شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
میدونید مشکله شما چیه ؟ مشکله شما اینه که دلیلو مدرکتون واسه ماسون بودن یه نفر انگشت بلند کردن یا یه چیزی تو موزیک ویدئو هاشهاولا همه که مثل شما استاد نیستن که بدونن این علامت فریماسنریه دیده این آدمای معروف اینجوری میکنن اینم برگشت اینکارو کرده بعدشم موزیک ویدئو رو که خود امینم نمیسازه کارگردان داره هزار دنگو فنگ داره شمام یکی دوتا مستند نصف نیمه دیدید آمدید اینجا واسه من امینمو نقد میکنید من از اون موقع که فهمیدم موزیک چیه تا حالا دارم امینم گوش میدم از همه یه شمام بهتر میشناسمش از همه یه کارای که کرده با خبرم همه یه آهنگاش شنیدمو معنیشم میدونم از انطرف راجع به فریماسن هم به حتم بیشتر از همتون تحقیق کردم( اونجور که از حرفاتون معلومه) اینجام من رو تعصب حرف نمیزنم. مثلا شما برید موزیک نوت افریدو ببینید داره میگه کسائی که زیر دست ایللومیناتی هستید بیاید پیش من تا با هم ضد اونا باشیم چه میدونم من از این که جلوی شما وایسم نمیترسم( جلوی ایللومیناتی) این حرفا بعد شما آمدید میگید امینم مآسن آخه بخدا نظر ندید کسی نمیگه لا لید.قبلان گفتم بازم میگم: امینم یه خواننده یه بی اخلاقه چه میدونم کلا گوش دادنش خوب نیست ولی اینکه دلیل ماسون بودنش نیست چطور که بعضی از ما مسلمانیم ولی نماز نمیخونیم اونم همینطور.میدونی چیه حالا که اینرو دیدم باعث شد به بقیم شک کنم که اونام ماسون بودنشون همینجوریه کشکیه باید برم راجع به هماشون تحقیق کنم.یه نصیحت از من: هیچ چیزی رو اینقد زود قبول نکنید وقتی میگم هیچ چیز یعنی هیچ چیز حتا چیزی که کسی که بهش اطمینان داری گفت حتا بابات فرق نمیکنه خودت مطمئن شو،توروخدا این عینک شیطان پرستیرم ور دارید هر کی که یه جا یه حرکتی کرد که شیطان پرستو ماسون نمیشه نمیگم یه ذره تهقیقاتنو کامل کنید کامل کامل کنید بد بیاید یه نظر ی بدید(خلاصه : امینم یه خواننده یه مسیحیه هیچوقتم خودشو به اونا نمیفرشه چون احتیاجیم نداره اون با استعدادترین خواننده یه دنیاست میتونی بری تحقیق کنی یا اگه عقلت میرسه مقایسه کنی ( اصلنم برام مهم نیست که با حرفم ناراحت شدید یا نه چون شما آمدید اینجا کیلویی نظر میدید ) یه چیز دیگه از مدیر این پیج دیگه انتظار نداشتم اینجوری کاشکی حرف بزنه دو خط لیریکس بیاره ترجمه کنه یه نفرو ماسون کنه و خواهش آخر : کیلویی نظر ندید
بسم الله الرحمن الرحیم
از نظر من:
تمام بحثها و نمادشناسی هایی که داره صورت میگیره فقط یه هدف داره که بگیم یهودیان جهان رو در تسخیر خودشون گرفتن و مارو میخوان کنترل کنن،و ما میخوایم جلوی این روند رو بگیریم.
فعلا مشکل اصلی ما فراماسونری نیست.داریم وقتمون رو تلف میکنیم.بهتره تمرکزمون رو بزاریم رو مسائل مهمتر.
هدف این تالار بیدار کردنه مردمه(درسته؟)،ولی از طریق چی؟فراماسونری؟دغدغهی کشور ما چیه؟فراماسونری؟
مسائل مهمتری هست.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...l#pid77535
لطفا این سخنرانی گوش بدید تا متوجه منظور من بشید.
