باشه .
آروم باش ... چرا گریه میکنی؟اشکاتو پاک کن
یه ارسال هم بدی متوجه میشیم.
سر این چیزا بخوای ناراحت شی که وا ویلاس.
مرد ناراحت نمیشه.
در ضمن وحید جان من طرفدار هیچ خواننده ای نیستم شاید از امینم یکی شنیده باشم اونم تو گوشی دوستام. ولی بدم میاد که زود از قضایا برداشت میشه.
(۱۹/مهر/۹۰ ۰:۴۰)Grace Dies نوشته است: [ -> ]باشه .
آروم باش ... چرا گریه میکنی؟اشکاتو پاک کن
یه ارسال هم بدی متوجه میشیم.
سر این چیزا بخوای ناراحت شی که وا ویلاس.
مرد ناراحت نمیشه.
داداش قربونت دیدی ترجمه من درست بود؟؟ سو تفاهم معنایی بر طرف شد؟؟؟
چشم اشکامو پاک می کنم
انشاا... بتونیم با هم بیشتر تو این تالار به همراه دوستان فعالیت کنیم.
میشه تکست این موزیکی که گفتیو برام بزاری؟؟ یا حداقل اسم آهنگ؟؟؟
چطور من نشنیدم؟؟ کدوم موزیکشه؟؟
[/quote]
آهنگ پایان فیلم 8 mile اسم آهنگ هم loose your self ...
راستش اینجا زیاد نباید به دنباله حقیقت بود . اینجا بیشتر روی بدیهیات کار میشه نه ابهامهت مخصوصا در مورد موسیقی ...
وقتی یاس freeMason و Metallica شیطان پرست eminem هم حتما کابالایسته ...
البته اگه دلیل و مدرک کافی و معتبر باشه حتما میشه قبول کرد ولی اگه باشه .
(۲۱/مهر/۹۰ ۲۰:۱۴)blue.blood نوشته است: [ -> ]میشه تکست این موزیکی که گفتیو برام بزاری؟؟ یا حداقل اسم آهنگ؟؟؟
راستش اینجا زیاد نباید به دنباله حقیقت بود . اینجا بیشتر روی بدیهیات کار میشه نه ابهامهت مخصوصا در مورد موسیقی ...
[/quote]
اينجا از اين اتفاقات افتاده، مي افتد و خواهد افتاد! اعتراض هم نكنيد!! چون كه پست شما در كسري از ثانيه پاك ميشه!!!!
همه ماسون هستند مگر اينكه خلافش ثابت بشه!! ( اصل براعت مدل 2012 !!)
كسي هم بهت گفت تو نمي فهمي و حاليت نيست و از اين جور حرف ها تعجب نكن!! اينجا با هيچ كاربري برخورد نميشه و نهايتش پست كسي را كه توهين كرده است را پاك مي كنن ( چاره همه كارها اين جا حذف پست است و لا غير !!!)
ديگه كم كم مونده خودمون هم ماسون كنن!!!
نظر مدير اين بخش هم جالبه :
بسم الله الرحمن الرحیم .
هر کسی بر مبنای اطلاعات خود شروع به زدن تاپیک میکند این تاپیک ممکن است :
1.صرفا نمادیابی باشد
2.صرفا تحلیل باشد
3.ترکیبی از هر دو
وظیفه ی دیگر کاربران در مقابل تاپیک این است که در بحث شرکت کند و به پویایی ان کمک کند و یا نقاط ضعف انرا پر رنگ کند . هر گونه مرثیه سرایی که چرا نماد یابی میکنید ؟ چرا تحلیل های ضعیف اراه میکنید فورا پاک خواهند شد .
از اسم بخش مشخص است که وظیفه ما اینجا فقط نمادیابی و تحلیل و ... است .
حتی اگر به افراطی ترین شکل ممکن باشد .
پس از زدن تاپیک های بی مورد و پندگونه خودداری کنید !
ايشون به هيچ وجه مخالف افراط نيست بلكه كاملا موافق هستند.
فكر كنم كم كم قراره از اون طرف بام بيوفتيم!!
سلام
بعد از مدت ها دوباره پست گذاشتم چون موضوع برای من هم جالب بود. من یه زمانی خیلی به آهنگ هاش گوش می دادم ولی متوجه شدم که گویا تو یکی از کنسرت هاش شلوارش رو درآورده و باسنش رو نشون مردم داده. از اون موقع دیگه به آهنگ هاش گوش ندادم.
