|
سن درست ازدواج
|
|
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() بعد از اینکه این تایپیک رو زدم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!* بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم! (فهمیدید الان؟؟! |)خلاصه! سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ » ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟ * ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریم )
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۶, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۱:۱۹)عبداللهی نوشته است: برای دختر خانم هایی که به بلوغ عاطفی و عقلی رسیده اند هر وقت که شوهر مناسب گیرشان آمد سن مناسب ازدواجشان هست ( درس و مشق و ... به نظر من در این مورد از درجه دوم اهمیت قرار دارند چون بعدا می توانند آن را ادامه دهند .ولی درس و مشق برای من در درجه اول هستش..این بَده؟؟؟؟؟ یعنی میگم وقتی فوق دیپلم یا لیسانس گرفتم بهش فکر میکنم و همسرم هم باید بزاره تا دکترا پیش برم و کمکم کنه و قید بچه رو تا چند سال بزنه...!! پسرای مذهبی خیلی خیلی کمی پیدا میشه که این شرایط منو قبول کنه..نه؟؟؟
|
|||
|
|
۱:۴۱, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱:۴۱ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱:۵۶, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:ولی درس و مشق برای من در درجه اول هستش..این بَده؟؟؟؟؟ اینطوری که شما فکر میکنید شما تبدیل به نسل سوخته خواهید شد. خوصله کم در ازدواج. وسواس زیاد در انتخاب همسر آینده. در یک کلام خواهید ترشید |
|||
|
|
۲:۰۵, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۳:۲۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
فکر کنم هم دوستان آقا و هم خواهران بزرگوار این دو تا سخنرانی رو گوش بدن خیلی مفیده
فقط خیلی ارتباط نداره ولی خیلی مهمه و یه ارتباطات کوچیکی داره سرکار رفتن خانم ها! (استاد رائفی پور) هفت خان ازدواج پسران و نسل سوخته خانم ها ! (دکتر حسن عباسی) خواهشا گوش بدید ![]() ممنون |
|||
|
|
۲:۱۷, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقای black شما نگران نباش من نمیترشم آقایون نمیتونن ببینن که یه خانوم دکترا بگیره و به کشور خودش خدمت و مردمش خدمت کنه... زوج دیدم که شوهره گذاشت خانومش دکترا بگیره وکار کنه و مذهبی و مومن هم هستن و به همسرش افتخار میکنه این جور همسرا کم پیدا میشن ولی شاید یکیشون نصییب من بشه... مثلا آقایون الان بگن زن ما کار میکنه خیلی بَده؟؟؟عیبه و آبروشون میره؟؟ خب آدم مگه یه تختش کمه این همه درس بخونه بعد بره خانه داری کنه؟؟یه برنامه ریزی توپ میکنه و هم به کارش میرسه هم شوهر داری و خانه داری و بچه داری...!! اصلا کلا آقایون نمیتونن موفقیت همسراشونو ببینن و کمکشون کنن.... |
|||
|
|
۲:۳۳, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خانم محترم از حرفای بنده بد برداشت نکنید.
وقتی فرضا شما میخواین تو لیسانس ازدواج کنید یعنی یه پسر باید تا 25 سالگی یا 26 سالگی به پای شما بشینه. وقتی هم پسری به اون سن برسه دیگه به دختری تو سن 24 یا 25 فکر نخواهد کرد. سراغ دختری میره که 20 سالشه. این یعنی اینکه نسل شما میشه نسل سوخته. حالا به اینش کاری ندارم همسر آیندتون میخواد بزاره تا دکتری بخونین یا نخونین مربوط به خودتونه. |
|||
|
|
۲:۴۰, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۲:۱۷)دختر خورشید نوشته است: ببخشید من جواب میدم من نظر خودمو میگم ، من کلا مخالف کار کردن خانم ها هستم ، آخه چرا یه خانم باید جای یه مرد رو تو یه شغلی که اصلا هیچ سنخیتی با روحیات یک زن نداره بگیره ، من نمیگم اصلا یه زن نباید کار کنه ولی آخه یه خانم چرا باید به رشته ای مثل مهندسی برق یا مثلا عمران و مکانیک بره ؟!! و جای یه مرد رو بگیره ؟! اگه اینجوریه خب نفقه رو هم زن بده دیگه ! حالا که جای همه چیز عوض شد اینم عوض کنیم دست خودمونه دیگه ! |
|||
|
|
۲:۴۲, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۲:۴۸ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۲:۳۳)black نوشته است: خانم محترم از حرفای بنده بد برداشت نکنید.من برای لیسانس 24 سالمه؟؟؟دختر عموی بنده 22 سالشه لیسانس داره...بعد حتما که نباید 2 سال برای فوق دیپلم خوند که؟؟؟ یکی دیگه ببخشید کی گفته همه ی پسرای توی سن 24 یا 25 سراغ دختر 20 ساله میره؟؟ از خودتون درآوردین؟؟؟مورد دیدم زیاددددددددددددددددددددد پسره 26 دختره 23 و 24....ok؟؟؟ تمام....!! هنوز هیچکی پیدا نشد جواب درست به پست اولیم بده (۲/فروردین/۹۳ ۲:۴۰)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: ببخشید من جواب میدمالان شما میدونی من چه شغلی میخوام داشته باشم؟؟نه...من با بقیه خانوما کاری ندارم..من خودمو میگم... هدف من چیه؟؟؟ توی ایران فقط 4 نفر دکترای روانشناسی بالینی گرفتن که 5 استاد دینی خودمه و من میخوام 6 باشم!! و درکنارش کلاسهای الهیات بخونم که براساس قرآن به مردم مشاوره بدم نه اینکه بگم فلان روانشناس غربی اینو گفته و....بگم قرآن و دین اسلام این جواب رو یه مشکلت داده....!!واسه رسیدن به چنین هدفی باید یه همسر کنارم باشه که کمکم کنه و بهم انگیزه بده و مخالف هدفم نباشه |
|||
|
|
۲:۵۲, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:من برای لیسانس 24 سالمه؟؟؟دختر عموی بنده 22 سالشه لیسانس داره...بعد حتما که نباید 2 سال برای فوق دیپلم خوند که؟؟؟این حرفا رو من از خودم در نمیارم. حالا اینا نمونه های اندکی هستن که ممکنه به چشم شما خورده باشه. شما بهتره یه تحقیق درباره نسل سوخته دخترا بکنید. دقیقا تو همین سن 24 تا 27 یه نسل از دخترا میسوزه . حالا سنتون کمه یه مدت دیگه ایده آل های زندگیتون عوض خواهد شد اگر مذهبی بمانید. |
|||
|
|
۲:۵۲, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۳:۳۵ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۲:۴۲)دختر خورشید نوشته است: الان شما میدونی من چه شغلی میخوام داشته باشم؟؟نه...من با بقیه خانوما کاری ندارم..من خودمو میگم...ببخشید ولی خب شما باید از اول میگفتید که چه رشته ای هستید ![]() منم گفتم که به طور مطلق مخالف نیستم و بعضی جاها حضور خانم ها لازمه مثل بعضی از رشته های پزشکی ، معلمی و رشته های دینی ان شاءالله موفق باشید --------------------- سرکار رفتن خانم ها! (استاد رائفی پور) هفت خان ازدواج پسران و نسل سوخته خانم ها ! (دکتر حسن عباسی) خواهشا گوش بدید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج) | boghz | 43 | 27,341 |