|
بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
|
|
۱۳:۴۱, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یک آسیب شناس اجتماعی دلایل و تبعات ازدواج موقت را برای گروهای مختلف جامعه متفاوت میداند و معتقد است که اگر چه ازدواج موقت برای افراد مجرد کاربرد دارد اما می تواند خانواده های افراد متاهل را با بحران مواجه کند.مصطفی فروتن، آسیب شناس اجتماعی و مشاور خانواده در تحلیل آمار اخیر سازمان ثبت اسناد مبنی بر افزایش 33 درصدی ثبت ازدواج موقت در گفتگو با خبرنگار ایلنا بیان کرد: این مساله یک پدیده چند وجهی است و باید از تمامی زوایا به آن نگاه کنیم تا بتوانیم قضاوت صحیحی در این مورد داشته باشیم. در تحلیل این مساله باید به انواع آن توجه داشت دلایل صیغه در میان زنان و مردان و همچنین متاهلین و مجردین متفاوت است. دلایل ازدواج موقت در میان زنان این آسیب شناس اجتماعی گفت: مهم ترین دلیل گرایش زنان به ازدواج موقت دلایل اقتصادی است و باید توجه داشت زنانی که از این طریق معیشت خود را میگذرانند افرادی قابل احترام اند زیرا برای اینکار خود را ملزم به رعایت برخی موازین و اقدامات میکنند. فروتن ادامه داد: دلیل دیگر گرایش به ازدواج موقت به زنانی بر می گردد که در گذشته ازدواج ناموفقی داشته اند و نمی خواهند دوباره در موقعیت مشابه قرار گیرند اما نیاز به تکیه و همراهی در زندگی خود دارند. وی افزود: در گروهی دیگر هم که در گذشته سابقه تاهل را دارند بحث غرایز جنسی و نیازهای فیزیکی مطرح است بنابر این می توانیم بگوییم که این سه دلیل شاخص ترین علت گرایش زنان به ازدواج موقت است. دلایل ازدواج موقت در میان مردان این مشاور خانواده اظهار کرد: اما در مورد دلایل گرایش مردان به صیغه، باید مردان متاهل و مردان مجرد را به طور جداگانه مورد بررسی قرار داد. فروتن گفت: یک مرد مجرد برای شروع یک زندگی مشترک باید هزینه ها و امکاناتی را تهیه کند و به جایی برسد که بتواند هزینه های زندگی را تقبل کندکه این مساله زمان بر است و ممکن است تا سن 30 سالگی افراد طول بکشد، در این مدت مرد مجرد برای رفع نیاز های روحی و جسمی خود به جای آنکه به سوی تن فروشان برود می تواند از ازدواج موقت استفاده کند. وی ادامه داد: اما در میان متاهلین شاخص ترین دلیل، تنوع طلبی جنسی است که افراد می خواهند تجربه های متفاوت در این زمینه داشته باشند. دلیل دیگر نیز آن است که در عقد دائم بنابر دلایل خاصی مانند نبود مهارتهای زندگی، ممکن است که زندگی زناشویی رنگی خاکستری به خود بگیرد و زن و شوهر با وجود حفظ ظاهر در عمل راه خود را از هم جدا کنند در این صورت پیش می آید که مردان متاهل برای فرار از انزوای عاطفی و روانی به ازدواج موقت روی میآورند. این آسیب شناس اجتماعی بیان داشت: برخی نیز با وجود داشتن پایگاه عاطفی برای تجربه کارهای هیجان انگیز، بیمار گونه و رفتار های جنسی نا متعارف که این روزها در حال افزایش است به این سمت می روند زیرا که از نظر قانونی و هزینه ای نسبت به راههای دیگر برایشان به صرفه تر است. وی افزود: برخی دیگر هم دلیل گرایششان به صیغه را تحت سرپرستی قرار دادن زنان بیسرپرست میخوانند. تبعات و محاسن فروتن در مورد محاسن و تبعات ازدواج موقت گفت: افزایش طلاق و از هم پاشیدگی خانواده،ایجاد حس انتقام گیری و تمایل به خیانت در همسر دائمی فرد و کاهش ازدواج دائم ازجمله تبعات ازدواج موقت است. البته ازدواج موقت مزیت هایی مانند ارضای غزیزه جنسی از راه مشروع، کاهش فساد و بیماری های مقاربتی را نیز به همراه دارد. وی افزود: برای