کلا ۳ نوع تحریم شده بودیم.
هسته ای و موشکی و حقوق بشری.
برجام ۲ و ۳ و ادعای ایشون مبنی بر برداشتن بقیه تحریمها یعنی سر موشکها و حقوق همجنس بازها میخوایم بریم صحبت کنیم.
منتظر ضربه آخر روحانی به نظام باشین.
آدمی که با جعفری تبار خوش و بش کنه و به جای برائت ازش حمایت کنه، فاتحه جمهوری اسلامی رو خواهد خوند.
(۲۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۰۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]اتفاقا فن بیان ملاکه بنابر مثالی که خودتون زدید 
اما فن بیان و تخریب باهم فرق میکنند این رو درست فرمودید .
فن بیان یک امتیاز است و بنده رد نمی کنم. اما ایا یک معیار انتخاب است؟ مسلما نه. این مثال همین را نشان می دهد که حضرت موسی که فن بیان خیلی قوی نداشت یا حداقل نسبت به دیگران قوی تر نبود، به عنوان پیامبر صاحب شریعه انتخاب می شود.
نتیجه اینکه فن بیان معیار نیست اما مثل هزاران چیز دیگر وجودش مفید است.
تخریب کاری بود که با قالیباف کردن.ماشالا انقد پروندش هم انقد سیاهه دست هرکسی برای حمله بهش به میران کافی بازه.موضوعات حمله به آقای رئیسی یکی بحث اعدام های 67 بود و یکی بحث فسادهای آستان قدس، از وقتی آقای رئیسی اومدن این مباحث مطرح شده بود و خود روحانی هم تو میتینگ هاش اینارو میگه ولی توی تلوزیون جرئت مطرح کردنش رو نداشت.میشه از این منظر هم بهش نگاه کرد که رئیسی انقدر کاندیدای ضعیفی بود که روحانی حتی لازم ندونست از اون موضوعات بهش حمله کنه.
آقای رئیسی میاد داد میزنه شما 4 سال مملکت دستتون بود اینجوریش کردین ، بهش میگن خودت میخوای چیکار کنی میگه یارانه زیاد میکنم ، میگن از کجا میگه منابعش تامینه. بهش میگن برنامت برا موضوع x چیه میگه برناممون اینه موضوع x رو عملی کنیم.سطح مطرح کردن برنامه های آقای رئیسی انقدر پایین بود که حتی آقای میرسلیم هم بهشون گفتن این برنامه های شما خوب نیست.پخش کردن پول بین مردم خوب نیست.آقای میرسلیم در طول هفته هم گفته بود وعده زیاد کردن یارانه ها عوام فریبیه.وقتی کاندیدای هم جناح رئیسی به این موضوعات اشاره میکنه خوب روحانی هم اشاره میکنه.
آقای رئیسی میاد میگه نه گذشته نه به وضع فعلی ، بعد اطرافیانش کابینه ی احمدی نژادن.خوب معلومه از این موضوع بهش حمله میشه.
یک ماه پیش تو بحث با دوستام گفتم اومدن اقای رئیسی تاکتیکی ترین حرکتی بود که اضول گراها تاحالا انجام دادن و به شکل عحیبی از مهره های سوخته گذشته دست کشیدند.اینکه یه کمپین رئیسی بیا راه انداختن و مردم رو با اسمش اشنا کردن و بعدش کلی عکس از دیدارهاش با محرومان پخش کردن تا تصویرسازی خوب بشه و بعدش هم خودش اومد.روحانی رو میشد با یه رقیب قوی شکست داد ولی خوب آقای رئیسی خیلی ضعیف بودن.
میرسلیم رو مهره ی قوی تری نسبت به رئیسی دیدم.هم بهتر حمله میکرد هم بهتر برنامه میداد.عوام فریبی هم نمیکرد.وجدانم نه قبول میکنه به ادمی مثل روحانی رای بدم نه به ادم بی برنامه ای مثل رئیسی که اگر بخواد این قول هایی که میده رو عملی کنه تورم از زمان احمدی نژاد بدتر میشه.روز انتخابات از بین میرسلیم و هاشمی طبا یکی رو انتخاب میکنم و رای میدم.هیچکدومشون رای نمیارن شاید از ارای باطله هم کمتر باشه ولی حداقل خیالم راحته به ادم اشتباه رای ندادم.
بسم الله الرحمن الرحیم
دویدن در میدان تاریک مین!
لمپن ها مناظره را به مثابه یک مسابقه بوکس تصور می کنند که هرکس بیشتر مشت زد، امتیازش بیشتر است و برنده؛
من مناظره را به مثابه یک میدان تاریک مین درک می کنم با انبوهی از مین های #دروغ ، #تهمت ، #وقاحت و #تمسخر که برخی بی مبالات با دویدن در آن، خود را هلاک می کنند.
و دیگرانی با #اخلاق و #نجابت و #قول_سدید به سلامت از آن می گذرند.
مردمان آنسوی این مهلکه به انتظار روسفیدان نشسته اند؛
چون سیاوش
... و ابراهیم در آتش
نویسنده وحید یامین پور
----------------------------------
فقط اقای رئیسی و میرسلیم از این میدان سالم رد شدند.
همین بزرگترین معیار است برای افرادی که در دوگانگی رئیسی قالیباف مانده اند.
نقل قول:روز انتخابات از بین میرسلیم و هاشمی طبا یکی رو انتخاب میکنم و رای میدم.هیچکدومشون رای نمیارن شاید از ارای باطله هم کمتر باشه ولی حداقل خیالم راحته به ادم اشتباه رای ندادم.
