تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی اثار امینم(eminem)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۷/دی/۹۰ ۲۲:۲۱)shewolf نوشته است: [ -> ]ببخشیدا کل این مبحث راجع ب امینمه و اینکه فراماسون هست یا نه اونوقوت شما میاین میگین چه اهمیتی داره؟؟Dodgyمن نیازی ندارم ک گوش دادن ب اهنگاشو توجیه کنم اونم برا شما ..فقط دارم جواب کسی ک هیچ اطلاعاتی در مورد امینم نداره و از خودش حرف در میاره رو میدم

سلام
دوست خوب من ... نظر شما درباره امینم کاملا قابل احترام است ، شما حتما خیلی وقت هست که دارید به موزیک های امینم گوش میدید و از این سبک خوشتون میاد اما این دلیل قانع کننده ای برای مبراه دونستن موزیک های امینم برای ما نیست ...
مطمئن باشید برای هیچ کدام از دوستانی که قصد خیر دارند هیچ سودی ندارد که شما امینم گوش بدید یا ندید ، صرفا از روی خوبی به شما چنین پاسخ هایی را ارسال میکنند ...

نقل قول:.شما ها خودتون هر چی اهنگ بد و مستهجنه میبینین مثلا برا این ک نقدشون کنین خودتونو گول میزنین یا ما رو؟؟؟Dodgy

مطمئن باش دوست خوبم اگر کسی قصد لذت بردن از تصاویر و فیلم های مستهجن را داشت هیچ وقت رو به موزیک امینم نمی اورد و مستقیم میرفت فیلم و تصاویر از این دست را به راحتی تهیه میکرد و ذره ای دغدغه دین در وجودش نبود ...

برای این هم که امینم را خوب یا بد بدانیم نیازی نیست که ایشون رو فری ماسون یا غیر اون بدونیم ، در کل خدمتتان عرض کنم این روزها هیچکس فری ماسون نیست چون تشکیلاتی به این نام دیگر به درستی وجود ندارد که بخواهد تاثیری در جهان ما داشته باشد اما عقبه فکری از این نوع هنوز هم وجود دارد ...

بهرحال مِن باب دوستی و برادر مسلمان بودنمان حرف هایی را به شما زدیم که انشالله قبل از اینکه دیر شود متوجه شوید جریان از چه قرار است ، بنده هم میدانم دل کندن بسیار سخت است اما بعد از هر سختی آسانی است ...

آخر حرفم را با یک حدیث کوتاه تمام میکنم
نقل قول:امام على عليه السلام : دوست خوب ، كسى است كه از ظلم و تجاوزگرى باز دارد و بر انجام خوبى و نيكى يارى كند.
غررالحكم،ج2، ص128، ح2078
منظور من از اهنگای بد و مستحجن اهنگ های ام نیست اهنگ های لیدی گاگا یا ریحاناست و....اونام از نظر شما.. یا حالا هرکی ک اگه اهنگش هیچی هم نداشته باشه شما ی چیزی از توش در میارین شما ها ک ب هر اهنگی میگین مستحجن خودتون چرا نگا میکنین؟؟؟؟؟؟از نظر من بیشتر این اهنگا مستحجن نیست فقط ی خورده ظرفیت میخواد....ک احتمالا ندارینDodgy
اره یادم نبود راه حق اینه ک بگی صدا زن برا مرد حرومه خودت بری گوش بدی یا بگی فلان کلیپ مستحجنه خودت صد بار ببینیشDodgyاین ک مردم تو رو احمق بدونن با این ک واقعا احمق باشی خییییییییییییییلی فرق داره.
دوست با ظرفیت، ایکاش ما هم ظرفیت شما رو داشتیم. البته بین خودمون باشه موقعیکه ما آهنگهای خارجی می دیدیم و گوش می دادیم و لیریک حفظ می کردیم ظرفیت ما بسیار از شما بالاتر بود. اما خوب توفیق نداشتیم خدا ظرفیت رو ازمون گرفت.

حالا جدای از شوخی، اگر بنده حقیر یا سایر دوستان چیزی میگن از سر خیر خواهی هست.
من خودم اینقدر گیر گناهان خودم هستم که خدا میدونه کی از شرشون خلاص میشم. تجربه ای داشتیم. گمان میکنیم درست بوده. گفتیم برای دیگران سبب خیر بشه. یکی از دوستان هم شما هستین. به هر حال بنده کلا به صورت پیش فرض همه آدمها رو دوست دارم (مگر اینکه مخالف خدا یا ائمه باشن). هر کسی رو دوست داشته باشم خیر و سعادت رو براش میخوام. در این تاپیک هم اطلاعاتی که از گذشته داشتم و دارم رو در اختیار عزیزان گذاشتم بلکه سبب خیر باشه. این چیزی هست که از دست من بر میاد. بقیه اش بر می گرده به لطف و نظر خدا و البته اختیار و تصمیم خود عزیزان.