رویارویی با این مساله ابتدا باید گروههای مختلف را از هم جدا کنیم. در رابطه با افراد مجرد صیغه مساله ای است که کاربرد دارد و نمی توان آن را حذف کرد اما می توان شرایط اقتصادی و رفاهی ایجاد کرد تا شرایط برای کسانی که می خواهند ازدواج دائم داشته باشند مهیا باشد. بسته های تشویقی کارشناسی شده نیز باید برای این کار ایجاد شود، این مشاور خانواده بیان کرد: آموزش های کاربردی نیز باید برای خانواده ها برگزار شود تا رسم و رسومات دشوار و دست و پا گیر و هزینه بر را از سر راه ازدواج دائمی جوانها بردارند. همچنین برخی قوانین ازدواج و پس از ازدواج نیز باید متناسب با زمان حال تغییر کند. فروتن گفت: اقدام مهم دیگر در این زمینه آن است که به متاهلین آموزش های مهارت های زندگی داده شود تا زوج ها بتوانند به لحاظ فیزیکی و روحی یکدیگر را راضی کنند. وی در پایان اشاره کرد: اکنون در دفترخانه ها لیستی از زنانی که آمادگی ازدواج موقت را دارند موجود است تا از این طریق کمکی برای امرار معاش به آنها شود در جالی که بهتر است به جای اینکار زمینه ای برای اشتغال و توانمندی آنها ایجاد شود تا زنان و مردان بیشتر به سمت ازدواج دائم بروند. منبع : تابناک |
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۲, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
من هنوز جواب سوالمو نگرفتم
یه اقایی صیغه کرده باید به زن اینده اش بگه که قبلا صیغه کرده؟ یه خانومی که صیغه کرده در شرایط مشابه چطور؟ بالاخره صیغه هم برای زن حلاله هم مرد یه خانومی نیاز مالی داشته صیغه کرده(رابطه جنسی هم نداشته)،حالا میخواد با یه مردی ازدواج کنه،باید بگه یا نه؟ |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
آفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرین زهرا خانوم!
میشه منم جواب سوال سید ابراهیم و یاسین جان رو بدم؟ اگه یه پسری صیغه کرده بود و اومد خواستگاری یه دختر آفتاب و مهتاب ندیده، بهش دختر ندین چرا... یا این که ایشون صیغه کرده بوده و به شما نگفته و مسلماً عاشقان سینه چاک اسلام میدونن که "دروغ کلید همه بدیهاست" و یا این که ایشون میگه و در واقع به این معنیه: ایشون لذت جنسی رو تمام و کمال چشیده و وقتی برای تجربه کردن پله پله دختر نداره و میخواد باز هم بره level آخرش... دختر بیچاره هرگز لذتی نخواهد برد... زهرا خانوم راست میگه: این آقایون بهتره با همونایی ازدواج دائم بکنن که اون ها هم روزی صیغه شدن و یا نامزد داشتن... اینجوری به هیشکی ستمی روا نشده... شماها تا پدر نشین، اونم پدر یه دختر شاید منظور منو متوجه نشین... به خدا قسم دلم میخواد دخترمو 15-16 سالگی شوهر بدم که هیشکدوم این بلاها سرش نیاد... والا |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۱۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۲)zahra11 نوشته است: لازم نیست بگردم خیلی خیلی زیاد تر از اونی هستن که فکرشو بکنی !! پسر ها ی گل سرزمین عزیزم که به نامحرم نگاه نمیکنند تا تحریک نشن !! از ائمه استمداد میجویند !! هر حرفی رو نمی زنن!! هر جایی نمیرن!! به هر تصویری چشم نمیدوزند !! (۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۴۲)zahra11 نوشته است: چون خودت میدنی که حرفات درست نیست!!شما هنوز به عمق فاجعه پی نبردید! تشخیص اینکه طرف آکبنده خیلی سخته! شما چون خانم هستید نمی تونید درک کنید من چی می گم! برای همین زیاد تر توضیح نمی دم! |
|||
|
۱۶:۲۲, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
خوب پست من که پاک شد.
