تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی اثار امینم(eminem)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
بد و بیراه گفتن ب اوباما و بوش و بن لادن و ...خیلیای دیگه دلیل ضد بودن امینم با حکومت نمیشه ؟؟من کاری با لیدی گاگا و بقیه ندارم چون زیاد راجبشون نمیدونم همه ی پستارم خوندم ولی امینم هیجا از دین و خدا بد نمیگه و خیلی جا ها میگه از خداکمک بخواین و...
میگین dreشیطانی بود ولی اگه چند تا اهنگ های امینم و dreرو گوش کنین و ویدئو های جدیدشونو ببینین میفهمین چقد تفاوت دارن من نمیگم dre شیطانی یا هرچی خیلی هم بهش احترام میزارم ولی فقط چون ب امینم خیییلی کمک کرد.
ادم عقل داره میتونه فرق درست و غلطو بفهمه و انتخاب کنه چی گوش بده من اینو ب خاطر گول زدن خودم نمیگم ک گوش دادن زیاد اهنگ میتونه تاثیر منفی نداشته باشه واقعا اینطوره
امینم زیاد تو اهنگاش از فحش و حرفای بد استفاده میکنه درست ولی فحش دادن از سر ناراحتی و شکایت ی چیزه برا ترویج فساد ی چیز تاثیرشونم خیلی فرق داده .
خواننده ها و افراد تاثیر گزار میتونن انتخاب کنن ک ب کی خدمت کنن امینم کاملا مستقله و تنها هدف خوندنشم گفتن چیزاییه ک هیچوقت نتونسته ب کسی بگه ولی حالا میتونه ب همه دنیا بگه منظورم عقایدش نیست شرایط زندگیشه(این مصاحبشم باحاله)
FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT="
نیویورک راک: خب، از اینکه ثروتمند و مشهور شدی و تعداد خیلی زیادی
از نوجوان ها بهت علاقه دارند چه احساسی دارید؟
امینم: من همیشه در آرزوی این چیزا بودم اما این رویا تقریبأ برام یه کابوس وحشتناک شده. منظورم اینه که هرکسی دوست داره به جایی که من الان رسیدم برسه. همه می خوان هر طوری شده به موفقیت من برسند. باید حواستون باشه که چی آرزو می کنید.
-دردسرهای ستاره شدن چه چیزهایی میتونه باشه؟
امینم: دیگه نمی تونم با خیال راحت تو خیابون قدم بزنم یا بسکتبال بازی کنم. فقط با این خاطر که همه قیافه منو می شناسند. تنها چیزی که می خواستم این بود که در ارتباط با موسیقی هیپ هاپ فعالیت داشته باشم. منتها حالا با یه دنیا دردسر باید کلنجار برم! مردم میان در خونه من، زنگ در خونه رو فشار میدن اون وقت یا می خوان ازم امضا بگیرند یا این که کتکم بزنند. این خیلی مسخره است !
- من فکر می کنم که برای موسیقی داری تاوان گناه خیلی سنگینی پس میدی. خب، می دونم که نداشتن آسایش خیلی سخته اما مطمئنأ می دونی که عاقبت مشهور شدن به کجا ختم میشه؟
امینم: هیچ کس واقعا نمی دونه که چه فشارهایی رو تحمل می کنم. من واقعا تحت فشارم. فشار اینکه همیشه خوب باشم، همیشه سوژه داغی باشم، همین الان هم بابت کارم فشارهای زیادی رو تحمل میکنم. بعضی وقتها تصمیم می گیرم که یه کارهایی رو انجام بدم تا از این اوضاع خلاص بشم و یه استراحتی بکنم، منتها نمی دونم چیکار باید بکنم. شاید واقعأ زندگی من مثل گذشته هیچ وقت هم روی آسایش رو به خودش نبینه.
-قبل از این که مشهور بشی زندگیت چطور بود؟
امینم: قبل از مشهور شدنم توی باشگاه گیلبرت کار می کردم. همه چش برام ریتم آهسته ای داشت. اما الان انگار کسی دکمه حرکت رو به جلو رو فشار داده و همین جور مثل برق و باد روزهای زندگیم میان و میرن. گاه گداری زندگیم مثل یک فیلم عجیب و غریب میشه، می دونید گاهی از خودم می پرسم که یعنی این اتفاقهای زندگی واقعأ داره رخ میده؟ باری اینو بهتون بگم که گرفتاریهای مشهور شدن بهتر از خوبی های اونه، دنیای شهرت دنیای واقعأ عجیبیه!
- توی اشعارتون از کلمه Faggot خیلی استفاده می کنید آیا شما منظورتون اینه که با اونا مخالفید؟
امینم: مردم واقعا نمی دونن که من اهل کجام، برای من Faggot به معنی هم جنس باز نیست. چطور بگم منظورم مرد زن صفت یا مرد نازک نارنجیه. یه مرد ترسو که بوی از مردانگی نبرده.
- بعضی وقتها به نظر میرسه که با اشعارتون قصد دارید با والدین، جامعه و مسائل اجتماعی مخالفت کنید و غوغا به راه بندازید. در این باره چی می گید؟
امینم: من تو شهر دیترویت بزرگ شدم. توی سخت ترین شرایط زندگی، توی فقر، توی بیچارگی، میون آدمهای خشن و زورگو، من حرفهای شسته و رفته بلد نیستم ، من همینم که هستم و چیزی رو که توی فکرمه به زبون می آرم. من موقع ضبط آلبوم نقاب روی صورتم نمی ذارم و دقیقأ همون چیزایی رو می خونم که توی قلبم احساسشون می کنم، از چیزهایی می خونم که از همون دوران بچگی لمسشون کردم و سالهای سال این افکار مثل یه غده زیر پوستی رشد کرد و بزرگ شد و حالا این غده بیرون زده تا خوب بشه، من به کسی توهین نمی کنم . با هیچ کس دشمنی ندارم. فقط درباره چیزهایی می خونم که سالهاست قلبم رو به درد میاره، حالا چه این مشکلات خودم باشه یا این که مشکلات جامعه من باشه که من هم توی اون زندگی می کنم. من به کسی توهین نمی کنم فقط با زبون موسیقی کارهای زشت و پلیدشون رو براشون بزرگ و قابل لمس میکنم، خب با این کار معلومه که بهم اعتراض می کنند چون دیگه دستشون رو شده.
- لحن تند شما واقعأ براتون دردسر ساز شده فکر نمی کنید که بهتره بعضی وقتها جلو زبون خودتون رو بگیرید و درباره بعضی از مسائل آواز نخونید؟
امینم: اگه من به چیزهای ناخوشایند فکر کنم همونا رو به زبون می آرم، خیلی از مردم افکارشون از من خیلی زشت تره، منتها اونارو به زبون نمی یارن، من فکر می کنم که افکارشون از من خیلی زشت تره، منتها اونارو به زبون نمی یارن، من فکر می کنم که افکارم رو بی دلیل به زبون می آرم،من اونا رو روی کاغذ می آرم و بعد بیانشون میکنم که من به این کار میگم :صادق بودن ...
- فکر نمی کنم که شما به یک شغل سیاسی علاقه داشته باشید؟
امینم: ابدأ، من هر چیزی رو که می گم و هر کاری رو که انجام میدم، میون این دو چیز، چیز دیگه ای وجود نداره، مردم یا دوستتون دارند یا ازتون متنفرند. اونا نمی تونند به خاطر اینکه حقیقت و اون چیزی رو که توی ذهنم می گذره می گم هم دوستم داشته باشند و هم منو تحمل کنند.
- شما الان دیگه صاحب دختر کوچولوی خوشگل هستید، می خواهم از نقشه هایی که برای زندگی در سر دارید برام بگید. پدر شدن مسئولیت سختیه...
امینم: اینا رو می دونم، می خوام هر وقت که دخترم بهم احتیاج داره در کنارش باشم. می خوام در قدم به قدم راه با اون باشم، می دونید، تولد اون بهترین انتخاب زندگی منه. لعنت به شهرت . «هیلی» خیلی برام از اونا عزیزتره. فکر می کنم برای شهرت و معروف بودن و روی صحنه فریاد زدن هم یه حد و مرزی وجود داره، من باید در کنار اون باشم. بابای اون باید زنده بمونه، وقتی که تصمیم به کار اشتباهی می گیرم اون واقعا کمکم می کنه. تموم فکرم دخترم است.اون همیشه مراقب منه و کنترلم می کنه، خب چی می تونم بگم؟ من دوستش دارم، بلاهای زیادی به سرم اومده اما در مقابل هر سختی عشق به «هیلی» بهم صبر و استقامت میده. اون باعث میشه سنگینی این فشارها رو احساس نکنم. دخترم تا آخر عمر به چیزی احتیاج نداره و از این بابت یه دنیا خوشحال هستم

اهنگ های امینمو باید بزاری کنار هم تا بتونی بگی منظورش چیه با یکی دو تا نمیشه
سلام برای بعد از مدتی..
نقل قول:دو سال قبل از کشته شدن دوستش proof در سال 2004 کلیپی از امینم منتشر شد که در اون پروف مورد اصابت گلوله قرار می گیره و بعد از انتقال به بیمارستان می میره. دو سال بعد همون اتفاق می افته. این تصادفی نیست. خیلی ساده باورانه هست که این رو تصادف بدونیم. یه بحثی هست به اسم قربانی کردن اعضای در خدمت سیستم که بازیگران و کارگردانان و خوانندگانی بودن که قربانی سیستم شدن. تحقیق به عهده خودتون.

امینم آهنگLike Toy Soldiers رو وا3 اینک 50سنت و دره اختلافاتشون رو با جی زی و ناس و ....کنار بذارن اون زمان یعنی سال 2004 پروف زنده بود خوند اون تو این آهنگ گفته بود ک این جر و بحثای بی خودی چیزی جز زیان وا3شون نداره بعد ی رپر دیگه ب اسم Ja Rule اومد ام رو دیس کرد و ام هم کلی عصبانی شد و تو آلبوم بعدیش خیلیا رو دیس کرد این درگیری ها 2 سال طول کشید ک تو سال 2006 پروف کشته شد و ام افسرده ار اینک با این جر و بحثای بی خود بهترین دوستشو از دست داد بعد آهنگ Like Toy Soldiers رو کلیپ کرد و صحنه های کشته شدن پروف رو نشون داد نه اینک سال 2004 کلیپ اون آهنگ با صحنه های مردن پروف بیاد
شما هم آقای مدیر وقتی هنوز اطلاعات درستی در مورد خواننده ها نداری از خودت بی خودی مدرک صادر نکن
من بارها گفتم ک مشکل شما ها از ریشه س بهتره اول خودتون بیداری اندیشه پیدا کنید بعد بیاید پی بیداری و ارشاد....
نقل قول:شما هم آقای مدیر وقتی هنوز اطلاعات درستی در مورد خواننده ها نداری از خودت بی خودی مدرک صادر نکن
من بارها گفتم ک مشکل شما ها از ریشه س بهتره اول خودتون بیداری اندیشه پیدا کنید بعد بیاید پی بیداری و ارشاد....

دوست عزیز خواهشا مودب باشید و با دیگر کاربران با صبر و حوصله برخورد کنید ...
راست میگه بابا like toy soldierک 2سال بعد از مرگ پروف کلیپ شد....DodgyDodgy
خب ...اقای بیداری اندیشه ک جواب نمیدن فک کنم دیگه چیزی ندارن بگنCoolCool
ONLY EMIN3MHeart
کاری با ماسون بودن یا نبودن امینم ندارم اصلا برام مهم نیست و فقط این رو به دوستانی که به هشون بر میخوره اگه به امینم توهین یشه میگم،اگه اسلام رو قبول دارید یا هر دین الهی دیگه...و یا اگه پایبند اخلاقیات هستید باید بدونید که امینم هم مثل خواننده های دیگه رفتار هاش ،کارهاش پر از فساد و تصاویر جنسی زنندست...از لخت تو خیابون را رفتن بگیر و یا یه نمونه سادش اجرای زنده ای که با X-Zibit -- Dr.Dre - در یک فضای باز دارند و خانم های لخت از صحنه با لا و پایین میرند..فکر کنم دیگه معلوم باشه باید چه موضع گیری کرد برای اونایی که اسلام و اخلاقیات رو قبول دارند.حالا هی بحث کنیم ماسون بوده یا نبوده...برگشته یا بر نگشته.
تو جوونیاش شاید از این کارا زیاد کرده باشه ولی بعد از ریکاوری دیگه هیچوقت از این کارا نکرد...
(راستی چرا پست فبلیو پاک کرین؟؟؟؟)
بسم الله الرحمن الرحیم
ببنید من تا حالا یک موزیک از این خواننده رو هم گوش نکردم!.ولی برای چی میخواهید مشخص کنید این خواننده فراماسون هست یا نه.عجیبه واقعا،انگار واقعا این خواننده و موزیکها و ... هیچ مشکلی ندار فقط تنها مشکلش اینه که فراماسون هست یا نیست.
آقای ODYSSEY که گفتن شوهای این خواننده مستهجنه و پر از فساده،حالا شما میگید دیگه اینکارها رو نمیکنه!(توبه کرده)
یعنی واقعا هیچ اشکال شرعی نداره؟بعدشم اگر شما میخوایید کارتون رو توجیح کنید نیاز نیست به ما بگید.برید هر کاری میخوایید بکنید.
تا الان هم به نظر من خیلی از بحثها بی ارزش بوده.

ما حرفمون رو زدیم.هر کاری میخوایید بکنید،انگار خوب و بد بودن با فراماسون بودن یا نبودن شخصه.
و سلام
ببخشیدا کل این مبحث راجع ب امینمه و اینکه فراماسون هست یا نه اونوقوت شما میاین میگین چه اهمیتی داره؟؟Dodgyمن نیازی ندارم ک گوش دادن ب اهنگاشو توجیه کنم اونم برا شما ..فقط دارم جواب کسی ک هیچ اطلاعاتی در مورد امینم نداره و از خودش حرف در میاره رو میدم .شما ها خودتون هر چی اهنگ بد و مستهجنه میبینین مثلا برا این ک نقدشون کنین خودتونو گول میزنین یا ما رو؟؟؟Dodgy
(۷/دی/۹۰ ۲۲:۲۱)shewolf نوشته است: [ -> ]شما ها خودتون هر چی اهنگ بد و مستهجنه میبینین مثلا برا این ک نقدشون کنین خودتونو گول میزنین یا ما رو؟؟؟Dodgy
چه جالب خودتون هم معتقد هستید که این آهنگ ها مستهجن هستند Big Grin
از طرفی اگه دقت کرده باشید دوستان تعداد اندکی از این اهنگ ها رو نقد می کنند و این رو اندک رو هم به طور اتفاقی دیده اند اما شما با این که می دانید این اهنگ ها مستهجن هستند چرا به این اهنگ ها گوش می کنید ؟؟؟ Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع