|
یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$#
|
|
۰:۰۹, ۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مدتها برام سوال بود که خدایا چی میشه که من از گناه بدم بیاد استاد ما میگه که روی همه ی گناهان را یک لایه شکلات کشیدن ، ظاهر خوشمزه ای داره ام زیرش لجن و کثافته این گناه لعنتی خوشمزه است اگه خوشمزه نبود برای نفس که آدم به طرفش جذب نمیشد خوب چه خاکی بر سرم بریزم؟ شنیدید که ارشمیدس بعد از کشف مسائل مربوط به وزن مخصوص و چگالی و حجم و... در حمام همانجوری از حمام پرید بیرون و فریاد زد یافتم یافتم و... حالا خدا رو شکر با اینکه ما هم یافتیم یافتیم اما به لطف خدا لباسهایمان تنمان بود و اما بریم سر اصل مطلب چگونه آدم از گناه بدش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر انسان توفیق پیدا کنه با کسی آشنا بشه و ربط پیدا بکنه که اون شخص حقیقتاً از گناه بیزار باشه، خود به خود اثر تکوینی این ربط روحانی بین روح من و اون شخص میشه اینکه من هم از گناه بدم بیاد چند نکته اینجا لازم است: 1- این ربط از بالا به پایین است من نمیتونم ایجادش کنم کسی که مرتبه ی عبودیتش بالاتر از من هست باید این اذن رو بده تا ارتباط روحانی بین روح اون شخص و من ایجاد بشه (شنیدید میگن یا صاحب الزمان نظری به ما کنید، یا تحولات شگفت انگیز که بعضی از انسانها بعد از مواجه شدن با یه آدم اهل دل پیدا میکنند!!!!!!!!!!!! اینها همه نتیجه ی همین راه دادن هست آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند, آیا بُوَد که گوشه ی چشمی به ما کنند [/i]) 2- نکته ی دوم: با اینکه باید از بالا به پایین این ربط ایجاد بشه اما مقدماتش دست ما است مقدماتش هم میشود تضرع به درگاه خدا و توسل به اهل بیت و گدایی و تلاش در مسیر بندگی و.... یه وقتایی هم خدا از فضلش (فضل یعنی بی استحقاق بخشیدن) به آدم حال میده البته باید شکر این نعمت رو به جا بیاره حالا القصه بنده، خدا یه لطفی کرد بهم برای رفع یک سوال و شبهه رفتم سراغ یه آدم خفن بعد که ارتباطم با اون تموم شد و جواب سوال و گرفتم دیدم در وسط خیابان های شهر اولیای خدا تهران با اینکه پر است از حوری و قوری اما حالم از همشون بهم میخوره به طرز حیرت انگیزی حالم داشت به هم میخورد به محض اینکه چشمم میخورد به حوری های کف خیابان انگار یه سیخ داره میره توی چشمم الله اکبر [b]چه اثر حیرت انگیزی داره ایجاد ارتباط حقیقی و محبت حقیقی پیدا کردن نسبت به دوستان خدا دوست شدن با دوستان خدا از اینجا تازه فهمیدم معنی این حدیث نبی مکرم اسلام چیست که می فرمایند: رسول اکرم میفرمایند: ُ يَا عَلِيُّ حُبُّكَ تَقْوَى وَ إِيمَانٌ وَ بُغْضُكَ كُفْرٌ وَ نِفَاقٌ ای علی حب و محبت تو، تقوا و ایمان است و بغض و دشمنی باتو کفر و نفاق است این حدیث شریف در منابع بسیار معتبر مانند أمالی و معانی الأخبار شیخ صدوق، روضة الواعظين فتال نیشابوری و... آمده است. حالا این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تقوا، خویشتنداری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تقوا آن چیزی هست که نتیجه وجود آن در انسان میشود خویشتن نگهداری و پرهیزگاری. خوب محال ممکن است حب معصیت و حب علی بن ابیطالب در یک