(۲۱/مهر/۹۰ ۲۰:۱۴)blue.blood نوشته است: [ -> ]میشه تکست این موزیکی که گفتیو برام بزاری؟؟ یا حداقل اسم آهنگ؟؟؟
[/quote]
سلام دوست عزیز از پستی که زدی ممنون ولی باید بگم که مثل اینکه مطالب رو درست نخوندیو اشتباه جواب دادی
ما منظورمون آهنگ لوز یور سلف نبود
وقت ندارم بیشتر توضیح بدم خودت یکبار دیگه پست هارو بخون
من بعد از زدن این تاپیک پشیمون شدم از کارم میدونی چرا؟؟؟
چون آلبوم ریکاوری و موزیک not afraid و lighter و space bound و چندین موزیک دیگش بهم فهموند که راهش رو عوض کرده و برگشته
در کل چون هیچی ازش پیدا نکردم هنوزم طرفدارش هستم
(۲۸/مهر/۹۰ ۰:۴۶)hadi_shj نوشته است: [ -> ]سلام
بعد از مدت ها دوباره پست گذاشتم چون موضوع برای من هم جالب بود. من یه زمانی خیلی به آهنگ هاش گوش می دادم ولی متوجه شدم که گویا تو یکی از کنسرت هاش شلوارش رو درآورده و باسنش رو نشون مردم داده. از اون موقع دیگه به آهنگ هاش گوش ندادم.
سلام
آره متاسفانه این هم یکی ازون کارای احمقانه امینم جان ما هست که تو کنسرت نبود توی فیلم مایل هشت هست که توی کل کل های رپ این حرکت ناپسند رو انجام می ده
سلام خدمت همه دوستان
من خیلی درباره امینم نمیدونم و طرفدارش هم نیستم اما تا به اینجا دلیل قانع کننه ای برای ماسون بودن امینم ندیدم
توی مقاله ای که ویکیپدیا درباره برگردان موسیقی گذاشته یکی از خاننده هایی که از این روش استفاده میکنن همین امینم بود ولی چندان اعتمادی به این ویکیپدیا نیست(وقتی توش نوشته فراماسون به انقلاب ایران کمک کرده!!! یا به موسسه های خیریه کمک میکنه!!!)
اما درباره پست اول
دقت کنین شصتش بازه و دست راسته
مگه واسه دست راست نباید شصت دست بسته باشه؟
در ضمن، تو این حالتی که به نظر میاد اموده دستش رو شل به بالا آورده که توی بعضی ها خود به خود انگشت کوچیکه هم میاد بالا (خودتون امتحان کنین)
به نظر من این عکس های پست اول اصلا سلام فراماسونی نیست
اما سابقش
تا اونجایی که من میدونم، امینم اول های کارش کم سمت *س*ک*س* و زن نرفته ولی واقعا کم کم از اون حالت برگشته
اگه به صورت تیتر وار کلیپ هاش رو ببینین معلومه، پس باز هم به این خاطر نمیشه گفت ماسونه
درسته که 99% خاننده های غرب جزو اون چهار دسته هستن ولی به نظر شما هدف یه خاننده چیه؟
جز معروف شدن و ابراز احساسات؟
به نظر من باید دلایل قانع کننده تری برای ماسون بودن امینم بیان کنین مثل شرکت تو یکی از این جلسه هایی که مربوط به اسرائیل میشه یا...
یا حق
(۳/آبان/۹۰ ۱۸:۳۰)Detector نوشته است: [ -> ]سلام خدمت همه دوستان
من خیلی درباره امینم نمیدونم و طرفدارش هم نیستم اما تا به اینجا دلیل قانع کننه ای برای ماسون بودن امینم ندیدم
توی مقاله ای که ویکیپدیا درباره برگردان موسیقی گذاشته یکی از خاننده هایی که از این روش استفاده میکنن همین امینم بود ولی چندان اعتمادی به این ویکیپدیا نیست(وقتی توش نوشته فراماسون به انقلاب ایران کمک کرده!!! یا به موسسه های خیریه کمک میکنه!!!)
تا اونجايي كه من يادم مياد، حتي تو برگردان آهنگ امينم چيز مشكل دار نبود، ( اسمش را مي گفت و نه چيز ديگري )