تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی اثار امینم(eminem)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ببین پسر خوب منی که دارم این حرفو میزنم از هوا درنمیاریم این حرفارو
اونموقع که تو با اهنگ های امینم هد میزدی-من تو اروپا تو کمپانی ضبط و بخش کار میکردم
اندازه سنت تو هیپ هاپ امریکام و از سر تا تهشو از بَرَم.
ما اگه امینمو نقد کردیم
ی تاپیک هم خودم برای استاد راکیم الله درست کردم و کله اثارشو مورد نقد قرار دادیم و تعرفو تمجید کردیم از کاراشون
که پاک شد تا اونجایی که یادمه
اول ۳ تا عکس که از فیلم ۸مایل هست میزارم[تصویر: eminem1.jpg][تصویر: eminem2.jpg][تصویر: eminem3.jpg]انتظار میرفت که این کورناتو باشه. اما قرار بود دست راست با شصت بسته باشه که همونطور که میبینید شصت بازه.بعد قسمتی از آهنگ "خودتو بباز" كه اشاره به نظم نوين جهاني داره رو بررسي كرديم. اما بعد متوجه شديم كه :اگر شما به قسمت آهنگ "lose your self" گوش داده باشيد و چند بيت قبل و چند بيت بعدش هم گوش داده باشيد متوجه ميشيد كه با حالت اعتراض داره خونده ميشه. متن اصلي آهنگ بصورت زيره

when we move toward /new world order/a normal life is boring / but super star is close to post modern

ترجمه :وقتي ما حركت ميكنيم جلو به سمت نظم نوين جهاني . يه زندگي معمولي خسته كنندس ولي زندگي سوپر استاري به پست مدرن نزديكه

اگر خود آةنگ رو شنيده باشيد موجه ميشيد كه فضاي آهنگ يا حتي ويديو كليپ حالت اعتراض داره و اين قسمت به صورت اعتراش خونده شده . نه در جهت تاييد نظم نوين جهاني.
و بعد فهميديم كه :
[/font][font=Tahoma]

[b]حتي توي چند تا آهنگ ديگه هم مثل "mosh" و "white america" به سياست جرج بوش و نژاد پرستي آمريكا اعتراض ميكنه.

اگر شما آهنگ "mosh" رو شنيده باشيد يا ويدئو كليپش رو ديده باشيد متوجه ميشيد به واقعه 11 سپتامبر و جورج بوش اشاره ميكنه كه توي اون مدرسه در حال برعكس گرفتن كتاب نشسته . (تصوير 1و2)
[تصویر: 1.jpg]
تصوير 1

[تصویر: 2.jpg]
تصوير 2
با عكس تكچشم چپي روبرو ميشيد كه خطخطي شده. تصوير (3)
[تصویر: Untitled-1.jpg]
تصوير (3)
چند ثانيه بعد شما يكي از رپر هاي سياه پوست آمريكا(loyd banks) رو در قالب انيميشن توي كليپ مشاهده ميكنيد (تصوير 4)
كه با توجه به چند ثانيه بعدش اعتراضيه به نژاد پرستي در آمريكا (عكس 5)
[تصویر: 5.jpg]
تصوير 4

[تصویر: 6.jpg]
تصوير5
قسمتي از ليريك آهنگ هم هست كه ميگه :
They tell us no we say yea, they tell us stop we say go[/b]
Rebel with a rebel yell, raise hell we gonna let em know
Stomp, push, shove, mush, F*ck Bush,
ترجمه: اونا (دولت آمريكا) به ما ميگن نه ما ميگيم آره / اونا به ما مبگن وايسيد ما ميگيم بريد جلو /سركش با سركش فرياد ميزنيم / جهنم برپا ميكنيم ما ميزاريم اونا بفهمن / لگد كوبي كنيد/ فشار بياريد/ تنه بزنيد / با صداتون مزاحمت ايجاد كنيد
لعنت به بوش

اينجا امينم مستقيما مردم روبه مخالفت با رژيم تشويق ميكنه.

