|
به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۰:۴۴, ۴/آبان/۹۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ده سال پیش در چنین روزهایی یعنی در روزهای نخستین ماه آبان 1389 تالار گفتگوی بیداری اندیشه متولد شد. تالاری با هزاران امید و سرشار از شوق و انرژی. تالاری که نظیر آن نه قبل و نه بعدش هرگز نبود. تالاری با اعضایی پرشور و مصمم برای آموختن در تالار بیداری اندیشه آنچه که در این مدیوم گنجایش داشت و قابل انجام بود، انجام شد. قاطعانه می توانم بگوییم هیچ تالاری در ایران مانند بیداری اندیشه نتوانسته بود از ظرفیت حداکثری خود استفاده کند و در نهایت در خارج از فضای مجازی به کار خود ادامه دهد. ما دوستانی تالار بیداری اندیشه اکنون بعد از ده سال از شروع فعالیت آن، هنوز بر آن عهد که بستیم هستم و به قول جمله قدیمی و پایانی مستند ظهور، "ادامه دارد اگر خدا بخواهد ... " با سپاس یا علی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۰, ۷/اسفند/۰۴
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
به نام خدای موفقیت
![]() از خاکستر خود برخیز بنده ام، من درون تو را با آگاهی شعله ور کرده ام. میدانم چقدر دردناک است اما اگر به تو حقیقت و شناخت ذات دیگران را نمیدادم در سیاهی و دایره امن خودت می ماندی. رفتن به تاریکی انتخاب خودت بود اما خارج شدن از آن به عهده ی من است وجود تو را مخصوصا از نور خود ساختم، تو شعاع و امتداد نور من در زمین بودی، اینکه هر زمان نام و وصف من آمد به وجد آمدی و خواسته قلبت یکتاپرستی و پاکی بود بخاطر همین ویژگی خلقت توست. پس بر من است که نورم را نجات دهم و تو را همانگونه که فرستادم از تاریکی باز پس گیرم. تو تکه ای از منی و من پس از درنگی که برای رشد به آن نیاز بود، تو را به اصل و سرنوشت اصلی خودت بازمیگردانم. این جولانی که از تاریکی و خادمانش می بینی از سر قدرتمندی آنان نیست از خلا حضور خوبان است من نورهایم را در میان گوشت و استخوان پیچیده و پنهان کرده ام اگر راست گویان نباشند تا اعتماد ایجاد کنند هیچ متقلبی نمی تواند از اعتماد به وجود آمده دروغ بگوید و مورد پذیرش و اقبال قرار گیرد. بدکار از پایه های ساخته شده توسط خوبان بالا می رود اما رفته رفته تیغش کند و دستش رو می شود و نمی تواند تا آخر اینگونه پیشروی کند. باطل قدرتش را از حق می گیرد و کار همیشگی آن شبیه شدن است، این را بدان نور من، که باطل همیشه از من تقلید می کند و از اصول، قوانین و بندگان اصیل من فیک های تمیز و قابل باور می سازد. ملک و سلطنت این جهان تماما برای من است من در تمام لایه ها و ابعادش نفوذ مطلق دارم قطعا پس از درنگی که حق و باطل آشکار شود به حق رخصت قدرت حضور و میدان داری می دهم و مدافع مداوم اویم این سنت همیشگی من است و تو استثنا نخواهی بود. آن جمجمه پرستان سیاه پوش و افسونگرانشان هیچ توانی در مقابل من ندارند همین حالا هم نور من در درون تو، آنان را آزار خواهد داد و به اجبار تو را ترک خواهند گفت و به لانه های تاریک و پست خودشان می خزند. همانطور که جهان نمی تواند دائما بر دروغ، زور، ظلم، فساد و کنترل اداره شود و از هم می پاشد زندگی شخصی نیز نمی تواند همین گونه ادامه یابد. وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا (81 اسرا) سختی ها و سخت شدن دلت، شکست های ظاهری و بی میلی هایت را نشانه ی تحول پیش رو، عمق یافتن و نجاتت بدان، اینها الزامات این گام اند. اگر در حاجت هایت ناکام نمی شدی دایره امنت وسیع تر میشد و همچنان