دیر یا زود همه ما می میریم. اول من بعد شما. اونور خبرهایی هست.... باید پی خبرها رو گرفت ببینیم چه خبره...
(۸/دی/۹۰ ۱۹:۳۰)shewolf نوشته است: [ -> ]منظور من از اهنگای بد و مستحجن اهنگ های ام نیست اهنگ های لیدی گاگا یا ریحاناست و....اونام از نظر شما.. یا حالا هرکی ک اگه اهنگش هیچی هم نداشته باشه شما ی چیزی از توش در میارین شما ها ک ب هر اهنگی میگین مستحجن خودتون چرا نگا میکنین؟؟؟؟؟؟از نظر من بیشتر این اهنگا مستحجن نیست فقط ی خورده ظرفیت میخواد....ک احتمالا ندارینDodgy

باور بکن بنده و خیلی ها از پشت کوه نیومدیم و از خیلی وقت پیش این سبک موزیک هارو گوش میدادیم و الان هم گوش میدیم منتهی از یک سبک شبیه به این نه با این مضامین و این دست حرف ها ... خوشبختانه یا متاسفانه خواست خدا بود که دور بشیم از این طیف ، باور کن برای بنده هیچ سودی نداره و فقط و فقط کارمون از سر خیرخواهی هست حالا شما هی بگو ما حروم دونستیم و فلان کار رو کردیم اتفاقا بنده خودم با موسیقی قهر نیستم و تاپیک
صدای بیداری ( موزیک اسلامی ) رو حتما مشاهده فرمودید ...

نمیخوایم اون روز همدیگه رو ببینیم که صورت شما از این کارو صورت بنده از هزاران گناهانی که کردم شرمنده باشه ، امیدوارم بدون تعصب به حرف های بنده دقت کنی ، به این نکته که بعد از سختی آسانی است بیشتر دقت کنید
نه من میتونم شما رو قانع کنم نه شما منو. بحث امینم هم ک تموم شد منم فقط برا دفاع از همون تو این سایت اومدم .دیگه اینجا نمیام
just EMIN3M
(۸/دی/۹۰ ۱۹:۳۰)shewolf نوشته است: [ -> ]منظور من از اهنگای بد و مستحجن اهنگ های ام نیست اهنگ های لیدی گاگا یا ریحاناست و....
خوب خوبه خود شما هم این ها رو می شناسید :دی

حالا این که بشینیم و روابط ... این زنان رو ببینیم جنبه می خواهد ؟؟؟

از این کارمون چه هدفی باید داشته باشیم ؟؟؟

شما یاد بدید ببینیم چگونه جنبه ی خویش را باالا برده تا به روابط بی شرمانه ی این ها نگاه کنیم ؟؟؟

چه جوری روتون می شه بگید واسه دیدن این صحنه ها جنبه باید داشته باشیم ؟؟

این امری که دوستان رو باعث این می کنه که این صحنه ها رو نبینند جنبه ی پایین نیست بلکه شرم و حیاست

ارادتمند شما
گریفن
(۷/دی/۹۰ ۲۲:۲۱)shewolf نوشته است: [ -> ]ببخشیدا کل این مبحث راجع ب امینمه و اینکه فراماسون هست یا نه اونوقوت شما میاین میگین چه اهمیتی داره؟؟Dodgyمن نیازی ندارم ک گوش دادن ب اهنگاشو توجیه کنم اونم برا شما ..فقط دارم جواب کسی ک هیچ اطلاعاتی در مورد امینم نداره و از خودش حرف در میاره رو میدم .شما ها خودتون هر چی اهنگ بد و مستهجنه میبینین مثلا برا این ک نقدشون کنین خودتونو گول میزنین یا ما رو؟؟؟Dodgy

سلام دوست عزیز این تاپیک که امینم ماسون هست یانه رو ای کاش نمیزدم
ولی ازت ممنونم که در نبود من تونستی جلوی این همه کاربر داغ تر از آش بایستیو یه تنه جلودارشون باشی!!!!
اقای gryffenمن نمیدونم شما چی میرین نگا میکنین ک توش روابط...ریحانا یا هر کس دیگی ایه من گفتم اهنگای ریانا نگفتم فیلم ....Dodgyشما ک بقول خودتون این چیزا ته گناهه خودتون چرا نگاه میکنین؟؟؟[size=small]در ضمن بمیرم برا این دوستا شما نه ک اصلا هم نگا نمیکنن من دیگه اینجا نمیام. (به دلیل توهین حذف شد)
بسم الله الرحمن الرحیم
نگاه کنید اگر شما نیت و غرضی ندارید،پس چرا با چند تا نام کاربری نظر میدید؟
------------
جواب خانم shewolf
ایشون کی گفتن اینایی رو که شما میگید نگاه کردن؟
بعدشم به فرض اون دوستان که مشخص نیست کیا هستن،نگاه کنن،شما چی کار به اونا دارید.اگر میخوایید حکم خدا رو اجرا کنید نباید کاری به اینا داشته باشی.بله نهی از منکر باید باشه.اینها که پیغمبر نیستن.اینا که مرجع تقلیدتون که نیستن.
نگاه کنید شما برید از مرجع تقلیدتون سوال کنید،بگید این اهنگها اینحوریه،حکمش چیه؟اگر اشکال دارد که نباید گوش بدید.اگر ندارد هر جور دوست داشتین.
من دیگه نمیدونم چی بگم.
بازم میگم،ایــنها مرجع تقلـــــید نیستند.
وسلام
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع