نقل قول:من خودم از همه ی این هنرمندا امینم رو قبول دارم
از بریتنی و گاگا و بیبر و مدونا و خیلیای دیگه بدم میاد
خود ام هم همینطوره
ولی ی بوسه یا ی حرف در مورد هم جنس بازی دلیلی بر فراماسونر بودن نفر نمی شه
درسته بریتنی خودش خیلی کثیفه یا جاستین خیلی موزی و مسخره س ولی هیچ کدوم از اینا دلیل بر فراماسون بودنشون نمی شه
من خودم ی خورده قبول داشتم ک گاگا فراماسون باشه ولی بازم اونم تو شکه
گلیشفته هر نظری داره وا3 خودش گفته بازم تنفر از حجاب باعث فراماسون بودنش نمی شه(شاید منظورت این نبود چون نوشتی اسلام ستیزی ولی من کلی گفتم)
درکل می خوام بگم چن تا دلیل بی ارزش ی فرد رو نمی تونه فراماسون کنه
کی گفته هرکی یه گیری داشته باشه فراماسونه؟
فرماسون های اصلی اونای ان که اون بالا نشتسن و فقط و فقط با پولشون دورشون مغز جمع میکنن بعد اینا (همین خواننده ها) رو به میفرستن جلو که من و شما سرگرمش بشیم و اون کار خودش رو بکن
الان گشتم پیدا نکردم ولی یه جایی تو همین بخش بود که یکی از خود مدیران دقیق توضیح دادن، اکثر خواننده های معروف غرب جزء 3دسته هستن:
1. یا خودشون شیطان پرستن و به طور مستقیم به شیطان خدمت میکنن
2. یا تحت تاثیر همین فراماسون اصلی ها (رده بالا ها) کارهایی میکنن که خودشون خبر ندارن ولی در حقیقت به طور غیر مستقیم باز دارن به شیطان خدمت میکنن
اون سوی رو یادم نمیاد، فکر کنم این بود که قبلا مشکل داشتن و الان میخوان برگردن ولی چون وابسطه به یک سری چیزهان نمیتونن کارهایی که میکنن رو ادامه ندن وبازهم به شیطان خدمت میکنن حالا کم یا زیاد
این سه دسته رو میشه هزار تا اسم روشون گذاشت ولی چون در هر صورت دارن به شیطان خدمت میکنن و جزئی از نظم نوین جهانی حساب میشن بهشون تو یه کلمه میگن فراماسون
این لینک هم بخونی خیلی از شک هات رفع میشه:
http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...3-l-r.html
نقل قول:چرا درمورد سنی ها انقد شک دارین تا ب هفته ی وحدت می رسیم ما برابریم برادریم فلان ایم ولی بحث ی چیزی ک میشه سنی اصلا مسلمون نیست
چرا با دیده ی وسیع تر ب اطراف تون نگا نمی کنید شاید من ی چیزایی بهتون بگم ک ب همتون بر بخوره یا واضح تر بگم منم از اسلام خارج بشم امیدوارم منظور منو خوب گرفته باشی
منظورتو گرفتم ولی تو این مورد چیز زیادی نمیدونم
اون وقتی هم که میگیم متحدیم به خاطر اینه که جفتمون مسلمانیم (مسلمان شیعه، مسلمان سنی) و دربرابر شیطان اما خب قاعدتا بین خودمون هم یک سری اختلافات هست ولی در نهایت هدف جفتمون یکیه
من خودم اینو از کسای دیگه شنیدم که یکی از دلایل این که ظهور قابل اعتماد نیست اینه که منابع حدیث هاشون از اهل سنت ه
خلاصش اینه که شیعه ها، سنی ها رو ناقص میدونن، سنی ها هم شیعه ها رو ناقص میدونن.
منظور از کلمه ی ناقص هم همون یک ذره اختلاف در اعتقادیه که دو گروه نسبت به معصومین دارن ولی هردو خدا رو قبول دارن و برعلیه شیطان هستن
امیدوارم منظورمو گرفته باشی
نقل قول:اگه من جوش آوردم ب خاطر این بود ک شماهایی ک مشکلتون از ریشه س میاید نظر بی خود می دید من کجا حرمت حالیم نبود..؟؟؟
مشکل بیداری هم عضوهایی مث شمان ک فک می کنید مبرا و درست اید هرگز درباره ی اون چیزی ک باور دارید تحقیق نمی کنید یا حرف حق رو قبول نمی کنید البته من منظورم این نیس ک خودم حرف حق رو می زنما
اگه یکم حواستو جمع کنی و حوصله به خرج بدی دیگه این جوری جوش نمیاری
من نمیفهمم
منظورت از مشکل ما از ریشه چیه؟
واسه نظر دادن هم باید از شما اجازه بگیریم؟ تا از نظر جناب عالی بیخود نباشه؟
اصلا تو کی هستی که نظر من رو بیخود حساب میکنی؟
اگه نظر من بیخوده پس تو چرا نظر میدی؟
(الان درسته که من نظر تو رو نسبت به نظر خودم بیخود بدونم؟؟؟؟)
ما کجا گفتیم مبرا و درستیم؟
شما از کجا میدونی ما بدون تحقیق یه چیزی رو باور داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه همون پست گفتم،
هرکسی نظرش رو میده ، حکم صادر نمیکنه
شما چه حرف
حقی سراغ داری که ما قبول نداشته باشیم؟
اصلا به نظر شما حرف حق یعنی چی؟
این دوخط نتیجه گیری آخرت منو کشته
نقل قول:من کجا حرمت حالیم نبود..؟؟؟
نمیدونم

خودت فکر کن ببین کجا حالیت نبود