قلب جمع شود در یک لحظه!!!!!!!!!!!!! از اینجا میفهمیم که ما محبتمان به مولا علی آبکی است تا حدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیال میکنیم که محبت ما زیاد است به مولا اما برای اینکه خیلی دپرس نشیم توضیح بدم که: امکان نداره کسی محب علی بن ابیطالب باشه اما بعد از اینکه خدایی نکرده گناه کرد بگه به به عجب گناهی کردم یعنی محب علی بن ابیطالب حتماً بعد از گناه از کارش پشیمونه مثل... و میگه خدایا... خوردم نفهمیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حب گناه و حب علی بن ابیطالب در یک قلب جمع نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و به خاطر همین هست که در تعریف حداقل ایمان روایت داریم که نشانه ی داشتن حداقل ایمان این است که انسان از ارتکاب به گناه و معصیت احساس ندامت کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما مهمترین نتیجه ای که میخوام از این بحث بگیرم بحث همنشین و رفیق است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اول به این آیه ی قرآن کریم خوب توجه فرماید: يَا وَيْلَتَى لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا﴿۲۸-فرقان﴾
اى واى كاش فلانى را دوست [خود] نگرفته بودم(۲۸) و به این بیت عمیقاً بیاندیشید دریغ و افسوس که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق نتیجه ی مقدماتی بحث من در یک جمله: اگر انسان توفیق پیدا کنه با کسی آشنا بشه و ربط پیدا بکنه که اون شخص حقیقتاً از گناه بیزار باشه، خود به خود اثر تکوینی این ربط روحانی بین روح من و اون شخص میشه اینکه من هم از گناه بدم بیاد به زودی بیشتر اگه خدا توفیق بده در موردش صحبت میکنم به امید خدا!!!!!!!!!! إن شاء الله دوستان علاقه مند بحث تکمیلی رو حتماً از این لینک دنبال بفرمایند http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid108769 البته حواستون باشه که اینها مطلقاً جوازی برای مجاهده ی نفس برای ترک معصیت نیست!!!!! به شدت به این پست توجه کنید! قسمتی از آن را که به دردمان میخورد اینجا ذکر میکنم:
من یه دوست خیلی باحالی دارم از دوران دانشجویی که اس ام اسهای بسیار ارزشمندی گه گاه برام میفرسته یکی از این اس ام اس ها این بود "ای خدا، اگر مرا به جرمم مؤاخذه کنی، تو را به عفوت مؤاخذه میکنم اگر مرا به گناهانم باز خواست کنی، تو را به مغفرتت باز خواست می کنم و اگر به دوزخم بری، مقابل اهل دوزخ ندا میزنم، خدایا من دوستت دارم! خدایا من قدرت ترک معصیت ندارم، مگر آنکه به عشقت بیدارم سازی " مناجات شعبانیه خوب من به شدت به فکر فرو رفتم در مورد همون جمله ای که آبی رنگ و بُلدش کردم زنگ زدم به استاد و ازشون پرسیدم: استاد بر طبق این فراز مناجات شعبانیه من چه کنم تا خدا محبت خودش رو بگذاره در قلب من تا من بتونم ترک معصیت کنم چون من میدونم زورم به نفسم نمیرسه! ... و اما جواب شاگرد اول استادِ استاد به این سوال که: بر طبق این فراز مناجات شعبانیه من چه کنم تا خدا محبت خودش رو بگذاره در قلب من تا من بتونم ترک معصیت کنم جان من ببینید چه جواب حیرت انگیز و دقیقی به من دادند! گفتند: اولاً این فراز مناجات شعبانیه مال من و شما و در مرحله ی ما نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مال اولیای خدا است در مرحله ی ترک اولا و ترک هر آنچه از منِ خودشون باقی مونده که جز با تابش عشق خدا به دلشون نمیتونن بهش دست پیدا کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد گفتند: برای امثال من و شما همون مجاهده فعلاً لازم هست خیلی خیلی خیلی نکته مهم است دوستان ایشان خیلی دقیق فهمیدند که در نفس چموش بنده چه چیز نهفته که اساساً این سوال رو پرسیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایشون فهمیدن که من از روی تنبلی میخوام یه جورایی پُلیتیک و میونبری بزنم به بهانه ی عدم توان مقابله و مبارزه و مجاهده و یه میانبوری بزنم و بپیچونم این مجاهد رو! بعد ادامه دادند راه برای من و شما و امثال ما در مرحله ی ما مجاهده است (داخل پرانتز ببینید چه قدر بزرگوارند ، من رو با خودشون یکی میکنند در کلام الله اکبر از این تواضع مردان خدا!!!!!!!!) بعدش من گفتم ، حاج آقا خوب من که زورم نمیرسه آخه، هی دو قدم میرم جلو هی چنان خرابکاری میکنم که اصلاً نمیشه گفت ، مثل چی میخورم زمین!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جمله ی گوهر باری گفتند: گفتند: عیبی نداره هر بار میخوریم زمین باز با تضرع بیشتر به درگاه خدا و توسل بیشتر به اهل بیت بلند میشیم!!!!!!!!!!!!!!!!! خلاصه گفتند فکر میونبور و راه اس ام اسی و تلفنی و کپسولی و آمپولی برای آدم شدن از ذهنت خارج کن، باید جون کند این عبارت باید جون کند هم مال خودشون هست!!!!!!!!!!! بعد ادامه دادند گفتند توی قرآن گفته إن الله یحب التوابین، إن الله یحب المحسنین، إن الله یحب متوکلین، إن الله یحب المتطهرین و.... گفتن خدا میگه من توبه کنندگان و نیکوکاران و متوکلین و پاکیزگان و... دوست دارم در گام اول ما باید سعی کنیم شبیه بشیم تا اونجایی که میتونیم به کسانی که خدا گفته دوستشون داره بعد که ما شبیه شدیم درحد توانمون به کسانی که خدا گفته من اونا رو دوست دارم، خود خدا محبتش هم میگذاره در قلبمون بعد اضافه کردن، البته هیچ مسئله ای هم نیست که ما در همین مرحله هم از خدا بخواهیم که خدا محبتش رو بگذاره در قلبمون، اما مطلقاً به این معنا نیست که ما در این مرحله سر سوزنی بخوایم به این بهانه که ما نمیتونیم ترک معصیت کنیم از مجاهده کم بگذاریم! اساس مجاهده است ولو که هزاران بار هم بخوریم زمین و راهی جز این نیست باید زحمت کشید و جون کند! التماس دعا برای پدر و مادرم |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۳, ۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۰۴ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام رفقا ! اول ورود خودم رو به این تاپیک صمیمی تبریک میگم ! ![]() مزاح بود. بریم سر اصل مطلب . . . به نظر حقیر و با توجه به این حدیث قدسی زیبا : " من همنشین کسی هستم که با من همنشین شود " همنشینی مراتبی داره که در بالاترین مرتبه همنشینی با خداوند بلند مرتبه هستش .