تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی اثار امینم(eminem)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
سلام میشه اسم این آهنگو لطفا بگید . سپاس.
(۱۶/مهر/۹۰ ۱۵:۱۳)hamidreza_shab نوشته است: [ -> ]حداقل روزی 15 تا 20 تا موزیکش رو دارم گوش میدم

خیلیم روش تعصب دارم

سلام
ببخشید شما که اوتارتون و امضاتون عکس این خوانندس و روزی به قول خودتون 15 تا 20 آهنگش رو گوش میدی و روش تعصب داری, اونرو پرستش هم میکنی؟...
حالا چند تا سوال, برای چی براتون مهمه که این خواننده فراماسون هست یانه؟حالا اگر فراماسون باشه چی؟چی کار میکنید اگه نباشه چی؟برای چی میخوایید بدونید؟
(۲۲/آذر/۹۰ ۱:۴۶)110bahar نوشته است: [ -> ]سلام میشه اسم این آهنگو لطفا بگید . سپاس.
کدوم آهنگ؟
امینم ب خاطر این از رپ بدش اومده و کابوس میبینه چون عذاب وجدان داره و ب خاطر مرگ دوستش خودشو مقصر میدونه.
و ب خاطر رپ و شهرت همسرش و خیلی چیزای دیگه رو از دست داره... اینا رو قبلا گفتم چرا دوباره اینا رو میگین؟؟؟؟DodgyAngryو تو اهنگ هایی هم ک بالا گزاشتین هم اینا رو میگه( اگه همه ی ترجمه رو بخونین)ا
من روزی صد تا اهنگ ازش ازش گوش میدم .و تو نصف اهنگاشم درباره ی زندگیش میگه و خودش همه چیزو توضیح میده .
تو خیلی اهنگاشم از امریکا و حکومتش بد میگه و چند بار بازداشت شده. اصلا سبک موسیقیش(رپ)اعتراضهAngry
هالا شما بازم بگین ناراحتیش ب خاطر شیطانه و فراماسونه....Dodgy
نقل قول:تو روحت رو به من فروختی، لازمه یادآوری کنم؟
یادت میاد شبی که از خدا تقاضای چیزی می‌کردی (شهرت و ثروت)
حاضر بودی همه چیزت رو بدی تا قرارداد ضبط موزیک ببندی، خوب Dre باهات قرارداد بست!

نقل قول:من روح تو، ذهن تو، قلب تو و جسم تو رو تسخیر کردم.

نقل قول:من به دام افتادم. اگه می‌تونستم به عقب برگردم، هرگز Rap نمی‌خوندم. من روحم رو به شیطان فروختم و دیگه هرگز نمی‌تونم پسش بگیرم

نقل قول:من توسط شیاطین شرور تسخیر شدم که موقع خواب مرا شکنجه می‌کنند...روح شیطان، درونم رو تسخیر کرده و من می‌خوام از درونم بیاد بیرون...

بازم میگین فقط از رپ بدش اومده؟ همین؟ اینها جملات خودشه. خودش اعتراف میکنه اما شما ...؟
دو سال قبل از کشته شدن دوستش proof در سال 2004 کلیپی از امینم منتشر شد که در اون پروف مورد اصابت گلوله قرار می گیره و بعد از انتقال به بیمارستان می میره. دو سال بعد همون اتفاق می افته. این تصادفی نیست. خیلی ساده باورانه هست که این رو تصادف بدونیم. یه بحثی هست به اسم قربانی کردن اعضای در خدمت سیستم که بازیگران و کارگردانان و خوانندگانی بودن که قربانی سیستم شدن. تحقیق به عهده خودتون.
حالا به فرض که امینم حرفهایی علیه سیستم بزنه. عین همون رئیس فرقه رائیلیسم که مرکز دولتشون توی اسرائیله اما مدام علیه خشونت اسرائیل حرف میزنه. مردم رو احمق فرض کردن. اگر این حرفها واقعیت داشت که الان نمی تونستن توی لونه زنبور به فعالیت ترویج فساد اخلاقی خودشون ادامه بدن. حالا جناب امینم با این قضایایی که پشت سرش هست گیریم که چند تا حرف ظاهرا علیه سیستم بزنه. اینها همش حرفه. اصل قضیه اینه که موزیک یه سیستم و صنعته مثل هالیوود که هدایتش دست شیطان پرستان هست و کسی بیخودی توی این سیستم معروف و ستاره نمیشه. چرا امثال john todd و o' dirty و DMX و ... که علیه سیستم حرف زدن رو به قتل رسوندن؟ معلومه حرف داریم تا حرف....

حالا عزیز دلم شما دوست داری گوش بدی گوش بده. اجباری که نیست. ما عرض می کنیم طبق تحقیقات ما ایشون زندگیش گره خورده با شیاطین و شیاطین دارن از موزیک استفاده می کنن برای نابودی بشر. حتی در مستندی ایرانی که جوانی خواننده و نوازنده رو به دلیل مشکلات مختلف بازداشت کرده بودن به قاضی می گفت: آقای قاضی شبها هم یه موجوداتی موقع خواب میان منو اذیت می کنن. یه فکری به حالم بکنین. قاضی گفت چه موجوداتی؟ می گفت چه می دونم. جنه، چیه. شما بهتر می دونین....خود این شیاطین جنی هم بهتر می دونن دارن از طریق موزیک چه غلطی می کنن وگرنه اینقدر براش هزینه نمی کردن. ما عرض می کنیم حیف جوان ما که عمرش رو بگذاره پای اینچنین سیستم و افرادی. آخرش خودش آسیب می بینه. هم تو این دنیا هم تو اون دنیا. اینها همه هشدار هست به هواداران ستاره های صنعت موزیک که واقعا از سر دلسوزی مطرح میشه. دیگه تصمیم و اختیار با خود دوستان.

اصلا شده یه بار جدی به این قضیه فکر کنیم که در جامعه امروز، شهرت خواننده ها از کجاست؟ حالا قدیما طرف یه عمر کار میکرد بعد معروف میشد. به همون نسبت اون زمان رسانه های مستقل زیادی وجود داشت طوریکه مثلا اون زمان روزنامه معروفی میومد در مورد قربانی کردن انسان علیه یهودیان مطلب می نوشت و کسی کارش نداشت... الان وضعیت جراید و رسانه ها چطوریه؟ آیا هنوز مستقل هستن؟

بد نیست این مقاله رو مجدد مطالعه بفرمایین:

کنترل ذهن و نقش رسانه های جمعی

در قسمتهایی از مقاله می خونیم:

(مالکیت تمام رسانه ها) به این معنا است که تنها یک خبر، به راحتی می‌تواند تمامی رسانه‌ها را طوری پر کند که رضایت و موافقت مردم را جلب و در واقع تولید کند. (به عنوان مثال: تکرار عبارت «در عراق، سلاح‌های کشتار جمعی وجود دارد» در رسانه‌ها، دوستان می دونن که چطور جرج بوش پسر با وقاحت تمام در مصاحبه گفت ما فکر کردیم عراق سلاح کشتار جمعی داره. رفتیم حمله کردیم و اونجا رو گرفتیم. دیدیم نه، خبری نیست (اینها رو با مسخره و خنده میگفت)). منظور تاثیر رسانه ها هست. طرف وقتی میاد تو خیابون می بینه همه مجله ها و روزنامه ها و سایتها و شبکه های ماهواره ای متحد دارن میگن در عراق سلاح کشتار جمعی وجود داره خوب ذهنش طوری کنترل میشه که این مسئله رو بپذیره تا در نتیجه با رضایت خود مردم آمریکا بودجه نظامی هنگفت رو از مجلس بگیرن.
حالا همین قضیه رو تعمیم بدیم روی خواننده ها. طرف در عرض چند ماه میشه ستاره طوریکه نه تنها در شهر خودش و نه تنها در کشور خودش بلکه در کل جهان یکدفعه معروف میشه. اونهم توی سیستمی که عاقلان دانند چه کسانی پشت پرده اون هستن. بله درسته الان صنعت ارتباطات خیلی پیشرفت کرده اما این کافی نیست. فقط چند ماه و چند آلبوم.... محاله شما رو در جهان معروف کنه مگر اینکه مالکان رسانه ها همه متحد با هم با تبلیغ و انتشار پوستر و آلبومهای یک خواننده خاص اون رو معروف کنن. می دونین الان چند خواننده داریم در جهان متاسفانه؟ چی میشه که در عرض چند ماه یکدفعه یکیشون مطرح میشه؟ فقط به خاطر هنرش؟ یا صداش؟ اصلا اینطور نیست. خیلی ها معتقدن خیلی از ستاره ها صداشون و آهنگهاشون و اشعارشون فاقد ارزشه و تعجب می کنن چطور اینها بین مردم معروف و محبوب میشن. اصلا چه بسا خیلی خواننده ها هستن که صداشون و اشعارشون بهتره اما همیشه گمنام می مونن و شرایط طوری نمیشه که مردم حتی مردم کشور خودش حتی صداشون بشنون. تا جایی اسم و نشان و آهنگهاشون تبلیغ نشه که مردم متوجه اونها نمیشن. این یعنی کنترل رسانه ها. رسانه ها ابزار مطرح کردن نام و نشان افراد هستن. رسانه ها هستن که یه بی سر و پا رو ستاره می کنن و تبدیل میشن به بت برای مردم. حالا مالک رسانه ها کیا هستن؟

