در کتاب لوامع البینات است که موسی بن عمران به دندان درد مبتلا شد به پروردگار شکایت کرد .خداوند دستور داد فلان گیاه را به کار بر . موسی به کار برد دندان دردش خوب شد . مرتبه دیگر دندانش درد گرفت رفت همان گیاه را به کار برد اما اثری ندید . عرض کرد پروردگارا چه شد بار اول این گیاه اثر کرد ولی حالا اثر نکرد ؟
ندا رسید ای موسی دفعه قبل به امید ما رفتی ، اما این بار به امید گیاه و دوا رفتی و از ما غافل شدی .
البته باید خدمتتان عرض کنم این امر منافاتی با شکر از واسطه خداوند را ندارد تا جاییکه شخص مشرک نشود و شفا را از واسطه نبیند . یا حق 
نقل از شهید دستغیب
بوى كباب
آیت الله بهاء الدینى مى فرمودند: یك وقتى ما را یك نفر دعوت كرد و كباب خوبى هم درست كرده بود و همه مشغول خوردن شده بودند.، اما من دیدم كباب بوى تعفن مى دهد به طورى كه از بوى تعفن آن گیج شده بودم و هر چه كردم، دستم طرف غذا نمى رفت بعد معلوم شد كه آن آقا رفته، از یكى از قصابها یك شقه گوسفند برداشته و بدون رضایت او آورده است. این چه علمى است كه توى قهوه خانه هاى بین راه گوشت كلاغ به او بدهند، بخورد و نفهمد؟ این چه علمى است كه طرف نفهمد غذایى كه جلوى او گذاشته اند حرام گوشت است یا حلال گوشت . این علم بدرد نمى خورد.
چیست توحید خدا، افروختن
خود را پیش واحد سوختن
بگذار وبگذر، ببین ودل نبند ، چشم بینداز دل نباز،
که دیریا زود باید گذشت و گذشت.امام علی (علیه السلام)
چشم اگر پاک باشد از زبان هم زیبا تر سخن می گوید....
(۲۹/شهریور/۹۰ ۱۰:۳۰)saloomeh نوشته است: [ -> ]
سایز عکستون خیلی بزرگه، موقعه لود این صفحه مدت زمان زیادتری صرف میشه؛ خواهشا تایپکتون رو ویرایش کنید!
باتشکر
سوال ریاضی یک یهودی از امام علی علیه السلام
شخصی یهودی به حضور حضرت مولی آمد و پرسید " عددی را به دست من بده که قابل تقسیم بر 1،2،3،4،5،6،7،8،9 باشد بی آنکه باقی بیاورد ."
امام بی درنگ به او فرمودند : روزهای هفته را بر روزهای یک سال " فرمود : خودت ضرب کن که حاصلضرب آن قابل قسمت بر همه اعداد مذکور ( بدون باقیمانده ) خواهد بود .
سوال کننده 7 را در 360 ضرب کرد حاصلضرب شد 2520 . این عدد را بر اعداد فوق تقیسم کرد ، دید بر همه اعداد قابل تقسیم است بدون اینکه باقی بیاورد .
جاده جوانی لغزنده است زنجیر ایمان را بببندیم.
سلام عرض میکنم خدمت شما دوستان گرامی.
من مدت تقریبا سه ماه تهران نبودم متاسفانه کمتر به سایت سر میزدم.
متاسفانه از اول تابستان ما درگیر بیماری یکی از اقوام عزیز نزدیکمون بودیم که متاسفانه
در اخر تابستان این عزیز در دو سه هفته قبل از بین ما رفتند.
از خداوند میخواهم که تمام رفتگان را مورد مغفرت و رحمت خودش قرار دهد.