۱۷/دی/۹۰, ۱۱:۵۴
این نماد i l uهست وسلام هست okهست خیلی چیزای دیگه هم هست ولی با توجه ب فیلم همون i l uاخه اصلا شیطان چه ربطی ب اینجای فیلم داره؟؟؟؟؟ب خاطر ی دست هم نمیشه کسیو فراماسون کرد این بحث تموم شده.
(۱۷/دی/۹۰ ۹:۱۷)anti نوشته است: [ -> ]شکر میان کلام شما،منظور کدام دست است؟به صفحه اول برید
نقل قول:"You sold your soul to me need i remind you?در این آهنگ، امینم با شیطانی که عهد بسته درگیری لفظی پیدا میکنه چون از کارش و عهدش پشیمون شده و یه گفتگو بین امینم و جن مطرح میشه:
You remember that night you Prayed to god
you'd give anything to get a record deal well Dre signed you!
This is what you wanted your whole life Marshall right boo?
Look at this house! look at these cars! I'm so nice ooooh!
Oh, but you didn't know that fame has a price too ?
That your just now seeing the downside too!
Lose your best friend from high school your wife too!
Ain't even sure if your kids like you!
- Eminem, My Darling
جواب جن (شیطان) به اعتراض Eminem از نحوه زندگی تحت کنترلش توسط جنیان، از زبان یکی از جنها:
"تو روحت رو به من فروختی، لازمه یادآوری کنم؟
یادت میاد شبی که از خدا تقاضای چیزی میکردی (شهرت و ثروت)
حاضر بودی همه چیزت رو بدی تا قرارداد ضبط موزیک ببندی، خوب Dre باهات قرارداد بست!
این همون چیزی بود که همه عمرت میخواستی مارشال (نام واقعی Eminem)، درسته؟
به این خونه نگاه کن. به این ماشینها نگاه کن. من خیلی خوب هستم.
اما تو نمیدونستی که شهرت، بهایی داره؟
حالا داری سمت منفی قضیه رو هم میبینی
بهترین دوستان دبیرستانت رو از دست دادی، همینطور همسرت رو!
حتی مطمئن نیستی که بچههات دوستت داشته باشن!"
"And if I can not have you then no one can you're my darling Cuz I possess your soul, your mind, your heart and your body.""و اگه من نتونم تو رو داشته باشم، هیچکس دیگه هم نمیتونه. چون تو محبوب منی، من روح تو، ذهن تو، قلب تو و جسم تو رو تسخیر کردم."
- Eminem , Chorus of 'My Darling'
"… I love my fans"من عاشق طرفدارام هستم.
But no one ever puts a grasp on the fact i've sacrificed everything I have
I never dreamt i'd get to the level that i'm at, this is whack
This is more than I ever could of asked
… i'm trapped, If I could go back, I never woulda rapped
I sold my soul to the devil, i'll never get it back…"
- Eminem, Song "Say Goodbye Hollywood"
اما هیچکس نمیفهمه که من هر چی داشتم، قربانی کردم.
هیچ وقت تو خواب هم نمیدیدم به اینجایی که هستم برسم [شهرت و ثروت]. این عالیه، بیشتر از اون چیزیه که میخواستم...
[اما] من به دام افتادم. اگه میتونستم به عقب برگردم، هرگز Rap نمیخوندم. من روحم رو به شیطان فروختم و دیگه هرگز نمیتونم پسش بگیرم."
"Yo, alright, yo"من توسط شیاطین شرور تسخیر شدم که موقع خواب مرا شکنجه میکنند.
I'm possessed by evil demons that torture me while I'm sleeping
I keep dreaming of death and I'm hearing people screaming
The devil's spirit's trapped inside me and I want it out…"
- Eminem, Song "Demon Inside"
مرتب خواب مرگ میبینم و صدای جیغ مردم رو میشنوم.
روح شیطان، درونم رو تسخیر کرده و من میخوام از درونم بیاد بیرون...
(۲۱/دی/۹۰ ۱۴:۰۹)amin7 نوشته است: [ -> ]با اين كه نمي خوام از eminem دفاع كنم ولي توجيه اين آهنگ توي همون ترجمه اش هست:البته ما عادت کردیم شما تقریبا همه جا مخالفید!
به جاي اون خط هايي كه بولد كردي، يكي دو خط پايين ترش را بولد مي كردي،خودت جواب خودت را مي گرفتي...
مثلا :
من توسط شیاطین شرور تسخیر شدم که موقع خواب مرا شکنجه میکنند.
مرتب خواب مرگ میبینم و صدای جیغ مردم رو میشنوم.
روح شیطان، درونم رو تسخیر کرده و من میخوام از درونم بیاد بیرون..