مالکیت رسانه‌ها

[تصویر: graph.jpg]

همونطور که در نمودار بالا نشون داده شده، شمار شرکت‌هایی که صاحب رسانه‌های اصلی در آمریکا هستن، در طی کمتر از 20 سال، از 50 شرکت به 5 شرکت تقلیل یافته . الان 2011 هست و این مالکیت با سرعت بیشتری در اختیار شیطان پرستان قرار گرفته طوریکه شاید الان به ندرت بتوان رسانه مستقلی پیدا کرد. حالا همین رسانه ها مثلا امینم یا جی-زی یا جاستین یا لیدی گاگا و .... رو مطرح می کنن. مردم هم بهشون تلقین میشه لابد اینها کارشون درسته که همه رسانه ها تبلیغشون رو می کنن دیگه. بله کارشون درسته اما از دید اربابان رسانه ها و صنعت موزیک تا بلکه بتونن به هر نحوی با ترویج اخلاق رذیله یا فساد اخلاقی یا بی اراده کردن جوانان از اونها برده هایی بسازن تا هدف غایی شیاطین که نابودی بشر هست به راحتی محقق بشه.

در مصاحبه ای ناب یک ملعون به نام نیکلاس شرک (Nikolas Schreck) که ایشون شوهر دختر آنتوان لاوی و دست راست آنتوان لاوی در انتشار شیطان پرستی بود داریم که همین ملعون میگه:

«بهترین راه برای تغییر جهان به عرصه شیطان پرستی اینه که شخصیتهای پر نفوذ و تاثیر گذاری در حوزه های مختلف داشته باشیم (مثلا موزیک و سینما و دانشگاه و ...) که کار خودشون رو انجام بدن.... ما از موزیک استفاده می کنیم چون در حال حاضر ابزاری هست که الان بیشتر روی جوانها جواب میده. ما چنین مطالب و کارهایی رو انتشار میدیم تا گرگ درون انسانها (شیطان درون انسان) رو بیدار کنیم.... ما بیشتر دوست داریم کنترل انسانها رو برای رسیدن به اهدافمون بدست بگیریم.
موزیک امروز بسیار عالیه. طراحی شده تا جوانان رو رام و کنترل شده و بی اراده نگه داره شبیه گوسفند مطیع.... ما پشت پرده کار می کنیم تا طرز تفکر مردم رو کنترل کنیم. ما از فرکانسهای موزیک برای بیدار کردن جنبه های غیر فعال ذهن انسان استفاده می کنیم... »

[تصویر: Nikolas%20Schreck.JPG]

لینک دانلود همین مصاحبه

حالا جالبه عده ای که فقط امام خمینی رحمه الله علیه رو چهره ای سیاسی می دونن و متاسفانه از چهره دانشمند و فیلسوف و عارف و فقیه ایشون اطلاعی ندارن نظر این بزرگوار رو راجع به موزیک بدونن (برگرفته از مقاله تحقیقی پیرامون موسیقی در همین فروم):

حضرت «امام خمینی(رحمة الله علیه)» درباره موسیقی و غافل شدن انسان در جایی با این مضمون می‌فرمایند: «بعد از اینکه انسان به موسیقی گوش می‌دهد مغز از حالت خود خارج می‌شود و تبدیل به مغزی غیر جدی خواهد شد و متوجه می‌شود به جهات دیگر. همه اینها برای این است که آدمی را منحرف کنند. درست است که انسان خوشش می‌آید ولی آن شخص از مسائل زندگی و مسائل کلی غافل می‌شود مانند شخص معتاد به مواد مخدر. »

همچنین امام خمینی(رحمة الله علیه) مطلب فوق را به صورت زیر نیز بیان نموده‌اند: «موسیقی از اموری است که البته هرکسی بر حسب طبع خوشش می‌آید لکن از اموری است که انسان را از جدیت بیرون می‌کند و به یک مطلب هزل می‌کشاند. دیگر یک جوانی که عادت کرده روزی چند ساعت موسیقی گوش کند و با آن سر وکار داشته باشد او از مسائل زندگی و مسائل جدی به طور کلی غافل می‌شود. عادت می‌کند همان طوری که به مواد مخدر عادت می‌کند کسانی که به مواد مخدر عادت می‌کنند دیگر نمی‌توانند یک آن(لحظه) جدی باشند که بتوانند در مسائل سیاسی فکر کنند. فکر انسان را، موسیقی جوری می‌کند که دیگر در غیر همان محیط موسیقی و مربوط به شهوات و مربوط به موسیقی نتواند اصلا فکر کند.»

امام خمینی (رحمة الله علیه)در مورد تلویزیون و موسیقی می‌فرمایند: «نباید دستگاه تلویزیون طوری باشد که 10 ساعت موسیقی بخواند و جوان‌هایی که نیرومند هستند از نیرومندی آنها کاسته شود و به یک حال خمار و خلسه آور تبدیل شوند مثل همان تریاک. موسیقی با تریاک فرقی ندارد.»

ان شاءالله خداوند به همه ما درک و فهمی بده که دشمن خودمون رو بشناسیم و از دشمن خودمون به سمت خدا پناه ببریم.
ینی میگین میگین امینم بهترین دوست خودشو کشته ؟؟؟؟و بعدشم تا2سال رپ نخوند و اونقدر ب خاطر مرگ اون ناراحت بود ک دیگه هیچوقت مث اولش نشد؟؟ پروفو رقبا و دشمنای امینم کشتن نه خودش.
حرفایی هم ک امینم علیه حکومت امریکا زده خیلی بیشتر از اونه ک بگیم "ب فرض ی جایی ی چیزی گفته" و اصلا رابطی ی خوبی با حکومت نداره .جرج بوش درباره امینم میگه ک اون بدترین مرض بعد از فلج اطفال برای کودکان امریکاست!!!!!
ب شهرت رسیدن امینم هم ک راحت و بی دردسر نبود ب خاطر سفید پوست بودنش هیچکس کاراشو قبول نمیکرد و چند بارم اونقد زده بودنش ک نزدیک بود بمیره وخیلی بیشتر از اونی ک فکرشو بکنی برا بدبختی کشید تا وقتی ک dreازش حمایت کرد .
هیچکدوم از اشعار امینم از خدا بد نمیگه و همیشه هم تاکید داره ک خدا همیشه باهاشه و کمکش میکنه .
و قرار نیست اگه ادم روزی چند ساعت اهنگ گوش بده دیگه هیچی نفهمه و به یک حال خمار و خلسه آور تبدیل شوند مثل همان تریاک.
اهنگsing for the moment رو گوش کن دوست عزیز چون مخاطبش دقیقا ادم هایی مثل شماس ک این فکرا رو دربارش میکنین .ترجمش اگه خواستین همینجا میزارم.
خود من یه آدم مسلمان و ضد ماسونیک هستم نمیگم بیطرفم امینمو خیلیم دوست دارم اما مطمئن باشید هیچکدوم شما اندازه یه من امینمو نمیشناسید این که یه لحظه دستش شبیه سلامه فراماسونری شده دلیل ماسون بودن امینم نیست فراموش نکنید این علامت‌i love you هم هست.ثابت می‌کنم اگه شما برید متن و ترجمه یه آهنگ‌های ماش و وایت آمریکا رو ببینید متوجهِ حرفهای من میشیدمی‌فهمید که امینم داره ضد سیاست آمریکا میخونه. به نظر شما کدوم خواننده یه ماسون میاد ضد کشور و رئیس جمهور ماسون خودش بخونه.ازتون خواهش می‌کنم که الکی‌ و بدون مدرک کسی‌رو زیر سوال نبرید.راجع اون قطعه شعر هم بگم که ترجمه یه درست تر اینه که(تو دنیای که در حال پیشرفته زندگی‌ ساده خیلی‌ خسته کنندس) یه جا دیگم دیدم نوشته بودید تو آهنگ لیک توی سلجرس رفیق امینم میمیره بعد از ۲ساله همین اتفاق میافته خوب این طبیعت موسیقی رپه خیلی‌ها جونشونو از دست دادن کلیات اون آهنگ راجع به خشونت این سبک موسیقی بود و نشون داد چه کسائی جونشنو تو این موسیقی از دست دادن و پروف رفیق امینم کسی‌ بود که نقش کسی‌رو که بخاطر این جور چیزا میمیره بازی میکرد اصلا شما یه دلیل بیارید که قتل پروف کار امینم بوده.
امینم پر از مشکلات اخلاقیه اما اینا هم دلیل ماسون بودن امینم نیست

(هیچوقت هم فراموش نکنید که مردم دنیام ۲ دسته نیستن که مسلمان فریماسن باشن امینمم خارج از هر دو گروه)

mamnoon misham age ye rahe ghanoony vase raftan be sait haye ke adresesho dadid behem moarefi konid chon hamash filtere:huh:
امینم اگه مشکلی داشته بعد از ریکاوری کنار گزاشته ولی اون مشکل فراماسون بودن نیست.
(shadyمطمئن باش خیلی ها هستن ک فک میکنن امینمو از همه بیشتر میشناسن و دوست دارن مث خود من!)
آقای محترم وقتی‌ میری آهنگ ترجمه میکنی‌ باید طرف مورد نظرتم خوب بشناسی

اون آهنگ می‌‌darling درسته که منظور از اون صدای که با امینم صحبت می‌کنه صدای شیطانه اما منظور چیزی که شما گفتید نیست امینم همونطور که میدونید بهترین خواننده یه هیپ هاپ دنیاس و تو اون آهنگ داشت از خودش تعریف میکرد مثلا می‌خواست بگه که من توی هیپ هاپ یه قدرت ماورائ بشریم.که با فروختن روح خودم به شیطان این قدرت بدست آوردم چون کسی که وارد دنیای رپ می‌شه دیگه معصومیت خودشو از دست داده کسیه که همش فحش و بعدو بیراه میگه کسیه که حاضره برای این که تو رقابت به کسی‌ نبازه اونو بکشه بخاطر همین دنیای رپ زنشو از دست میده بهترین دوستشو از دست میده به مواد مخدر اعتیاد پیدا می‌کنه حتی به قول آهنگ خودش دیگه مطمئن نیست که دخترش دوسش داشته باشه. به نظر شما اینا دلیل خوبی‌ واسه همیشه ناراحت بودن امینم نیست ؟

بعدشم شما میگید برای مشهور شدن به ماسون‌ها پیوسته. اون موقع که امینم با در.دره آشنا شد و اولین آلبومشو داد کسی‌ امینمو نمیشناخت همونطورم که میدونید افراد معروف وارد ماسونیک میشن.پس اینم از قضیهِ که گفتید امینم از راه فروختن روح خودش به شیطان دارای این شهرت شده.

بعد یه چیز دیگه الان همه یه بچه‌های تالار دارن با یه عینک بدبینی به همه نگا می‌کنن با خوندن یه کتاب از وسط هیچ چیزی متوجه نمیشی‌ تو باید همه یه بیو گرافیه یک نفرو ببینی‌ بعد راجع به یه موضوعی مثل این نظر قطعی بدی

اما بهر حال به نظر من امینم یک مرد خود ساختست که براش احترام زیادی قائلم و بنظر من اون نه تنها عضو گروه‌های فراماسونری نیست بلکه ضد اون‌ها هم عمل می‌کنه باز هم اگه خواستید میگم حتما ویدئو‌های اینارو نگا کنید (mosh & white america)
Dodgy
inja jaye in chiza nist bahs chiz dige e hast vali harjor ke bekhay behet sabet mikonam ke az hame ye eminem baza eminem baz taram
shady.dota@yahoo.com
khasti bia inja neshonet midamBig Grin
سلام خدمت دوستان عزیز فن امینم.
اولا که بنده هیچ جا نگفتم امینم دوستش رو کشته. لطفا مجدد بخونین. بنده عرض کردم:

نقل قول:خیلی ساده باورانه هست که این رو تصادف بدونیم. یه بحثی هست به اسم قربانی کردن اعضای در خدمت سیستم که بازیگران و کارگردانان و خوانندگانی بودن که قربانی سیستم شدن. تحقیق به عهده خودتون.

البته بنده نزدیک 15 ساعت مستندهای مختلف از یوتیوب و سایتهای دیگه دیدم. کلاف پیچیده تر از این تحلیل های ساده هست. عرض کردم بازیگران و حتی کارگردانهای ماسون هم گاهی اوقات قربانی سیستم میشن. بیشتر قضیه رو باز نمیکنم چون خیلی مطمئن نیستم کار درستی باشه. خواستین خودتون تحقیق کنین.

نقل قول:حرفایی هم ک امینم علیه حکومت امریکا زده خیلی بیشتر از اونه ک بگیم "ب فرض ی جایی ی چیزی گفته" و اصلا رابطی ی خوبی با حکومت نداره

نگاه شما به صنعت موزیک درست نیست. موزیک ابزار شده الان. همه محققان دنیا اینو می دونن. قضیه صدا و پول و تجارت نیست. صنعت کنترل ذهنه. حتما اون مصاحبه رو ببینین. این فقط یه نمونه از خروارها مستند دیگه هست....
صنعت موزیک توی دست کسانی هست که سیاست و دولت آمریکا رو مدیریت می کنن. اگر واقعا امینم دست روی نقطه حساسی بگذاره کارش تموم میشه مثل مایکل جکسون که انگشت اتهام رو به سمت یهود گرفت و از صحنه محو شد. اما تا موقعیکه به آدم عروسکی های مثل بوش و اباما بتوپن اینها همش بازیه مثل لیدی گاگا که در نقش یه انقلابی مثلا سر اباما داد و هوار راه انداخته بود که من تو رو به چالش می کشونم و در نهایت فیلمشون که تموم شد همجنس بازی رو آزادتر کردن.... تاپیک لیدی گاگا صحبتهاشو می تونین ببینین.
مرد واقعی امثال dmx و o'dirty و john todd هستن که حقیقت رو گفتن و جونشون رو هم دادن وگرنه توی آمریکا مد شده که علیه دولت شعر بخونی.

خود dre رو لااقل در موردش تحقیق کنین. ایشون خودش ارباب شیطانها شده. حالا اومده از امینم حمایت کرده. چرا؟ چون میشه ازش سوء استفاده کرد. میشه ازش برای کنترل ذهن مردم استفاده کرد.
alonzo williams تولید کننده در موردش گفته که خود dre گفته که روحش رو در قبال پول زیاد به شیطان فروخته. بعد هم لطفا تفسیر مادی از این صحبت نکنین که منظورش شرور شدنه. خیر عرض کردم مستند 10 ساعتی وجود داره راجع به کسانی که به اصطلاح روحشون رو به شیطان فروختن و خواننده های زیادی این جملات رو گفتن. دقیقا هم منظورشون ملاقات با شیاطین و معامله با اونها بوده که گفتم توی قرآن مجید هم بهش اشاره شده یعنی خرافه ای نیست. مستند رو هم خود آمریکاییها تهیه کردن اما چون تصاویر ناجور زیاد داره عنوانش رو نمیگم.

نقل قول:و قرار نیست اگه ادم روزی چند ساعت اهنگ گوش بده دیگه هیچی نفهمه و به یک حال خمار و خلسه آور تبدیل شوند مثل همان تریاک.

خیلی جالبه که چطور به خاطر علایق خودتون از حقیقت می گذرین. طرف خودش برنامه خودش رو لو داده شما میگین اینطور نیست؟

در مصاحبه ای ناب یک ملعون به نام نیکلاس شرک (Nikolas Schreck) که ایشون شوهر دختر آنتوان لاوی و دست راست آنتوان لاوی در انتشار شیطان پرستی بود داریم که همین ملعون میگه:

«بهترین راه برای تغییر جهان به عرصه شیطان پرستی اینه که شخصیتهای پر نفوذ و تاثیر گذاری در حوزه های مختلف داشته باشیم (مثلا موزیک و سینما و دانشگاه و ...) که کار خودشون رو انجام بدن.... ما از موزیک استفاده می کنیم چون در حال حاضر ابزاری هست که الان بیشتر روی جوانها جواب میده. ما چنین مطالب و کارهایی رو انتشار میدیم تا گرگ درون انسانها (شیطان درون انسان) رو بیدار کنیم.... ما بیشتر دوست داریم کنترل انسانها رو برای رسیدن به اهدافمون بدست بگیریم.
موزیک امروز بسیار عالیه. طراحی شده تا جوانان رو رام و کنترل شده و بی اراده نگه داره شبیه گوسفند مطیع.... ما پشت پرده کار می کنیم تا طرز تفکر مردم رو کنترل کنیم. ما از فرکانسهای موزیک برای بیدار کردن جنبه های غیر فعال ذهن انسان استفاده می کنیم... »

پس منظور این آقا و امثال کارلوس سانتانا که میگه آماده باشین که ما با موزیک سلولهای بدن شما رو شکل دهی می کنیم چیه؟ چرا ساده بگذریم؟ ما باید مراقب تهدید هم باشیم بعد در مقابل اعتراف بیخیال باشیم کمی دور از احتیاط نیست؟

نقل قول:چون کسی که وارد دنیای رپ می‌شه دیگه معصومیت خودشو از دست داده کسیه که همش فحش و بعدو بیراه میگه کسیه که حاضره برای این که تو رقابت به کسی‌ نبازه اونو بکشه

آفرین دوست عزیز. بحث بنده اصلا سر فراماسون بودن یا نبودن امینم نیست. بحث من هشدار هست به اینکه شنیدن موزیک ایشون آسیبهای جسمی و روحی به ما وارد میکنه. قدیم برای برکت نانوایی می رفتن یه صاحب نفس می آوردن می گفتن یه دعایی تو نانوایی بخونه برای برکت. الان میگن قرآن پخش کنین کلام خداست به آدم آرامش میده. نور داره. حالا مقایسه کنین با فردی که همه اش داره فحش و بد و بیراه میگه و برای رسیدن به خواسته های پلید خودش پا روی همه چیز میگذاره. نمیخوام از ترویج انحرافات اخلاقی و اجتماعیش بگم و ...
از همه مهمتر عرض کردم ایشون با شیاطین درگیر شده. شیاطین وجودشون تاریکی و شر و نکبت داره. این مسئله خیلی بین خواننده ها همه گیر شده. حتی dmx که بیرون اومد یا مایکل که از موجودی به نام لی در اتاقش حرف میزد یا jim morrison یا jim hendrix که رفته بود سراغ جنگیر پیری و یا .... خیلی زیادن. مستند 10 ساعتی.

نقل قول:بعدشم شما میگید برای مشهور شدن به ماسون‌ها پیوسته. اون موقع که امینم با در.دره آشنا شد و اولین آلبومشو داد کسی‌ امینمو نمیشناخت همونطورم که میدونید افراد معروف وارد ماسونیک میشن.

خیر عرض کردم ماسون بودن یا نبودن ملاک نیست. مهم خدمت به حزب بی خدایی و شیطان پرستی هست. مالکان کثیف صنعت موزیک از امثال امینم بهره برداری می کنن. حالا اینکه اینها چقدر بدونن که مالکان برای شیطان کار می کنن خدا میدونه. یکی مثل جی-زی عملا خودش وارد سیستم میشه یا مدونا. بعضی ها هم ممکنه بدون اینکه بفهمن چه غلطی می کنن به سیستم شیطانی که هدفش نابودی اخلاق و دین و خداست کمک کنن.

به هر حال بنده دیگه من باب وظیفه هر آنچه می دانستم به صورت سر بسته عرض کردم. خدا کنه چه برای شما چه سایر دوستان سبب خیر بشه. اما از این به بعد شمایید که تصمیم می گیرین.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع