ببینید دوست عزیز آقا حمیدرضا حقیر همراه با جناب النور تحقیق کاملی در این زمینه داشتیم. خواننده ها و در واقع ستاره های سبکهای مختلف موزیک در غرب از 4 حالت خارج نیستن:
1- بعضی ها فراماسون و کابالیست هستن مثل مدونا که صریحا گفته و jay-z که در تحلیل آهنگهاش به این نتیجه رسیدن.
2- بعضی ها شیطان پرست هستن مثل خواننده های سبکهای heavy metal و death metal و ....
3- بعضی ها در حال ترویج فساد اخلاقی هستن چه خشونت و چه س.ک.س و چه مواد مخدر مثل bad street boys و lady gaga و ...
4- عده زیادی همونطور که در مستند ظهور آقای راجر مطرح کرد به خاطر موفقیت و کسب شهرت در حرفه خودشون با شیاطین و اجنه ارتباط برقرار کردن و در عوض رسیدن به شهرت و محبوبیت، حاضر شدن اشعار و آهنگهایی بخونن که به حزب شیطان خدمت کنن. در واقع اینها به طور غیر مستقیم شیطان پرست هستن و دارن در خدمت ایلومناتی و شیطان پرستی فعالیت می کنن. اینها به این معامله دو طرفه میگن "فروختن روح به شیطان" که به واقع هم همینطور هست.
یه معامله دو طرفه که خواننده به شهرت و ثروت و زن بازی و .... میرسه و شیاطین هم از راه های مختلف از این خواننده ها برای رساندن پیام شیطانی خودشون و گمراه کردن انسانها می رسن.
قرآن هم اشاره داره به این موضوع:
وَيوْمَ يحْشُرُهُمْ جَمِيعًا يا مَعْشَرَ الْجِنِّ قَدِ اسْتَكْثَرْتُمْ مِنَ الْإِنْسِ وَقَالَ أَوْلِياؤُهُمْ مِنَ الْإِنْسِ رَبَّنَا اسْتَمْتَعَ بَعْضُنَا بِبَعْضٍ وَبَلَغْنَا أَجَلَنَا الَّذِي أَجَّلْتَ لَنَا قَالَ النَّارُ مَثْوَاكُمْ خَالِدِينَ فِيهَا إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ إِنَّ رَبَّكَ حَكِيمٌ عَلِيمٌ
(سوره انعام، آیه 128)
در آن روز که (خدا) همه آنها را جمع و محشور ميسازد، (ميگويد)
اي جمعيت شياطين و جن! شما افراد زيادي از انسانها را گمراه ساختيد! دوستان و پيروان آنها از ميان انسانها ميگويند:
«پروردگارا! هر يک از ما دو گروه از ديگري استفاده کرديم؛ (ما به لذات هوس آلود و زودگذر رسيديم؛ و آنها بر ما حکومت کردند؛) و به اجلي که براي ما مقرر داشته بودي رسيديم.» (خداوند) ميگويد: «آتش جايگاه شماست؛ جاودانه در آن خواهيد ماند، مگر آنچه خدا بخواهد» پروردگار تو حکيم و داناست.
حالا متاسفانه امینم داستان ما از اون بدبختهایی هست که در حوزه دسته چهارم قرار گرفته. این افراد تقریبا همشون از کارشون پشیمان شدن و به نوعی در اشعار و رفتار خودشون نشون میدن اما مثل اینکه این راه بدون بازگشته. افرادی چون john todd و DMX و O'dirty و .... چون خواستن از سیستم بیرون بیان نابود شدن. با یه قصه تکراری اول ازشون مواد مخدر و اسلحه میگیرن (پاپوش). بعد زندان. توی زندان معتاد میشن. بعد هم بر اثر اوردوز مواد مخدر می میرن. برای همین بعضی خواننده ها ممکنه از وضعیت و پوچی و دردناک بودن زندگی فعلیشون پشیمون باشن اما دیگه جرئت بازگشت ندارن.
نمونه اینها زیاده از elvis presley سلطان راک گرفته تا همین امینم و dr.dre و led zepplin و beatles و jerry lewis و jim morrison و jim hendrix و prince و santana و ....
این نمونه متنها از آهنگهای امینم رو میزارم تا به بدبختی و نکبت سنگین حاکم بر زندگی امینم پی ببرین:
You sold your soul to me need i remind you?
You remember that night you Prayed to god
you'd give anything to get a record deal well Dre signed you!
This is what you wanted your whole life Marshall right boo?
Look at this house! look at these cars! I'm so nice ooooh!
Oh, but you didn't know that fame has a price too ?
That your just now seeing the downside too!
Lose your best friend from high school your wife too!
Ain't even sure if your kids like you!
- Eminem, My Darling
در این آهنگ، امینم با شیطانی که عهد بسته درگیری لفظی پیدا میکنه چون از کارش و عهدش پشیمون شده و یه گفتگو بین امینم و جن مطرح میشه:
جواب جن (شیطان) به اعتراض Eminem از نحوه زندگی تحت کنترلش توسط جنیان، از زبان یکی از جنها:
"تو روحت رو به من فروختی، لازمه یادآوری کنم؟
یادت میاد شبی که از خدا تقاضای چیزی میکردی (شهرت و ثروت)
حاضر بودی همه چیزت رو بدی تا قرارداد ضبط موزیک ببندی، خوب Dre باهات قرارداد بست!
این همون چیزی بود که همه عمرت میخواستی مارشال (نام واقعی Eminem)، درسته؟
به این خونه نگاه کن. به این ماشینها نگاه کن. من خیلی خوب هستم.
اما تو نمیدونستی که شهرت، بهایی داره؟
حالا داری سمت منفی قضیه رو هم میبینی
بهترین دوستان دبیرستانت رو از دست دادی، همینطور همسرت رو!
حتی مطمئن نیستی که بچههات دوستت داشته باشن!"
"And if I can not have you then no one can you're my darling Cuz I possess your soul, your mind, your heart and your body."
- Eminem , Chorus of 'My Darling'
"و اگه من نتونم تو رو داشته باشم، هیچکس دیگه هم نمیتونه. چون تو محبوب منی،
من روح تو، ذهن تو، قلب تو و جسم تو رو تسخیر کردم."
"… I love my fans
But no one ever puts a grasp on the fact i've sacrificed everything I have
I never dreamt i'd get to the level that i'm at, this is whack
This is more than I ever could of asked
… i'm trapped, If I could go back, I never woulda rapped
I sold my soul to the devil, i'll never get it back…"
- Eminem, Song "Say Goodbye Hollywood"
"من عاشق طرفدارام هستم.
اما هیچکس نمیفهمه که من هر چی داشتم، قربانی کردم.
هیچ وقت تو خواب هم نمیدیدم به اینجایی که هستم برسم [شهرت و ثروت]. این عالیه، بیشتر از اون چیزیه که میخواستم...
[اما]
من به دام افتادم. اگه میتونستم به عقب برگردم، هرگز Rap نمیخوندم. من روحم رو به شیطان فروختم و دیگه هرگز نمیتونم پسش بگیرم."
"Yo, alright, yo
I'm possessed by evil demons that torture me while I'm sleeping
I keep dreaming of death and I'm hearing people screaming
The devil's spirit's trapped inside me and I want it out…"
- Eminem, Song "Demon Inside"
"
من توسط شیاطین شرور تسخیر شدم که موقع خواب مرا شکنجه میکنند.
مرتب خواب مرگ میبینم و صدای جیغ مردم رو میشنوم.
روح شیطان، درونم رو تسخیر کرده و من میخوام از درونم بیاد بیرون..."
و ....
خیلی خواننده های دیگه وضعیت مشابهی دارن که اکثرا ستاره سبک خودشون هستن.
از طرفی این عین جهل و حماقت هست که با وجود دشمن قسم خورده ای مثل ابلیس و شیاطین حزبش که به خاطر کینه نسبت به انسان 6000 هزار سال عبادت خودش رو به باد داد ساده انگارانه فکر کنیم موزیک (موزیک غرب) فقط جنبه سرگرمی داره. شیاطین احمق نیستن اینهمه وقت بگذارن برای ستاره های خواننده فقط برای سرگرمی. هدف نابودی بشریت هست همون چیزی که ابلیس براش قسم خورد. حالا اینکه چطور شیاطین به تاثیر موزیک بر روان انسانها اطمینان دارن که اینهمه براش هزینه می کنن مسئله ای هست که آدم عاقل بهش توجه میکنه ولو ما نتونیم بفهمیم موزیک چه اثری روی ما داره اما شیاطین این رو خوب می دونن.