خداییش این دو تا با اینکه آخر میشن، ولی منطقی تر از دیگران صحبت کردند.
نقل قول:فقط اقای رئیسی و میرسلیم از این میدان سالم رد شدند.
و هاشمی طبا
(۲۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۳۴)سعدی نوشته است: [ -> ]خداییش این دو تا با اینکه آخر میشن، ولی منطقی تر از دیگران صحبت کردند.
و هاشمی طبا
موافق نیستم. اقای هاشمی طبا گاهی اوقات هم بازی حزبی کرد و مشخصا برنامه داشتن روی ایشان. مثال بارزش هم اخرین جمع بندی ایشان بود. یا هیزم ریختن روی اتش تخریب دولت قبل و...
نقل قول:یا هیزم ریختن روی اتش تخریب دولت قبل
انتقاد اگر درست و بجا باشه باید مطرح بشه.
(۲۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۱۴)همای رحمت نوشته است: [ -> ]تخریب کاری بود که با قالیباف کردن.ماشالا انقد پروندش هم انقد سیاهه دست هرکسی برای حمله بهش به میران کافی بازه.موضوعات حمله به آقای رئیسی یکی بحث اعدام های 67 بود و یکی بحث فسادهای آستان قدس، از وقتی آقای رئیسی اومدن این مباحث مطرح شده بود و خود روحانی هم تو میتینگ هاش اینارو میگه ولی توی تلوزیون جرئت مطرح کردنش رو نداشت.میشه از این منظر هم بهش نگاه کرد که رئیسی انقدر کاندیدای ضعیفی بود که روحانی حتی لازم ندونست از اون موضوعات بهش حمله کنه.
آقای رئیسی میاد داد میزنه شما 4 سال مملکت دستتون بود اینجوریش کردین ، بهش میگن خودت میخوای چیکار کنی میگه یارانه زیاد میکنم ، میگن از کجا میگه منابعش تامینه. بهش میگن برنامت برا موضوع x چیه میگه برناممون اینه موضوع x رو عملی کنیم.سطح مطرح کردن برنامه های آقای رئیسی انقدر پایین بود که حتی آقای میرسلیم هم بهشون گفتن این برنامه های شما خوب نیست.پخش کردن پول بین مردم خوب نیست.آقای میرسلیم در طول هفته هم گفته بود وعده زیاد کردن یارانه ها عوام فریبیه.وقتی کاندیدای هم جناح رئیسی به این موضوعات اشاره میکنه خوب روحانی هم اشاره میکنه.
آقای رئیسی میاد میگه نه گذشته نه به وضع فعلی ، بعد اطرافیانش کابینه ی احمدی نژادن.خوب معلومه از این موضوع بهش حمله میشه.
یک ماه پیش تو بحث با دوستام گفتم اومدن اقای رئیسی تاکتیکی ترین حرکتی بود که اضول گراها تاحالا انجام دادن و به شکل عحیبی از مهره های سوخته گذشته دست کشیدند.اینکه یه کمپین رئیسی بیا راه انداختن و مردم رو با اسمش اشنا کردن و بعدش کلی عکس از دیدارهاش با محرومان پخش کردن تا تصویرسازی خوب بشه و بعدش هم خودش اومد.روحانی رو میشد با یه رقیب قوی شکست داد ولی خوب آقای رئیسی خیلی ضعیف بودن.
میرسلیم رو مهره ی قوی تری نسبت به رئیسی دیدم.هم بهتر حمله میکرد هم بهتر برنامه میداد.عوام فریبی هم نمیکرد.وجدانم نه قبول میکنه به ادمی مثل روحانی رای بدم نه به ادم بی برنامه ای مثل رئیسی که اگر بخواد این قول هایی که میده رو عملی کنه تورم از زمان احمدی نژاد بدتر میشه.روز انتخابات از بین میرسلیم و هاشمی طبا یکی رو انتخاب میکنم و رای میدم.هیچکدومشون رای نمیارن شاید از ارای باطله هم کمتر باشه ولی حداقل خیالم راحته به ادم اشتباه رای ندادم.
بسم تعالی
انتظار دارید در چند دقیقه همه ی برنامه ها رو با جزئیات بیان کنند؟ این غیر ممکنه. اگر همه ی وقت مناظرشون رو هم فقط برای یک طرح مصرف کنند باز هم وقت کم می اید. از یک طرف هجمه ها را باید پاسخ دهند و از طرفی برنامه هاشون رو بیان کنند. با تمام این اوصاف کسی که بیش از همه برنامه ارائه داد اقای رئیسی بود. اگر دنبال برنامه یکامل ایشان هستید موجود است می توانید مطالعه کنید.
ماجرای افزایش یارانه هم کاری صرفا تبلیغاتی نبود. اقای رئیسی همان موقع توضیح دادند که برای بهبود وضع معیشتی نیاز به دو نوع کار است. یکی کوتاه مدت که فعلا مردم را از این فلاکت نجات دهیم . دیگری بلند مدت.افزایش یارانه ها یکی از طرح های کوتاه مدت ایشان است که توضیح هم دادند شدنی است.تنها با گرفتن بخش کوچکی از معوقات بانکی و حذف دهک هایی که نیاز به یارانه ندارند،این کاملا شدنی است.
برنامه ی بلند مدت رو هم تا جایی که وقت بود باز کردند و سر تیترهاش رو گفتند. حداقلش از سایر کاندیداها بسیار قوی تر عمل کردند.