واقعا مهم نیست که ببینیم این فرد ماسون هست یا نه!!! فقط مهم اینه که ما رو به چه سمتی هدایت می کنه با نیروی موسیقی ، من هم مثل بقیه امیدوارم اگر هم قبلا در راه شیطان بوده و به قول شما باهاش معاملاتی داشته حالا پشیمون شده باشه ،ولی مسپله مهمتر اینه که بتونه برگرده ، چون همون طور که دوستان هم گفتن برگشت از این راه خیلی سخت تر از رفتشه ، یه جورایی مثل ترک اعتیاد میمونه...
امیدوارم برگشت موفقی داشته باشه
راستی دوستان من با حذف پست ها کاملا مخالفم ، کاش بذارید ما خودمون خوب و از بد و درست رو از غلط تشخیص بدیم و شما به عنوان صاحب فروم برای ما تصمیم نگیرید...
سلام به برادران عزیز
من کسی بودم که زندگیم امینم بود ولی تا قبل از این که کلیپ lighters رو به بازار داد اونجا بود که بد به ام شک کردم وتوی کلیپ دستشو به حالت شاخ بز یا نماد ماسونی میگیره حالا این هیچی.شما وقتی دارید توی یک صنعت بزرگ فعالیت می کنید باید همرنگ با همون صنعت باشید.اگر با سیستم هماهنگ نباشید عاقبتتون میشه:2pac.m.jackson.biggie.و... توپاک هم خیلی ضد فراماسونری و ایلومناتی اهنگ خوند.مثل آلبومmakaveli presents:killuminati و بعد این آلبوم به صورت عجیبی کشته شد.امینم هم همینطوری باید برای این که شهرتشرو داشته باشه و زندگیشو کنه مجبوره از سیستم اطاعت کنه.اگه کلیپfast lane رو نگاه کنید می فهمید من چی میگم.
یه نمونه ی دیگر در صنعت موزیک
شاید شما با این خواننده اشنا نباشید ولی من به خوبی می شناسمش حتی ازش هم امضا گرفت توی دبی در کنسرتش.
رپری به نام B.O.B
درسال2010 یک آهنگی به نامthe watchers خوند در این آهنگ به شدت فراماسونری و ایلومناتی را زیر سوال برد و در اون اهنگ اشاره ای به خواننده هایی که ایلومناتی را تبلیغ می کنند کرد مثل:rihanna.kanye west.jay-z.e-40 و توی کلیپش هم این موضوع مشخصه.
بعد از اون آهنگ دیگه از او خبری نشد.بمدت یک سال در این مدت فقط از او میکس تیپ های قدیمی به بازار میومد.بعد از دوسال یعنی 2012 در یکی از کلیپ ها با تیشرتی قرمز که پشتش هرمو چشم است و جلوش عکس پادشاه مصر باستان بود وارد صحنه شد و مفهوم و معنی شعرهاش 360 درجه به نفع فراماسونری برگشت.
کل حرفام این بود که کسی که داره توی صنعتی کار میکنه که هیچ کاری باب میلت خود خواننده نیست از این چزها پیش میاد.حالا چیز های دیگری هم دارم برای گفتن که ایشالله همرو توی یک تاپیک براتون توضیح میدم
من تا قبل از آلبوم ريكاوري از موسيقي ها و موزيك ويدئو هاي امينم متنفر بودم چون واقعا مزخرف بودن.ولي بعد از آلبوم ريكاوري از طرفداري پر و پا قرصش شدم چون تو موزيك ويدئو هاش ديگه نه از شخص مونث خبري بود و هم آهنگاش خدا بود.اين نظر من نيست نظر خيلي هاي ديگست كه بعد از آلبوم ريكاوري پر طرفدار ترين خواننده(از نظر لايك هاي فيس بوك)شد.
نمیخام نظر شخصی خودمو تحمیل دوستان کنم ولی رپ نسبت به سبک های دیگه خیلی ضعیف تره.اونم به خاطر وکال بیش از اندازشه.تمش رو هم از رگه کش گرفتن.
موسیقی سیاه ها فقط بلوز.