---------------------
پ.ن : يه مطلبي را مي زاريد، خودتون هم دقيق مطالعه اش كنيد نه كنيد فقط زحمت copy/paste را بكشيد!

نقل قول:اولین خواننده بزرگ راک Elvis Presley، که به سلطان راک معروف بود، معتقد بود که همزادی دارد که به طور روحی و فرامادی با او ارتباط برقرار میکند. در مجله Angel Times، دوست دوران کودکی الویس پرسلی، عنوان کرده که الویس با موجوداتی تحت عنوان بچه ارتباط برقرار میکرد.
"Elvis believed that he was working under the aegis of this masters…«Elvis معتقد بود که در پناه این اربابان کار میکند...
That they had helped him…
In Elvis mind, his life was being directed divinely by the brotherhood of masters and illuminated beings,
Enlightened entities that have excited since time immemorial
And he truly felt he was chosen to be here now as a modern-day savior, a Christ."
Larry Galler, If I can Dream, pg 139-40 -
اینکه آنها به او کمک کرده اند...
در ذهن Elvis، زندگی او به طور خارق العادهای توسط انجمن برادری این اربابان و موجودات نورانی هدایت میشد. موجودات نورانی شده ای که از زمانهای بسیار قدیم و گذشته، برانگیخته شدهاند.
و او واقعا احساس میکرد که انتخاب شده تا ناجی عصر مدرن، یک عیسی باشد.»
نقل قول:ANGUS YOUNG, lead guitarist for AC-DC, is called the "guitar demon"; and he admitted that something takes control of the band during their concerts: "...it’s like I’m on automatic pilot. By the time we’re halfway through the first number someone else is steering me. I’m just along for the ride. I become possessed when I get on stage"ANGUS YOUNG رهبر گیتاریستهای AC-DC به نام "شیطان گیتار" معروف است. او اقرار کرده که در حال اجرای کنسرت، نیرویی، کنترل گروه موزیکشان را بدست میگیرد: "... انگار که روی مُد خلبان اتوماتیک هستم. در حالیکه وسط آهنگ اول هستیم، یه نفر دیگه من رو کنترل میکنه. من فقط همراهی میکنم. من هر موقع روی صحنه اجرا میرم، تسخیر میشم."
Hit Parader, July 1985, p. 60 -
نقل قول:I'm screamin, i stop breathin, damn i see demons, Dear God I wonda can ya save me, I cant die, my booboo is about to have my baby I think its too late for prayin, hold on A voice spoke to me and it slowly started sayinخواننده: "من جیغ میزنم. دیگه نفس نمیکشم. لعنتی، من جنها رو میبینم. خدای عزیز، نمیدونم میتونی منو نجات بدی، نمیتونم بمیرم. بچهام ممکنه آسیب ببینه. فکر میکنم برای دعا کردن، دیر شده باشه. صبر کن، یه صدایی با من صحبت کرد و به آرامی گفت:
"Bring your lifestyle to me I'll make it better"
How long will I live?
"Eternal life and forever"
And will I be, the G that I was?
"I'll make your life better than you can imagine or even dreamed of, So relax your soul, let me take control
Close your eyes my son"
My eyes are closed
Snoop Dogg, Murda Was Da Case -
جن: "روش زندگیتو بیار پیش من، من بهترش میکنم."
خواننده: "چقدر زنده میمونم؟"
جن: "ابدی و برای همیشه."
خواننده: "و من همون G که بودم، میشم؟"
جن: "من زندگیت رو از اون چیزی که فکرشو بکنی یا خوابشو ببینی، هم بهتر میکنم.
بنابراین روحت رو سست و راحت کن، بزار من کنترلش کنم. چشماتو ببند پسرم."
خواننده: "چشمان من بسته است."
نقل قول:Robert Plant and Jimmy Page of LED ZEPPELIN both claim that they don’t know who wrote their occultic song Stairway to Heaven. Plant testified: "Pagey had written the chords and played them for me. I was holding the paper and pencil, and for some reason, I was in a very bad mood. Then all of a sudden my hand was writing out words. … I just sat there and looked at the words and then I almost leaped out of my seat"Robert Plant و Jimmy Page از گروه راک معروف LED ZEPPELIN، هر دو ادعا دارند که نمیدانند چه کسی آهنگ مرموز "پلکانی به بهشت (Stairway to Heaven)" را نوشته است. پلانت، شهادت داده: "پیجی (Jimmy Page)، chordها (ترکیب نتها) رو نوشته بود و برای من مینواخت. من کاغذ و مداد توی دستم بود. اون روز بنا به دلایلی اصلا حال خوبی نداشتم (چرا؟؟؟) یه دفعه دستم شروع کرد به نوشتن کلمات. ... من فقط اونجا نشسته بودم و به دستم نگاه میکردم و بعدش از روی صندلیم پریدم."
Davin Seay, Stairway to Heaven, p. 249 -
"According to Richard Cole, Zeppelin's road manager,طبق اظهار ریچارد کول، مدیر تورهای گردشی گروه موزیک Led Zepplin،
The story of Zeppelin selling their souls to Satan for power and fame actually "got started" with Page himself, as he shared with groupie who were interested in his "dark" side."
Cole stated, "It proclaimed that in the earliest days, the band members,
Except for John Paul who refused to participate- had made a secret pact among themselves,
Selling their souls to the Devil in exchange for the band's enormous success…
One of our roadies once said to me,
I tried to broach the subject once, and Jimmy went into a rage.
".I'd never raise the issue again
Richard Cole, Stairway to Heaven Uncensored, 1992, pg11 -
داستان فروختن روح اعضای گروه به شیطان برای کسب قدرت و شهرت، از خود Jimmy Page شروع شد. او قضیه رو با سایر اعضای مشتاق به نیمه تاریک خودش، در میان گذاشت.
Cole گفت، «به طور عمومی اعلان شده که روزهای اول، اعضای گروه،
به جز John Paul که نپذیرفت مشارکت کند، همگی عهدی مخفی با هم بستند که
روح خودشون رو به شیطان بفروشند تا در عوض به موفقیتهای بزرگ گروه دست پیدا کنند...
یکی از همراهان گروه در سفرها زمانی میگفت،
من یکبار سعی کردم از عهد بسته شده تخلف کنم، اما جیمی تا مرز دیوانگی عصبانی شد.
من هم دیگه این قضیه رو مطرح نکردم.»
نقل قول:"I was directed and commanded by another power. The power of darkness ... that a lot of people don’t believe exists. The power of the Devil. Satan""من توسط نیروی دیگهای، هدایت میشدم و تحت فرمان بودم. نیروی تاریکی... که بسیاری از مردم باور ندارند که چنین نیرویی وجود داشته باشه. نیروی شیطان."
LITTLE RICHARD, cited by Charles White, The Life and Times of Little Richard, p. 206 -
نقل قول:JIMI HENDRIX’ girlfriend, Fayne Pridgon, said: "He used to always talk about some devil or something was in him, you know. He didn’t know what made him act the way he acted and what made him say the things he said, and the songs and different things like that … just came out of him. It seems to me he was so tormented and just torn apart and like he really was obsessed, you know, with something really evil"Fayne Pridgon دوست دختر JIMI HENDRIX، گفت: "او همیشه در مورد شیطان یا یه همچین چیزی حرف میزد که درونش رفته، میدونید. او نمیدونست چی باعث شده اونطوری عمل کنه و نمیدونست چی باعث شده اون چیزها رو بگه، همینطور در مورد آهنگهاش و چیزهای دیگه... فقط میگفت که این چیزها ازش بیرون میاومده. به نظر من او خیلی عذاب میکشید و میرنجید و خیلی پریشان میشد اون هم توسط یه نیروی شیطانی."
- sound track from film Jimi Hendrix, interview with Fayne Pridgon, side 4, cited by Heartbeat of the Dragon, p. -50
نقل قول:John McLaughlin, leader of MAHAVISHNU ORCHESTRA, testified: "One night we were playing and suddenly the spirit entered into me, and I was playing, but it was no longer me playing"John McLaughlin رهبر ارکست MAHAVISHNU، قسم خورد که: "یه شب داشتیم آهنگ میزدیم و یه دفعه روحی وارد بدن من شد، و من داشتم همینجور آهنگ میزدم اما اون دیگه من نبودم که آهنگ میزد."
The Rock Report, p. 58-

(۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۰۸)shewolf نوشته است: [ -> ]....شما هم برو برا خودت متاسف باش من کی با چند تا اسم کاربری نظر دادم؟؟؟چرا زود از کوره در می ری تو ؟؟؟

(۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۰۸)a GOOD EMIN3M نوشته است: [ -> ]میبینید که همین الان تو همین تاپیک چجوری تفرقه افتاد و بنظر من میتونه شخصی مثل امینم رو خوب جلوه بده یا بد.اصلا از کجا معلوم که من یا حتی مدیر سایت فراماسون نباشن ؟(برای درک بهتر این فرقه ها دارم اینو میگم.خواهشن به کسی برخوره.اگه هم خورد معذرت میخوام)اولا که من در این تاپیک هیچ گونه تفرقه نمی بینم ؟؟؟
(۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۰۸)a GOOD EMIN3M نوشته است: [ -> ]ولی این تاپیک باعث شد نگاه من به ام عوض بشه( نه که منفی بشه).مثلا قبلا با آهنگاش عشق میکردمو باهاش میخوندم ولی الان حتی ممکنه گریه هم کنمبا این جمله ات خیلی حال کردم