در قسمت ديگر از اين آهنگ به دروغين بودن شخصيت بن لادن مستقيما اشاره ميشه
This is Bin Laden, look at his head noddin'
How could we allow something like this without pumping our fists
Now this is our final hour
ترجمه :‌اين بن لادنه / ببينيد سرش داره تكون ميخوره / چطوري ميتونيم به يه همچين چيزي اجازه بديم بدون كوبيدن مشتامونحالا اين آخرين ساعات ماست[/b]

اين قسمت همراه با تصاوير (8 و 9 و10) پخش ميشه كه نشون ميده بن لادن داره صحبت ميكنه اما بعد نشون ميده كه مثل دكور صحنه ميفته و پشتش شارون و يك نفر ديگه كه نميشناسم ايستادن.
[تصویر: 8.jpg]
تصوير 8

[تصویر: 9.jpg]

تصوير 9

[تصویر: 10.jpg]

تصوير 10
بحثاي ديگه اي هم توي اين آةنگ مطرحه كه چون وقت ندارم عرض نميكنم.

توي آهنگ "white a,erica" هم همونطور كه از اسمش پيداس اشاره داره به نژاد پرستي
توي كنسرت نيويورك كه آلبوم اِنكور رو اجرا ميكنه هنگام اجراي آهنگ "مش" شخصي با ماسك بوش مياد و مسخره بازي در مياره.
حتي من شنيدم كه توي يكي از كنسرتاش پرچم آمريكا رو آتش ميزنه و دستگير ميشه. نميدونم واقعين داره يا نه.
اما مهمترين قسمت :
طبق معمول از روي بيكاري داشتم کلیپ "Sing for the moment" رو نگاه میکردم که که با این صحنه مواجه شدم که جای هر بحثی رو میزاره کنار.
[تصویر: an.jpg]
تموم شد رفت پی کارش اینم ثابت کرد خرده شیشه داره وباز یکی دیگه تونست مارو نا امید کنه.
معذرت میخواما!!!
اما مهمه؟؟؟
سلام

تشخیص شیطان پرست بودن یا نبودن امینم 1 مقدار سخته چون آهنگاش با هم خیلی ضد و نقیضن
ولی 2تا مورد نظر منو جلب کرده
1- به کار بردن عبارت new world order تو آهنگ lose yourself (فیلم 8 مایل)
2- خالکوبی روی بازوی چپش که علامت چشم چپ خالکوبی شده
با این حال هنوز بعضی ها با ذکر دلایلی میگن که تو آهنگاش غیر مستقیم داره شیطان پرستی رو مسخره میکنه
برای درک بهتر واقعیات در این باره پیشنهاد میکنم حتما فیلم
Only Lovers Left Alive
ببینند تا ماهیت موسیقی و ارتباط با اجنه برای شما محرز بشه
این فیلم محصول 2013 هستش.
در این فیلم نه تنها از بزرگان راک و این که چگونه بزرگترین تراک های خود رو خلق کرده اند رو تا حدودی فاش میکنه بلکه با آوردن اسم افرادی چون تسلا و فلامل و نیوتن و ... ذهن افراد رو ( افراد دارای مطالعه ) به سمتی میبره که باید.
و یقین برای شما حاصل میشه.
حتی دیدن کتاب جابربن حیان اونم اورجینال در این فیلم و کتاب های فلامل آدم رو دچار تکان های شدید میکنه Angel
جادو کیمیا عرفان عشق و موسیقی همه در یک راستا و معطوف به یک هدف در این فیلم پیش میروند.
در شیطان پرست بودن تمامی خواننده های امروزی اصلا شکی نیست چون واقعا صنعت مدیا تو تمام دنیا توسط انجمن های مخفی اداره میشه و همین امینم در اهنگ monster به ارتباط با اجنه اشاره میکنه و بنظر من شاید یه زمانی از با ایلومناتی بودن منصرف شده بود واقعا جدایی از اونا مساوی است با مرگ تازه امینم در همین اهنگ مانستر اشاره میکنه و میگه من مخوام خودمو بکشم ولی نمیتونم و یه چیزی به من اجازه نمیده‌... اونا امینم رو نگه داشتن چون مهره با ارزشی است
تا جایی که ممکنه در مورد شخصیت رپر ها بحث نکنید چون آخرش نمی فهمید چی شد.
رپر ها شخصیتی شبیه به یکی به نعل یکی به میخ دارن و معمولا طرفدار خودشون هستن(کله اشون معمولا باد داره)
کاری ندارم حرف درست می زنن یا غلط.
اما حرفی که می زنن همیشه ضد نقیض هستن و معمولا روی شرایطی که خودشون هم تو مصاحبه هاشون اعتراف می کنن مستدل هست.
زیاد خودتون رو با این افراد درگیر نکنید.
نقل قول:در شیطان پرست بودن تمامی خواننده های امروزی اصلا شکی نیست چون واقعا صنعت مدیا تو تمام دنیا توسط انجمن های مخفی اداره میشه و همین امینم در اهنگ monster به ارتباط با اجنه اشاره میکنه و بنظر من شاید یه زمانی از با ایلومناتی بودن منصرف شده بود واقعا جدایی از اونا مساوی است با مرگ تازه امینم در همین اهنگ مانستر اشاره میکنه و میگه من مخوام خودمو بکشم ولی نمیتونم و یه چیزی به من اجازه نمیده‌... اونا امینم رو نگه داشتن چون مهره با ارزشی است
دیگه شما سیبیلو از ته زدی!Big Grin
این تفکرات خیلی بچه گانه است!
مخصوصاً رپ که معروفه به استقلال فکری(دقیقا همون باد کله!)
برای تحلیل شخصیت این رپر باید مطالعه داشته باشید. یکی از عجیب ترین و بی نظیرترین نمونه های صنعت موسیقی هالیوود هست که هیچ کس دیگری در موزیک چه ریحانا چه کیتی پری و ... به گرد پاش هم نمیرسن.

بخش اصلی تحلیل شخصیته. این رپر چندتا شخصیت یا همزاد داره (Alter Ego) که یکیش مارشال بروس مترز، یکیش اسلیم شیدی، یکیش امینم و یکی دیگه اش بی ربیت B-Rabbit هست.

بی ربیت آغاز کارش هست که تو مسابقات زیرزمینی رپ کار میکرد و دوستان به احتمال زیاد در فیلم 8mile دیدن این شخصیت رو.

اسلیم شیدی شخصیت بی بند و بار و بچگانه این رپر هست (که البته تحت تاثیر شیطانه).

امینم شخصیت جدی و برآمده از زندگی سخت و دشوار این رپر هست که اکثر موضوعاتش سیاسی اجتماعی هست.

و در نهایت مارشال بروس مترز شخصیت واقعی اش تو زندگی به دور از صحنه.

برای همین هست که میبینید وقتی در نقش اسلیم شیدی میره موهاش بلوند میشه و لباس هاش غیر متعارف و اکثرا در کلیپ هایی مسخره و طنز آمیز و با مسائل احمقانه اینجوری ظاهر میشه مثل ویدئوی Berzerk که اخیرا بیرون داده. پس این شخصیت می بینید که هم ظاهرش و حتی لهجه اش در ادای کلمات هم فرق میکنه. به اصطلاح شخصیت شیطون و سرکشی هست.

اما در نقش امینم همیشه موهاش مشکی هست و ویدئوهای جدی و با کمی فحاشی بیرون میده که مسائل زندگیش رو بروز میده مثل Beautiful , space bound , i'm not afraid و .......
کلا این شخصیتش همیشه در ماتم هست و تلاش داره زندگی گذشته اش رو فراموش کنه و به مخاطب امید بده

خیلی مطالب رو میشه گفت در موردش. حتی اینکه در برخی آهنگاش بک گراند یه صدای کلفتی میاد که مربوط به شیطان درونش هست. در برخی آهنگا هم کلا گفتگو میکنه با این شیطان و میگه که نمیخام تو زندگیم باشی و برو بیرون و .... که در نهایت هم موفق نمیشه.

باید بگم که در طول کارنامه کاریش چند بار تلاش کرد که از ایلومیناتی و هالیوود کنار گذاشته بشه و حتی حمله هایی در آهنگاش به اونا کرد که اونا هم به طرز فجیعی پاسخگو بودن و یه چند سالی این رپر رو با مشکلات مالی و عدم ارائه آلبوم روبرو کردن. درگیری هاش با ماریا کری و شوهرش و البته اون گنگ معروف که باعث کشته شدن رفیق صمیمیش Proof شد هم در همین راستا بود. حتی یه مدت پیش با ارائه ویدئوی Space Bound نشون داد که شیطان درونش رو کشته (در ویدئوش دو شخصیت یکشان هستن که در انتهای ویدئو با شلیک به سرش یکیشون می میره و داستان دوباره شروع میشه)

نمیشه کامل گفت که آیا جزو نهادهای مخفی هست یا نه. همه خواننده های هالیوود زیر کنترل ذهن هستن و دچار بیماری چندشخصیتی هستن. به همین خاطر به طور کامل هیچ موقع نمیتونن از زیر سلطه دربیان. در ویدئوی مانستر هم دیدید که هنوز مثل یک بیمار روانی روی تخت بسته بودنش و توی آسانسور شیطان درونش ندا داد و او هم گوشاش رو گرفت تا نشنوه)

شما اگه alter ego رو تو گوگل سرچ کنید میبینید که همه خواننده ها این رو دارن. مثلا نیکی میناژ که یه شخصیتش رومن هست و یه شخصیتش باربی و ... یا کانیه وست و...........
(۳۰/تیر/۹۳ ۲۰:۴۰)bidel نوشته است: [ -> ]تا جایی که ممکنه در مورد شخصیت رپر ها بحث نکنید چون آخرش نمی فهمید چی شد.
رپر ها شخصیتی شبیه به یکی به نعل یکی به میخ دارن و معمولا طرفدار خودشون هستن(کله اشون معمولا باد داره)
کاری ندارم حرف درست می زنن یا غلط.
اما حرفی که می زنن همیشه ضد نقیض هستن و معمولا روی شرایطی که خودشون هم تو مصاحبه هاشون اعتراف می کنن مستدل هست.
زیاد خودتون رو با این افراد درگیر نکنید.
دیگه شما سیبیلو از ته زدی!Big Grin
این تفکرات خیلی بچه گانه است!
مخصوصاً رپ که معروفه به استقلال فکری(دقیقا همون باد کله!)
من کجاش سبیل رو از ته زدم Dodgy
استقلال فکری؟؟؟؟؟؟ اونم توی صنعت موزیک ???? این خیلی جالبه چون هیچ کدوم از خواننده ها استقلال فکری ندترن و کنترل ذهن میشن طبق پروژه هایی مثل MK programing یا خیلی پروژه های دیگه و عملا اختیاری برای خودشون ندارن.
با حرفای صادق کاملا موافقم امینم خیلی با بقیه فرق میکنه و در مورد شخصیتاش من خیلی قبلا به اهنگ های اسلیم شیدی گوش میدادم ولی الان واقعا علاقه زیادی به گوش دادن ندارم.
در مورد همین اهنگ berzerk تو یه یه سکانس که امینم داره دستاش رو سریع تکون میده یه جاش علامت 666 رو نشون میده. عکسش هم تو Vilagent citizen هست. شاید بعدا اپ کردمش.
من زیاد به امینم گوش ندادم حتی عکسش رو هم ندیدم!(که اینجا دیدم)
منظور من کلی بود. اگه خواننده ای باشه که استقلال فکری نداشته باشه دلیل نمی شه موسیقی کلاً استقلال فکری نداره!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع