|
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
|
|
۱۸:۰۳, ۱۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۷:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بعد از این که در این تاپیک در مورد جانشینی جناب ابوبکر بحث شد و طرف بحث انصراف داد . خواهر محترم دیگری تقاضای بحث در تاپیک جدید را داشت تاپیک قبلی به احترام عزیزان اهل سنت . این تاپیک ایجاد شد . دوستا مثل همیشه فقط یک نفر بحث میکند و بقیه در پیام خصوصی کمک کنند احترام طرفین و مقدسات یکدیگر کاملا رعایت شود . اگر کسی توهینی انجام داد بی تعارف یک هفته محروم میشود سوال اول بنده چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد ایا پیامبر جانشیت تایین کردند ؟ چرا؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۰, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۱۶:۵۴ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
اقای وکیل !!!
اینقد جلوی خودتون پا میشید خسته نشید بشینید استراحت کنید!!!!! شما نمیتونی با من یا خانم عایشه مناظره کنی و دو بار بهانه جور کردی فرار کردی بعد میخوای علما بیاریم برای بحث با شما؟!!!!!!!! ![]() نقل قول: اکثر نقل قول های ایشون هم از سایتهای معتبر خود اهل سنت و یا وهابی ها بود . بهتر از بحثهای شما بود که انگار با رفیقت نشستی چت میکنی!! وهابی ها دیگه زن ساعتی کرایه نمیکنن (صیغه)!! اسمش حلال خدا نمیزارن! خانم رژان _ویرایش شدجهت اضافه نمودن نام_ |
|||
|
۲:۵۲, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۲:۵۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
نمیخوام پارازیت بندازم.
ولی ناچارم این رو بگم: واقعا چه کسی از مناظره فرار کرد و کم آورد؟؟؟ به این دو تاپیک نگاه کنید: بدا . بدعت در دین و ... مباحثه حدیث قرطاس الان چند وقته که این دو تاپیک هیچ جوابی بهش داده نشده؟؟؟ حالا ما شدیم فرار کننده !!! |
|||
|
|
۲:۵۳, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۰:۱۴ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
حذف شود و محب الزهرا دفعه آخرتان باشد که ارسال بنده را ویرایش میکنید.
|
|||
|
|
۳:۰۷, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۳:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
همانطور که در بحث قبلی (این بحث ) هم نوشتیم طبق نظر علمای اهل سنت . چیزی به نام شورا در کار نبوده . بجز در مورد خلیفه چهارم
بنابرین قبل از اینکه بخواهیم اصل شورایی بودن خلافت را زیر سوال ببریم . اصلا شورایی نبوده که برایش دلیلی اورده شود البته در مورد ایه شورا هم بحث شد . بنده چیز جدیدی و دلیل جدیدی برای ادامه بحث نمیبینم . قرار بود مشروعیت حکومت خلفا اثبات شود . خوانندگان گرامی اگر مشاهده میفرمایید در مورد اثبات خلافت نکته ای بی جواب مانده بفرمایید . اگر مطلب جدیدی هم هست بفرمایید . در این تاپیک از حالا به بعد پذیرای کلیه نظرات عزیزان با ادب اهل سنت هستیم . البته به شرط اینکه منطقی و محترمانه بحث بفرمایند . دوستان لازم نیست به حاشیه پرداخته شود . حواشی فقط متن را گم میکنند . بگزارید متن دیده شود |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
لطفـــــــــــا کسی از اهل عامه و از پیروان مکتب خلفاء،از این حدیث فرار نکنه :
إني تارك فيكم خليفتين : كتاب الله حبل ممدود ما بين السماء و الأرض و عترتي أهل بيتي و إنهما لن يتفرقا حتى يردا علي الحوض. ( حم طب ) عن زيد بن ثابت . ( صحيح ) [b]ألباني، محمد ناصر الدين (متوفاى1420هـ)، صحيح جامع الصغير وزيادته، ج1، ص482، ح2457، ناشر: المكتب الإسلامي
می بینید که در این حدیث که از قول پیامبر نقل شده است،خود پیامبر می فرمایند که من دو جانشین از خودم باقی می گذارم.قرآن و عترتم از اهل بیتم. آقای البانی که ایشون رو بخاری دوران می نامند،این حدیث رو تصحیح کرده + این حدیث در منابع متعدد اومده + حتی ابن ابی شیبه که استاد آقای بخاری هستش هم این رو در مصنف خودش آورده ما شیعیان به سخن پیامبر با جان و دل گوش کرده ایم و به قرآن و عترت متمسک شده ایم ولی شما چرا ابوبکر و عمر و عثمان رو خلیفه قرار داده اید؟؟!! * اگــــــر کسی گفت تصحیح آقای البانی شرط نمیشه بگه تا من سند حدیث رو همین جا براش با علم رجال اهل سنت تصحیح کنم. از آقای ملکوت هم که این بحث ها رو دنبال میکنن خواهشمندم به جای این که بعد از سه پست بنده که مستند پاسخشون رو در تاپیک مربوط به اهل بیت دادم فرار کنن،بحث رو پیگیری کنن و اون سند رو برای بنده بیارن توثیق ها و جرح و تعدیل ها رو.
|
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این چه بساط زشت و زننده ای است که به راه انداخته اید؟ این مناظره است یا بساط سبزی پاک کردن زنان خانه داری که بجز غیبت و سخنان بی ارزش چیزی برای گفتن ندارند؟ جناب وحید 110 اگر شما میخواهید بحث را ادامه دهید بسم الله. اینطور نباشد یک پست بدهیدبعد پست دیگربگویید نمیتوانم ادامه بدهم فلانی بیاید! یا اینطور نباشد بنده پست بدهم شما بگویید دیگر پست ندهم تا شما وقت داشته باشید برای پاسخگویی! در ضمن اگر قرار بر مناظره است به جز پستهای من و شما سایر پستها باید حذف شود. اگر یک بار مشاهده کنم آیدیهای تکراری مدیران در این تاپیک به اهانت به بنده یا اهل تسنن مشغولند برخورد دیگری خواهم کرد. سایر کاربران شیعه (اعم از آیدیهای دوم مدیران!! و سایرین) حق ارسال پست ندارند. مایل نیستم یکبار دیگر تذکر بدهم. واقعا بحث کردن با عوام الناس اعصاب پولادین لازم دارد. س.عقیلی |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۰۰)عایشه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۱۷/اسفند/۹۲ ۲:۵۳)عایشه نوشته است: فاطمه و عبدالرحمن که خیلی باسوادن! بیان برای بحث اگه جرات دارن که خوشبختانه نه سواد دارن نه جرات! سلام جملات فوق نشان دهنده ی توهین شما که احیانا نیست دوستان هم نگران نباشن این فرا فکنی ها رو انجام میدن تا زمینه اخراج خودشون رو بوجود بیارن بعدش بگن که شیعه ها این جوری هستن نکته: حضرت امام امیرالمونین علی علیه السلام می فرمایند: «سخن در بندِ توست تا بر زبانش نرانی و چون گفتی اش تو در بندِ آنی، پس زبانت را چنان نگهدار که دِرَم و دینارت را، چه بسا سخنی که نعمتی را رُبود و نقمتی را جلب نمود.» نهج البلاغه، خطبه، ۳۸۱ اگر به جمله ی خودت مطمئن نیستی، نگو، توهین نکن که بعدش پشیمون بشی و پستت رو ویرایش کنی |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۹ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۶)محب الزهرا نوشته است: دوستان هم نگران نباشن این فرا فکنی ها رو انجام میدن تا زمینه اخراج خودشون رو بوجود بیارن بعدش بگن که شیعه ها این جوری هستن بسم الله الرحمن الرحیم پستهای شب گذشته متعلق به بنده نبود و صرفا ویرایششان کردم. در ثانی جناب محب الزهرا وقتی درمباحثه قبلی با سرکار خانم فرمیسک وقتی ایشان را محروم کردید تا ناراحت شده و تالار را ترک کنند تا بدین شکل از مناظره با ایشان فرار کنید!! (صد درصد معلومات خانم فرمیسک از اعضای این تالار بیشتر است) شما و النور شروع به جوسازی و هوچی گری کردید که ایشان کم آورد و رفت! چرا وقتی وحید 110 چندین بار خواستار اتمام بحث و محول کردن آن به شخص دیگر شد پیدایتان نشد؟ جنابعالی که این همه هیاهو به راه انداختید و هرچه لایق شخصیت خود بود به خواهر اهل تسنن ما گفتید! چرا به جای این المنتظر ادامه بحث را به عهده نگرفتید؟ بهتر نیست وقتی انسان بی معلوماتی هستید سکوت کنید و اجازه بدهید علما صحبت کنند؟ تا همین جای بحث و بارها میدان خالی کردن وحید 110 مشخص شده چه کسی پیروز میدان است. اخراج!! بنده از این تالار فقط آن را تایید میکند. و گرنه بنده از شما شیعیان که تنها به قول خانم فرمیسک به صیغه و زن می اندیشید نفرت دارم. برای بار چندم: وحید 110 ارسال پست ازسوی اراذل و اوباش شیعه دیگر تحمل ناپذیر شده است. دوستان اهل تسنن: شیعیان کسی را برای بحث با بنده ندارند و به ناچار به هوچی گری روی آورده اند. و با آیدیهای تکراری به توهین می پردازند. تمامی این آیدیها که می بینید متعلق به یکی دونفر بیشتر نیست. در ضمن بی معلوماتی فاطمه معاون تالار یک واقعیت است نه توهین. این خانم به خانمهای عالمتر و متاهل حسادت می کند و هر جا توهینی ببیند تشکر می کند و اعتبار میدهد. ان شاءالله خداوند ایشان را هدایت کند. |
|||
|
۱۹:۳۱, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
اینکه بنده وقت نداشته باشم و مثلا یکی از دوستان را معرفی کنم یک روند منطقی و طبیعی است .
اشکالی درش نمیبینیم . قبلا هم گفتم شما هم میتوانید هر گاه نتوانستید تشریف باورید یک نفر معرفی کنید . منتها شما میتوانید این نام کاربری را مشترک قرار دهید بنده نمیتوانم نام کاربریم را شیر کنم . به هر حال هستیم . و بنده اصلا شاید افتادم مردم یا یه خادثه ای برام پیش اومد یا هر چی . یا اصلا شما رفتید برای حج یا ... در ضمن شما نوشتید نقل قول: وهابی ها دیگه زن ساعتی کرایه نمیکنن (صیغه)!! اسمش حلال خدا نمیزارن! در مورد وهابی ها که الان جهاد نکاه رسما ابروی خودشون رو بردن . حتی با محارم !!!!!! منتها در مورد صیغه حاضریم باهاتون بحث کنیم . این بدعتی خلاف نص و سنت است که خلیفه دوم برخلاف حتی خلیفه اول بنا نهاد . یا حق |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مطمئنید که دارید مباحثه می کنید؟! ببخشید اراذل و اوباش خوندن شیعه هام لابد واقعیته نه توهین! آدم چه خوب کارای زشتشو توجیه می کنه! لطفا نگید چرا پست گذاشتم اینجا تاپیک مباحثس!! ولله اینجا هر توهین و جسارتی شده بجز بحث معقول از طرف... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!! | علی 110 | 17 | 12,766 |
۸/فروردین/۰۳ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,504 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,532 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| میزان کدورت فاطمه سلام الله علیها از شیخین چه اندازه بود؟ | عالم مقدس لاهوت | 5 | 2,912 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۳۲ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,118 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟مباحثه | عالم مقدس ملکوت | 38 | 16,114 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۲:۱۹ آخرین ارسال: al-shia |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,275 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|