![]() فکر نمیکنم دیگه جای بحث باشه که این حکم برای چه کسانی در جامعه هست. و فکر هم نمیکنم کسی ازدواج موقت رو کلا باطل میدونه . ************************************************************************************ چطور وقتی از مضرات دوست پسر یا دختر داشتن بحث میشه، اشاره به تنوع طلبی و بالا بردن سطح توقعات میشه و در زندگی آینده ی متاهلیشون دچار مشکل میشه همه احسنت احسنت میگن . اما تو این سطح ، وقتی یه پسر که صیغه کرده ، به تمام تمایلات جنسیش رسیده و حتی ممکنه چند صیغه داشته باشه و کاملا احاطه به سکس و تجربه ی جنسی داره ، اشاره نمیشه که این پسر در ازدواج دائم با یک دختر باکره 150 درصد دچار مشکل خواهد شد. بهتره با هم کفو خودش ازدواج کنه .زنان صیغه ای چه گناهی کردن که تا مدتی دست مردان باشن و بعد رها بشن، همین ازدواج موقتی میتونه زمینه ساز ازدواج دائم برای زن و مرد ی باشه که موقت ازدواج کردن. این رسما یعنی زن کالا . دست دوم برای لذت.دست اول برای زندگی دائم . من بچه دبیرستانی نیستم و ابله هم نیستم . هیچ پدری دخترشو دست پسری که صیغه کرده نمیده . دختری که تجربه ای نداشته و مرد هم که داشته و سطح توقعاتش رو با زنان صیغه کردش میسنجه اصلا عاقبت خوشی نداره . **************************************************************************************** نیاز جنسی زن از مرد کمتره . جواب ندادن ، مجبورم خودم باز کنم . در سکس ،اگر منظورتون مراحل قبل از مرحله ی اخره که برای زن اهمیت داره و طول میکشه. این طول کشیدن به معنای میل جنسی زیاد نیست . همه چی رو با هم قاطی کردید . اون یه چیز دیگست . اتفاقا داره میگه من واسه مرحله ی اخر نیستم . بعید میدونم مطلب رو نگرفته باشید. منم خیلی کلی نوشتم . بچه سال نبود .تشریح میکردم که شما مردان با جنبه های نا آشنای جنسی آشنا بشید. که 100 البته میدونم خیلی مشتاق هستید. |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
نقل قول:جناب مسنجر تشریف بیارن بگن از اوضاع جامعه پسرها و دخترها کاملا اوضاع جامعه مشخصه!! پسر های بی اراده و سست عنصری وجود دارن که حتی نمیتونن جلوی دستوری که غریزشون بهشون میده وایسن !!! سر خودشون رو کلاه شرعی میذارن و میرند سراغ دستوری که خیلی از مراجع گفتن درست نیست و حالا به یه صورت غیر عرفی و غیر قانونی رابطه ی جنسی بر قرار میکنن و خودشون رو مذهبی و سالم معرفی میکنند (واقعا تاسف باره ک آبروی اسلام رو میبرند) درصورتی که پسری ک به هر دلیلی قبل از ازدواج نتونسته جلوی شهوتش بایسته قطعا نمیتونه جلوی نا ملایمات زندگی بایسته و نمیتونه شوهر و پدر خوبی باشه !!! اینم بدونه که همسرش که گیرش خواهد اومد قطعا یه دروغی بزرگ تر از خودش داره بهش میگه چون هیچ دختر سالمی حاضر نمیشه با پسر شهوترانی ازدواج کنه مگر اینکه خیلی از اون سطح پایین تر یا مادی گرا تر باشه یا خودش اینکاره باشه |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۱۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۴)Morghe Zirak نوشته است: کاملا اوضاع جامعه مشخصه!! پسر های بی اراده و سست عنصری وجود دارن که حتی نمیتونن جلوی دستوری که غریزشون بهشون میده وایسن !!! دو تا از اون خیلی مراجع رو اسم ببرید !!! |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
خوب ظاهراً به این نتیجه رسیدیم که این امر برای جوانان مجرد چه مذکر چه مونث نیست. (اگر اشتباه کردم بفرمایید.)
حالا میشه راجع به این بحث بشه که دسته ای که شامل این قانون میشن کیا هستند. (قائدتاً متاهل هستند دیگه. کدوم متاهل ها شامل میشن؟ مذکر و مونث) |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
نقل قول: قطعا اگر یک آقا سالم باشه از لحاظ جسمی بعد از بلوغ براش مشکل پیش میاد ====== خیلی دوست دارم افراد مدعی بعد از ازدواجشون لطف کنند این قضیه رو دورش رو خط بکشند و تحمل کنند چون این مسائل بی ارزش و حیوانیست و هر کسی بهش فکر بکنه شهوت رانه (۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۱)MohammadSadra نوشته است: خوب ظاهراً به این نتیجه رسیدیم که این امر برای جوانان مجرد چه مذکر چه مونث نیست. (اگر اشتباه کردم بفرمایید.) محمدصدرای عزیز همه این عزیزان یپا مرجع هستند چنان تبصره برای متاهلا میزارن که کلا حرام بشه مجردا هم باید با هر شرایطی ..... داشته باشند یا ....ر مصرف کنند! |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
راست یا دروغشو نمیدونم...
اما جالبه... میگن آقای بهجت دوازده سالش که میشه شب از خواب میپره و میگه من زن میخوام... فردا صبح هم پدرشون براشون زن اختیار میکنن... از آقای بهجت علیه السلام تر که نیستین که؟؟؟ فشار بهتون میاد زن بگیرین... چرا صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل مالی دارین؟ عیبی نداره صیغه کنین. اما یا همون زن رو بعداً دائم بگیرین یا یکی مثل اونو بگیرین... نمیشه که مردا قبل از ازدواج همه کاری کرده باشن و یه دختر 14 ساله آفتاب مهتاب ندیده بگیرن... هم خدا رو میخواین هم خرما رو؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۱)MohammadSadra نوشته است: خوب ظاهراً به این نتیجه رسیدیم که این امر برای جوانان مجرد چه مذکر چه مونث نیست. (اگر اشتباه کردم بفرمایید.)یه سوال ازدواج موقت مال مجرد ها نیست؟ ![]() خب اون وقت این نوع ازدواج به چه درد متاهل ها میخوره؟؟ قاعدتا آدم ازدواج میکنه که نیازهای روحی و جسمیش برآورده بشه ... (۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۰)moze84 نوشته است: راست یا دروغشو نمیدونم... این ماجرا رو من هم شنیده بودم..اصلا بحث مرحوم بهجت (رحمة الله علیه) یا انسان های عادی نیست،مشخصه که ازدواج ضروریه...اگه ضروری نبود مسلما مسلط ترین مردها به نفسشون ائمه ی اطهار بودن.فقط الان مشکل سر اینه که بالاخره این ازدواج موقت به چه دردی میخوره؟ مال کیاست اصلا؟!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,986 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن | DRiVeR | 25 | 9,755 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| اثبات وجود ازدواج موقت در اسلام | Havbb 110 | 49 | 20,215 |
۲۹/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۱ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| نظر شما راجع به ترویج ازدواج موقت چیست؟(نظر سنجی) | ahmad1300 | 17 | 11,169 |
۱۰/دی/۹۱ ۱:۲۷ آخرین ارسال: رنجستان |
|