|
ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$
|
|
۱۲:۲۰, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام رفقا تا حالا از خود پرسیدید چرا میگیم در نماز ایاک نعبد؟ و نمیگیم ایاک اعبد یعنی میگیم خدایا تنها تورا میپرستیم و نمیگیم تنها تورا میپرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این سوالی بود که برای حقیر پیش آمد و رفتم به سراغش جوابهای بسیاری در تفاسیر مختلف برایش یافتم تا بالاخره جوابی یافتم که روحم را سیراب کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۲, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام
ببخشید خیلی طولانی شد نقل قول:یک فرد کانه حیا می کند از اینکه عبادت و استعانت خود را به تنهایی مقابل خداوند عرضه کند و بگوید من تو را عبادت می کنم و از تواستعانت می جویم لذا خویش را در ردیف دیگران آورده و همه مردم را با خود در تقاضا شریک کرده و یک جا می گوید همه ما تو راعبادت می کنیم و از تو استمداد می کنیم که البته این طرز سخن گفتن در برابر مقام عظیم پروردگار با اصول ادب مناسب تر است. نقل قول:با توجه به اینکه همه اینها خیلی زیبا این مطلب رو بیان کردند اما چیزی که من دنبالش بودم متن زیر بود که دلم نیومد قسمتی از اونو بذارم بازم عذرخواهی می کنم به خاطر طولانی شدن مطلب نقل قول:التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۵:۳۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۵۲)تازه مسلمان نوشته است: با توجه به اینکه همه اینها خیلی زیبا این مطلب رو بیان کردند احسنت خدا خیر دنیا و آخرت را نصیب شما گرداند سر مطلب و آن چه که روح مرا سیراب کرد همین بود اساساً در بحث عبودیت و عبادت ابتدا باید در ولایت الله آمد ولایت خدا هم در ولایت ولی اعظم خدا تجلی دارد یعنی باید متولی به ولایت رسول الله شد و بعد هم ولایت ایشان انحصار دارد به ولایت امیرالمومنین و تا کسی متولی به ولایت امیرالمومنین نشود در دایره ی ولایت الهی وارد نشده و وارد صراط مستقیم نشده که بخواهد با عبادت طی طریق الی الله کند!!!!!!!!!!!! که صراط هم در روایات امیرالمومنین و ولایت ایشان است پس سر اینکه میگویی ایاک نعبد این است که در حقیقت اعتراف به این حقیقت داریم که در تمام این عبادات با تولی به ولایت اولیای برگزیده ای که اطاعتشان را تمام و کمال و بی کم و کاست بر ما واجب کردی تو را عبادت میکنیم چرا که اصلاً بنا به صریح آیات قرآن و روایات بی تولی به ولایت امیر المومنین نمیتوان راهی به سمت پروردگار و عبودیت پیدا کرد و این است که گفته میشود: اعمال عبادی ( مِن جمله نماز) بی ولایت مقبول نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و ولایت مهمترین رکن دین است و جوهر عبودیت و پرستش است و امتحان ولایت پذیری اساسی ترین امتحانی است که نشان میدهد ما عبد خدا هستیم یا نه!!! [/font] [font=Arial]استدعا دارم رفقا به این دوتاپیک مراجعه فرمایند (A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!# و (A)رابطه حب اهل بیت و ایمان!# (صفحه: 1 2 ) اساساً تقرب در عبادات زمانی حاصل میشود که ما در نیت خود این مسئله را در نظر داشته باشیم که ما در آنجام این عمل عبادی به دستور خدا داریم از رسول اکرم و جانشینان بر حق ایشان تبعیت میکنیم وگرنه اگر دلخوش به این باشیم که داریم خودمان عمل میکنیم و نیت ما تبعیت و همراهی و مشایعت از عمل رسول خدا و جانشینان بر حق ایشان نباشد هیچ گاه حقیقت پرستش در اعمال ما محقق نشده!!!!!!!! باز هم یک تشکر ویژه بدهکارم به سرکار تازه مسلمان!!!!!!! خدا نگهدار همه ی ما یا علی و صد البته در محرم و صفر یا حسین |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
غیر از تشکر و قدردانی نمیدانم دگر چه بگویم واقعا ممنونم نهایت استفاده را بردم.
|
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۹:۱۳ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با عرض تشکر فراوان از جناب علی۱۱۰ که این تاپیک را ایجاد نمودن و تشکر از دیگر دوستان که به تاپیک خیلی جوابهای زیبا و دقیق دادن خیلی استفاده کردم.
خدا بهتون برکت واجرتون بدهانشاالله |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۱۷ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
= چرا ادیتور اجازه ارسال جمله کوتاه رو نمیده؟ حرف من فقط همون جمله اوله باید چیز های زائد هم بنویسم تا ادیتور اجازه انتشار پست رو بده. |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ایاک نعبد یعنی من و امامم که من متولی به ولایتش هستم و در عبادتت تویِ پروردگار تبعیت از امر و روش او دارم تو را عبادت میکنیم
نفی این که من میخواهم خودم تو را عبادت کنم دوست خوبم استدعا دارم این دو تاپیک را اول با دقت فراوان مطالعه بفرماید بعد اگر باز نقطه ی مبهمی بود در حد وسع اندکم در خدمت خواهم بود حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!# و رابطه حب اهل بیت و ایمان!# |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۴۴ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
=
این سوال پبش میاد اگه خود امام که اصلا فلسفه آفرینش به خاطر وجود او بوده بخواد قرآن یا نماز بخونه چی باید بگه؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه مثل این سوال که خود پیغمبر وقتی می خواسته برای خدا شفیعی قرار بده چه میکرده در روایات و حتی در ادعیه خومون داریم که مثلاً رسول اکرم می فرمودند به حق علی وقتی خود مولا میپرسیدند رسول الله چرا اینگونه دعا کردید فرمودند چون در بین مخلوقات بعد از من مخلوقی عزیزتر تر از تو و ارجمندتر از تو نزد خدا نیافتم که شفیع قرار بدم و از اینجا معلوم میشود که اساساً شفیع قرار دادن جزوی از عبودیت است!!!!!!!!! نقطه ی مقابل استکبار نفس است همانکاری که ابلیس و کسانی که تحت ولایت او هستند خیلی خیلی برایشان سنگین است در قرآن هم به همین موضوع بارها اشاره شده به عنوان مثال خود مولا علی میفرمایند در مورد این آیه شریفه سلمان پرسيد: ای برادر رسول خدا صلوات الله عليه آيا اين صحيح است که هر که ولايت شما را بر پا دارد در اصل او نماز را اقامه داشته؟ امام امير المومنين فرمودند: بله ای سلمان و شاهدش اين آيه که قول خدای تبارک و تعالی در کتاب بلند مرتبه اش است : وَاسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلاَّ عَلَى الْخَاشِعِينَ ( البقره ۴۵) پس صبر رسول الله صلوات الله عليه است و نماز (صلاه) اقامه ولايت من است و اين مشکل است ... و انها لکبيـــــــره الا علی الخاشعين و فرمود و آن بسیار بزرگ است مگر برای خاشعان و نفرمود آن دو بزرگ هستند (إنهما بلکه فرمود أنها) زيرا قبول ولايت بسيار مشکل است مگر برای خاشعان و خاشعان شیـــــعيان مستبصر (بينا دل)هستند. چراکه ديگر فرق مثل مرجئه و خوارج و غير آنها از ناصبی ها رسالت رسول اکرم را پذيرفته اند و بين آنها مخالفتی درين باب نيست اما آنان در ولايت من اختلاف کردند منکر آن شدند و با آن به ستيزه بر خاستند بسیارند ....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قضا وقدر و ارتباط آن بااختیار(مقاله ویژه) + توضیح تکمیلی مهم | حسن عزتي | 12 | 8,880 |
۲۴/خرداد/۹۹ ۹:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| ابلیس و شیاطین در غدیر چه میکردند؟ (مقاله ویژه عید غدیر) | أین المنتظر | 46 | 22,824 |
۲۶/شهریور/۹۶ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| تقوا چیست؟ چگونه بدست می آید ؟ چگونه تقویت میشود؟ آثارش چیست؟ (مقاله ی ویژه)#$ | علی 110 | 32 | 34,768 |
۸/شهریور/۹۶ ۹:۰۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فصل الخطابی بر اختلاف شیعه و سنی (مقاله ی ویژه)# | علی 110 | 29 | 15,869 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۹:۵۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| حدیثی که اساس عبودیت را بیان میکند (مقاله ویژه)!!!! | علی 110 | 3 | 5,474 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اندر حکایت رژیم لاغری و دین داری ما!!!!(مقاله ویژه)# | علی 110 | 4 | 7,183 |
۲۳/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۳ آخرین ارسال: mohebALI |
|
| از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$# | علی 110 | 61 | 41,857 |
۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: ghaher313 |
|