کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#پنجمین تولد تالار - خاطرات من ...
۲۲:۴۵, ۱۰/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۴ ۲۲:۵۰ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام ، من میخواستم استارتر این تاپیک باشما، اما سورا نذاشت دیگه[تصویر: dodgy.png]

یادمه اولا که اومده بودم تو تالار، اولین تولد تالار که بودم آبان 91 بود، فاطمه خانم نازنینم هم برکرسی صندلی داغ نشسته

بود ازش پرسیدم بهترین خاطره ت از تالار چی بوده؟ گفت دیدار دوستان جان

من تا یه سالی با کسی ارتباط خاصی نداشتم جز سوالاتم که میپرسیدم... وحشتی عمیق از فضای نت بر ما مستولی بود

خلاصه گذشت و گذشت و بنده هم به این مقام نائل اومدم دوستان تالاری رو زیارت کنم، جالبش اینه که اولین نفر هم فاطمه

خانمHeart عزیزم بود تو یکی از بهترین جاهایی که دوست دارم، مزار شهید املاکی در نزدیکی املش

و به قول فاطمه جانم جزو بهترین خاطرات تالاریمه دیدار دوستان جان و در کنارش بهترین سفر عمرم Heartسفری که رفتنش حالا

حالا ها در مخیله م نمیگنجید و به واسطه صندوق حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توفیق زیارت حاصل شد بماند
که نه از زیارت درست حسابی چیزی بلد بودم و نه لایق وقتی میخواستم اسم بنویسم تو قرعه کشی، روزای آخر بود، گفته
بودن آخر سال باید برید و من نمیتونستم ، ثبت نام کردم... خانوادم اجازه میدادن با خواهش تمنای من، ولی وقتی بهشون
گفتم هیچ مخالفتی نبود

کاش که باز بطلبن

کاش که باز راهم بدن

کاش که یه اربعین

پای پیاده

از نجف

تا کربلا

.

.

.

.

پ.ن: میخواستم خاطره دیگه هم بگم، بعدن مینویسم

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، میم.حسین.الف ، Mohammad Trust ، Farzaneh ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، آفتاب ، فاطمه خانم ، soora ، MAHDI59 ، علی املشی ، علائم ظهور ، سید ابراهیم ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، انتصـار ، fafa*
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - خاطرات من ... - شیدا - ۱۰/آبان/۹۴ ۲۲:۴۵

[-]