سلام به همه.من تا همین چند روز پیش کسی بودم و هستم که به هیشکی جز مارشال(امینم) فکر نمیکردم تو فامیل تو مدرسه منو Ms. Mathers صدا میکردن تمام پوستراشو رو دیوار اتاقم زدم لباسای گشاد میپوشیدم و حتی انقد اصرار کردم که مادرم برام یه پولیور بافتنی با اسم امینم برام بافت و حتا به خاطر اون جلو پدر مادر وا میسادم(ولی دیگه نه)...
خلاصه اینکه مارشال همه ی زندگی من بود و هیچ چیزی نمیتونست نظرمو نسبت بهش عوض کنه ولی بعد از دیدن مستند ظهور عقایدم به طرز وحشتناکی تا حدودی عوض شد!کسی که در تمام عمرم میپرستیدمش!!!!!!!!!!
[size=x-large]البته بگم که هنوزم دوسش دارم
![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)
و مطمئنم که به اشتباهات خودش پی برده...
[size=large]اتفاقا راجب این موضوع خیلی تحقیق کردم و فهمیدم که داره از سیستم خارج میشه در ضمن بدونید که در کلپ
lighters اون عبامت شیطان پرستا نیست اون نماد رپ هست!نماد بز طوریه که کف دست مشخص باشه ولی مال مارشال پشت دستش بود که نماد رپه از این بابت مطمئن باشید من تحقیق کردم و اینو بهتون بگم که shady یه جورایی راست میگه این قضیه رو دیگه خیلی دارین بیش از حد بزرگش میکنین من میدونم که اون زمانی که مارشال فراماسن بوده تظاهر میکرده که بوده فقط برای این که بتونه کاراشو عرضه کنه!الانم با خوندن اهنگ I'M NOT AFRAID به همه ثابت کرد که دیگه از سیستم اطاعت نمیکنه.اون خودش یه دختر داره اگه هدفش وارد کردن جوونا به فراماسونری باشه پس اینو از همه بیشتر واسه بچش خواسته!پس بدونین که الان دیگه نیست! امیدوارم همه ی نشونه های ماسونی بودنشو از بین ببره............
دوستان کمی فکر کنید ایا این افراد ارزش این را دارند که زندگی ما رو پر کنند؟ کمی به درون خودتون برید و کنکاش کنید تا برسید به انچه باید برسید.
نمیگم گوش ندید اما میگم زندگی شما بسیار با ارزش تر از این هست که ...
میدونم چی میخواهید بگید میخواهید بگید منو درک نمی کنی! چون با این قشر از ادم ها زیاد حرف زدم .
اما ... شما خودتون هستید که حال و اینده خودتون رو میسازید پس هرچه با عقلتون سازگار بود بسازید ...
[quote='Grace Dies' pid='56626' dateline='1317997133']
[quote]we move toward a new world order a normal life is boring ...[/quote]
ترجمتون غلطه.
ما به جلو ، به سمت جهان آینده حرکت می کنیم تا یک زندگی آرام ایجاد کرده و بسازیم.
toward:به جلو
order:ساختن ، ایجاد کردن
is boring:به معنای تولد یافتنه اما ساختن هم معنی میده.(تولد با ساختن فرق زیادی نداره) !!خسته کننده!!
به نام خدا
اين ترجمه غلطه . معناي كلمه BORN را براي BORING آورده ايد .
معني درست:
ما به سمت نظم نوين جهاني حركت ميكنيم زندگي عادي كسل كنندست.
TOWARD: به سمت، به سوي
ORDER: نطم، مرتب، ترتيب، سفارش دادن
IS BORING: كسل كننده، خسته كننده
ah chera in masghare baziaro tamom nemikonidddddddddddddddd ????? eminem soltane hip-hope va har harfiam mikhayd bezanid ino bedonid dine mardom be shomaha rabti nadareeeeee va bayad begam masoni nist badam age filmo dide bashi namigi in alamate masonie in alamat to in film neshon dahandeye i Love you hast lotfan in mozakhrafatam to kaleye mardom nakonid on az on ke migoftin shakira masonie ya 30 seconds to mars jam konid in basatooooooooooooooooo
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16