که از طریق ارتباط قلبی عمیق و در مرحله بعد با انجام عبادات خالصانه و با حضور قلب و البته عنایات خود حضرت حق میشه بهش رسید . مرحله بعد همنشینی با مولای عزیز مان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عزیز میباشد. و در مراحل بعد به قول دوستمان با اولیا و روحانی ها و اهل دل ها ... اما . . . اینجا دیگه یه آما داره و اون اینه که چطوری همنشین کسی بشیم که فعلا از ما غایبه ( یا بهتر بگم ما ازش غایبیم !!) جواب اینه که این همنشینی روحانی هستش و نه جسمانی . و ارتباط قلبی هستش نه فیزیکی و چاره اش هم اینه که باید برای عزیز تر از جانمان خالصانه و از ته دل دعا کنیم بقیه رو مولا حل میکنه ! باور نمیکنید ؟!! پس زیر رو بخونید : آثار دعا برای فرج 1-این دعا سبب زیاد شدن نعمت ها است 2-اظهار محبت قلبی است 3-حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در حق او دعا میکند 4-مایه ناراحتی شیطان لعین است 5-شفاعت آن حضرت در قیامت شامل حالش می شود 6-شفاعت پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)ان شاءالله شامل حالش می شود 7-از برادران پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)خواهد بود 8-باعث آمرزش گناهان می شود 9-سبب رجعت به دنیا در زمان ظهور حضرت میشود ان شاءالله 10-مایه دفع بلاست 11-اداء قسمتی از حقوق حضرت است چون اداء حق هر صاحب حقی از واجب ترین امور است 12-نجات یافتن از فتنه های آخر الزمان است 13-آثار نیکی به والدین برای دعا کننده فراهم میشود. 14-زیاد شدن اشراف نور امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دل او است 15-نزد اصحاب اعراف معروف میشود ( تا جایی که حقیر اطلاع دارم اعراف جایی در قیامت است مراجعه شود به سوره اعراف) 16-عزیز ترین و گرامی ترین افراد نزد پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است! 17-دعای امیر المومنین (علیه السلام)در قیامت شاملش می گردد 18-پاداش خونخواهی حضرت ابی عبد الله الحسین (علیه السلام)را دارد. 19-هفتاد هزار نفر از گناه کاران را شفاعت می کند! 20-نور او برای دیگران نیز در قیامت می درخشد 21-محبوب ترین افراد نزد خداوند خواهد بود 22-با امیر المومنین (علیه السلام) و در درجه آن حضرت خواهد بود 23-خداوند متعال در عبادت او را تایید می فرماید 24-هنگام مرگ به او مژده میرسد و با او به نرمی رفتار میشود. 25-بی حساب داخل بهشت میشود 26-رستگاری به سبب شفاعت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)را در پی دارد 27-ثواب کسی را دارد که در زیر پرچم حضرت قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شده باشد را دارد. 28-به بالاترین درجات شهدای روز قیامت نائل می شود. 29-باعث دوری غصه ها می گردد 30-فرشتگان در باره اش دعا می کنند. 31-حساب او آسان میشود 32-دعا کننده مورد مباهات خداوند می شود 33-در میان گروه ائمه اطهار محشور می شود ! 34-سبب کامل شدن ایمان است . . . برادران و خواهران گلم در کتاب موعود نامه ( که جا داره از برادرم رامین عزیز به خاطر کتاب تشکر کنم) 90 مورد در باب آثار دعا برای فرج آمده است که ظاهرا کتاب هم به نقل از کتاب ارزشمند مکیال المکارم نوشته است. با اجازتون من 34 مورد رو که به نظرم مهم میومد رو اینجا قرار دادم حالا . . . خودمونیم نمیخواهید با این دوست بزرگ همنشین شوید و برای وجود نازنینش دعا کنید ؟؟!! |
|||
|
|
۰:۳۱, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
همسنگران فرمول گناه نکردن رو پیدا کردم بین خودمون باشه ها !!!!
76943357 رمز اینه دوستان برای به خدا رسیدن فرمول و رمزی نیست راه میانبری هم نیست اصلا مسئله سخت نیست اینور و انور ندارد پیچیدگی و انتگرال نمی خواهد فقط کافی است بخواهیم با تمامه وجودمان که گناه نکنیم و این خودش یک گام به سوی خداست و همان طور که خداوند فرموده است هرکس که که یک وجب به سوی من بیاید من دو وجب به سوی او میایم و هرکس دو وجب به سوی من بیاید من یک گام به سوی او میایم و هرکس یک گام به سوی من بیاید من شتابان به سوی او خواهم آمد کافی است بخواهیم گناه نکنیم کافی است خدا را بخواهیم که دوست داشته باشیم خدا درب های رحمت خودش را یکی یکی به ما نشان میدهد و ما باید به سوی آنها برویم |
|||
|
|
۵:۱۳, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین بین یدیه اللهم عجّل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اونایی که یه راه دیگه برای بیزاری از گناه میخواستن توجه ویژه کنند! داشتم با استاد صحبت میکردم ازشون پرسیدم: چه جوری میشه ترک معصیت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -گفتند باید محبت خدا به دلت راه پیدا کنه واقعاً!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم: خوب چه جوری میشه که محبت خدا واقعاً به دلم راه پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - گفتند باید مقدماتش رو فراهم کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم چه طور باید مقدماتش رو فراهم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتند: توسل تضرع این دفه ی شونصدم بود که من راه حل خواستم و پس از پرسشهای متعدد رسیدم به این راه حل و جواب از استاد تضرع به درگاه خدا عاجزانه و فقیرانه و ملتمسانه و ذلیلانه و حقیرانه و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت کلید حل مشکلات ماست چرا از این شاه کلید استفاده نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آنگونه که باید خدا میداند که نه تضرع میکنم نه توسل درست حسابی پناه بر خدا در مورد توسل هم: (۱۱/اسفند/۹۰ ۱:۴۳)علی 110 نوشته است: (یک بار به استاد گفتم، استاد چه جوری توسل کنم؟ چند وقت قبل هم با استاد داشتم صحبت میکردم گفتم استاد من در تهران دوستی ندارم (دوست با این تعریف: دوست کسی است که تو را از معصیت خدا نجات بده!) چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتند: ساعت خلوت با خدا داشته باش جای همه ی کمبود ها را پر میکند!!!!!!(قابل توجه دوستانی میگن ما استاد نداریم چه کنیم؟) گفتم اگه باز نشد چی؟ لحن صداشون کمی عوض شد انگار که حرف ناجوری زده باشم جواب دادند: امکان نداره کسی ساعت خلوت با خدا داشته باشه اما از این مشکلات براش پیش بیاد اصلاً جور در نمیاد جمع نقیضین است! نکته: ساعت خلوت با خدا معناش این نیست که شما مثلاً هر وقت که عشقت کشید با خدا صحبت کنی مثلاً موقع پیاده روی یا آخر شب یا.... که البته این هم بسیار بسیار خوب و ارزشمند است و در جای خود اثر هم دارد اما معنای ساعت خلوت این نیست!!!!!! ساعت خلوت یعنی یک زمانی از شبانه روز رو چه طور به عنوان مثال وقتی اذان میگن کل کارها رو تعطیل میکنی میری سراغ نماز توی اون ساعت خلوت مقرر که یه زمان خاص هست (و ترجیحاً یک جای خاص و مشخص و خلوت) در هر روز (بهترین زمانش بر طبق آیات قرآن و روایات لحظاتی پیش از اذان صبح است!!!!!!!!) همه ی کارها را تعطیل کنی و فقط و فقط با خدای خودت خلوت کنی!!!!!!!!!!!! حالا ممکن هست یکی بگه خوب حالا من خلوت هم بکنم نمیتونم حرف بزنم با خدا خوب اشکالی هم نداره و تا حدی طبیعی هست متناسب با احوال روحیش آدم از ادعیه 14 معصوم استفاده میکنه اینهمه دعا و مناجات از 14 معصوم به یادگار مانده برای احوالات مختلف و آموزش چگونگی ارتباط با خدا هم هستش به ویژه صحیفه ی سجادیه و مناجات خمس عشر امام سجاد در مفاتیح بعد کم کم آدم که یه صفایی پیدا کرد و لذت انس هم چشید خودشم با اوست کریم حرف زدنش میاد اگه به دردتون خورد پدر و مادر حقیر رو هم دعا بفرماید! |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۲۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
فراز 28 دعای جوشن کبیر یَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ یَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ یَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ یَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ یَا غِیَاثَ مَنْ لا غِیَاثَ لَهُ یَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ یَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ یَا مُعِینَ مَنْ لا مُعِینَ لَهُ یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ یَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَهُ اى پشتیبان کسى که پشتیبان ندارد اى پشتوانه آن کس که پشتوانه ندارد اى ذخیره آن کس که ذخیره ندارد اى پناه آن کس که پناهى ندارد اى فریادرس آنکس که فریادرس ندارد اى افتخار آن کس که مایه افتخارى ندارد اى عزت آنکس که عزتى ندارد اى کمک آنکس که کمکى ندارد اى همدم آنکس که همدمى ندارد اى امان بخش آنکس که امانى ندارد
36 اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ یَا کَافِی یَا شَافِی یَا وَافِی یَا مُعَافِی یَا هَادِی یَا دَاعِی یَا قَاضِی یَا رَاضِی یَا عَالِی یَا بَاقِی (36) خدایا از تو خواهم به حق نامت اى کفایت کننده اى شفا دهنده اى وفادار اى تندرستى بخش اى هدایت کننده اى خواننده اى داور اى راضى اى والا مرتبه اى باقى 60 یَا کَافِیَ مَنِ اسْتَکْفَاهُ یَا هَادِیَ مَنِ اسْتَهْدَاهُ یَا کَالِیَ مَنِ اسْتَکْلاهُ یَا رَاعِیَ مَنِ اسْتَرْعَاهُ یَا شَافِیَ مَنِ اسْتَشْفَاهُ یَا قَاضِیَ مَنِ اسْتَقْضَاهُ یَا مُغْنِیَ مَنِ اسْتَغْنَاهُ یَا مُوفِیَ مَنِ اسْتَوْفَاهُ یَا مُقَوِّیَ مَنِ اسْتَقْوَاهُ یَا وَلِیَّ مَنِ اسْتَوْلاهُ (60) اى کفایت کننده آن کس که از او کفایت خواهد و اى رهنماى کسى که از او راهنمایى خواهد اى نگهبان کسى که از او نگهبانى خواهد اى مراعات کننده کسى که از او رعایت خواهد اى بهبود دهنده کسى که از او بهبودى خواهد اى داور کسى که از او داورى جوید اى بى نیاز کننده کسى که از او بى نیازى خواهد اى وفا کننده کسى که از او وفا خواهد اى نیرو ده آن کس که از او نیرو خواهد اى سرور کسى که او را به سرورى خواهد 87 یَا حَبِیبَ الْبَاکِینَ یَا سَیِّدَ الْمُتَوَکِّلِینَ یَا هَادِیَ الْمُضِلِّینَ یَا وَلِیَّ الْمُؤْمِنِینَ یَا أَنِیسَ الذَّاکِرِینَ یَا مَفْزَعَ الْمَلْهُوفِینَ یَا مُنْجِیَ الصَّادِقِینَ یَا أَقْدَرَ الْقَادِرِینَ یَا أَعْلَمَ الْعَالِمِینَ یَا إِلَهَ الْخَلْقِ أَجْمَعِینَ (87) اى دوست گریانان اى آقاى توکل کنندگان اى رهنماى گمراهان اى سرور مؤ منان اى همدم یاد کنندگان (او) اى پناه ستمدیدگان اى نجات دهنده راستگویان اى مقتدرترین قدرت داران اى داناترین دانایان اى معبود تمامى آفریدگان |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۲۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۱۸ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام .
این که فرمودید کسانی که استاد ندارند باید ساعت خلوت با خدا داشته باشند , این ساعت باید هر روز باشد ؟ راستش بنده که به طور کل از خیر استاد گذشتم ! چون احساس کردم این مدت تمام اعمالم برای بدست آوردن استاد بوده نه خالصانه برای خدا و این یعنی فاجعه . ![]() باز این بار شیطان بر ما ضربه ای وارد کرد از جایی که گمانش را نمیکردیم . گویی ما خدایی نداریم ولی داریم بسی قدرتمندتر از او . ولی به انحراف رفتیم . احساس گیجی میکنم ! گویی راه را گم کرده ام !میخواهم از ابتدا شروع کنم .ابتدای راه کجاست؟ من چگونه میتوانم به اخلاص در اعمال و رفتار برسم ؟ چگونه اعمالم را فقط برای او خالص کنم ؟ من دیگر استاد نمیخواهم ,خودش را از خودش میخواهم . عشق بر خودش را از خودش میخواهم .چه کنم ؟ من خیلی ضعیفم . ضعیفتر از آنی که فکرش را میکردم ! |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۲۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۳۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
3-
یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ یَا خَیْرَ الْفَاتِحِینَ یَا خَیْرَ النَّاصِرِینَ یَا خَیْرَ الْحَاکِمِینَ یَا خَیْرَ الرَّازِقِینَ یَا خَیْرَ الْوَارِثِینَ یَا خَیْرَ الْحَامِدِینَ یَا خَیْرَ الذَّاکِرِینَ یَا خَیْرَ الْمُنْزِلِینَ یَا خَیْرَ الْمُحْسِنِینَ اى بهترین آمرزندگان اى بهترین گشایندگان اى بهترین یاران اى بهترین حاکمان اى بهترین روزى دهندگان اى بهترین ارث بران اى بهترین ستایشگران اى بهترین یادکنندگان اى بهترین فرو فرستندگان اى بهترین احسان کنندگان 39 یَا خَیْرَ الْمَرْهُوبِینَ یَا خَیْرَ الْمَرْغُوبِینَ یَا خَیْرَ الْمَطْلُوبِینَ یَا خَیْرَ الْمَسْئُولِینَ یَا خَیْرَ الْمَقْصُودِینَ یَا خَیْرَ الْمَذْکُورِینَ یَا خَیْرَ الْمَشْکُورِینَ یَا خَیْرَ الْمَحْبُوبِینَ یَا خَیْرَ الْمَدْعُوِّینَ یَا خَیْرَ الْمُسْتَأْنِسِینَ
اى بهترین کسى که خلق از او ترسند اى بهترین مایه شوق و آرزو اى بهترین جویا شدگان اى بهترین خواسته شدگان اى بهترین مقصود خلق اى بهترین یاد شدگان اى بهترین سپاس شدگان اى بهترین دوستان اى بهترین خوانده شدگان اى بهترین همدمان 95 یَا خَیْرَ ذَاکِرٍ وَ مَذْکُورٍ یَا خَیْرَ شَاکِرٍ وَ مَشْکُورٍ یَا خَیْرَ حَامِدٍ وَ مَحْمُودٍ یَا خَیْرَ شَاهِدٍ وَ مَشْهُودٍ یَا خَیْرَ دَاعٍ وَ مَدْعُوٍّ یَا خَیْرَ مُجِیبٍ وَ مُجَابٍ یَا خَیْرَ مُونِسٍ وَ أَنِیسٍ یَا خَیْرَ صَاحِبٍ وَ جَلِیسٍ یَا خَیْرَ مَقْصُودٍ وَ مَطْلُوبٍ یَا خَیْرَ حَبِیبٍ وَ مَحْبُوبٍ اى بهترین یادآور و یاد شده اى بهترین سپاسگزار و سپاس شده اى بهترین ستاینده و ستوده شده اى بهترین گواه و گواهى شده اى بهترین خواننده و خوانده شده اى بهترین اجابت کننده و اجابت کرده شده اى بهترین انیس و مونس اى بهترین رفیق و هم نشین اى بهترین مقصود و مطلوب اى بهترین دوست و محبوب(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۱۰)یا صاحب الزمان نوشته است: با عرض سلام . پیشنهاد اکید بنده ی حقیر فقیر سراپا تقصیر شما تا اطلاع ثانوی به دنبال هیچ چیزی نباشید جز بندگی خدا و از این بندگی خدا هم دنبال هیچ چیز نباشید بندگی کنید چون وظیفه ی ما بندگی است نه به خاطر هیچ چیز فقط و فقط چون ما عبد هستیم و او معبود و به دنبال هیچ چیز دیگری هم نباشید و تا میتوانید توسل کنید به اهل بیت یا فاطمه ی زهرا
در ضمن خدا هادی است و با ابزارش این هدایت را به ما میرساند قرار نیست که به ما وحی شود! اما خودش ابزار هدایت را در مسیر راه ما قرار میدهد اگر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و تنها اگر!!!!!!!! ما توجهی به معنی این فراز دعای جوشن کبیر داشته باشیم (۲۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۰)علی 110 نوشته است: یَا هَادِیَ مَنِ اسْتَهْدَاهُ (۲۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۱۰)یا صاحب الزمان نوشته است: در امور مستحب بایدی در کار نیست اما هر که طاووس خواهد.... (۲۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۱۰)یا صاحب الزمان نوشته است: روایت از امام معصوم داریم که اگر نیمی از عمر را انسان در پی ولی خدا باشد هم ارزش دارد و این تلاش ارزشمند است و إن جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا هر کس در راه ما تلاش کند خداوند او را به سمت راه هایش (اولیایش) رهنمون میسازد اما نکته ی ظریفش این است که حالا ما این استاد را برای چه میخواهیم؟ برای بندگی خدا؟ یا کمال خودمان یا هر چیز جز بندگی خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فرق کمال خودمان و یا.... هر چیزی جز بندگی خدا این است که در هر نیتی جز بندگی خدا وکسب رضای خدا منیتی نهفته است حتی تلاش برای کمال خودمان اما در تلاش برای بندگی خدا و کسب رضای خدا عبودیت نهفته و بندگی خدا!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اگر من رو مسخره نکنید , من معنای بندگی خدا را نمیدانم ؟ یعنی باید چه کنم که یک عبد و بنده باشم ؟
|
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۵۸)یا صاحب الزمان نوشته است: اگر من رو مسخره نکنید , من معنای بندگی خدا را نمیدانم ؟ یعنی باید چه کنم که یک عبد و بنده باشم ؟ منم نمی دونم ، اگر معنای بندگی رو می دونستم که ........... فقط یادمه یه عزیزی قبلا ها می گفت: بنده یعنی بند ِ !! چشم را فایده آنست که دلبر بیند ور نبیند چه بود فایده بینایی را ؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۵۸)یا صاحب الزمان نوشته است: اگر من رو مسخره نکنید , من معنای بندگی خدا را نمیدانم ؟ یعنی باید چه کنم که یک عبد و بنده باشم ؟ سلام بسیار بسیار ساده است در هر امری ببینید حکم خدا چیست همان را انجام دهید که این میشود همان رعایت تقوای الهی!!!!!!! عمل بر طبق دستورات خدا در هر شرایطی میشود بندگی خدا البته نیت هم باید بندگی خدا باشد یعنی به خاطره چیزی خدا نباید بندگی شود به این سبک بندگی میگویند عبادت احرار به این نقل قول خوب دقت کنید: (۶/اسفند/۸۹ ۱۴:۴۱)علی 110 نوشته است: ریشه و مغز تقوا، حب و بغض است و خوف |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عوامل گناه چیست؟ چگونه گناه نکنیم!؟& | MESSENGER | 16 | 13,464 |
۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: میثاق |
|

الله اکبر از این تواضع مردان خدا!!!!!!!!