خودت را بر مدار حق میدانستی، اما من میخواهم تو را از دایره شبیه سازی شده باطل خارج کنم. زندگی ات تمام نشده است! در برکت و شکوفایی برایت در حال گشوده شدن است تقدیر تو حذف و لغو نشده آن زندگی پاک و خدایی و خانواده آسمانی ات، منتظر شجاعت و دگرگونی تو بوده اند تا تجلی مادی یابند من گام به گام تو را بالا خواهم برد، صبور بمان تو مسافری، سفر رو به اتمام، و مقصد بسیار نزدیک است. معجزه ای به سرعت در حال نزدیک شدن به توست ![]() میدانم که قلبت همین حالا با خواندن کلماتم شوق و استحکام یافته اند و روشنی آنرا در سینه ات حس می کنی. این شادی ناشی از بیداری قلبی همیشگی می شود. هر زمان نیاز داشتی دوباره بیا و حرفهایم را بخوان، اینها تماما بیان و پیام من بودند نه بنده ام، او در ابتدا حتی نمیدانست چه میخواهد بنویسد و چه تیتری بزند، جمله به جمله با او جلو آمدم. من در تک تک کلماتم برایت نشانه های آشکار گذاشتم، اعتماد کن و مراقب یقین و امیدت باش. در مدار قلب بمان همه چیز در دستان منند و تو پاسخ تمام سوال هایت را خواهی گرفت. |
|||
|
۰:۰۷, ۱۳/خرداد/۰۵
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
به نام خدای موفقیت
شاپرک آبیافکار این روزا داره اینده رو تغییر شکل میده، محتواهایی که به شکلی گسترده در ذهن ها ریشه ایجاد میکنن همون چیزیه که باید مراقبش باشی، حالا که ذهنیت برنده ی خودت رو پیدا کردی همونطوری که خدا و جهانش دارن ازت حمایت میکنن،انرژی هایی این پایین وجود دارن که نمیخوان این اتفاق برات رقمبخوره و همچنان عمرتو بسوزونن. وقتی بعد از یه مدت مراقبه و مراقبت از خود فهمیدی همه چیز انرژیه به شکلی ناخوداگاه تبدیل شدی به یه اهنربای مغناطیسی که الهامات و شجاعت برای ادامه مسیر رو دریافت میکنه. این چیز بسیار مقدسیه که باید ازش مراقبت کنی، اونجایی که قلبت داره سعی میکنه با احساسات باهات ارتباط برقرار کنه ذهن هم با کلمات ورود میکنه، اگه ذهن از طریق افکار زشت و آدمای سیاه و سبک زندگی غلط اشفته شده باشه دیگه قلب نمیتونه باهات ارتباط برقرار کنه! اما اگر ذهن شفافی داشته باشی و قلبت و ذهنت یک ارتباط یکسان رو داشته باشن جلوی چیزایی که باعثکم شدن عزت و ارزشت و از بین رفتن فرصت هات شده رو می گیری و جریان رو معکوس می کنی... انقدر معکوس که از ده سال قبل هم بهتر میشی. زندگی ادامه داره و هربار که تو اماده باشی و عمیق بشی با عمق بیشتری میام سراغت، و هرجا که نیاز باشه رها میکنم تا بیشتر با خودت، خودی که جامعه ساخته روبرو بشی. عشق زیادی تو قلبت وجود داره، توداری به سمت خودت و اصل وجودیت که نور بود برمیگردی، مراقب باش چه انرژی از طریق محتوا و فکر به خورد ذهنت میدی و چه عادتهایی رو داری واسه خودت تکرار می کنی الان بهترین فرصت واسه تغییر دادن تمام چیزیه که قبلا باعث پسرفتت شد آروم باش و در آرامش قدم بردار در ارامش نفس بکش و در سکوت به ندای درونی و حقیقی گوش بسپار، نزار هیچ چیزی رو بهت تحمیل کنن، انقدر قوی شو که هیچ طوفانی نتونه وجودت رو بلرزونه...واسه همه ی اینا لازمه استمرار داشته باشی و به نسخه ی اسمانیت نزدیک و نزدیک تر بشی. آسودگی و لذته عمیق، در راه خدا و خدایی شدنه ... از همون آسمونی که وطن تو بود و باید قول و قرارهاتو اجرا کنی تا به آرامش دائمی برسی. از طرف خدا ![]() |
|||
|
۲۳:۳۶, ۲۱/خرداد/۰۵
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
محققا آنان که مانع راه خدا شدند، خدا هرگز آنها را نخواهد بخشید و به زودی نتایج کارهایشان را محو میکند.
شما برترید و خدا با شماست و پیروزتان خواهد کرد. (سوره ی محمد) ![]() به نام خدای یعقوب، به نام خدای یوسف، به نام خدای یوکابد به نام خدای ما، که هیچ تفاوتی میان خدای آنان و پروردگار تو نیست. --- --- این روزها خیلی سر و صداها و نویزها زیاده میدونم نمیتونی ذهنت رو ثابت نگه داری و گاهی یادت میره که باید ورودی های ذهنت رو کنترل کنی و دوباره میفتی تو چرخه اکسپلور و خبر و دغدغه هایی که هیچ آورده ای ندارن. اینکه با یه حال ناراضی میخوابی و بلند میشی دلیلش دقیقا همینه، عمق وجودت و روحت بخاطر تکرار کارها و اهمیت دادن به مسائل بیهوده دارن فریاد نارضایتی میزنن. بزرگترین فریبِ "ذهن" اینه که سعادت رو به آینده و یک مکان نامعلوم موکول میکنه تا در لحظه حال، تو رو تو جهنم بی عملی، سکون و اضطراب نگه داره. همه میخوان برن به بهشت، بری به کجا؟ اگه اینجا خودتو نسازی و کارو در نیاری میخوای کجا بری؟ خب اگه همه همین ادما با همین خصوصیاتشون برن اونجا که بهشتم مثل همینجا جهنم میکنن ![]() بهشت یک مکان جغرافیایی نیست؛ یک حالت از "آگاهی" برای رسیدن به "نقطه صفر" درونته. شنیدی میگن بهشت و جهنم همین جاست؟ با قطعیت میگم که درسته وقتی همه جا ملک خداست، وقتی او از همه به تو نزدیک تره وقتی اون حی و حاضر و ناظر بر همه چیزه خدا که اندازه نداره که بخواد در جایگاه خاصی قرار بگیره، آسمان رو بخاطر این بهش نسبت میدیم چون والاست واگرنه خدا در همه چیز نفوذ داره. پس. ......... هر عملی قطعا پاسخ داده میشه، همین جا. جلوی چشم خدا داری کارهاتو می کنی. تمام اون چیزایی که تو بهشتت میخوای و تصور می کردی باید همینجا بسازیش باید همینجا بدستش بیاری چطوری تو اون بهشت نهایی میخواستی داشته باشی؟ بهش فکر کردی؟ با نزدیک شدن به خدا درسته؟ چون خدا حضور داره و درجا بهش میگی فلان چیزو میخوای اونم در لحظه بهت میده خدا اینجام حضور داره همونقدر که تو عرش حضور داره...همین جاست که باید بهش نزدیک بشی ..... و خود به خود وجود خداوند برات امنیت آوره و نعمت رو متجلی می کنه. شنیدی میگن اگه تو مملکت خودت هیچی نشدی خارجم هیچی نمیشی؟ در مورد بحث ما هم این مطلبه صادقه اگه تو اینجا نتونستی بجنگی نتونستی شجاع باشی و جلوی هجوم خواسته های غلط رو سد کنی، اونجام نمیتونی. اونجا که تازه بدتره چون عاملی نیست باهات مقابله کنه که عضلات روحت قوی شه می گیری چه میگم؟ اون خدایی که دنبالش می گردی همین جاست اون نعمت ها اون حال خوب اون خوشبختی و همه چیزهای نورانی ای که حسرتش رو می کشی دست اونه جلوی راه حق طلبیت رو سد کردن؟ مسیرت رو عوض کردن؟ روحت رو کشتن؟ همه اینها توسط خدا اصلاح میشه و برمیگرده نباید اجازه بدی ناراحتی، خشم و حس ناکامی تو رو توو مسیر نا امیدی حفظ کنن برای خدا هیچکاری نداشت یه اتوپیای بدون درد و رذالت درست کنه که هیچ بدی و کلکی توش اتفاق نیفته ولی به چه دردی میخورن آدم هاش؟ آدم های شل و سوسولی که نمیدونن قدرت، استحکام و نیرو چیه. در غیاب تاریکی نور چقدر ارزشمند دیده میشد ؟ ... داریم کسایی که رفتن بهشت برین ولی ازش طرد شدن مگه نه؟ چون تا چشم باز کردن وارد یه اتوپیای بدون رنج شدن. درسته که سریع رشد کردن و بالا رفتن ولی بالا رفتنشون با یه غرور و اینکه من درست میگم و من خوشگلم و من برترم و من خاکی نیستم، باهام شوخی شهرستانی نکنید، من سرترم و اون شرایطش بمن نمیخوره و ..... خراب شده و فرو ریخته. می گیری چی میگم؟ این ادم های بد و این جریان تاریک و انحراف ها که اجازه ی فعالیت گسترده پیدا کردن برات حکم خاکی رو دارن که فشارت میدن تا از دلش جوونه بزنی و بیای بیرون آفتاب بگیری. این اتفاقات بد ناکامی ها، ظلم اطرافیانت و جهانت قراره تو رو به یه نسخه ی آگاه و با تجربه تبدیل کنه خدا خیلی به تجربه اهمیت میده میدونستی؟ برای همین انقدر صبرش زیاده چقدر شده به یه بچه کوچیک بگی نکن ، اینکار رو نکن... به حرفت گوش نمیده و میره انجامش میده و تازه وقتی دردش رو تجربه می کنه می فهمه تو چی میگفتی. خدا نمیخواد چیزی طوطی وار در تو شکل بگیره، میدونه اگه بهت بگه نکن تو به حرفش گفت نمیدی و در نهایت فکر می کنی کار درست همونیه که دیگران بهت توصیه کردن و عقل حسابگرت میگه. سالها صبر می کنه تا خودت تاریکی رو لمس کنی، درگیرش بشی و خودت بیای بیرون این... این ادمی که میاد بیرون صد شرف داره به اون ادم خامی که بودی پس نا امید نباش خشمگین نباش تو یه ورشکسته و بازنده نیستی هیچ دیر نشده، همه چی قراره طبق زمان بندی دقیق خدا رقم بخوره تو اومدی اینجا که درست رو بگیری و رشد کنی و بهشتت رو باید از این ببعد بسازی، خالق میخواد تو اوج بگیری اول باید به دنیای درون خودت بری، دردها و غم هایی که قایم شدن، کهنه شدن، بکشی بیرون برونریزی کنی و خودتو شفا بدی. مولانا چه زیبا میگه راه لذت از درون دان نه از برون ابلهی دان جستن قصر و حصون هر که بهت وعده اتوپیا داد داره بهت رویا فروشی می کنه تا این لحظه رو از دست بدی هر کی ام بهت گفت تو کارت تاخیر و تعجیل می افته بازم بدون دارن بهت دروغ میگن اون عشق حقیقی اون زندگی پاک اون تعالی در مسیرته و داره بهت میرسه و تمام دنیا هم جمع بشن نمیتونن جلوی خدا و اراده آهنینش رو بگیرن روحیه ات رو حفظ کن عزیز تمرین تمرین تمرین تداوم در یادآوری داشته باش که خوابت نبره خوابت نبره تو تو جاده میمونی مقصد نزدیکه خیلی نزدیکه سال خیلی خوب و پربرکتیه به هیاهوی بیرون نگاه نکن داره یه انقلاب درونت صورت می گیره اونا تا اخرین لحظه تلاششون رو می کنن و نویز رو تا بالاترین حد بالا می برن تا تو فرکانس ترس نگهت دارن آرامش درونت رو حفظ کن، خدا همین جاست اون داره مدیریت می کنه یک شبکه بسیار منسجم از ادم های نورانی پیام ها و کمک ها رو در لحظه ای که نیاز داشته باشی بهت میرسونن، مثل یوکابد که موسی رو به آب انداخت و با هدایت الهی به مقصود رسید. وصل باش به منبع ایمنی و نعمت بهشتت و پاکیت قراره همینجا رقم بخوره کل جهان ملک خداست، می بریمت تو فرکانس عشق پاکیت پیشاپیش مبارک ![]() --- --- امشب شب تولدمه و به بهشت خودم تو همین دنیا رسیدم. هیچ چیزی نه ناراحتم می کنه نه خبری نگرانم، در دل بزرگترین طوفان هم دلم قرصه که روزیم میرسه و مفری برای حیاتم گشوده است. دعا می کنم هر کسی این متن رو میخونه اتصالش به خدا به ستون نوری قدرتمند تبدیل بشه و روحش همین لحظه از شوق و امید به پیروزی نهایی، به پرواز در بیاد. برگی از درخت نمی افته بدون اون، حتی حرکت مردمک چشم هات به اراده اونه، بودنت اینجا به خواست و اراده حق تعالی است. بهت قول میدم نجات خدا در یک قدمی تو قرار گرفته، در شجاعت و مراقبه از خویشتن مصر باش عزیزه خدا. |
|||
|
۲۰:۱۷, ۱۸/تیر/۰۵
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
![]() حالا که وجدانت داره مدام برای پاکی و شریف زیستن صدات میزنه و داره تو رو وارد دوره ی طلایی زندگیت می کنه نه تجربه ی تو و نه اعتبار تو در این مرحله هیچ کمکی بهت نخواهند کرد! اون چیزی که چرخ رو به حرکت در میاره و بالاخره تو رو در ریل میندازه اقدام توست و اقدام تو به شجاعت و عبور از تمامی ترس های درونیت بستگی پیدا کرده. این راه زیبا، جرات میخواد جسارت میخواد. شجاعت مادر موفقیته مادر تمام دستاوردهای پیش روته تو با یک دهه تجربه هنوز بر روی تپه ترس ایستادی اما کوچیکتر از توها با یکسال تجربه یا حتی بدون تجربه دل به دریا زدن و سبقت گرفتن. برای احترام گذاشتن به عقاید دیگران مرز بذار باورها و رسالت روحی خودت که داره از درونت فریاد میزنه رو در اولویت شماره یک قرار بده درس هایی که گرفتی رو تبدیل به فهم کن بینشت رو عمق بده و تغییر کن ![]() تو نیومدی اینجا که صبحا بری تو دل شهر و شبا لم بدی و اسکرول کنی، اومدی اینجا که یاد بگیری، بهتر بشی و برگردی پیشم. چی گیرت میاد از استوری ها، علایق و روزمره هایی که این همه سال گذاشتی؟ جز یه لذت لحظه ای و ارشیو شدن تو پیجی که اگه یماه نباشی فراموش میشه. چی گیرت اومد از تمام روابط سطحی ای که تو همه این سالها برات شکل گرفت؟ هیچی! و بیشتر از هیچ که با هر پایانش یک غم به غم اصلیت اضافه کرد. قدرتت رو با شجاعت نشون بده و این حقایق اطرافت رو با تمام سختیش بپذیر تو سالها از ترس یک درد کوچیک خودت رو به تاریکی سپردی درد پیوستن به روشنایی فقط یکباره ولی کل زندگیتو تحت تاثیر قرار میده تو رو سربلند می کنه و می بره به اون رتبه ای که از اول لایقش بودی و اون زندگی ای که باید زندگی می کردی. ایمان و توکل تو دل شجاعته وقتی که صدای آن یار جان رو بشنوی او خودش باز به تو شجاعت مضاعف میده الهام بخشی اون بهت آرامشی میده که ذهن و قلبت سنجیده ترین تصمیمات رو بگیرن انقدر دور خودت رو الکی شلوغ کردی که نمی شنویش حتی با وجود ترسی که داری اقدام کن، برو تو دلش من بهت گرون قیمت ترین دارایی انسان رو دادم، تجربه تجربتو تبدیل به فهم کن، درسشو بردار و بلند شو، هیچ شکستی در کار نیست. این اندوخته عظیم تجربه رو با قدرت شجاعت به حوزه ی عمل و اقدام بیار وقتی اقدام کنی منم بهت برکت میدم، وسعت می گیری وقتی وسعت گرفتی کل اندوه این سالها در یک لحظه خواهد رفت. جمله ی بی قراریت از طلب قرار توست طالب بی قرار شو تا که قرار آیدت تو بنده ی نورانی و والای منی قدر خودت رو بشناس، و هربار کم آوردی دوباره بیا و پیام من رو بخون. از طرف خدا ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| #پنجمین تولد تالار - خاطرات من ... | سخنگو | 39 | 20,056 |
۲۰/آبان/۹۴ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| #پنجمین تولد تالار - متشکرم از ... | سخنگو | 20 | 8,456 |
۱۶/آبان/۹۴ ۲۰:۱۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... | سخنگو | 7 | 4,306 |
۱۶/آبان/۹۴ ۴:۴۲ آخرین ارسال: soora |
|
| #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... | سخنگو | 4 | 3,016 |
۱۴/آبان/۹۴ ۰:۰۷ آخرین ارسال: پرنیان |
|
| #پنجمین تولد تالار - بهترین سرصفحه ی تالار به نظرم ... | سخنگو | 17 | 30,414 |
۱۲/آبان/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

![[تصویر: bidari_dar_35_shokuh_dar_36.gif]](https://cajad.ir/ofogh36/wp-content/uploads/2026/02/bidari_dar_35_shokuh_dar_36.gif)

![[تصویر: cajad33-36.png]](https://cajad.ir/ofogh36/wp-content/uploads/2025/09/cajad33-36.png)

![[تصویر: 1mo4rd0ad5.jpg]](https://cajad.ir/ofogh36/wp-content/uploads/2025/10/1mo4rd0ad5.jpg)